×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Според зодията: Мантрата, която ще ви помогне в любовта това лято


Според зодията: Мантрата, която ще ви помогне в любовта това лято
Източник: Една.бг
17 Юни 2022, Петък, 11:58 ч.
Автор: Флагман.бг

Всеки съвет на астролозите ще ви помогне да растете, да се разширите и да се отървете от старите навици

Ако любовният ви живот е заседнал в коловоз и сте опитали всичко – от четенето на книги за самопомощ до среща с ясновидка, може би е време да се консултирате с всезнаещия зодиак.

С по-малко дрехи, повече слънце и много забавни дейности, лятото е идеалното време да срещнете някой нов. Но също така може да бъде много по-лесно да бъдете потънат от разгара на момента и да се върнете към старите си лоши навици в срещите и любовта.

Това лято хвърлете предпазливостта на вятъра и опитайте нещо различно. Въпреки че винаги трябва да се доверявате на интуицията си, когато става въпрос за срещи, може би е добре да излизате от зоната си на комфорт от време на време.

Всеки съвет на астролозите ще ви помогне да растете, да се разширите и да се отървете от старите навици. Може просто да откриете, че това е разтърсването, от което се нуждаете, за да се върнете с пълна сила в зоната на срещите и запознанствата.

Ето каква трябва да бъде вашата идеална мантра за любов въз основа на зодията ви това лято:

Овен: Действайте бавно

Огнените Овни обичат да оставят чувствата си да се проявяват. Имате енергичен, страстен поглед към живота. Овните са супер независими и могат лесно да се ядосват, но също толкова лесно забравят какво ги е нажежило. Когато става въпрос за запознанства, Овенът може да се влюби бързо. Но в следващия момент, искрите са изчезнали и Овенът си играе с човек, когото не понася.

Ако сте Овен, действате бавно това лято и наистина опознайте хората. Ако се виждате с някой нов, насладете се на момента, вместо да се втурвате с главата напред в любовта. Вихрените романси са опияняващи и забавни, но могат да доведат и до поредица от катастрофални връзки. Ако търсите нещо по-стабилно, придвижването с по-леко темпо може да ви позволи да научите за човека повече, без похотта да ви пречи постоянно.

Телец: Отворете се

Телците са склонни да пазят бдителността си от страх да не бъдат наранени и често не са склонни да се отворят за срещи. Този ледников темп може да предпази Телеца в безопасност в краткосрочен план, но той може също така да разочарова потенциалните партньори с липсата си на видим интерес. Реалността е, че дамите от зодия Телец всъщност са доста чувствителни под тази твърда обвивка.

Ако сте Телец, няма нужда да преминавате от 0 до 360 градуса веднага, но не се страхувайте да ускорите малко темпото в живота си за срещи. Да оставиш искрите да хвърчат и да си позволиш да бъдеш погълнат в чувствата си към някого може да бъде вълнуващо. Отворете сърцето си и си позволете да се насладите на пътуването. Може да откриете, че хората също започват да се отварят по-бързо.

Близнаци: Отдайте се на конкретен план

Близнаци, вие винаги сте готови да си прекарате добре, но опитите някой да ви окове може да се окажат безрезултатни. Обичате свободата и гъвкавостта. Ако някой се опита да ви ограничи, ще бягате с пълна сила. Може да е трудно да създадете нещо специално с някого, ако усети, че сте готови да се откажете или да си тръгнете във всеки един момент – така че това лято опитайте да се придържате към един човек.

Ако търсите по-дълбока връзка, опитайте да се ангажирате с хора, които ви интересуват, и планове, които ви вълнуват. Не забравяйте, че да се срещате непрекъснато с някого, не означава, че се жените или че носите гюле на врата си! Просто се забавлявате и се наслаждавате на момента и това е добре!

Рак: Бъдете малко предпазливи

Раците са любовници, а не бойци. Всяка среща предлага възможност да излеете сърцето си, а за вас е лесно да се влюбите в човека срещу вас веднага. Рядко криете чувствата си. Вие сте сладки и чувствителни, винаги показвате какво е на сърцето ви.

Но когато срещнете някой нов, в началото е добре да запазите някои неща за себе си. Позволете на човека, с когото излизате, да спечели доверието ви. Незабавното споделяне може да създаде фалшива връзка на близост. Няма нищо повече, което Ракът да обича, от това да се чувства близък с някого, но е важно първо да опознаете някого, преди да се привържете силно. Това лято се опитайте да запазите част от чувствата си само за себе си. Както се казва, бавното и стабилно темпо печели състезанието.

Лъв: Оставете ръководната позиция

Лъвовете са динамични, палави и обичат да управляват. Имате магнетична, силна личност и като естествен лидер сте склонни да поемате цялото внимание в стаята. Тези характеристики могат да ви послужат добре на фронта на кариерата, но могат да ви затруднят, когато става въпрос за запознанства.

Вместо да говорите на всяка среща през това лято, опитайте първо активно да слушате човека срещу себе си и внимавайте да не обсебвате целия разговор. Въпреки че да бъдеш в светлината на прожекторите може да е забавно, срещата е свързана с опознаване, а не само за впечатляване на някой друг с вашата звездна сила. Оставяйки човека, с когото се срещате, да блести, може да ги привлече към вас дори повече.

Дева: Отпуснете се и се забавлявайте

Девите имат високи стандарти за всички – включително за себе си. Девите могат да започнат да се чудят дали човекът, който седи срещу тях, може да оправдае очакванията им. За съжаление, освен ако не говорим за шоколадови понички, съвършенството не съществува.

Опитайте се да оцените хората за това, което са и което могат да ви предложат. Ако сте Дева, формирането на някого в това, което търсите, може да бъде изтощително и другият човек може да се възмути, че не е приет такъв, какъвто е. Не всяка среща ще върви идеално или ще бъде идеално съвпадение и това е нормално. Все още можете да се насладите да ги опознаете и да се движите по течението.

Везни: Задайте здравословни граници

Везните обичат любовта. Дългосрочните връзки и бракът могат да бъдат изключително важни за Везните. Запознанствата обаче могат да представляват предизвикателство. След няколко кръга в приложенията за запознанства се оказвате разочаровани, че перфектният човек не се е появил. Склонни сте да не харесвате хората, с които се срещате, предпочитайки бързо да превъртите напред към ангажираната фаза. Везните са склонни да се примиряват, за да угодят на другите, което ги кара да се изгубят в друг човек. Везните също обичат да се хвърлят веднага в нова връзка, което може да бъде плашещо за потенциалните ухажори и може да означава да се обвържете с някой, с когото не сте толкова съвместими.

Това лято вашата нова мантра за запознанства е да поставите граници за себе си. Да накараш някого да се почувства специален е страхотно, но не и ако е във ваш собствен ущърб. Добре е да имате голямо сърце и да сте ентусиазирани, докато излизате, но е от ключово значение да не се обвързвате твърде рано. Не всеки може да се движи със същото темпо като вас, така че просто оставете нещата да се развиват естествено с времето.

Скорпион: Просто се отпуснете

Напрегнатите Скорпиони абсолютно мразят малките приказки – това прави зодията всичко друго, но не и повърхностен. След като Скорпионите се влюбят, тяхното увлечение може да бъде доста интензивно, което понякога може да изплаши другите. Ако сте със Слънце или Луна в Скорпион, вашата дълбочина и страст могат да бъдат опияняващи, но за другите може да е трудно да откликнат веднага.

Това лято вашата мантра в любовта е просто да се отпуснете. Не бързайте с цената на всичко на първата среща. Флиртувайте и се забавлявайте, след което запазете по-дълбокия разговор за втора среща. Ако двамата наистина се разбирате, ще имате достатъчно време да се опознаете на по-смислено ниво.

Стрелец: Бъдете по-упорити

Стрелецът е импулсивен и дързък. Обичате нови идеи, свежи преживявания, свобода и да се възползвате от всичко, което животът може да предложи. Докато вашата спонтанна природа води до безкрайно забавление, тя също може да предизвика страх от ангажираност и отговорност. Като Стрелец обичате да обръщате внимание на партньора си, но ако той ви разстрои, може да го отпишете. Стрелецът може бързо да се влюби и разлюби.

Светът е вашата сцена, но си струва да поемете ангажимент, ако намерите някой специален. Това лято опитайте да се срещате само с един човек (или двама, ако моногамията не ви харесва). Ако нещо се обърка, опитайте се да го разрешите, преди да се откажете. Може да е страшно да се отворите и да бъдете уязвими с друг човек, но може да бъде и дълбоко възнаграждаващо преживяване.

Козирог: Прегърнете спонтанността

Време е да оставите работата на заден план и да се насочите към забавлението. Вашите упорити навици ви служат добре в изкачването по кариерната стълбица, но когато става въпрос за намиране на любов това лято, трябва да се освободите от мъките. Разбираме – и вие искате да успеете в срещите. Но няма петгодишен план, който можете да следвате, за да намерите романтика, а фокусът само върху работата може да ви направи супер скучни – или най-малкото, да ви напрегне.

Изхвърлете този списък със задачи в кошчето (или поне го изхвърлете до понеделник). Забравете да правите планове. Изпратете съобщение на онази нова любов, без да прекарвате 40 минути в подготовка и чудене как да кажете „здрасти“. Съгласете се на спонтанна среща в последната минута. Не всичко трябва да бъде планирано, скъпи Козирози. Излизането от нормалната ви структура ще ви отвори за всякакви нови възможности и нови хора. Може би дори ще срещнете някой, различен от нормалния ви „тип“ – и може просто да се забавлявате по пътя.

Водолей: Радвайте се на простите удоволствия в живота

Водолеите са пионерите на зодиака. Прогресивни и противоположни по природа, вие обичате да прегръщате своята индивидуалност. Вашата визионерска природа, уникална личност и странно чувство за хумор ви правят забавни за компания. Водолеите имат логичен, прагматичен ум, което ги кара да виждат взаимоотношенията като пъзел, който трябва да бъде решен. Въпреки това, не всеки иска да бъде разпитван за бъдещите си планове на първата среща. Запознанствата са точно толкова забавление и чудене, колкото и практичност.

Това лято опитайте да се облегнете повече на чувствата си. Насладете се на простите удоволствия да опознаете някого. Дори и да не си паснете с човек, все пак можете да се отпуснете и да се насладите на изживяването от срещата – независимо дали става дума за ледено фрапучино, разходка в парка или ден на плажа. Запомнете: не всичко трябва да е средство за постигане на цел.

Риби: Отдайте се на флирта

Ако Купидон имаше зодия, то това щеше да е Риби. Връзките и романтиката са имената на играта в света на Рибите. Емпатични и чувствителни, Рибите са склонни да бъдат моногамни. И докато придържането към една връзка може да бъде успокояващо, може би е време да си поживеете малко това лято.

Ако някой има нужда от горещо лято, това сте вие, Риби. Точно така: може би е време да се отпуснете и да се забавлявате. Дори и играта на терена да не ви харесва, може да ви е от полза да излизате без розовите си очила. Не всяка среща трябва да има приказен край. Може би летният флирт е точно това, от което се нуждаете.


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас   Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас   Вижте програмата Шофьори, дори една неправилно паркирана кола отнема човешки животи (ВИДЕО) Шофьори, дори една неправилно паркирана кола отнема човешки животи (ВИДЕО) Времето за реакция огнеборците е много ограничено и всяка минута е от значение, но не и ако дадена улица е блокирана от джигит Евролистата на "Възраждане" подсказа две изненади Евролистата на "Възраждане" подсказа две изненади Журналистът Петър Волгин със сигурност е основното острие на Възраждане на предстоящия вот Отиде си голяма звезда от сериала "Игра на тронове" Отиде си голяма звезда от сериала "Игра на тронове" Иън Гелдър влезе в образа на Кеван Ланистър още в първия сезон на "Игра на тронове" След въздушния Шенген: 6 деца са били изведени извън страната без съгласието на другия родител След въздушния Шенген: 6 деца са били изведени извън страната без съгласието на другия родител Съгласно правилата на Шенген не се извършва граничен контрол при извеждане на деца в рамките на шенгенското пространство Емил Соколов, ПП-ДБ: Събориха кабинета „Денков", за да не направи реформи в службите и регулаторите Емил Соколов, ПП-ДБ: Събориха кабинета „Денков", за да не направи реформи в службите и регулаторите След приемането на конституционните промени работата по законодателната програма спря, защото предстояха промените в службите, каза Соколов Листите на ДПС - изненади не липсват Листите на ДПС - изненади не липсват Елена Йончева изненадващо смени цветовете на БСП с тези на ДПС Невиждан екшън: Подивял кон се развилня в София, разби витрина на шоурум Невиждан екшън: Подивял кон се развилня в София, разби витрина на шоурум Жребецът се огледал в стъклото и откачил Зелено НПО скочи срещу Кирил Петков – той е фалшив борец срещу статуквото Зелено НПО скочи срещу Кирил Петков – той е фалшив борец срещу статуквото Сдружението "Да запозим Корал" се засегна силно от изказване на лидера на "Продължаваме промяната" Мадалина разкри защо са скъсали с Григор Димитров Мадалина разкри защо са скъсали с Григор Димитров Румънската актриса отговаряше на въпроси в Инстаграм
Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори