×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно! Арестуваха бургазлия с пълен сак с пари – 350 хил.евро и митнически печати


Извънредно! Арестуваха бургазлия с пълен сак с пари – 350 хил.евро и митнически печати
Акцията продължава и не са изключени други арести, търси се изпращачът и получателят на парите
26 Март 2022, Събота, 19:35 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Момчето твърди, че е дюнерджия, непознат му платил да закара парите до посочен адрес

Млад бургазлия с лек автомобил „Шкода“ е задържан този следобед с пълен сак с пари с неясен произход  - 350 хил.евро, 10 хил.долара и митнически документи и печати, научи Флагман.бг от изключително достоверен източник.

Акцията е на отдел „Криминална полиция“ към ОД на МВР в Бургас, СПС и Четвърто РУ Бургас.

Младият мъж е арестуван зрелищно в района на Небостъргача в ж.к.“Меден рудник“.

Бургазлията, който бил с безупречно досие и обяснил, че работил като дюнерджия. По думите му непознат за него човек му предложил да даде 1000 лева, за да закара сака до посочен адрес. Не питал какво има вътре. Получил пратката, тръгнал и бил задържан.

Официална информация към този момент няма, тъй като работата по случая все още продължава. Не са изключени други арести в следващите часове.

Очаквайте подробности само във Флагман.бг

 


В категории: Крими


26
Коментара по темата
26.
Бат Петьо от Свиленград
27.03.2022 16:01:02
3
17
Сегашните процеси ще повлияят на живота ни по начин, по който не сме допускали никога. И само смелостта да погледнем реалността в очите, без пропаганда и без слугинаж, ще ни помогне да преминем през трудностите и да се съхраним като българи. Великите сили решават вътрешните си проблеми с външни конфликти. Включването на България във Голямото Нулиране, независимо в какъв формат, не е добре, защото в тази война няма победители. За пореден път се прави опит България да се превърне в плацдарм срещу Русия. Колко пъти България ще бъде поредният военен експеримент и да ни вкарват в игра, която е себеразрушителна. Предстои тотално пренареждане на глобалните вериги на добавена стойност
В основата на събитията около Украйна стои финансовият интерес на международните корпарации. Ще станем свидетели на края на глобалния капитализъм във вида, в който го познаваме. Неприятните събития, които предстоят, ще усетим първо в сферата на доходите. Българското правителство и подкрепящото го парламентарно мнозинство, водени от авантюристични подбуди, в зле прикрит опит да притъпи и сломи несъгласието на  мнозинството българи с пагубното им за страната управление, прикрито и явно, извършва ТЕЖКО ПРЕДАТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ, води страната към ТРЕТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА. Ние вече живеем в една перманентна криза, тъкмо свърши Covid 19 и започна война, водеща след себе си икономически бури и бедствия , след тях следва Киберпандемия.
25.
До 16
27.03.2022 12:48:21
0
16
Не,няма да лежи.
Той вече си спомни кой му е дал парите.
24.
Тодор Тъпото
27.03.2022 08:46:24
6
6
Аз ходя с повече пари , така че не е интересна тази новина .
23.
Haha
27.03.2022 00:45:40
1
33
Абе на мен никой не ми дава сакове.Тоз е егати глупавия лъжец.Те,са негови лъже има схема някаква
22.
Хроника на една предизвестена смърт
27.03.2022 00:37:36
6
37
 Едно от най-притеснителните неща, за които никой не мисли в момента, е изключително влошеното психическо здраве на много големи групи хора. Това каза социалният антрополог доц. Харалан Александро в дневния блок „Добър ден, България“ на Радио „Фокус“.
Той отбеляза, че огромна част от хората пребивават в състояние, което се нарича тревожно-депресивно разстройство. „Т.е. ти си от една страна потиснат, защото губиш контрол върху живота си, не можеш да се справиш, не знаеш какво да предприемеш. Каквото и да предприемеш, можеш да сбъркаш, никой не може да те ориентира, отвсякъде те заливат лоши новини и същевременно си изключително тревожен, защото носиш отговорност“, обясни той.
Социалният антрополог уточни, че в момента войната в Украйна съвсем го е влошило. „То започва с изключително бързо разтревожване на хората в отговорни позиции – т.нар. местни елити, примерно кметовете, хората от общинските съвети, местния бизнес, свързан с цените на енергоносителите, с драмите около тяхната икономика, с несигурността около проектите, които спряха, на които разчитаха малките общности“, поясни той.
По думите му постепенно слиза надолу и в момента достигна до нивото на обикновените хора, които я преживяват през загубите. „Те губят сигурност, губят обаче и доходи, губят перспективи и за съжаление започва да се наблюдава нещо много сериозно, а това е, което наричаме в социалните науки „загуба на статус“, добави той. Ние вече наблюдаваме упадък във всички ключови показатели на човешкото благополучие – благоденствие, доходи, сигурност. Сигурността вероятно е най-дефицитна в момента, никой не знае какво ще се случи, как, никой не може да даде отговор за това, което предстои, и страховете и тревогите нарастват драматично. И от тук може би най-големият провал или най-голямата тревога е свързана с обяснителния модел в света. Все повече хора в България отказват да вярват в разума.По думите му това е така, защото няма удържаща рамка. „Защото структурите на социалния свят, които в нормални времена се поддържат от правилата, от законите, от политиките, когато бъдат отменени правилата, законите и политиките, защото в България в момента не се прави политика, очевидно се нарушават закони, и то от тези, от които се очаква да ги спазват и да ги прилагат, това, което се случва, е, че хората започват да се питат къде живеем и как да се ориентираме в света, как да се държим, за да се справим“, каза още доц. Александров.
Вече въобще не е въпросът за успех поставен, въпросът е за оцеляване, добави социалният антрополог. Живеем в безвремие, разпад и дезинтегриране. "Това управление с рекордна скорост губи подкрепа. Те се провалят ежедневно", смята Харалан Александров.
21.
Eyvelin Bananov
27.03.2022 00:33:58
6
17
Когато говорим за противоречия в съвременния свят, по някаква причина сме обсебени от проблемите на държавите. Не смятаме, че има транснационални корпорации, които имат свои интереси, че има затворени структури, че има кланове. И освен това, какво е дълбока власт? Това е по-точен термин от дълбокото състояние в съвременния свят. Дълбоката власт е форма на взаимодействие между държавата и затворените наднационални структури. Освен това дълбоката власт възниква почти едновременно с държавата и затворените наднационални структури. Ето защо, когато изучаваме съвременния свят, трябва да гледаме задълбочено държавите, затворените структури, транснационални корпорации и дълбока власт.
Освен това тайните служби и престъпните синдикати често играят автономна роля в тази система. Тоест сегашната световна фаза на борбата за власт, информация и ресурси е фантастично интересен свят с много играчи. И всеки път, когато хвърляте заровете - напълно различно разпределение.
20.
El Señor de los Cielos
27.03.2022 00:32:27
14
34
И така, драги ми български жаби, да ви кажа, че това, което предстои, няма и да сте го сънували, дори и в най-тежките ви кошмари. С Западналата цивилизация и ЕС всичко е приключило - предстои разпадът им. Това, което искам да ви кажа, драги ми български жаби - по-големи и по-малки, е, че единственото нормално бъдеще на България, на нашите деца и внуци, се свежда до едно-единствено и крайно политическо решение, завещано ни впрочем от РАКОВСКИ, ЛЕВСКИ, БОТВ и цялата плеяда наши безсмъртни герои - България да бъде независима, неутрална, земя на свободни, нечленуваща в никакви самоубийствени съюзи.
Това е положението, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари!
19.
Евро Стандарти
27.03.2022 00:25:46
6
19
Бедствие е разрушително по своята същност и мащаби социално явление, в по-голямата си част неподлежащо на контрол от страна на човека, което застрашава и заплашва здравето и живота на хората и води до значителни материални и психологически щети. Психическата ни енергия отива за това да поддържаме съзнанието си “омагьосано” от системите на лъжите и симулациите ни и да заменим очевидната реалност, която е пред очите ни, но е болезнена и неприятна, с приятна, но фалшива псевдо-реалност, симулирана реалност-менте.
18.
Планът за устойчивост и Възстановяване
27.03.2022 00:22:46
9
19
Планът прилича повече на заклинание, малко аргументи, повече обещания, няма критерии за ефективност, не се отчитат измененията в международната обстановка, което създава опасност да не се постигнат заложените цели и да се злоупотреби с европейски и национални финансови ресурси. В този план има „джендър“, „зелена“, „дигитална“, но не и „богата“ и „просперираща“ България.
Управлението на държавата не трябва да се използва за реализация на амбиции и робуване на комплекси, а да се чува и реагира на страданието на народа и да се проявява постоянна грижа за неговото благоденствие.
17.
Арнолд Ротстийн
27.03.2022 00:20:10
6
18
Пазарното общество довежда модерния консуматор до свободата на притежанието (принципът “да имаш”), която е свобода по-скоро в негативен смисъл. Тя носи отговорности и отчуждение, но не носи чувство за социална, духовна и психологическа пълноценност. Свободата на притежанието е фрустрираща и затормозяваща. Ето защо нормалната защитна психологическа реакция на модерния човек е бягството от тази свобода.
С глобализирането и технологизирането на капитализма почти всеки факт от действителността се свежда до продукт за продан, до обект за калкулиране на печалба, като така всички неизмерими във финансово-счетоводни стойности реалности се подменят с изчислими симулации, или псевдо-реланости, от виртуалния свят на описуемото в парични еквиваленти.
16.
Муа ха ха
26.03.2022 23:28:53
2
18
Те всички така твърдят. И на наркотрафикантите това е тезата, че някой непознат им бил дал сак за роднини. Добре, че нито съд, нито полиция, нито прокуратура се връзва на тези неща. Дюнераджията ще си отлежи.
15.
Ggg
26.03.2022 22:28:58
11
35
И кое е престъпното да се движиш с повече пари?
14.
До МВР
26.03.2022 22:20:55
2
57
След като проследихте целия процес защо не задържахте този който видяхте че му ги дава на "дюнерджията"
13.
Аве
26.03.2022 22:19:24
3
51
Полицай те как разбраха че носи сак със пари
12.
Дааа
26.03.2022 20:41:14
2
60
Как са го наредили предварително са имали информация кой къде и какво има на случаен принцип на милион едно как точно него спряха и видяха че носи кеш толкова пари всичко се е знаело само мулето не явно е глупаво момче или много доверчиво една тайна се състой от 1 човек знаят ли е двама вече не е тайна наредена работа Амсалак момче ще е дюнерджията
11.
До 5
26.03.2022 20:31:10
12
25
Щот си супер олигофрен затова.
10.
възмутен теляк
26.03.2022 20:29:47
3
16
Дядо Коледа още раздава подаръци.
9.
възмутен теляк
26.03.2022 20:27:57
2
25
Дюнера замириса.
8.
Там
26.03.2022 20:24:24
0
22
Парите. Са утишле там къдет5трябва
7.
1234
26.03.2022 20:21:21
0
31
Да видим лицето на тоз пишман дюнер
6.
Ахахах
26.03.2022 20:01:59
0
71
Парите са на Шекито а тоя работи в неговия дюнер и тея пари са от трафик на наркотици
5.
Що на мен не ми дадат?
26.03.2022 19:54:47
7
72
Чудя се дали ако непознат ме накара да пренеса 350 хил.евро, 10 хил.долара ще достигнат до крайния получател.
Този дюнерджия да не се прави на луд, че е вътре с двата крака!
4.
други и други арести.
26.03.2022 19:52:28
0
21
други и други арести.

Мюхаххаахх
3.
Кличко
26.03.2022 19:41:29
15
30
Помага на Украйна !
2.
Zapoznat
26.03.2022 19:41:24
2
67
Като нищо парите да са били 400 хиляди
1.
"Кирчо и кокорчо"
26.03.2022 19:40:58
25
63
Гърбавите изроди изнасят кеша в паника .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Политикът шокира с новия си външен вид, стопил се е наполовина
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори