×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

След срещата на Петков и Зеленски: Украйна внася ток за нас, ние ремонтираме танковете им


След срещата на Петков и Зеленски: Украйна внася ток за нас, ние ремонтираме танковете им
Не е човешко да останем несъпричастни към такава трагедия, коментира Петков по повод идеята България да окаже военна помощ на Украйна
28 Април 2022, Четвъртък, 17:04 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Българският премиер и украинският президент проведоха разговори в Киев

България ще ремонтира украинска военна техника, a Киев ще ни доставя ток и газ. Това обявиха на съвместната пресконференция Кирил Петков и Володимир Зеленски, които днес се срещнаха в Киев. 

„Украйна е готова да снабдява България с електроенергия, да съдейства за диверсификацията на газа през трансбалканския газопровод”, каза Володимир Зеленски след провелите се разговори с Кирил Петков и българската делегация. Той допълни, че били обсъдени и възможностите България да извършва ремонт на украинска военна техника, като подчерта, че за украинската страна били много важно качеството и сроковете.

Постигнати са били договорености за транспортиране на селскостопанска продукция през пристанище Варна. Киев ще сътрудничи на българските плавателни съдове, блокирани на украинските пристанища.

„Целта на санкциите е Русия да бъде принудена да търси мир. Смятаме, че България ще ги подкрепя и занапред. През февруари на срещата ни в Мюнхен ние подписахме документ за европейската перспектива на Украйна. Днес получих уверение, че България продължава да подкрепя това”, каза Зеленски.

Той коментира и кампанията на Петков за дарения за Украйна. „Със своя пример вие вдъхновявате много хора по света да помагат на Украйна. Благодарен съм и за готовността на г-н премиера да вземе участие в следвоенното възстановяване на Украйна”, каза Зеленски.

По-рано през деня българските представители посетиха градовете Бородянка, Буча и Ирпен. 

"Пълен ужас, мирни граждани стават мишени. Не е човешко да останем несъпричастни към такава трагедия", коментира Петков по повод идеята България да окаже военна помощ на Украйна.


В категории: Политика


Флагман.БГ Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата 25/04/2024, Четвъртък 09:21 0
43
Коментара по темата
43.
Хроника на една предизвестена смърт
30.04.2022 01:27:09
0
5
Западната цивилизация (САЩ, Европейски съюз, Канада, Великобритания, Австралия – общо 12% от населението на земята) се характеризира с основна ценност - демократична политическа система. Икономиката е пазарна, като се стига и до диктатура на пазара чрез неолибералните политики. Поради това обществото е консуматорско, усвоява лесно политики за всевъзможни свободи и изживява хедонизъм. Демократичната ѝ политическа система е съставена от избирателно право, партиен плурализъм, разделение на властите, свобода на мисълта и словото, спазване на човешките права. Избирателното право се реализира от 30 до 50% от населението и не води до “власт от народа, за народа”, както е записано, например във френската Конституция. Партийният плурализъм в по–голямата си част е представен от популистки организации в полза на основните партии или нечии корпоративни интереси. Разделението на властите не балансира обществената система. Свободата на мисълта и словото се управлява с медийния поток и цензурата на социалните мрежи съвместно с политически институции - Европейската Комисия, например. Успехът на личността се измерва чрез материалното състояние, изразено в покупателна способност. Свободите гравитират към предимства за транссексуални хора и отношения, които стават и част от риториката на Ватикана. Видим е стремеж към трансхуманни научни разработки и последващ начин на живот, описан в книгата на шефа на Световния Икономически Форум (СИФ) Кл. Шваб “Голямото зануляване”, чиято основна идея е ликвидиране на собствеността дори върху собственото тяло. Животът на средния западняк се свежда до материално съществуване. Същността му е индивидуалистична и е подвластна на техно-масмедийната идеология. Мейнстриимът е основен източник на готов еднороден анализ, прочистен от “фалшиви новини”, а хедонистично настроеното населението е склонно да се съобрази и повярва в него. Бедата на тази цивилизация, както казва Солженицин е в „една друга катастрофа, която вече е настъпила със страшна сила: това е катастрофата на хуманистичното автономно безрелигиозно съзнание“2. Доказателство за това е отричането на западната цивилизациия от собствената си религия и подмяната на поздрава за “Рождество Христово” с такъв за сезонни празници. Друг пример е отхвърляне на свещенността на майката и бащата, които трябва да почитаме според втората божия заповед, а в западната цивилизация те вече се наричат родител 1 и 2. В заключение може да направим само един извод: без значение, коя хоризонтална цивилизация представляваме, трябва да сме изключително внимателни с дневния ред и манипулациите на вертикалните цивилизации на елитите, които имат ексклузивитета да определят дневния ред на нашия живот, но не и да го живеят.
42.
Slava
29.04.2022 13:36:14
0
8
Какво означава скъсването на Русия със Запада? Това е спасение. Съвременният Запад, където триумфират Ротшилдове, Сороси, Швабове, Бил Гейтсове и Зукърбърг, е най-отвратителното явление в световната история. Това вече не е западът на гръко-римската средиземноморска култура, не християнското средновековие и дори насилствения и противоречив двадесети век. Това е гробище на токсичните отпадъци на цивилизацията, това е антицивилизация. Разривът със Запада не е скъсване с Европа. Това е скъсване със смъртта, дегенерацията и самоубийството. Глобализацията отменя бъдещето. Тя изисква идването на постчовеците, конституира един постсвят, който се състои от симулакри и виртуални конструкции. На мястото на трансценденталния субект идва изчислителният център, матрицата, суперкомпютърът. С настоящето е по-сложно: за да бъде премахнато, трябва не просто да се блокира трансценденталната субективност, тя трябва да бъде ликвидирана. Това е възможно само при прехода от човека към постчовека. Работата по дешифрирането на генома, експериментите с клонирането, усъвършенстването на киборгите и роботите се правят именно в тази посока. Необходимо е да се селектира порода същества, лишени от субективно измерение, за които екзистенциалното измерение е недостъпно.

Съюзът на източните славяни ще запази народите, но ще премахне нациите като фиктивни и умишлено провокативни, изкуствени образувания. Това държава на великорусите ли ще е? Не. Това ще е държава на източните славяни и другите народи, които са свързали съдбата си с тях. Това не е война с Украйна. Това е конфронтация с глобализма като интегрално планетарно явление.
Конфронтация на всички нива – геополитическо и идеологическо. Русия отхвърля всичко в глобализма – еднополярността, атлантизма, от една страна, и либерализма, антитрадицията, технокрацията, Великото рестартиране, от друга.
Ясно е, че всички европейски лидери са част от атлантическия либерален елит. И ние воюваме с него. Оттук и естествената им реакция.
Русия сега е изключена от глобалистките мрежи. Тя вече няма избор: или ще изгради свой собствен свят, или да изчезне. Александър Дугин
41.
Regio Calabria
29.04.2022 13:33:40
0
9
 A booming cocaine trade has driven the value of the European drugs market to at least €30bn annually. Cocaine trafficking from Latin America to Europe used to be a business for the few. Now the market appears to be a "free-for-all''. Europe has now replaced America as the main market for cocaine. Smarter traffickers have long preferred Europe, which has far more potential for growth than the more saturated US market. Bulgaria is one of five criminal hubs in the European Union, according to Europol latest report.
40.
Брашно тип ''Brendo''
29.04.2022 13:26:13
0
8
Това е мрежа от 15 000 лица, които са заграбили 200 милиарда и те фактически доминират икономически, политически и дори в социалната среда в страната", припомни Миленов.
"Връщаме се на това какво има в службите. Аз съм го казвал, правили сме протести пред ДАНС. В службите има цялостна, всеобхватна информация за всички престъпни схеми, които се случваха в последните 32 години", отново припомни бившият служител на службите за сигурност, който е виждал нещата отвътре.
"В 150 страници подробно е описано каква е ролята на службите, прокуратурата, съда, както и на всички останали държавни органи в спомагането на организираната престъпност, а не в противодействието й", каза той и уточни, че тези 150 страници са от негов разпит след като е напуснал службите през изминалото десетилетие.
"В България всичко онова, което знаем като мутри, като икономически лица олигарси, са кръгла нула. Те не са мафиоти. Мафиотите са политиците и назначените от политиците на висши ръководни длъжности в трите власти - изпълнителна, законодателна и съдебна". твърди Росен Миленов.
39.
Корадо Катани
29.04.2022 12:52:33
0
9
Black Sea ports including Odessa, Constanta and Bulgaria's Varna have been identified as points of transit or entry for cocaine from Latin America, according to the latest report on organized crime by Europol.
"Within South East Europe, Bulgaria now serves as a transit point for maritime shipments from Latin America, trafficking from West Africa via Turkey and the Balkan Routes, and cocaine destined for Italian criminal groups," reads the annual analysis, entitled "EU organized crime threat assessment".
According to the report notable modi operandi include concealment in exotic fruit shipments and neutralisation in other materials or solutions, such as coffee, wine, polyester resin and textiles.
The text adds that the control by street gangs of drugs markets in some parts of this region is a concern to authorities, in as much as their affiliation to Latin American gangs may afford them privileged access to cocaine.
"Intelligence indicates that Russian speaking individuals resident in Latin America are facilitating and organising the trafficking of cocaine to the EU and the Russian Federation. EU citizens are also recruited as couriers by Russian criminal groups."
This year's report confirms the prevalence of five criminal hubs in the EU, highlighting the particular impact of the South-East hub and the Western Balkans region.
Of all the hubs the South East has seen the greatest expansion in recent years, as a result of increased trafficking via the Black Sea, proliferation of numerous Balkan routes for illicit commodities to and from the EU, and a significant increase in illegal immigration via Greece.
"Albanian speaking, Turkish and Former Soviet Union criminal groups are seeking to expand their interests in the EU, and may exploit opportunities in the possible accession of Bulgaria and Romania to the Schengen Zone, and recent and prospective EU visa exemptions for Western Balkan states, the Ukraine and Moldova," says the report.
Europol warns that the possible accession of Romania and Bulgaria to the Schengen Zone will greatly widen the Eastern green and blue borders.
"This has the potential to release the pressure on the Turkish-Greek border, and lead to increased targeting of Bulgaria and the Black Sea coast by illegal immigrants and their facilitators," it says.
38.
Eyvelin Bananov live from Ukraine
29.04.2022 10:03:52
0
11
Канадецът ще свърши работата Мигел. ..Рамон къде си? Тук съм патрон! Да пускат платноходката.. Si patron!
37.
Kirilka
28.04.2022 21:44:13
1
3
Kakvo mnenie izrazqvash be .
Maloumnik
36.
G
28.04.2022 21:39:22
1
3
Doluuuuuuu
Buuuuuuuuuu
Ostavka kirileeeer
35.
Киро
28.04.2022 20:59:57
1
10
Ейй глупак долен.Нищо няма да ремонтираме и ток има достаръчно.В таз,война бг не участва
34.
drogi doggy
28.04.2022 20:04:57
0
7
среща на два мотопеда
33.
Либерализация и Деградация
28.04.2022 19:59:02
0
24
Бъдещето минава през обезправяване и обезсмисляне на националната държава. На този етап националната държава все още съществува, макар и в ролята на обикновена служба за сигурност на транснационалните корпорации. Държавите само осигуряват административни удобства в оперативен план на наднационалния капитал. Борбата за бъдещето е да паднат и тези рамки. И решенията да се взимат от наднационални институции с глобален обхват. Виждаме очертанията на една антиутопия – планетарно население с достатъчен ресурс за препитание и удоволствия, и невидим глобален свръхелит, който диктува правилата. Великото зануляване“ представлява предложение-прогноза как да се ползва пандемията с коронавируса, за да се затвърдят процесите на глобализиране на света с целия произтичащ от това контрол над националните държави под предлог на осъзнаване на глобалните рискове за населението на планетата. От друга страна, чисто технологичните решения за сдържане на следващи бъдещи пандемии като цифров мониторинг, събиране на биометрични данни, алгоритми оценяващи здравето на гражданите предвещават нещо като техно-тоталитарен надзор. Такъв надзор още не е факт, но би могъл да бъде. Цифровата трансформация на обществото ще се задълбочи силно в посока на здравето, тъй като здравето е векторът, през който може да се стигне до всеки индивид, независимо от всякакви други различия – интереси, доход, възраст, местоположение. Ще се засилят например тенденциите към портативна диагностика в домашни условия, като пак стигаме до алгоритми, теле-общуване, наблюдение на отделната личност от гледна точка на общата сигурност, и механизми, софтуер, продукти свързани с глобалните мрежи. Възниква нов свят, контурите на който само можем да си представим.
32.
Либерализация и Деградация
28.04.2022 19:55:54
0
22
България днес е най-бедната държава в Европа и на Балканите, пред нас са може би само Косово и Босна. Въпреки налетите десетки милиарди от Брюксел! Благодарение на тези пари, откраднати в огромната си част, олигархията превърна мафията в могъщ инструмент движещ цялата държава и институции. Милиони българи бяха прогонени от родината им, хиляди бизнеси бяха откраднати и рекетирани, милиони човешки мечти и животи съсипани. България е докара до такова ниво на мизерия, беззаконие и корупция, че е единствената европейска държава, която бива заобикаляна от бежанците. Заобикаляна и като транзитен канал за достигане на централноевропейските държави. България е на първо място по смъртност в Европа. Българското здравеопазване е превърнато в огромна машина за крадлък и източване на Здравната каса. България е най-корумпираната държава в Европа. България е на последно място по свобода на словото в Европа. България е на първо място по полицейско насилие в ЕС. България е на последно място по върховенство на закона. България е единствената държава, в която мафията си назначава главен прокурор, а държавата и прокуратурата преследват гражданите и журналистите, които подават сигнали за корупция. С едно изречение – елита превърна държавата ни в кочина. В сметище, в заден двор на цивилизования свят.Нацията беше залъгана, беше излъгана тотално. А ако трябва да говорим за отговорност, тя допусна да бъде излъгана. И то бих казал по елементарен начин. И това, което е най-опасното е, че бавно, но сигурно се подменя етническия и цивилизационния код в българското общество. Казано простичко, пред очите ни тази страна престава да бъде страната на българите. Младото население на страната отдавна е в чужбина, а огромни за нашите мащаби региони са обезлюдени.
Първо ще настъпим мотиката, тя ще ни удари по главата, за да разберем нещо, което го знаехме и преди да я настъпим. Още през 2015 г. Клаус Шваб пише статията „Епоха на адаптация“, в която поставя въпроса за необходимостта от глобално преустройство на света. Година по-късно в интервю за Zeit той подчертава, че движещата сила на новия прогрес няма да бъде държавата, а предприемаческите способности на отделния индивид. Казано така звучи приемливо и разумно. Но всъщност представлява оповестяване на глобалистката доктрина за унищожаване на националната държавна рамка и превръщането на държавите в безпомощни образувания за сметка на безпределната доминация на наднационалните капитали.
31.
Абсолютният ред съвпада с абсолютния хаос.
28.04.2022 19:50:14
0
19
Междучасието свърши, но се оказа, че имаме свободен час. И то не един, а два. Може да се каже и по-просто: българският елит, българската политическа класа (те така обичат да се наричат) вече не може да произведе нито една жива формула. Могат просто да сменят изпълнителите, но музиката е същата. Тази социална група, която се добра до властта преди 30 години, е в края на своята историческа валидност. 
Сегашният елит не успя да стане класа. Проектите, които се опитват да реализират, са смехотворни и нежизнеспособни, управленските им способности са силно проблематични, културата им е посредствена. Оказа се, че тази прослойка не е готова да носи отговорността за обществените процеси, дори и за себе си…
30.
Зимен сън 1990-2022
28.04.2022 19:48:26
0
24
Колкото по скоро населението осъзнае че е вкарано в игра с нагласени карти , толкова по бързо ще отрезнее, ще последва такава афективна буря която не сме виждали от доста дълго време. Всепомитащата енергия на един потиснат и деморализиран народ. Ако ли не, ще продължи да се свива в черупката си, докато не се изпари в Небитието. При всяка екзистенциална криза, пред човек има две пътеки: окончателен разпад или въздигане от пепелта ...пепелта на несбъднатото, пепелта на поколенията изпепелени и прогонени в тези ''преходни'' 30+ години. На знамето е написано: Freedom or Death ...защото другото не е Живот.
29.
Старата Вещица Геополитиката
28.04.2022 19:46:41
0
16
В края на месеца ще има магнитни бури:
27 април и 28 април. Магнитната буря ще достигне 4 бала. Някои може да почувстват влошаване на психиката си.
28.
ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ШОК И УЖАС!
28.04.2022 19:41:48
0
30
БЪЛГАРСКАТА ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ ХОРА С ОГРАНИЧЕНО УМСТВЕНО РАЗВИТИЕ ПРИСТИГНАЛА НА СНИМАЧНАТА ПЛОЩАДКА НА ЗЕЛЕНСКИ.
27.
Хроника на една предизвестена смърт
28.04.2022 19:37:58
0
37
Вече не е нужно да си пророк, за да усещаш, че нещо зловещо виси над главите ни като дамоклиев меч. Енергийната криза ще доведе до блокиране на доставките и продоволствена криза. Хората, особено в градовете, но и навсякъде, ще гладуват. От глад и мизерия се оскотява. Ще започнат кражби, мародерства и бунтове, граждански войни.
26.
El Señor de los Cielos
28.04.2022 19:36:18
0
18
Ukraine is a transit zone particularly for smuggling cocaine from Latin America to Europe.
“I transport cargos from the Skadovsk port,” Oleksiy, a truck driver from Kherson, shares his drug trafficking experience. “Someone once came up to me shortly after a ferry arrived from Turkey and offered me USD 800 (USD 300 as an advance payment and USD 500 on delivery) to take a big package along with the packs of fertilizer I was delivering. I saw white powder in it and asked them what it was. They told me to not ask anything, just agree or not, while they guaranteed that nobody would touch me – I simply had to deliver the cargo safely to Burgas in Bulgaria. I agreed because I had to pay for my mother’s surgery. Indeed, I had no problems at any of the four borders I crossed”. Oleksiy says that he has not dealt with drugs since, because he’s afraid to. But he knows some people who do this regularly once the holiday season begins and ferries start arriving in Skadovsk from Turkey, Georgia and Russia. They deliver cocaine and heroin to Bulgaria or Romania and sell them to the locals, mostly the Romas. 
The executive claims that the brokers are backed by top officials in Kyiv, not just local ones. “According to my information, these companies and the whole issue are supervised by the National Security and Defence Council. Of course, I don’t know whether these “state protectors” are in direct contact with drug dealers. But I’m sure that these top officials realize who uses their clearance schemes in all Ukrainian ports. Drug cartels always seek the most reliable protectors in governments to transit their goods seamlessly – they find it easier to deal with one top official than to bribe a clerk and risk their entire shipment. Given how rotten and corrupt Ukrainian officials generally are, you can be certain that they know what’s going on.”
25.
Eyvelin Bananov live from Ukraine
28.04.2022 19:29:51
0
23
В танковете ще импрегнират буено бланко. Това е единствената икономика, сравнима с петрола. Кокаинът се купува в Колумбия за 2000 евро за кило, пристига в Мексико на цена от 15 000 евро, отива в САЩ за 27 000 евро и пристига в Италия за 54 000 евро и в Англия за 70 000 евро. Нищо на света не прави по-голяма печалба.
24.
Мишо
28.04.2022 19:28:38
0
28
Значи такава е схемата, под вида на ремонт на танкове ще изнесем нашите.
Що се отнася до газта. Кире ква газ бре в Украйна? Ти да си чул те да добиват газ. Тя тази газ е руска дето няма да я има.
Ще ни можете и лъжете. Кажете си го направо ще даваме танкове на украинците.
Кире ти си абсолютен боклук, тъпан нещастен и хората вече те мразят. Никой вече няма да гласува да нещастната ви партия.
А и никой няма да ти разреши в парламента да ремонтираш каквото и да е.
Ходи ремонтирай мозъка на женати, която продава козунаци по 50 лв. Що не дариш бизнеса и на гладните украинчета.?
23.
ВЪЙ
28.04.2022 18:46:51
1
29
Кви танкове ще оправяш ве Кирчо?Тя след месец може и да я няма Украйна. Ток щял да внася...ти да видиш..хаххахах
22.
ПР
28.04.2022 18:44:34
1
27
Важното от тази визита е, че си направи снимка със Зеленски и портфолиото му със снимки с известни личности набъбва. Инвестира в бъдещата си кариера мошеника. Вероятно някога ще ги използва за рекламиране на био добавките си. Нищо че въпросните лидери не са и чували, нито са използвали продуктите му.
21.
123
28.04.2022 18:38:37
0
29
Да го светна Киро, че заради евтината земеделска продукция която се внася от Украйна много български производители фалират! Достатъчни са им квотите които ЕС им отпуска! Айде почни да мислиш с тая празна тиква за българските граждани и производители!
20.
Да
28.04.2022 18:32:09
0
28
Вървим към тоталното заробване и заличаване на България повече от 1300 години никой не успя да го направи а то виж каква стана един посредствен полу идиот и предател ще го направи с лека ръка браво Кирчо ще останеш в историята като най прокълнатия човек бъди сигурен в това айде късмет ти желая
19.
Ти
28.04.2022 18:24:33
0
21
Какви договори, какви уговорки, та те не гледат в една посока даже пред обектива
18.
Леле
28.04.2022 18:21:45
0
24
.... И това още не е дъното.... Бог да ни пази и да прибере версиите си... Не вярвам и не се доверява на изкуствени и театрални усмивки.... И на хора с торбички и подобен блясък в очите.... 6d
17.
Говедар
28.04.2022 18:07:01
0
25
Ами на Украйна кой им доставя газ.Не е ли Русия?
16.
bs
28.04.2022 17:59:29
0
21
Ама как са им светнали очите и на двамата калпазани, моля, фотографа да махне светкавицата на апарата
15.
Тези двамцата в един гроб!
28.04.2022 17:54:57
4
25
С надпис ...СЛУГИТЕ НА АМЕРИКА!

КИРО-ТЪПОТО
И
ЗЕЛЕНСКОВО -- ЕВРЕЙСКИЯ НАРКОМАН!
14.
Просто Киро
28.04.2022 17:52:29
3
26
На П.Киро живота му е лъжа,лицемерие,слугинаж,садо-мазо,оргии с канадската му сладкарка и Леночка -курвуляка и
Екскурзии до бъдещето бунище(Украина)

Национализация е нужна в България,а не Американизация!

Ако трябва с ежегодни войни с шибаната Турция и Америка ще водим ,но България трябва да е суверенна ,а не колония според Киро-Тъпото и Асен -дивата свин
13.
Корчо,
28.04.2022 17:51:41
2
34
България отново ще внася Руска газ, но не директно от Русия,
а от страни от ЕС, и ще я плаща в Евро с 50% по-скъпо от цената, на която е купена от Русия!
Браво Киро.Умен си.
Не напразно си завършил Харвард!
12.
Аза
28.04.2022 17:44:17
1
30
Нашият е цар да съобщава прекрасни новини, родени в празната му глава, които никога не се случват.
11.
dsadsa
28.04.2022 17:44:14
1
23
А обменихте ли малко колумбииска магия преди снимката
10.
hahhaha
28.04.2022 17:42:52
2
32
Толкова ще вземем ток, колкото и ще им ремонтираме танковете. Много бело, много нещо тия дни :)
9.
Аза
28.04.2022 17:40:13
1
29
Събрали се хърбел и щърбел (клоун- измамник и клоун- наркоман) и се надлъгвали 2 дена. А къде и истината?
8.
Бай....
28.04.2022 17:39:15
3
29
Двама клоуни на сцената в спектакъл, режисиран от задокеанските евангелистки изроди! Путин, смачкай ги !
7.
Обява
28.04.2022 17:27:55
2
17
Ремонтирам дупета на украинки всякакви-слаби,дебели и спортно-елегантни.
И то безплатно, в знак на солидарност и подкрепа към украинския народ!
С уважение!Чичо Гошо клати лошо-баш майстора!
За контакт и записвания- сервиза на 131-ви километър.
6.
Освен че е Прост, е и много тъп
28.04.2022 17:26:29
2
36
Каква газ от Украйна бре хамсалак неграмотен?
Единствената газ в Украйна е открадната от преминаващите през нея газопроводи!
2009г. дори спряха транзита за Европа!
Как мислиш, защо Газпром построи заобикалящи газопроводи?
Направиха си сметанката, че ще се изплатят от намалените украински кражби!
Крадец и лъжец си Просто Кире, за това дръпнете няколко линии с колегата си, може и от Брендовите доставки....
5.
Е, сега вече
28.04.2022 17:25:50
3
32
тока ще стане 10 ст на киловат, Украйна има много атомни централи, ще ни залее с ток...
Колкото до газа, Зеленски май се е изхвърлил, няма как да ни даде газ, защото през Украйна само се транзитира и съвсем малко се заделя за техни нужди ..
Малко на надлъгване ми приличат тези уговорки , но те и двамата са майстори в това!
4.
_______________
28.04.2022 17:25:29
5
33
Как е украинското бело? По-добре ли е от канадското ?
3.
ссдф
28.04.2022 17:25:02
6
34
този нашия олигофрен на всяка снимка така езика му вънка, абсолютен идиот е. Трябва да се лекува
2.
Лекар
28.04.2022 17:17:37
10
57
Лекувай се Кирчооо ти си пътник. Оставка и вън от България Предател фашиски. Скоро ще завалят и тук ракетите заради теб мушморок.
1.
Мазна
28.04.2022 17:14:50
10
46
Помия от Кирчо боклика долен не се връщай
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Маги Халваджиян се изложи като кифладжия с Ал Бано, не плати за преводач и... Маги Халваджиян се изложи като кифладжия с Ал Бано, не плати за преводач и... Ал Бано все пак се усети, че преводачът от италиански е аматьор и затова реши да мине предимно на английски език, макар и там преводът да не беше добър Честито! Очакват ни поне още 5-6 нови служебни правителства, обяви Борисов Честито! Очакват ни поне още 5-6 нови служебни правителства, обяви Борисов Честито на „Възраждане“, на БСП, ние се отървахме от ПП-ДБ, обяви Борисов Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Депутатите от ПП-ДБ все пак се появиха в пленарна зала  Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Последователите на двойката изглеждат доволни от подобен “отчет” и въпреки че в центъра на събитията най-често е нежната половинка, все пак и Петко съумява да се появи в някой кадър Мерките срещу коклюш излишни? Няма да слагаме маски, заведенията ще работят Мерките срещу коклюш излишни? Няма да слагаме маски, заведенията ще работят Имунизираните много леко болестта, уверява главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков След 30 минути ще има нова регистрация Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Не се разбрахме и по отношение на политиката, приоритетите и кадровото обезпечаване на представителството в изборите, каза Костадин Паскалев Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Кворумът се провяла, Росен Желязков ще спаси поста си  Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми
Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори