×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стоян Колев си наел шофьор след катастрофата в Карнобат


Стоян Колев си наел шофьор след катастрофата в Карнобат
След катастрофа на жена му, Колев твърдеше, че тя карала с 40 км/ч, но синът на загиналия шофьор настоява, че колата на баща му не би се смачкала така при толкова ниска скорост
Тема в развитие
виж още
скрий
28 Юни 2011, Вторник, 12:01 ч.
Автор: Бесове.бг
Източник: Дарик

Евгени Врабчев също катастрофира, но не с кола, а с управлението на Айтос, казва бизнесменът

Кандидатът на СДС за кмет на Айтос Стоян Колев, който преди 12 дни катастрофира сам с луксозния си мерцедес S-класа в Карнобат, карайки с над 100 км/ч в рамките на града, вече не сядал зад волана, а си наел шофьор. „Разкрих ново работно място, макар и по неприятен повод”, казва в интервю за „Дарик” бизнесменът, който е собственик на търговска верига „Перла” и хлебозавод в Айтос.

Месец по-рано, на 9 май, по пътя Айтос – Бургас, на разклона за Българово, катастрофира и съпругата му Йоанна. При инцидента загина 65-годишният Димитър Величков от Камено, а 7-годишната му внучка бе откарана в болница с фрактура на лявата ключица. Тогава Стоян Колев излезе с официално изявление, че жена му се движела с 40 км/ч, но другата кола изскочила внезапно. На това твърдение реагираха остро близки на загиналия, а синът му Динчо Митев показа снимки на смачканата до неузнаваемост кола на баща си и настояваше, че скоростта е била много по-висока. Той и сестра му ще водят дело срещу съпругата на Колев.

Журналистът Божидар Божков пък публично обяви, че е пътувал в мерцедеса на Колев и бизнесменът натиска газта като луд. "Най-ниската скорост, с която той кара, е 150 км/ч. Пътувах около 30 минути и във всеки един момент имах чувството, че този човек ще ме убие или най-малкото ще ме осакати", каза Божков.

След катастрофата в Карнобат кандидатът за кмет Стоян Колев не даде изявление. Наш екип веднага тръгна за Карнобат да снима смачкания мерцедес, след като от Областната дирекция на МВР ни увериха, че колата е там. Оказа се, че Колев на своя глава е откарал автомобила си в сервиза на "Дарс ауто". „Искам специалистите да достигнат до истината спокойно, а не тя да бъде манипулирана заради мои изказвания… След приключването на следствените процедури ще изляза с официално становище, което ще се опира на документи, а не на слухове и празни приказки на хора, които са се вкопчили отчаяно във властта”, казва той.

Според него по-тежко от мерцедеса му е катастрофирало управлението на Айтос. Пет училища в общината били закрити, а с тях и работните места за учители. Сега децата ходели с автобуси в други градове. От година и половина в общината нямало родилно отделение, безработицата била огромна. Младите хора търсели препитание в Бургас,  Карнобат, Руен и Сунгурларе, защото в Айтос просто нямало работа.

Засега Стоян Колев е единственият официално обявен кандидат за кмет на града. Според него други предприемачи с амбиции за управлението засега запазвали мълчание, защото се страхували, че местната власт ще навреди на бизнеса им, ако открие в тях заплаха. „Европейските традиции за избор на едно четиригодишно политическо управление повеляват една година или в най-лошия случай шест месеца преди изборите да се обявят кандидатурите, за да се получи борба на мнения и идеи”, казва Колев.


В категории: Айтос


11
Коментара по темата
11.
Зозо
06.07.2011 10:17:41
0
8
Васил Едрев скоро ще биде назначен и като кмет, пак с помоща на ДПС.
10.
отговор на катя с копие
05.07.2011 18:58:01
2
2
вуйчо Страхил 2009-09-05 23:35:36

--------------------------------------------------------------------------------
Васил Едрев бе назначен с протекцията на ДПС и адвоката на Миньо Стайков депутата Пенко Атанасов.
Другият кандидат на БСП депутатите за ОДМВР-Бургас бе Аргир Бояджиев, но той бе компенсиран с шефското място в Пристанище Бургас. Толкова история, ви стига. Сега е на ход ГЕРБ и промяната е факт.
9.
Нетрадиционен
04.07.2011 15:24:45
2
12
Абе хора спрете с тези спекулации. Политиката това е сериозно нещо и се очаква професионализъм. Вижте как Стоян си върши работата. Винаги гледа да излезе с доказателства. Вижте как опонентите му си вършат работата- слухове , вугларности , плюене лъжи и спекулации. Тези хипермаркети пък какво въобще ги говорите , кои разумен човек ще си направи труда да вложи толкова пари в град ,в който от 8 години няма 1 отворено работно място (а закрити....) . Но ние айтозлии сме толкова прости , че като ни казват - Еее няма пари за хляб , яжте пасти. Ние се кефим !
8.
Катя
02.07.2011 11:01:18
0
2
Ще накарат ли шефа на БСП-Айтос Деян Господинов да се откаже от вътрешната предизборната битка с настоящия кмет и пак кандидат за трети мандат Евгени Врабчев.Кои са задкулисните играчи?Колко лева ще струва това на Евгени Врабчев?Каква е ролята на Георги Михов и Панайот Которов в цялата война на БСП-арите в Айтос
7.
do edna shepa mishki-D. Orlov
30.06.2011 18:31:44
1
8
Da si beshe napisal i tvoeto ime pri mishkite, 4e da ne proli4i, 4e ti si avtora. No kade tolkova mozak v taz prosta glava? Ili ti se mislish za kotkata v tozi otbor?????? SMESHNIK
6.
ЕДНА ОТ МИШКИТЕ
30.06.2011 16:02:04
0
10
Освен долу написания списък от лидери на партии липсват и КОКОШКАРИТЕ ОТ ГЕРБ и техния водач Даниел Орлов (Кокошката или ЗЮМБЮЛА) хахахахаххаха
5.
една шепа мишки
30.06.2011 13:53:17
9
3
В този сайт пишат:
ИВЕЛИН ЙОРДАНОВ
ЕВГЕНИ ВРАБЧЕВ
СТОЯН КОЛЕВ
СТОЯН МАНГЪРОВ
СТАНИМИР ГЕНЕВ
ГОСПОДИНОВ
ИБРИКЧИТЕ НА РУЖДИ ХАСАН
4.
до платения драскач
29.06.2011 22:30:26
8
3
Чакаме Перлата да построи 5 хипермаркета. Вече разбирам защо 10 години плаща като разпран на съветниците от ДПС /и който му върже срещу 2-3 бона/, за да гласуват против хипермаркета - за да може да го построи, след като спечели изборите. Цял МОЛ ще вдигне направо. /Направи си нова справка за решението - не е ВКС, ами един друг съд и се жали съвсем друго нещо, ама важното е лаф да става и ти да се изкажеш подготвен/
Помня, че и от ГЕРБ предизборно обещаваха да има хипермаркет, както и бяха противници на въпросния Бизнес парк, ама друга песен запяха, като потекоха реките от мед и масло, дето им ги обещаха "като стане работата". На единия обещаха да залеси зеленият пояс, дето го гласуваха /с неговия глас напред - има го черно на бяло/ да се направи на мястото за хипермаркет, а на другия обещаха да направи лампичките и да прекара туй-онуй из града. Пък за Врабчев и неговите близки фирми роман може да се напише. За 8 години, ако не си е прибрал от комисионни и далавери 2-3 милиона, за какво изобщо е бил кмет?
Въобще всичките са се навряли там да лапат. И следващите ще са такива.
Ама Перлата може да стане кмет на Мълен - там Руждито може да му осигури 200-300 гласа.
3.
до Чочо
29.06.2011 20:00:54
2
10
Чочо какво направи вашия корумпиран кмет цели 8 години, защо няма хипермаркет в Айтос , защо няма бизнес индустриална зона в Айтос защо изобщо няма бизнес в Айтос освен една две толерирани дребни приближени фирми като "десий месий"
Да ти отговоря аз!!!
Първо хипермаркет в Айтос няма защото решението на общинския съвет беше определено като незаконосъобразно от ВКС, а именно това решение беше подготвено и предложено от кмета на вниманието на депутатите.
Второ кмета няма интерес в Айтос да се построи хипермаркет, защо ли защото няма да има с какво да си прави кампания защото цели 8 години нищо не е направил за Айтос.
Направил е нещо но в Сарафово.
Трето : Чочо защо въпреки желанието на общинския съвет от 6-7 години не стартира изграждането на модерен Бизнес индустриален парк който ще осигури минимум 1000-1500 нови, работни места в Айтос.
2.
Чочо
29.06.2011 07:09:00
11
4
Стига сте ни занимвали с личността на г-н Колев. Направо му се чудя как му се дават пари зазагубени каузи. Г-н Колев, понеже зная, че вашите ПР-и четат статиите в този сайт, искам чрез тях да получите следното мое мнение като избирател: НИКОГА няма да гласувам за човек, който парадира с парите си, постоянно се хвали какъв виден бизнесмен е, а не е направил НИЩО за хората в този град. Не сте дарил 2 лева на града. Колко детски площадки направихте? Колко съоръжения за хора в неравностойно положение изградихте? Колко пъти помогнахте да се почистят зелените площи? НИКОЛКО е верният отговор. Вместо да си купувате мерцедеси за по 150 000 лева., които да карате с бясна скорост, можеше да отделите 10 хил. и да спонсорирате талантливи деца....
От всичко направено от Вас прозира, че гоните само частния си интерес. За това и никой няма да гласува за Вас. Дори и мюсюлманите, които са под робството на ДПС не искат да чуват за кандидатурата Ви. Стойте си мирно и тихо в офисчето и не се занимавайте с неща, които не са Ви присъщи!
1.
Електорат
28.06.2011 22:48:26
12
5
Боже, божееееее, слез и си прибери тоз пишман кандидат за кмет.Тъй и тъй е учил за поп, все една и съща опявааа.Боже, прости ми ама си е истина,да не се хаби.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори