×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Календарът на глобалистите: Ето какво ни очаква през юни 2022 г.


Календарът на глобалистите: Ето какво ни очаква през юни 2022 г.
Конференцията „Стокхолм+50“ ще обясни на простолюдието, че за да спасим „майката земя“, е нужно въвеждането на глобално правителство
20 Април 2022, Сряда, 21:29 ч.
Автор: Флагман.БГ

Една конференция от 1972 г., поставила началото на процесите, които наблюдаваме сега, се завръща ударно тази година, но какво значи това

Тези, които всячески в последните десетилетия, се опитват да въведат монопол над ресурсите на планетата и да създадат система на перфектна технокрация за контрол, вече дори не крият плановете си. Те са напълно открити и на базата на редица публични статии, записи, лекции, научни документи и патенти може спокойно да се направи „календар“ със събития по дати, на които ще се случат определени събития.

Преглеждайки този „календар“ можем да направи анализ за това, което предстои като следваща стъпка в техните намерения глобализмът като идеология постепенно да се превърне в система за управление – глобална държава.

Какво е „Стокхолм+50“?

През 1972 г., по идея и с подкрепата на Обединените нации (ООН), в Стокхолм се състои Конференцията по човешката околна среда. На нея, под претекст, че ще „спасяваме Майката Земя“, са поставени основите на това няколко корпорации да започнат постепенно да завладяват огромна част от природните ресурси на планетата. Тя е имала три основни функции за зараждащата се тогава идеология на глобализма: 1) Стартирала е Програмата за околната среда на ООН; 2) Предоставила е „шаблон“ за провелата се през 1992 г. Среща за Земята в Рио де Жанейро; и 3) Дала е начало на това, което в бъдеще ще прерасне в „Агенда 21“, а после и в „Агенда 2030“. Сега, 50 години по-късно, конференцията се връща с нова сила.

„Стокхолм+50“ ще се състои през юни в столицата на Швеция. Подзаглавието на конференцията е „Здрава планета за просперитета на всички – нашата отговорност и нашата възможност“. И за да е ясно, че това събитие не е просто проформа – да се видят няколко милиардери, да си побъбрят и да изслушат няколко леснозабравими речи, ето колко труд е отишъл в планирането на „Стокхолм+50“.

  • Генералната асамблея на ООН е приела не една, а две резолюции за създаването на конференцията и нейните цели;
  • Изработен е сайт за конференцията, който се обновява с новини всеки ден. Неиронично регистрираният домейн е с името “stockholm50.global”. 
  • Създаден е специален блог, озаглавен „Пътят към Декларацията от 2022 г.“, с лозунг „блог от юристи за дипломати“, в който се вдига шум около „Политическата Декларация“, която „ще бъде приета“ на конференцията;
  • Друг сайт, наречен stockholmdeclaration.org, зове за „Възстановяване на общия ни дом: Декларация за Стокхолм+50“. Това вероятно ще е и „документът“, който „ще се приеме“ на конференцията. 
  • Още повече – Стокхолм ще се превърне и в сцена за „Световния ден на околната среда 2022“ на 5 юни – годишнината от създаването на UNEP – (Програмата за околната среда на ООН)

Какво пише в Декларацията? 


„На 8 октомври 2021 г. Съветът за човешките права на ООН призна „правтото на чиста, здравословна и устойчива околна среда“. За да може това право да се имплементира, са нужни структурни промени в легалната, икономическата, социалната, политическата и технологичната сфера, които да допринесат за възстановяването на стабилна добрефункционираща Система Земя. Едно споделено съзнание на нашата глобална независимост трябва да се издигне зад общата логика, за да дефинира и разпознае глобалните общи цели, които поддържат живота на Земята – планетарна система, която свързва всички нас и от която ние зависим. Това е фундаментална стъпка към изграждането на правителствена система, която ефективно да управлява човешкото взаимодействие със Системата Земя“


Ако текстът ви изглежда като неразбираема сбирщина от „ню ейдж“ думи, такъв е. В превод обаче – за да „спасим планетата“, трябва да бъде въведено глобално правителство. С приемането на такава декларация ООН и организациите под неговото „крило“ (например СЗО) ще получат още повече власт – стъпка напред към премахването на държавата като концепция. На официалната страница на Конференцията пък пише, че тя трябва да действа като „лаборатория за идеи“, с които да се разработят иновативни решения за общото благо, икономиката и управлението, които ще се превърнат в фондация за акциите, които предстои да бъдат представени на „Срещата за бъдещето 2023“, която ще се състои през септември догодина. Какво ще стане ясно след нея пък предстои да разберем.

Автор: Джеймс Корбет, Превод: Георги РУСЧЕВ
 


В категории: Политика


7
Коментара по темата
7.
*********
21.04.2022 09:49:38
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
БЕЛОМОРКАНАЛ
21.04.2022 00:38:57
1
0
ЗАЕДНО С МАГАРЕШКИТЕ МИНДЖИ, КОИТО Я УКРИВАТ! МЕТАЙТЕ БОМБИТЕ, ЧЕ МАМИЧКАТА ВИ ЖИВОТИНСКА ЩЕ РАЗЧЕКНА!
5.
БЕЛОМОРКАНАЛ
21.04.2022 00:34:56
1
0
И КРОМУЕЛ БЕШЕ, ГАДЕН И НАГЪЛ ПЕДЕРАСТ :)
4.
БЕЛОМОРКАНАЛ
21.04.2022 00:16:16
1
2
КАЗАХ ДА МЕТНЕТЕ БОМБИТЕ ВЪРХУ ЛОНДОНСКИТЕ ПЛЪХОВЕ БЕ! МРЪСНИ ЖИВОТНИ!
3.
БЕЛОМОРКАНАЛ
21.04.2022 00:14:46
0
0
ХЕНРИ 8 БЕШЕ ПЕДЕРАСТ. АН БОЛЕ-Й-Н РАЗБРА И ЗАТОВА ПОЧНА ДА МУ ИЗХВЪРЛЯ ЖИВОТИНСКИТЕ КОПЕЛЕТА У КАНАЛА С БИЛКИ. ЗАТОВА ПЕДЕРАСКАТА ШАЙКА В ЛОНДОН Я ЗАКЛА.
2.
Bbb
20.04.2022 23:47:16
3
10
Който ви говори за Глобализация значи ви смята за идиот,олигофрен и откровено ви лъже за да ви измами-определено с някаква цел.
1.
Хм
20.04.2022 23:43:14
5
6
Ако думите ви са трудни за превеждане и като ги преведете пак не разбирате какво четете. Просто се откажете, смешни сте.
Много бензин шмъркате.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян 
Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори