×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Клиенти на „Метро“ шокирани, пуснаха на „промоция“ узо, което излиза по-скъпо от…


Клиенти на „Метро“ шокирани, пуснаха на „промоция“ узо, което излиза по-скъпо от…
Това промоция ли е според вас?
02 Юни 2022, Четвъртък, 13:01 ч.
Автор: Флагман.бг

Или алкохолът рязко е скочил, или се будалкат с нас, недоволстват редовни клиенти на веригата

Веригата „Метро“ пусна странна промоция на узо пломари, която изглежда много на т.нар. разпродажби от черния петък.

Цената на разфасовката от 200 мл е 6,79 лева, което е доста по-скъпо от всеки средностатистически магазин.

„Редовен клиент съм и останах изумен от тази цена. Тръгнах с идеята да заредя заведението си за летния сезон, но те тотално ме разочароваха. Или алкохолът рязко е скочил, или се будалкат с нас“, недоволства нашият читател Петър Христов.

Щандът с малките бутилки алкохол на Метро или когато промоцията не е промоция 

Проверка на Флагман.бг във веригата показа, че обичайната цена, не промоционална, за литър Узо Пломари е 16,49 лева без ДДС.

Обичайната практика е малките бутилки да са доста по-скъпи, но защо от мениджмънта на веригата ти предлагат нещо на промоция, като то е по-скъпо от всеки квартален магазин, питат клиенти. 

Дори в кварталните магазини тази бутилка е по-евтина от т.нар. промоция на Метро, жалват се клиенти 

 


В категории: Бизнес


Любовен хороскоп за 6 – 12 май
Любовен хороскоп за 6 – 12 май 06/05/2024, Понеделник 21:36 0
13
Коментара по темата
13.
днеска бях
02.06.2022 17:41:31
0
2
Няма какво да си купиш! Промоционални стоки бяха изчерпани и в склада нямаше. Само реклама да се ловят клиентите, Нито качеството в Метро е същото, като беше, нито цените са по-различни отколкото в кварталния магазин. Едни шорти немаркови 40 лева. Зимно яке нищо особено като кожа 200 лева. Кой ще отиде до Метро да затвори 200 лева за зимна дреха в началото на лятото ? Явно след Карфур и Метро ще се изнесе от България. То в един магазин-склад какъвто е Метро, като няма промоции и оборот, какво има?
12.
Такае
02.06.2022 16:50:21
0
4
В метро е така вземаш за 10 излиза 25 лв голяма спекула с цените
11.
Хан Курбан
02.06.2022 16:27:06
0
4
Аз от години обяснявам на жена ми, че в Метро, като видиш червен етикет с цена, не означава, че стоката е на промоция! Какво се шашка тоя, като жена ми! Гледай цените и си прави сметката! К’во цивриш!!!
10.
дан4о
02.06.2022 15:59:09
1
3
В Sam's Club си купих пакет MnMs бонбони в разсфасовка 989 грама..
И в Коско съм бил , там имаше дълбоководни риби филета и патешки яйца.
Само да ти се харчи:)
9.
Цените
02.06.2022 15:37:47
1
3
Особено в Sam's Club са около 20-30% по-евтини от Walmart. В Costco е малко по-скъпо, но по качествено.
8.
Метро не е това, което беше!
02.06.2022 15:33:31
0
7
Последният път, когато ходихме до Метро, минахме и през кварталното Болеро - олиото Калиакра 1 л. и брашното София мел 2 кг. бяха по-евтини в Болеро!!! Вече дори и брошурите им не преглеждам. Само минерлната вода излиза на сметка, но за една вода кой ще се раходи до там...
7.
Аз.
02.06.2022 15:15:21
0
8
То да е само Метрото. В Кауфланд и Била е същата помия !
6.
Иван
02.06.2022 13:58:35
0
18
Това бутилчЕ е 6,62лв. в Аванти. И цената е такава без да е на промоция. Така, че няма никаква "промоция" в МЕТРО. Онова "вземаш 2 плащаш 1" е същата измама.
5.
Метро отива на закриване
02.06.2022 13:38:15
1
22
Метро отдавна не е пускало стока, която да е на по-ниска цена от тази в другите магазини. Вероятно заради липсата на клиенти вече доста са ограничили асортимента. Отдавна ги няма напр. стелажите пред рибния щанд, където стояха промоционални или празнични стоки.
4.
Оливник шишенце Пломари.
02.06.2022 13:33:16
3
18
Вдигната е цената на малките бутилки Пломари, заради факта че масово ги изкупуват ресторантьорите и ги ползват за оливници и оцетници . Бай ти Ганьо си е тракал на дупарата вълната, като да е иноватор.
3.
mnb
02.06.2022 13:29:26
1
27
За Бога братя не купувайте от Метро- там от много време цените не са това, което бяха, ужасна скъпотия!
2.
ТТТТТ
02.06.2022 13:17:45
2
27
във метро всичко е надуто до небесата като цена! по скъпо на промоции от същата стока в другите големи вериги!
не пазаря от тях от много време!!
1.
Баси простотиите!
02.06.2022 13:15:47
3
11
Този с шишенца от 200 грама ли ще снабдява заведение? И изобщо няма ли нормални складове откъдето се зареждат заведенията?

Метро е реално нормален магазин, като Costco и Sam's Club в САЩ, откъдето се пазарува на дребно, но е по-подходящ за по-големи семейства.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Неприятна изненада за пътуващите с влакове Неприятна изненада за пътуващите с влакове Средно с 20% плащаме повече за билет Ще поскъпнат ли шоково горивата заради зелената сделка? Ще поскъпнат ли шоково горивата заради зелената сделка? Поне до изборите в САЩ няма да се променят драстично цените на петрола на световните пазари, прогнозира експерт  Стрелба по автомобил в София! Дупка зее на вратата до кошчето на 4-годишно момиче Стрелба по автомобил в София! Дупка зее на вратата до кошчето на 4-годишно момиче В Люлин се разгоряла истинска войни между съседи за паркоместа Депутат от ПП-ДБ почина едва на 47 години Депутат от ПП-ДБ почина едва на 47 години Поклонението ще състои на 8 май, сряда от 11 до 13 часа в катедралния храм „Св. Богородица“,  гр. Пазарджик. Така ли трябва да изглежда една европейска граница, гневи се кметът на Малко Търново Така ли трябва да изглежда една европейска граница, гневи се кметът на Малко Търново Управниците от региона се обединяват за нова кауза - разширяването на граничния пункт Малко Търново-Дерекьой Строежът на жилища в Бургас нарасна със 133% Строежът на жилища в Бургас нарасна със 133% През първото тримесечие на годината в област Бургас е започнало строителството на 1470 апартаменти и еднофамилни къщи ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас „Тази цел е изпълнима, защото сме показали, че умеем да защитаваме правата на избирателите си“, каза водачът Севим Али Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Колко хубаво беше на плажа, точно сега в началото на май, посочва Петков БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област „Ще се движим в скоростната лента и ще изпреварваме“, даде заявка областният лидер Тодор Байчев Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Блондинката побърза да уточни, че не говори за децата си, защото все още не е станала майка и не е раждала
Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон Германия отзова посланика си в Русия Германия отзова посланика си в Русия Причината е, че Социалдемократическата партия стана мишена на кибератака, която според Берлин е била организирана от Москва Цял живот сме чистили фурната грешно Цял живот сме чистили фурната грешно Оказва се, че много от нас от незнание, сме чистили грешно и неефективно фурната в кухнята си Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Ябланович е част от партията на министъра на общностите и завръщането в правителството на Косово Ненад Рашич – гражданската инициатива „Свобода, справедливост и оцеляване“ (GI SPO) Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Имплантите му имат собствено мнение 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори