×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Основните проблеми в МВР били ниските заплати и образът на лошия началник


Основните проблеми в МВР били ниските заплати и образът на лошия началник
„Не е нормално полицаите да си купуват униформи, да събират пари за хартия и консумативи“, каза Генади Тенев
06 Юни 2022, Понеделник, 14:54 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Синдикалната федерация иска незабавни реформи – промяна на условията на труд, адекватно заплащане и промяна на кадровата политика

Най-основните проблеми в системата на Министерството на вътрешните работи към настоящия момент са ниското заплащане, слабата кадрова политика и лошите материални условия. А главната причина за неудовлетвореност на служителите е лошият началник, който е ниско интелигентен, меркантилен, мързелив и страхлив. Това посочи Генади Тенев, заместник-председател на Управителния съвет на Синдикалната федерация на служителите в Министерството на вътрешните работи (СФСМВР) по време на Регионалния форум „Рискът, стресът, националните и регионалните проблеми в МВР: възможности и устойчиви решения“.

На събитието присъстваха областният управител на Бургас Стойко Танков, зам.-кметът на Бургас по финанси, бюджет и икономика Красимир Стойчев, общинските съветници Георги Маринчев, Георги Дракалиев, Мария Табакова и Иво Баев, председателят на БСП в Бургас Живко Господинов, представители на неправителствени организации, полицейски служители и граждани.

Бяха представени резултатите от изследванията за оценка на риска на работното място, стресът и проблемите в МВР. Това е част от мащабно проучване, проведена от над 1600 служители от цялата система, от всички ведомства и от цялата страна, реализирано с финансовата подкрепа на Иновация Норвегия.

„Системата на МВР се нуждае от спешна реформа, каквато очаква и обществото, защото служителите й също са част от него. Проучвания показват, че за 10 години няма почти никакво движение в министерството, извършват се псевдореформи и проблемите се задълбочават. Идват временни управляващи, упражняват възможностите си и си заминават. Няма гарантирана устойчивост, негативите остават за служителите и се отразяват в обществото. Още не можем да се отърсим от едни реформи през 2015 година, при които системата напуснаха 5 хил. човека “, каза Тенев.

Той посочи, че трябва да се търси начин как да се подобри обучението, работата и ефективността, скоро ще имаме същата ситуация и масова загуба на кадри. В подписаното коалиционно споразумение на управляващите е залегнала реформа в МВР, но засега такава не се случва. Същевременно от декември се правят предложения за преструктуриране, закриване на районни управления и участъци. Работещите в системата са под стрес и не знаят какво им е бъдещето, допълни Тенев.

„Според резултатите един от най-големите проблеми на служители се явява образът на лошия началник. Само у нас имаме началник и подчинени, а не ръководители и сътрудници. Работещите в най-долните нива са облъчени, че са там, за да изпълняват, а не да мислят. Трябва да се отбележи, че основният състав на МВР е със средно образование, това също трябва да се подобри. Трябва да се правят ежемесечни обучения, а не като сега – таблици, които полицаите да разпишат, без да са се запознали с написаното. Корупция има, но тя е по-високите етажи, над професионално ниво. Защо кубинките излизат на цена от 40 лв. от завода, а се продават на служите на 100 лв. Нормално ли е мотивацията (ДВПР) – бонусите да са 100 лв. за 6 месеца, как да се стимулира някой с 16 лв. на месец повече“, каза Генади Тенев.

Той наблегна на резултатите от изследването, които показват, че увеличаването на пенсионната възраст трябва да спре. Голяма част от служителите са изпълнили условията за трудов стаж, но не могат да напуснат системата, защото таванът се променя постоянно.

Според данните, исканията на служители на МВР няма да се променят без протестни действия.

Припомняме, че полицаи и надзиратели излизат на протест на 12 юни т.г.

Ето какво още показват проучванията сред служителите на МВР в цялата страна:

 




В категории: Бургас


От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
57
Коментара по темата
57.
Х
08.06.2022 23:25:14
0
3
Да каже и колко пенсионера има в Гранична и колко пари взимат на месец
56.
Пожарникар
08.06.2022 23:10:06
0
4
Паразит-синдикалист,що не кажеш и друго за кадрите и началниците в пожарната например.Всичко е семейна фирма,баща и двама синове,двама братя,чичо и синове.А какво ще кажеш за шефовете-повечдто пенсионери,Бургас,Летището,Карнобат,Цсрево,Средец,Гражданска,Попето,Киряков-май не останаха шефове да не са пенсионери!Що не провериш и колко пенсионери има в пожарната и колко са братя от младите-как така и двамата издържат уж конкурсите,те всичките с еднакви възможности...Поне не говори за кадри!!!
....
55.
А Радев кога?
08.06.2022 09:16:57
0
3
Нали и Радев е президен-пенсионер с оставане?
То когато чистенето не почне отгоре надолу може да има чистене, ама няма да има почистено!
54.
Блейк
08.06.2022 08:33:27
2
3
Г. Тенев се бори да си запази поста.Най некадърния разсл. полицай който е работил в МВР.А сега защитник на правата на служителите в МВР.Срам за системата
53.
Боян
07.06.2022 22:57:34
1
6
Генадиии,Генадиии,чак и си побелял вече,ти много работиш в тез синдикати,пет дена по 8 часа почини си малко,толкова много проучвания,схеми,таблици....това е огромна работа,не си давай толкова зор,натоварването при тебе да пазиш мазните шефове-пенсионери е огромно,почивай по малко,не си заслужава за тази заплата дето взимаш да се блъскаш толкова.
52.
Весо
07.06.2022 22:37:36
1
8
Синдикален лидер,сладка службичка-няма нощни,няма дроги,няма пияни цигани има топла канцелария,вечер си е вкъщи,първа категория,суц коледни,пенсия,заплата-5 бона на месец,нека да му е лошо.
51.
А
07.06.2022 17:28:06
1
10
Проблема в МВР е заради "пенсионерите с оставане",заради тях младите са силно демотивирани,само пенсиите им са колкото заплатите на младите служители.Тоз смешник дето показва тези рисунки що не каже колко взима един "пенсионер с оставане" и да каже той защо е първа категория труд-с какво в канцеларията му е застрашен живота.
50.
До 37
07.06.2022 13:44:16
5
9
Палячо ,много си смел на клавиатурата ама на пътя си насрана мишка като повечето интернет герои ,които духате пишки само да се спасите . Владея 3 езика и имам доста добра квалификация в компютърната сфера ,но работейки в МВР чувствам повече удовлетворение от това което правя. Няма как да разбереш злобно същество какво ти казвам ,понеже си спрял някъде между собствената си мизерия и вероятно приказките на неудачниците които са те създали . Аз се гордея с работата си , върнал съм отвлечени хора на близките им , предотвратили сме доста страшни неща , Върнахме много пари в държавата , прибрахме много лоши хора в затвора ,някой колеги платиха с живота си . А ти мишки клавиатура ,какво направи ? И още нещо , не съм на пенсия и заплата . И това за какво ставам и за какво не , питай жена си !
49.
До 654089
07.06.2022 09:52:12
0
1
Че те са им делегирани бюджетите от много години!
Не ги сравнявай с делегираните бюджети на училищата, където принципа е следният : "Сумата следва ученика." Или от записаните n на брой ученици в училището за учебната годината * y - държавната издръжка за един ученик е основния бюджет на училището. И като се премести в друго училище през годината ученикът, оставащата му сума издръжка от годишната се прехвърля в "новото" училище.
48.
Робската психология
07.06.2022 09:38:05
3
7
Робската психология е да завиждаш и да злобееш срещу всеки. Като гледам броят на плюсовете отговаря на броя на русоробите, дето страдат и за хубавите коли и дрехи на украинците.
Има ли работещи хора, срещу които тая тролска измет да не плюе - полицаи, лекари, учители, съдии, таксиметраджии, магазинери ...
И народа се изнася на Запад, а тук остават само тролове и цигани.
47.
Силвия
07.06.2022 00:33:36
5
18
Веднага всички пенсионери да ги махат,никъде го няма това хем пенсия,хем заплата.ВЪН ОЩЕ ОТ УТРЕ!
46.
*********
07.06.2022 00:14:59
2
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
45.
майкоу
07.06.2022 00:13:55
2
3
пак разбрали - недоразбрали ... в тая система се работи по предписанията на съответните ЗАКОНИ - глоби, млоби, а-у, с които междувпрочем далеч не се занимава целият състав, както на стандартния семпъл Ганьо му се струва, се налагат спрямо предписанията на господа законотворците. Айде да си отворите очичките най-накрая, а
44.
Петър сомов
07.06.2022 00:05:22
0
5
Как да ги наречем тези униформени служители които вече години наред ни залъгват с контролните си действия за превишена скорост и други нарушения ! Умишлено крият че не санкционират и не контролират чуждестранни водачи! България е на кръстопът и през нея преминават транзитно над шест милиона товарни автомобила и още толкова леки годишно ! Има пътища в които този трафик е две трети от общия ! Никой не води статистика на катастрофи причинени от чужди водачи, а те са много ! Може би на вътрешния министър ще му ходят в кабинета най-добре портрети на Ердоган и Путин ! Защото техните интереси са защитили най-добре ! Откъдето и да го погледнем това е дискриминация и еничарство спрямо българските граждани !!! Ако наистина съществува достоен и честен български полицай той трябва да напусне тази опорочена система незабавно , иначе се превръща в службарска мишка , чакаща заветната пенсия с прилежащите заплати !

!
43.
пенсийката скъпоценна
06.06.2022 22:28:43
4
16
Когато обираш забравени заключени зад вратите на жилища починали хора, някой попреседели доста време, озаптяваш освирепял народ, работиш с всякакви отрепки, които бият майките и бабите си, вардиш разфасован народ и други в тоя дух, вярвате ли не, сдаваш багажа по -бързо. Едно време затова са направили бази тоя въпросен народ, дето отнася тия радости, да има къде да си почива. И да, пенсионната възраст е (била)смъкната, щото много от тия хора получават всякакви медицински радости (физически и психически), някои си отиват и раничко, благодарение на тия близки срещи от третия вид с неща, които на бачкащите за частници са спестени. Живот и здраве, срещу пари, срещу години психическо и физическо утрепване. Кеф, а? Що не се кандидатирате и вие да нанкате по колите + другите екстри? Всяка монета има поне по две страни, но е удобно да се гледа само едната. Разделяй и владей.
42.
Говедар
06.06.2022 21:58:47
5
13
През 2016г. беше приета задължителна възраст при пенсиониране в МВР и МО, която днес е 54г. А по рано нямаше такава и пенсионерите излизаха в пенсия още на 40г. Съвсем справедливо ще бъде и полицейския стаж да се вдигне постепенно , защото и без това пенсионерите са много а 18г. за първа категория са сравнително малко. ЗА ТОВА ВДИГАЙЪЕ НАГОРЕ стажа А да е справедливо.
41.
всички аут
06.06.2022 21:19:07
5
15
България и българите заслужават всички ченгета да си хванат шапките, да покажат по един среден като Ицето на народа и тия горе да си одат. Да видим като налазят кадърниците какво ще стане. Амин. Междувременно, въоръжете се и се оправяйте самостоятелно. Щото няма да остане кой да псувате, ама и кой да вдигне на 112.
40.
Някоя си под пагон
06.06.2022 21:16:21
8
21
Каква е тази злоба към полицията бе,хора?!Вие сте закърмени със злоба!Едно време е имало уважение към "милицията",към хората под пагон,към органите на реда и към всеки,който служи на тази държава......,но едно време!Ако в МВР,беше толкова леката и меката и накрая на месеца да се взима една торба с пари,дали щеше сега да има липса на кадри...,опашката за конкурси щеше да е от тук до Истанбул!В голяма илюзия живеете,драги!
39.
Възрожденец
06.06.2022 21:14:07
8
5
Браво щом и нашия представител от Бургас Цончо Ганев е бил на срещата ще се случат нещата!
38.
и234..
06.06.2022 21:09:36
6
9
Повечето, които пишете въобще нямате представа за работата в МВР.. Някои се правите на велики в частния сектор, а какво правите там не пишете-така другите какво да си мислят за там:
-че е много добре, защото много ви плащат, а малко работите и за това не се оплаквате. Нали много добре знаем, че не е така,защото там, който реве и е аут и резултатът е, че много напуснаха страната, а и живота поради тези проблеми. Нека бъдем реалисти и помислим преди да пишем. Най-лесно е повечето да напусне страната си и тук да останат най, най-бедните и безпомощни и тези, които най-много имат и искат да крадат от другите.. И тогава какво ще стане?..Ще му вземат на голия цървули те, а тези с многото сами да се оправят.Това ли искаме или трябва справедливост. Стига лъжи до кога.
37.
До 29
06.06.2022 20:19:00
15
14
Някой насила ли те накара да станеш свиня?
Или защото за нищо друго не ставаш?
Като си прост ,ще те целят с павета!
Трай си и чакай ранното пенсиониране и заплатите!
Всичките сте такива!
36.
Иван
06.06.2022 20:09:28
14
26
ХАХАХАХАХ Ниски заплати ли,на тези лешпери дето по цял ден са в колата и на климатичето спират си където си искат нищо не правят ходят по казината пият си безплатно.Я ми кажете колко полицая хванахте с наркотици колко от тях са в затвора.!!!! Полицайте трябва да са пеша между хората,както беше едно време не сега на сянчица да си седят а за КАТ няма да говоря изобщо......
35.
Петров
06.06.2022 19:56:41
4
34
Пенсионерите до кога ще заемат местата в МВР и МО.
34.
654089
06.06.2022 19:50:31
5
10
Ами да ги направят както учителите. Делегиран бюджет 80% за заплати, 20% за издръжка ( бензин, дрехи, компютри, консумативи и др.) Тогава ако искат да си правят заплатите и по 10 Хил.
33.
Шушляк
06.06.2022 19:43:40
1
11
Намали малко манго че много се унесе в мечтите . А за скоростта има достатъчно лечение ...стена ,стълб,мантинела ,некролог ...и 5 коли да имаш ,мозъка ти пак няма да стане по креативен. Най много да разпилееш по асвалта не дай боже .
32.
омерзен
06.06.2022 19:43:35
16
26
Чета коментарите и останах изумен!!!Колко и какъв отчаян и некадърен прошляк трябва да си, за да завидиш на 700-800 евро заплата.Мършите долни които пушат по 2 кутии цигари на ден и всяка вечер пият по няколко ракии , все се оплакват от безпаричие и гледат другите колко ще вземат.То не оплюха полицаи,лекари,учители,военни!!Тези пари се изкарват навън за седмица Господа тъпунгери!!!Почти всички тука са загубеняци и нереализирани в живота ,озлобени и асоциални,неуважаващти и незачитащти труда на другите!!!Помияри сте!!!!
31.
До полицая
06.06.2022 19:35:52
26
14
Шушляк, срещу мен да бягаш не може да ме стигнеш! Имам 2 коли и двет е са под 2 години :) Нови от магазина. Скоро купувам и трета, спортна :) за да мога да минавам пред паналото ти чейне със скорост, която не можеш да засечеш. Полицаиите всичките сте тотал щета! Олигофрен!
30.
До пако
06.06.2022 19:34:59
9
21
Ей латинос ,ти от чикия на военен ли си правен бе ? Прочети закона за мвр невежо .Бради мустаци ... това са човешки права които се полагат на всеки . Явно ушанката която те е възпитавала реве за миналото време когато мвр беше военизирана структура но отдавна не е . А що се отнася до младите ,много от тях дори и школата не могат да изкарат . Нежни ,неграмотни ,зависими от всякакви неща .. материала е много слаб. Иначе нека се смени стария състав с нов ,няма лошо .
29.
До бай митко
06.06.2022 19:26:47
12
19
Завистлив глупак . Ела теб да те целят с павета ,да ловиш с трици маймуни ,да се занимаваш с наркомани ,да и всякакви други гнусни неща и тогава дрънкай . И ,до лекарствата ... пази си грозните клетви че се връщат на децата !
28.
Иво
06.06.2022 19:26:25
7
36
Основният проблем са работещите пенсионери. Въздействат демотивиращо на останалите и натоварват бюджета и на МВР и като цяло на държавата
Крайно време е да се спре с тази порочна практика!
Системата е затлачена от пенсионери!
27.
Бай Митю съм
06.06.2022 18:37:29
23
20
Това милиционерите са един кърлеж в снагата на Майка България!
В най-скоро време очаквам да увеличат глобите по ЗДП за да могат да си набавят исканото увеличение по хранилките.
За лекарства и адвокати да ги давате тътри алчни!
26.
...
06.06.2022 18:28:36
2
5
"А главната причина за неудовлетвореност на служителите е лошият началник, който е ниско интелигентен, меркантилен, мързелив и страхлив."

А и МВР ли е станало място за временно развлечение- забавачница. Опасна социална и трудова политика!
"Старият хуманизъм казваше:"За мене е безразлично с какво се занимаваш- важното е, че ти си човек." Социалистическия хуманизъм казва:"Ако ти не се занимаваш с нищо и не правиш нищо, аз не те признавам за човек, колкото и умен и добър да си."- А.А.Фадеев
И криворазбрания модерен социализъм: Защо не се занимаваш с нещо, което е в очакванията и интересите на "обществото"?
25.
Пако
06.06.2022 18:04:31
2
41
Всички полицаи навършили пенсионна възраст да се махат. И чантаджиите да бъдат разредени. Младите полицаи, които са навън, на първа линия - учат и знаят езици. Дайте им път! Момчетата, които са навън трябва да са перфектни, защото са лицето на полицията - да нямат бради, униформите им да не са избелели и мърляви.
24.
До Банско брат
06.06.2022 17:53:12
4
28
Абсолютно правилно.Лошото е,че при Боко приеха закона за оставането след пенсия.
23.
гражданин
06.06.2022 17:41:22
3
24
С каква цел се прави тази работна среща с областния и зам. кмета и няколко общински съветници? Какво ще ви помогнат те? Ще ви купят обувки и дрехи и тоалетна хартия? Ставате смешни. Има къде да ходите да ревете гн Тенев. Или от всякъде ви наритаха.
22.
до полицая
06.06.2022 17:33:48
10
25
Ти във палат ли живееш? И сигурно новичка кола караш? И всички казвате, че живеете на кредит. Ама друг път. Ами, полицайче, обикновения българин кара 20 годишна кола, защото не взема 2 хиляди лева като теб и рушвети и си плаща данъците, барабар и твоя.
21.
Smith
06.06.2022 17:33:09
10
14
Ами няма лошо, да напечатат още пари и да дадат и на тези идиоти 100% увеличение. После обаче да не се чудят, защо олиото е станало от 4-5 на 8-10 лв.
20.
...
06.06.2022 17:28:42
1
16
"Събитието" също си е едно псевдо- събитие спрямо целите на "събитието."
Какви конкретни резултати да се очакват за искани реформи в МВР на "събитие", на което присъстват зам. кмета на Общината по финанси, Областния управител и т.н. ?
Ако всеки си гледа ресорния бюджет и материална база и си сътрудничат само по конкретни общи задачи отдавна щяха да са се случили тия реформи.
Това "събитие" уж искани реформи е като обществен отчет на анкетирани служители.
19.
Ханко брат
06.06.2022 17:28:09
7
38
12 години когато боко тъпото беше на власт защо не ги направихте тези реформи? Махнете пенсионерите, неграмотните ги запишете на курс по български език, корупцията е потресавища. Подборът е под всякаква критика. Имам чувството, че само неграмотна, комплексирана мърша взимате. Тотален леш.
18.
Pol
06.06.2022 17:22:14
7
32
Само изнудват правителството за повече пари.Ами реформи?Махане на пенсионерите?Да започнат да си плащат осигуровките сами?Взимат достатъчно за това, което вършат Ами останалите хора в държавата и те ли да протестират?Хайде всички.Очаквайте скоро и енергетиците да протестират,но те не са богоизбрани като МВР и полицаите може да ги тупат.Полицаите като не им харесва да напускат и да ходят в частния сектор да се доказват колко са ценни дори и пенсионерите.Най важно е да премахнат правото на пенсия и заплата и бюджетните да си плащат сами всички осигуровки,а не ние работещите.
17.
Полицаят до 16
06.06.2022 17:03:49
27
15
Не църкай, панелен мишок. Утре, като те спра с 20-годишния неизряден трошляк и ще има “ама моля ти се, ама да измислим нещо”. Хахахахха, смешкоооо.
16.
Хахахаха
06.06.2022 16:59:16
12
24
До полицаят, а ти като си толкова грамотен: знаеш ли, че пред "но" има запетайка, а не точка? Дали знаеш, че изречение се завършва с препинателен знак? В тоя случай с удивителна? Не знаеш! Всички до един сте точно толкова прости, неграмотни и нищоставащи! Марш да работиш, бе михлюзин!
15.
полицаят
06.06.2022 16:56:48
27
14
Много неграмотна паплач пише. Но пък раздава оценки. Хахаххаха, мишоциии, марш в панелките
14.
До МВР
06.06.2022 16:40:10
22
23
и като се обръщаме дали има резултат? НЯМА! За това знаем! Щот сте долна измет! Разултатите ви са нулеви! Преди попвече от две години блъснаха колата ми паркирана пред входа, в който живея! Писах жалба до ден днеше разултат НИАККЪВ! Междувременно намерих извършителя и си получи наказанието! БЕЗ ВАША ПОМОЩ! Да разказвам ли още? Или си знаете насраните задници! Търтеи долни! Не е случайно, че хората ви мразят! Неграмотни, прости и с дебели задници! Само рушвети търсите и ОПГ!
13.
МВР
06.06.2022 16:34:35
29
45
Всички много знаете и можете, но като стане напечено - къде звъните в полицията. Кой се занимава с всички отрепки, наркомани… Полицията си върши работата, но защо няма ефективни присъди питам?
Правят се месеци наред разработки… хващат се сериозни хора и съда ги пуска. После полията не работи… ами не е така
12.
Нещастници
06.06.2022 16:30:49
23
39
Със средно образование взимат по 2000 лв заплати и им било малко, боклуци мръсни!!!
11.
Guci
06.06.2022 16:28:50
13
32
Държавата най-лесно се цоца ,плашиш с протести и страхливите политици с извити ръце дават някой процент до следващия простест.
Миналата година им вдигнаха заплатите с 15% ,тази искат още 20,в кой сектор в тази всеобща криза са му вдигнали заплатата с 35% за година-две ?!?!
Който не му харесва да хвърля фуражката и да почва в частния сектор ,но не ,там трябва акъл ,а нашите го нямат и за това си стоят на г**а и протести за заплати от нашите данъци
10.
данчо полицая
06.06.2022 16:00:07
28
38
25 заплати, незнам какво си, бонуси, пенсиониране след 15 год стаж, 2к заплата, неграмотник с 3ка по милост, 5-6 станични бизнеса щото имат пари за инвестиране, следят си бизнесите в работно време и накрая пак реват.
9.
Хахахаха
06.06.2022 15:52:54
16
46
Вчера пътувах от Габрово към Казънлък. На едно завойче сред дърветата на сянка беше спряна полицейска кола. Ясно видях двете фуражки опънати да спят! На хладничко! Не знам за какви пари иде реч, но тези са долни паразити! И не, не ми обеснявайте, че не всички са такива! Щом не са такива да направят нещо! Писна ми да им плащаме заплати, обезщетения при пенсиониране и да работят по 10 години! Толкова гнусна сган! Наистина не зная как имат лице да мрънкат за още!!!
8.
Дидо
06.06.2022 15:51:26
9
35
НЕ!Проблемът е че НЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА!Причината?Ниската квалификация, ниски изисквание - от което следва - НИСКО ИНТЕЛИГЕНТНИ,НЕГРАМОТНИ и НЕВЕЖИ служители!Ако им изшийте един ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ТЕСТ ЗА IQ и ще ОСТАНАТ ПО-МАЛКО И ОТ ЛЕКАРИТЕ!!!Тия ще са БЕТЕР кифлите от ИргенЪтъ!!
7.
Ушев
06.06.2022 15:45:08
5
30
Защо не бяха направени реформи последните 10 години? Питай предните управляващи Тенев, не се прави на луд.
6.
Основните проблеми в МВР ?
06.06.2022 15:35:16
8
44
Неграмотните и посредствени служители !
5.
!
06.06.2022 15:30:03
17
24
Хаха малумници .. само и винаги нвщасници са били полицай
4.
...
06.06.2022 15:13:17
17
44
Абее не ги знам какви заплати вземат полицайте но беден полицай няма всички полицай имат къщи,апартаменти,вили по няколко коли от къде бе със една заплата инъче ревът малко им били по цял ден служебно гориво напред назад правят си каквото искат аз със една заплата защо нямам като тях въпреки че заплатата ми е малко по голяма от тяхната реално и нямам като тях как става при тях граничния където го хванах те със треви и той беше на една заплата пък коли джипки къщи от къде
3.
Някой
06.06.2022 15:09:50
24
60
Основните проблеми на МВР са че не правят нищо. Мислят само за рушвети, ранно пенсиониране и спане по колите.
2.
Иво
06.06.2022 15:08:15
4
50
Тенев несе прави на луд. Който е несигорен вън също и тия пенсионери заемащи места на младите.
1.
Лост
06.06.2022 15:07:41
0
40
Прав е за кадровата политика. Само, че колко % от сегашните кадри трябва да останат?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори