×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

България нямало да изпраща оръжие на Украйна, ще им ремонтираме военната техника


България нямало да изпраща оръжие на Украйна, ще им ремонтираме военната техника
Ние трябва да задоволим техните нужди, а това се оказва всъщност полезно за България, каза премиерът
01 Май 2022, Неделя, 19:03 ч.
Автор: Флагман.БГ

Правителството ще гласува през следващите дни дали да осигурим военна техническа помощ на Украйна, която обаче включва муниции и оръжия

За да свърши по-бързо тази война, дайте да бъде превзета по-бързо Украйна. Да бъде превзета и Молдова. Да се опре на границата с Румъния и Путин, който изпрати три ракети на 200 метра от мен, да ни застане на границата и ние да се чувстваме в безопасност. Това е безумие. Това каза министър-председателят Кирил Петков в предаването "120 минути" по bTV в отговор на президента Радев, който по-рано днес заяви, че има реален шанс войната в Европа да ескалира и да стигне дори до световна война.

Радев: Реален е рискът войната да ескалира като общоевропейска и дори световна

"Не мисля, че Радев нарече нас "шарлатани". Президентът много добре ни познава и знае, че сме защитавали българския интерес. В един случай сме като Орбан - меки сме към Русия, купуваме газ, казваме, че е "военна операция", а не война. Другият вариант е да кажем, че в 21 век няма как ракети да летят към блокове и да си затворим очите, защото е другаде и не се случва с нас. Нашето правителство не мисли, че това е националният ни интерес", допълни той.

"Президентът Зеленски и украинското правителство получават оръжия от много страни - САЩ, Франция, Полша, Чехия. Това са модерни оръжия, които им дават шанс. България не е с най-голямата и силна армия, но това, което имаме и сме едни от малкото, които имаме, е възможността да поправяме руска техните. Той ме помоли за нещо съвсем конкретно.

Каза: "Имаме нужда от ремонт на руските ни машини. Има ли как да се изпратят в България, да се ремонтират и да ги върнете". Той иска ремонт на оръжие, което вече използва", обясни Петков.

Той сподели, че Зеленски е казал, че има 15 тона жито от Одеса и е поискал да го изнесе през Варна, защото има нужда от средства. "Може да продаваме украинския ток в Гърция, докато те ни подават газ и да се направи една регионална стратегия", каза премиерът.

"Говори се, че сме искали да изпращаме български войници. В това число влизат и муниции и оръжия. Това, което аз виждам, е че всички осъзнават, че в момента да пуснем това правителство в средата на война да падне е много безотговорно. Другото - приема се гласуването за военна техническа помощ и възлагам на нашето МО да се свърже с украинското и започва ремонтната дейност. Ние мислим, че едва ли не имаме различни интереси. Заводите ни нямат работа напоследък, откакто конфликтът в Афганистан е в друг етап", обясни още Петков.

Той пожела да разкрие и дали се изпраща тайно оръжие до Украйна.

"Нека да обясня точно как се случва. Наш завод получава запитване за 200 милиона продукция от полска фирма. Това запитване идва, проверява се от службите и ако всичко е точно се подписва договор и оръжието се изнася от България за Полша. Пита се крайната дестинация Полша ли е. Тогава нашата отговорност като правителство и ВМЗ спира в този момент. Ние сме едни производители, търговци и за съжаление, тази стока не ходи по хубави места", посочи Петков. "Само да ви кажа, кое е по-ценно - няколко снаряда или да сглобите техника и да я върнете обратно. Зеленски неслучайно ме попита да помогнем за това", заключи премиерът. Петков коментира и кризата с газа.

"Представете си, отивате да си платите тока и те искат да платите 1000 рубли. Има едно чейндж бюро, то е наше, отидете и си обърнете левовете в рубли и ни платете. В какъв курс? В какъвто каже чейндж бюрото. Ние ще кажем условията, кое е чейндж бюрото и какъв е курсът. Каква държава сме, ако приемем това? Или си държим на държавническата позиция или сме си навели главата и се молим за милостия и му подаряваме едно кученце", каза той. Петков разкри какво прави правителството в последните 48 часа.

"За огромно съжаление, ноември месец сме се отказали от 2/3 от азерския газ до юни месец. Какво съвпадение? Отказали сме се едностранно с решение на шефа на "Булгаргаз". Ако някой там вземе такова решение без да ме уведоми като премиер, бих го уволнил на секундата. Докато строим гръцката връзка, има съседна тръба на 200 км., която може да преведе спокойно целия 1 млрд. през нея. Аз лично говорих с изпълнителния директор на "Бритиш петролиум" и се надявам да осигурим количеството преди юни месец. Цената ще бъде средно на по-ниска цена от този на Газпром. В момента много активно действаме по тези възможности. Надявам се, че ще успеем", обясни премиерът.

"Ако газът тръгне от юг на север, ние може да сме част от стратегията на региона. Ако се купуват 10-15 млрд. кубични метра, цената ще е различна отколкото ако купим 3. Имаме план как да помагаме на региона и да коментираме цената", заключи Петков. "Понеже аз вярвам, че държавата е разпределител на пари и не притежава свои пари. Тя не трябва да бяга от отговорност. Когато казваш "давам", аз давам моите пари, а те са си моя отговорност. Борисов като даваше, даваше нашите пари. Когато чуете Кирил Петков да дава пари, той дава от собствените си, а не от тези на данъкоплатците. Аз исках да покажа на хората, че когато имаш силна мотивация, всеки може да помогне сам. Всеки очаква държавата да оправи всичко, а може да започне от себе си", обясни премиерът за призива си да дадем една заплата за оръжейна помощ за Украйна, както направил той.

"Това, което бих казал на Радев, е че отиването ми в Украйна промени мирогледа ми. България трябва да има интерес да не се навеждаме, да сме част от Европа и да помагаме агресорът да на напредне. Правителството ще оцелее", завърши той.


В категории: Животът


30
Коментара
30
Коментара по темата
30.
Представям си...
02.05.2022 11:24:56
0
1
...една гаубица поразена от снаряд на бойното поле как идва танк , изтегля е на 3 км от обхвата , после идва кран гигант и платформа , качват я , после на ЖПто я товарят , после пътува за България , там се "ремонтира " с несъществуващи части и по обратният ред се връща на бойното поле...през това време войната е свършила и ние сме си изпълнили съюзническият дълг !
29.
Само един върос
02.05.2022 10:29:27
0
3
Някой да се хване и да им го зададе- какво праят Украински самолети по нашите летища. Повтарям - украински. Не полски, не марокански, не натовски, Украински. Какво пренасят и какво товарят с тях. Конкретно.
28.
Странни работи стават напоследък
01.05.2022 22:57:34
0
15
Като сме такива майстори, защо не си ремонтираме сами Миговете, които са на части и не летят от години?
Ние не можем да си оправим нашият двор, пък сме тръгнали да се правим на големи майстори и да ремонтираме по света...
Тц, тц, тц... Кирцата ходил ли е в казарма?
27.
Ей насраха се
01.05.2022 22:25:05
0
18
да лъжат- Киро, Кокоро, Корнела, енергийният министър, Еконта,
26.
Браво!
01.05.2022 21:15:29
4
16
Украйна да си ЕМ! Ние искаме мир и чисто небе!
25.
България е в опасност с просто Киро
01.05.2022 21:06:29
10
23
ПРОСТО КИРО е за ЧЕРЕН ПЕЧАТ!

ИЗГОНВАНЕ ОТ СТРАНАТА Е НАЙ-МАЛКОТО ЗА ТОЗИ ИНДИВИД!

Този е опасност за живота и здравето на нацията ни и целия проскубан кабинет!
24.
Deep Fake
01.05.2022 21:04:34
0
13
В българските приказки за животни ролята на хитреца обикновено играе хитрата лисица Кума Лиса, която в съвременните вицове е изместена от тариката Зайо Байо. В битовите приказки централно място заема фолклорният герой Хитър Петър, който е хитър, остроумен и дори лукав, но е останал в съзнанието на българина като положителен герой, за разлика от своя наследник Бай Ганьо. Литературният герой на Алеко Константинов Бай Ганьо става нарицателно за отрицателните черти на българина, който макар и прост е изключително изобретателен в лъжите и измамите. Във вицовете Бай Ганьо се явява като типичния българин, който в дадено съревнование надхитрява останалите участници (англичанин, французин, руснак и др.) с нестандартните си постъпки или изказвания, без да се притеснява, че става за срам и посмешище. Селският хитрец по традиция е на особена почит сред българите, но напоследък неговите положителни качества все повече се изчерпват и от чешит се превръща в тарикат и далавераджия.
23.
Пинокио
01.05.2022 21:03:35
3
20
Лъжливото овчарче от Канада,вечният правеж...
22.
ВНИМАНИЕ ---- НАЦИОИНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!!!!
01.05.2022 21:01:50
11
25
Ремонт на оръжието е лъжа!!!!

Петков желае да изпраща военна техника в замяна на скрап вкарана от Украйна!!!

Петков е троянски кон на Америка и до последно ще се мъчи да вкара страната във ВОЙНА !!!
21.
Eyvelin Bananov live from Ukraine
01.05.2022 20:42:20
2
17
Пълен нагаждач и далавераджия, искаше 5 милионес де доларес на платноходка, дадох му 2 , да си отвори втора сладкарница на ...френската Ривиера - Кот д'Азур.
20.
ONE RING to rule them ALL
01.05.2022 20:31:28
3
13
Планът „Голямо нулиране“, обявен от президента на Световния икономически форум (СИФ) Клаус Шваб, предвижда радикално преструктуриране на световния социално-икономически ред. Шваб нарича това преход от стария капитализъм към нов, „приобщаващ“ капитализъм и освобождаване на човечеството от частната собственост. Но ако руските комунисти преди повече от сто години премахват частната собственост върху средствата за производство, материализирания капитал, като по този начин унищожават експлоатацията на човека от човека, то глобалистите предлагат да се премахне личната собственост, тоест имущество, предназначено за задоволяване на първите жизнени потребности – жилище, парцели, облекло, домакински пособия и други.
Ида Оукън, член на Съвета за глобално бъдеще на СИФ за градовете и урбанизация, радостно провъзгласява: „Добре дошли в 2030 г. Добре дошли в моя град, по-точно нашия град. Нямам нищо. Нямам кола, нямам къща, нямам техника и дрехи”.
Шваб е по-внимателен с изказванията си. В книгата си “КОВИД-19: Голямото нулиране” (2020) той казва, че хората трябва да се откажат от желанието си да бъдат собственици възможно най-бързо. В приобщаващия капитализъм човек трябва да стане потребител. Няма обаче право на ползване без собственост. Някой трябва да е собственик, краен управител на имущество и активи. Шваб замъглява този въпрос, но от казаното от него става ясно, че крайният собственик е глобалният елит.
Шепа хора („златен милион“) вече са превзели повечето от обектите на икономическата и социалната инфраструктура по света. Тя завладя обектите на т. нар. интелектуална собственост, превзе по-голямата част от земните богатства. Златният милион би искал да приватизира цялата Вселена. Съветският писател на научна фантастика Александър Беляев пише за такива луди в романа „Продавач на въздух“ (публикуван за първи път през 1929 г.). Известният английски бизнесмен Бейли организира някъде в Арктика, в северната част на Якутия, подземна фабрика за обработка на атмосферния въздух. Във фабриката въздухът първо се разделя на компоненти (кислород, водород, азот, хелий), след което от компонентите се произвеждат крайните продукти. Например, азотът се превръща в амоняк, азотна киселина и цианамид. Основният продукт е кондензирана топка, съдържаща кубичен километър атмосферен въздух. Бейли се готви да стъпи на пазара със своите топки и други продукти, но тези планове, за щастие на човечеството, не се осъществяват – фабриката е разрушена от Съветската Червена армия.
Днес виждаме, че група супербогати иска да повтори опита на Бейли под някаква форма. Тези луди се опитват да присвоят онази част от природата, която досега не е давала почти никаква печалба, тоест надеждно да я приватизират и я въвличат в пазарните отношения. Тогава властта на глобалния елит над света ще бъде неразрушима.
19.
Освидетелстване,съдебно-психиатрично
01.05.2022 20:30:04
3
31
- Не изнасяме оръжие за Украйна, ама заводите работят на пълна пара, вика. Караме го в Полша и в Чехия, не носим отговорност нататък, продължава.

- Пропуска ключов факт-оръжието се взима от самолет на УКРАЙНА. Не на Полша, не на Чехия.

- Вика, България не е диверсифицирана. След две минути: Имаме готова тръба, по която може да докараме целия азерски газ.

- Правителството мисли стратегически и е готово за всякакъв сценарии, вика. След минута: Мислим месец за месец дали ще даваме помощи за ток и за юни.
18.
Някой от двамата лъже яко
01.05.2022 20:25:17
1
18
Лена Бориславова: Не ми е известно да има посредник, който да е резервирал целия капацитет на природен газ за България!
Договорите имат посредник и този посредник се казва МЕТ, това е бившият работодател на настоящия директор на "Булгаргаз". Проверили сме фактите. Има посредник, който ще доставя природния газ за България. Тази фирма вече е вкарана на пазара и тя резервира капацитета за страната ни...
„Да, имаше компания, която беше купила капацитета в Гърция“, това потвърди пред БТВ премиерът Кирил Петков.

„Това ми го обясни енергийният министър и аз напълно го разбрах – нямаше как да купуваме по-скъп газ без „Газпром“ да ни е спрял газа. И това, което министъра на енергетиката беше направил, е ако ни спре газа, да имаме алтернатива, но ние не можехте да я закупим...Защо бе Урко?
17.
Neo-ottoman project
01.05.2022 20:22:05
3
12
Подценява ли Западът претенциите на Турция към бившите територии на някогашната Османска империя? Неоосманизмът, който пропагандира правителството на Реджеп Тайип Ердоган, отдавна вече изобщо не се свежда само до реторика. Турция отново засили присъствието си в редица територии от някогашната Османска империя, която турските власти открито величаят. Западът сякаш изобщо не се интересува от въпроса. Да, западните медии пишат за неоосманизма на Ердоган, но го тълкуват главно (и с насмешка) като плод не неговите мегаломански фантазии, които се свеждат просто до носталгия по султаните и до безобидни исторически инсценировки. В това време обаче неоосманизмът на Ердоган отдавна се е превърнал в брутална геополитика, към която трябва да се отнесем с най-голямата възможна сериозност.
16.
.....
01.05.2022 20:20:55
23
17
Абе Киро що правиш хората на по-прости от тебе!

Търсиш легален начин да изнасяш Руски танкове от България(уж отремонтирани) зад гърба на народа бе Просто Киро-малоумника!
ЩЕ ВНАСЯШ УКРАИНСКИ СКРАП,А ИЗНАСЯШ РУСКА ТЕХНИКА!?

ХАХАХАХАХАХАХААХ
КИРО ЩО СИ ТОЛКОВА ТЪП БЕ!

От първия ден в длъжност осъществяваш Американски начин на политиканстване...ЛъЖИ,ЛЪЖИ И ПАК ЛЪЖИ!

ЗА РАЗЛИКА ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ,БЪЛГАРИТЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ПОЛИТИКА И НАЙ-ВАЖНОТО РАЗСЪЖДАВАТ ЗА РАЗЛИКА ОТ БАЙДЪНОВАТА АМЕРИКА .

КИРО ТЪП СИ !
ХВАЩАЙ СИ ГАНГ-БАНГ СЕМЕЙСТВОТО ...ВЪРНИ ТОВА С КОЕТО СИ ОЩИТИЛ СТРАНАТА И ФОРА ОТ БЪЛГАРИЯ
15.
Малеееее
01.05.2022 20:20:28
14
24
Тоз човек ни взе за балъци....15 тона жито/половин камион /и ще ползват П-ще Варна......Ний доматите ги ядем с колците...Ужассссс!Оставка !Изправил се пред цяла България и лиже,маже .......Срам.Оставка !
14.
Слава Севрюкова
01.05.2022 20:13:43
8
11
Не мислете, че земята, по която стъпвате, ще е все българска. Някога значителен къс болезнено ще се изтръгне от живата й жилава плът… От югоизточна България…”
„Това ще са нелеки изпитания. Страната ни ще е пред опасност от загуба на държавността. Ударът обаче няма да се приеме толкова страдалчески от народа, защото границите между държавите в ония години ще са размити…“
„Ще бъдат направени и опити части от североизточна България да отидат към Турция.“
„Едва след позорния акт на разцепване на страната, загрижената за собственото благоденствие политическа класа изведнъж ще се стресне и посъживи. Ще се осъзнае и замилее за позабравеното „отечество“.
Народностната ни карма ще приключи, когато парче земя се откъсне от България. Горчива орис. Едва подир това ще настъпи известно благоденствие за изстрадалия народ.
Докато Европа слисана умува какво да предприеме за осиротялата ни държава, някои политици ще бъдат съдени за поредната, може би най-страшна национална катастрофа. Мнозина ще заплатят с лихви греховете си. 
Какво толкова?“ – Ще вдигнат рамене преситени колониални управници. С този акт международните сили може да направят нещо като „кръвопускане“. Да ни посъживят със средновековни методи на лечение. И частичната екзекуция да изиграе роля на обединяващ фактор.
Дотам ли ще ни доведат „прославените водачи“, подмолно или открито саботиращи свободното национално развитие? В страна, за която иронично казват – царял хаос, а само престъпността била перфектно организирана. Не звучи ли това като присъда?
Нов „кипърски вариант“ ли съзира голямата прорицателка, ашладисан на български терен? Какво пък, каквото е „драснато свише“, ще стане.
Особено при такъв „прозорлив олигархичен елит“…
(Подобни катаклизми за страната са загатнати и от друг феномен – слабо известен, но с безспорна прорицателска дарба. Това е Катя Лотарева от Пловдив, вече покойница. Предсказанията й, които още се носят от уста на уста, предупреждават: „Турската територия ще се разпростре на югоизток от перлата на Тракия, Пловдив“… – б. а.)
И двете пророчици са единодушни – анексията е неизбежна. 
Най-тъжното й прозрение. Коя екзекуция не носи болка? Слава Севрюкова споделя пред Мария Анастасова: „България се срива под турско робство, поради натрупаната с векове карма от безмилостните гонения срещу богомилите. По-късно, въпреки многобройните опити, сама не намира сили да отхвърли турското иго. Свободата й идва отвън, от руснаците. Помислете защо се дарява независимост…
Затова не е изцяло изплатена кармата ни. Предстои наша територия да бъде „предадена“ на Турция. За съжаление, ще се изтърпи и този позорен акт, за да приключи нелеката ни обремененост. Политиците едва тогаз ще се осъзнаят и втурнат да работят за Родината.“
13.
Канадецът ще свърши работа...
01.05.2022 20:10:01
0
15
Италия е демокрация с мафия вътре. България е мафия с демокрация вътре.
Така италианският журналист и писател Роберто Савиано цитира известния Миша Глени, за да опише ситуацията у нас. Пред камерата на "Ничия земя" по Нова тв издирваният от неаполитанската мафия италианец определи обстановката у нас като „наистина много сложна“. ...
"Унгария, Румъния и дори Сърбия имат среди, които не са корумпирани. България... Не е за за вярване! Не е за вярване!", казва бившият член на камората, който сега я разобличава със свидетелствата си.
Според Савиано България е ключова за Европа, не просто ключова за България. "Парадоксално е подценяван българският проблем", казва италианецът. Възможностите на нашата мафия му станали ясни след операция "Магна харта", предприета от италианската служба за борба с мафията.
"Калабрийската Ндрангета се снабдява от българите с кокаин. А такова нещо никога не се е случвало – калабрийците се снабдяват по собствени канали. Снабдяват се със стока от българите, защото българската мафия беше закупила такова количество, кокаин, че беше в състояние да го продава по-евтино от самите южноамериканци...
След това Банев... Така ли се казваше?... Бос от наркотрафика... Банев (има предвид Евелин Банев-Брендо, който у нас бе оправдан, а и отказваме да го предадем на румънските власти да го съдят, б.р.) е фигура от голямо значение и в Италия. Това е фигура, която държеше в ръцете си - сега малко по-малко – съдбата на българската държава! Аз съм сигурен, че когато отвлякоха дъщеря му преди няколко години, го направиха да го принудят да мълчи за Италия. Той е единствен, който знае как се осъщестява наркотрафикът на българската мафия в Италия."
Савиано припомни още, че България има дълга традиция в криминалните отношения с Италия. "Комунистическа България продаваше хероин като стратегия за отравяне на Запада", каза той.
12.
Конец
01.05.2022 20:02:39
17
11
пРоссия е наследник на Златната Орда, изкуствена сбирщина от азиатски републики, откраднала името си от Киевска Рус.
1/3 нямат вътрешна тоалетна, 1/4 топла вода, 80% от населението работи за 14 000 рубли месечно, страната с най-много убийства в Европа, два пъти повече дори от САЩ, на челно място в света по заразени със СПИН. Не произвеждат нищо, разчитат само на природни ресурси, парите от които отиват в джобовете на олигарсите на които децата живеят, учат и почиват в Западна Европа и САЩ.
Накратко - пРоссия е измекярска страна на изнасилвачи, педофили, убийци, КРАДЦИ, наркомани и всякакъв вид утайки.
Слава за Украйна, истинската Киевска Рус
11.
Киро е пътник, до дни е в коша
01.05.2022 20:02:13
7
21
Бориславова поискала от депутатите на ПП да си дарят заплатите за Украйна!
Приятелската пирамида “Пълен провал” вече не е лъчезарно усмихната, тръпчинките увиснаха, Очите се кокорят уплашено, любимият премиерски сладкиш намирисва на гнило като забравен в неработещ хладилник на малка сладкарница, кумецът от Тел Авив редѝ шаблоните си без първоначалния патос… Усещат скорошния си край. Не, няма да бъде край, а крах.
10.
Киро....Зеленски удари ли ти един еврейски тек с м
01.05.2022 19:57:48
9
15
КИРО....БИЗНЕСА С ОРЪЖИЕ ЗА ТЪПАТА УКРАЙНА ПО ЛЕТИЩАТА КАК Е? КАНАДСКИ УРОД !
ВЪВ МУТРА МЯЗАШ НА ЧИСТА МАЙМУНА .В ПРОФИЛ ПРИЛИЧАШ НА НЕДОКЛАТЕН ГЕЙ.


КИРО УКРАИНСКИЯ "АНТОНОВ" РАЗТОВАРИ ЛИ СТОКАТА НА ПОЛСКОТО ЛЕТИЩЕ ИЛИ САМО ОФОРМИХА ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ПОКУПКО-ПРОДАЖБА С ПОЛСКИТЕ ВЛАСТИ И НАПУСНА В ПОСОКА ЛВОВ!

ВЯРНО ЛИ Е,ЧЕ УРСУЛА ИСКАЛА ТИ ПРАВИ МИНЕТ В БЕЛИЯ ДОМ ,А СИ И СПОДЕЛИЛ ,ЧЕ НЕ ТИ СТАВАЛ!?
КИРО-ТЪПОТО ЩО СЛЕД КАТ СЕ ПРИБРА ОТ КИЕВ БЕ КАТ ЧЕ ЛИ СИ ВИДЯЛ ПУТИН!?
БЕ БЛЕД КАТ ПЛАТНО!
ЩО СИ ТОЛКОВА СТРАХЛИВ БЕ КАНАДСКА ПУТКО!
Да не мислиш ще бомби са падали покрай теб докато бе в Киев!?
Бяха пиратки с 2гръма -КАНАДСКИ. МАЛОУМНИК!


ПРЕД МЕДИИ И ТЕЛЕВИЗИИ ГОЛЯМ МЪЖ С .ПРОСТАТА И ЛЪЖЛИВА СВИНЯ ВАСИЛЕВ!

Смотан канадски гей!


ХААХАХАХАХАЙ
ЩЯЛ ДА ОЦЕЛЕЙ ХААХААХААХАХАХАХ
НЕ НЯМА !
9.
До 7
01.05.2022 19:55:52
6
15
Точно! А тези,на които плащаме нощувки и храна в хотелите, си купуваха бански в мола!
8.
От Канада с любов
01.05.2022 19:55:31
6
25
Не трябва да допускаме заради подобни политици България отново да е от страната на булката, като в предните войни. Крайно време е, нашият интерес да е на първо място. Събудете се от летаргията и да ги измитаме, за да не станат градовете ни в руини, а бъдещето на децата ни неясно.

Когато президентът на Република България нарече премиера шарлатанин е ясно, че този премиер е ПЪТНИК.
Когато президентът на Република България, главният главнокомандващ войските каже, че рискът да ни ударят е реален и всичко това заради този същия шарлатанин е време да се събудим.

Когато ни спрат газа, токът скочи 4 пъти, инфлацията е двуцифрена, заплатите се стопяват и цените галопират, а нашио Киро оди у Македония да ги пуска в Европа е време да кажем БАСТА!!!!
7.
...
01.05.2022 19:51:47
5
26
Каза:"засега"...Ако ни поискат,всичко ще им дадем:оръжие,помощи,заплати...
Този човек говори като чужденец,който изобщо не се интересува и не му пука за мнението на българския народ...
6.
Сис
01.05.2022 19:51:29
23
11
Браво Кире-България никога повече наведена!!!
5.
Време е!
01.05.2022 19:45:19
5
28
Радев трябва да намери сили и да се извини на гражданите относно Кирил Петков и Асен Василев!
4.
Вълкът от Ванкувър
01.05.2022 19:43:11
0
21
Хайка за вълци , ако подпише ''входирането'' на Наше Село в този милитарен ''евент'' ... Перфектна Буря. Стани стани юнак Балкански! Другото го знаете ...
3.
Лъжец!
01.05.2022 19:23:30
8
33
Спести ни целодневната си вербална диария и се изпарявай с мръсна газ! Българинът е бил винаги покорен роб, но имам чувството,че в твоя случай може да има прецедент застрашаващ здравето ти, при това много скоро! Безкрайното крадене може да се търпеше, но агресивното и умишлено въвличане във война е съвсем друга бира!
2.
!
01.05.2022 19:21:12
2
36
"15 тона жито"??
Че то баба ми има повече!!
1.
Кико
01.05.2022 19:12:18
9
41
ходи си с мир, да не си ходиш под дъжд от камъни и дърве!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг 10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг Ето кои са те  Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Той определя различни правила за двама ви Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава ПП-ДБ откри кампанията си за 2 МИР Бургас с ясна регионална програма и отчет за свършеното до момента  Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Първият в нашия списък е Лъвът, сияйният лъв на зодиака Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Младежът също е украински гражданин, с фрактура на лъчевата кост на лявата ръка е Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Сервират се със соев сос за потапяне и много добро настроение БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ Партията призова избирателите да се доверят на опита Заради топлото време сафридът остана тук, не тръгна към Босфора, заради това мрежите са пълни Заради топлото време сафридът остана тук, не тръгна към Босфора, заради това мрежите са пълни Най-хищната риба в Черно море е леферът, той не спира да убива по-малките риби, с които се храни, дори когато се е наситил, реже ги с острите си зъби като с ножица, разказа Димитър Янчев Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Той насърчава дренажа на излишната течност от тялото, помага в борбата с подуването и дава усещане за лекота Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Сестрата на Мартин Иванов споделила на Ваня Щерева, че той си търси гадже
Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори