×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Убиецът Станимир Рагевски проговори пред съда


Убиецът Станимир Рагевски проговори пред съда
След 10 месеца в самостоятелна килия Станимир Рагевски изглежда по този начин
Тема в развитие
виж още
скрий
19 Май 2022, Четвъртък, 14:09 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: авторът

Неизвестни нападнали жена му Елена на кръстовище Трапезица в Бургас, твърди Рагевски

Станимир Рагевски, който е задържан за чудовищните престъпления, свързани с жестоките убийства на Теодора Бахлова и Юмер Мехмед, днес за пръв път проговори пред съда.

Той се яви като обвиняем по процеса за участие в схема за крадени автомобили. (Вижте нашата тема в развитие)

До този момент Рагевски мълчеше и не даваше никакви обяснения. Нито за убийствата, нито за крадените джипове.

Днес, след 10 месеца в самостоятелна килия в Бургаския затвор, той пожела да говори.

Рагевски обяви, че е невинен и не знаел, че купува крадени коли. Самият той обаче не успя да даде точно обяснение за придобиването на двата процесни джипа, за които е установено, че са крадени.

"Нямам вина. Не знаех, че са крадени! Преди седем години един от тези автомобили - Нисан Мурано, беше атакуван на Трапезица. Неизвестни нападнаха съпругата ми Елена. Отвориха вратата и взеха чантата и документите й. Подали сме жалба. Ако сме знаели, че има проблем, нали нямаше да търсим полиция", опита се да обясни Рагевски. 

Той твърди, че е купил джипа от непознато за него лице през 2015 година и го предоставил на съпругата си, която го шофирала близо година и половина. 

Рагевски уточни, че другият джип, за който е установено, че е краден - луксозно Инфинити, го купил, регистрирал го, но не му харесал и решил да го продаде.

Съпроцесникът му Христо Желязков само потвърди, че колите били закупени от Рагевски, с когото се познавал от 25 години. 

ВИЖТЕ КАК СТАНИМИР РАГЕВСКИ ВЛЕЗЕ В СЪДЕБНАТА ЗАЛА!

Процесът ще продължи с пледоарии на 30 май от 14:30 часа!

Очаквайте подробности!


В категории: Темида


12
Коментара по темата
12.
К
17.01.2023 11:36:36
0
0
Ами тоя Румен Железарков на каналите защо не го питаме него аджеба как се регистрираха колите... и да му направите едно интервю да го видим какво ще обясни!?
11.
*********
09.06.2022 23:05:18
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
10.
Felshera bokluk
22.05.2022 22:30:27
0
0
Tq ste go opravi....
9.
Ст
19.05.2022 21:09:07
2
17
Дано живееш до 100 години в затвора и да бъдеш булка на братята роми там! Да се молиш да умреш, но да живееш! И децата и внуците ти да бъдат прокълнати до 9-то коляно! Колко живота почерни, алчен боклук! Цялото ти семейство да страда, да умира от глад и мизерия, докато ти гниеш в затвора!
8.
Справедливост
19.05.2022 17:34:10
3
20
Изруде дано никога не излезеш на свобода дано мечтата ти е някой ден да се самоубиеш докато караш ергенската вечер на някой съкелийник и да усещаш болкаааа много болка за теб извратен психопат
7.
селянката
19.05.2022 15:28:34
1
19
да не го изплющи по погрешка?
6.
Гочето
19.05.2022 15:18:32
3
20
Аз пък ще утешавам Ленчето .
5.
Мутката
19.05.2022 15:04:45
2
23
Ей горкия,,,,сега няма матерял. Само спокойствие.
4.
MD
19.05.2022 14:58:19
4
35
Ходещ труп ! Времето тече !
3.
Дааа
19.05.2022 14:52:20
4
53
Да изгниеш във затвора и семейството ти бял ден да не виде ти си взел дал вече на мъртвец изглеждаш едвали ти остава много поне на женати твой приятели ще се наслаждават и ще се търкалят на спалнята ти ай много време ти оделих мъртвец
2.
Една от миналото
19.05.2022 14:40:56
1
74
Какви крадени коли,какви 5 лева? Той накълцал жената, утрепал сума ти народ,невинен бил. И за кражбата на заплатите на летците да си доизлежи. Обвиниха касиерката горката,поболя се от него. И на нея обещетение трябва да плати ако е жива още.
1.
Pederasi mrusni
19.05.2022 14:28:26
3
43
Znachu kak na nego mu se sluchwa 2 puti da kupuwa kradeni koli ???? Twa e nishto a kwo stana s yomer i teodora za tqh neshto nqma li da kaje da umre pedala mrusen da gnieeee
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори