×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Руските войски обстреляха жилищен квартал в Киев (ВИДЕО)


Руските войски обстреляха жилищен квартал в Киев (ВИДЕО)
Една сграда е разрушена и опожарена изцяло, а много други - са поразени от шрапнели и с изпотрошени стъкла
23 Март 2022, Сряда, 13:53 ч.
Автор: Флагман.бг

Артилерийски снаряди паднаха върху квартала "Нивки" в столичния район

Жилищен квартал в Киев бе обстрелян тази сутрин от руските сили. Четирима души са леко ранени, нанесени са щети на редица сгради, съобщи градската управа и други източници, цитирани от Франс прес.

Артилерийски снаряди паднаха върху квартала "Нивки" в столичния район, разположен най-близо до фронтовата линия - на около пет километра, констатира АФП.

Една сграда е разрушена и опожарена изцяло, а много други - са поразени от шрапнели и с изпотрошени стъкла. Изпочупени са витрините на съседни магазини, силно са пострадали и дърветата в квартала. Спасители се опитват да потушат редица пожари в частни домове и високи блокове, посочи кметството в комюнике.

 


В категории: Войната в Украйна


17
Коментара
17
Коментара по темата
17.
dddd
23.03.2022 22:17:15
1
3
ПутЕн ще каже, че от Азов са го обстреляли квартала!
16.
12
23.03.2022 19:04:49
3
7
Е между жилищните блокове украинските мишки са позиционирали батареи ГРАД и гаубици.Така че какво друго да стане.
15.
Хан Крум
23.03.2022 17:46:47
4
10
Да стрелят!
Мамицата им да разгонят на фъшагите окопали се в жилищните блокове и натикали хората в мазетата им!
От 8 години ФАШИЗЪМ И НАЦИЗЪМ се шири в Украйна с подкрепата на САЩ! Направиха убиецът на евреи Степан Бандера национален герой и му поставиха паметници! Трепете ги мамичката им нацистка, почистете градовете от таз чума изпълзяла отново от ада!
14.
До 2
23.03.2022 17:35:28
0
8
ПО-ДОБРЕ СКЪСАНА ВАТЕНКА,ОТКОЛКОТО ЗАДНИК С ПРЪСНАТА ХАЛКА,КАТО ТВОЯ….БОКЛУК НЕЩАСТЕН
13.
b
23.03.2022 16:52:52
0
3
Май било ЗРК С 300!!!
12.
Сталин
23.03.2022 16:45:57
9
4
Руските тролове да ни лапат независимия х.у.й.
НИЕ НЕ СМЕ СЪС ЗАПЪДА А СМЕ СЪС СВЕТА
11.
Росси́йская Федера́ция
23.03.2022 15:16:31
4
2
Вервайте ни!
10.
Мдаа
23.03.2022 15:13:44
3
9
Украинците и те като нас не случиха на освободител.
9.
До 5
23.03.2022 15:08:05
2
8
Не харесвам атлантиците като Паси защото е казал- " майната на православието и че ще скопява българския лъв". Но не одобрявам и преклонието пред руснаците. Ако желаете да затворят границите и да станем отделна република на СССР , както вожда Димитров е желаел и да дадем на сръбските комунисти Западна България. Членството в ЕС е по-добре отколкото Сибир според мен. Глад, мизерия и упадък имаше през комунизма, ако го върнем, както желаят вашите другари това ни очаква. Управлението на комунделите до сега една година това ни доведе високи цени, инфлация, фалити на фирми. Днес също има промяна на цени на продукти към по високите нива , продължаваме промяната.
8.
Anglosaxons до 5.
23.03.2022 14:49:19
0
0
Нямаме нищо общо. Стига сте сочили с пръсти. Този път отговорът е прост и очевиден но вие сте прекалено заети да анализирате конспиративни теории. Обвинявайте Путин.
7.
Да ти писне
23.03.2022 14:49:03
2
5
от предимно малоумни коментари всеки ден... Докато целокупното тъпо човечество не проумее, че 2-те глави, които му се предоставят във всяка ситуация, са 2 глави на ЕДНА И СЪЩА ламя, оправия няма да има! Но надежда няма, защото не го е разбрало от хилядолетия и продължава да не го разбира!
6.
НАТО
23.03.2022 14:47:08
6
5
Тия от Русия какви ги дрънкат, щяли сме да сложим бази и ракети на границата им. Ние щяхме да ги сложим някъде вътре в границите на Украйна. Не са добре, не знаят ли че имаме такива дето можем да изпратим директно от Белият Дом до Кремълът?
5.
ДО 4
23.03.2022 14:40:42
4
8
Кое те кара да си толкова уверен и щастлив, предвкусвайки победата? Светът, такъв, какъвто го познавахме до сега се срутва от 2 години ... иде освен пряк военен конфликт на наша територия, още мизерия, глад, упадък и подивяване... а ти ще умреш ухилен, че на Путин му е зле... и за всичко това е виновна англосаксонската клика, запомни...а нашите медии лъскат задници до блясък в предсмъртна агония
4.
111 Z
23.03.2022 14:25:40
14
14
След загубата в специалната военна операция насочена към поддържане на мира в Украйна ,другаря Путя ще остане без военна техника . В деня на загубата 9 май ще прави изложение на Трабант, Лада, Жигули все елитна техника насочена към технически прогрес!
Ха ха ха
3.
Ало да
23.03.2022 14:05:25
11
12
от 21 април до 7 май е дал Путин срок да се изпълнят всички задачи и конфликта да приключи. Което означава сринат до основи Киев. Вече населението не се пази в определени точки с концетрация на бандервоци.
2.
до 1
23.03.2022 14:02:42
19
18
Кое е лъжа ве ватенка скъсана??
1.
Az
23.03.2022 13:59:34
20
20
Хахаха ПОРЪЧКОВА КРАВАРСКА ПОВЪРНЯ…..МИРИЗЛИВА И ЛЪЖЛИВА
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори