×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Диян Боксьора: Моите хора не са удряли фоторепортера Елена Фотева


Диян Боксьора: Моите хора не са удряли фоторепортера Елена Фотева
Диян Боксьора е изложил перфектните си форми на бул.“Богориди“
Тема в развитие
Диян Боксьора остава на свобода, Джудиста и Банишората потънаха вдън земя Само във Флагман.БГ! Диян Боксьора проговори за изнудването от Пламен Джудиста, вижте каква е ролята на Далакмана (ВИДЕО) Само във Флагман.бг! Вижте досието на популярния ъндърграунд бос Пламен Джудиста, пуснал жалба срещу Диян Боксьора Първо във Флагман.бг! Пуснаха на свобода Диян Боксьора, нямало достатъчно доказателства срещу него Издиша ли обвинението срещу Боксьора? Джудиста и авер го забъркали в престъпна схема Прокуратурата поиска постоянен арест за Диян Боксьора, вижте в какво е обвинен Ексклузивно! Закопчали Диян Боксьора в Камено, вижте как го ескортират за разпит в ОДМВР-Бургас (СНИМКА) Извънредно! Арестуваха Диян Боксьора за побой на бизнесмен Първо във Флагман! Спецсъдът даде 3 години на Диян Боксьора за сводничество, дясната му ръка го предаде ДСК продава апартамента на Диян Боксьора за дългове Прокуратурата вади свидетели фантоми срещу Диян Боксьора в спецсъда 1.6 г. за данъчния, искал 10 бона от Диян Боксьора, за да спре ревизия на фирмите му Осъдиха Диян Боксьора, ступал бияча на детето си Данъчен изнудва Диян Боксьора, искал 10 хил.лв., за да спре ревизия на фирмите му Проститутка с големи цици клати делото срещу Боксьора Ченгета под прикритие били клиенти на проститутки, за да хванат Боксьора Разпитаха двама анонимни свидетели по делото срещу Диян Боксьора Обвиниха Диян Боксьора и за подбуждане към лъжесвидетелстване Разпит на анонимни свидетели отложи делото срещу Диян Боксьора Диян Боксьора: Моите хора не са удряли фоторепортера Елена Фотева Боксьора: Обвинението ми е скалъпено от полицай Делото срещу Диян Боксьора влиза отново в съда днес
виж още
скрий
19 Юни 2011, Неделя, 14:03 ч.
Автор: Иван ТРИФОНОВ, Снимка авторът

Подсъдимият за трафик на жени ходи епилиран, трупа тен и яде житни кълнове за здраве

Най-популярният подсъдим за склоняване към проституция и трафик на жени - Диян Гайтанов, известен с прозвището Боксьора, положи перфектни форми в най-скъпото заведение на бул.“Богориди“ в Бургас. Там, където булевардът се пресича с ул.“Фотинова“ и на практика е сърцето на летен Бургас, Боксьора бе разсъблякъл дрехите си и се бе излегнал на стол-шезлонг, демонстрирайки на преминаващите и на клиентите, че всъщност той води парада в този град.

 Тялото на Боксьора бе идеално епилирано и със загар, който той заяви, че получил, защото ходел редовно на плаж и спортувал.

„Обвиниха ме, че мои авери са ударили по време на делото в съда вашата колежка Елена Фотева, но това не е вярно, въпреки всичко – изпратете й моите извинения“, каза Боксьора на нашия фоторепортер Иван Трифонов, който го улови в този кадър днес.

 Боксьора уточни още, че колежката ни от в.“24 часа“, която получи жесток удар в бъбреците, докато снимаше подсъдимите от групата на Боксьора в коридора на съда, била жертва на негови противници, които в момента свидетелствали по скалъпеното дело за проституция.

„С проститутки се занимавах от 1992 до 2000 г., много са закъснели, нямат какво да докажат, сега си вадя хляба със строителство“, уточни Боксьора.

Той похапваше пшенични кълнове и отпиваше от малка бира, каза още, че живеел здравословно – гледал си жената и детето и не се интересувал от престъпния свят.


В категории: Лайфстайл


17
Коментара
Флагман.БГ Внимание! Опасно време в тези области Внимание! Опасно време в тези области 02/05/2024, Четвъртък 08:20 0
17
Коментара по темата
17.
toshko
21.10.2011 00:27:30
0
0
i az se 4udq koi e tozi do nego :x
16.
guzar
25.06.2011 15:09:50
4
0
abe golemi sme6nici v toq burgas nai golemiq si ostava plamen kela drygite sa mi6ki s karirani opa6ki ama si4ki bez izklu4enie 4e toz 4e oniq si4ki za 80 stinki moje si zaminat ot toq svqt...nali se se6tate ...
15.
кой си ти
22.06.2011 17:43:30
2
4
Обаче тоя другия на масата срещу Деян защо така умира от срам и се кикоти
14.
аз
22.06.2011 17:42:00
3
3
Никой не завижда, текат им лигите на всички по него , ама се правят на интересни
13.
fenka
20.06.2011 22:57:09
5
5
Ей,какви сте злобари мръсни!Стига сте ЗАВИЖДАЛИ!!!!
12.
смърт на герб
20.06.2011 19:45:42
2
6
До КАТ - в такъв случай се вади законно притежаваното оръжие и се стреля в тъпата му конска картуна. Не зная кой плати на Лисичков да застреля Рижата, но ако чете ИМА ОЩЕ ДОСТА БОКЛУЦИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ!
11.
Марата-от отвъдното
20.06.2011 15:02:46
5
7
знаете ли мили хора каква мишка беше този нещастник преди комунистическата-демокрация.Разхождаше по плажа едън опърпан като него пес.Надута с лайна гайдаКолко шамара е отнесъл от мен.....
10.
епилиран
20.06.2011 14:29:54
1
5
Докато такива като тоя царуват тук, ще продължават да бягат хората навън. Жалко за България, след 10-на години ще я прекръстим на Циганистан!
9.
КАТ-Бургас
20.06.2011 13:55:11
1
6
От името на КАТ мога да кажа че сме мислили да му направим забележка но не сме решили още кой ще се жертва да я направи.
8.
аз
20.06.2011 12:42:15
0
5
ебаси тъпите журналисти.по- тъпа статия от тая не съм чела!!! поздравления!!!
7.
Аз
20.06.2011 10:28:09
0
3
Хехехе, сладкиш!!!
6.
жони деп
20.06.2011 00:32:47
0
4
ослепяват ,ЗАЩОТО СА СМОТАНИ ШПИНГИ
5.
смърт на герб
19.06.2011 22:50:34
1
14
Някой може ли да ми каже защо този умник си паркира мерцедеса на самата Александровска и ченгетата и паяците ослепяват като минават покрай колата?
4.
фото камера
19.06.2011 20:05:51
1
4
охохох
"той водил парада"

на единия луксозната закусвалня, другият щот се съблякал и сложил краката на стола водил парада.
Ми дайте всеки път от ОДМВРто като решат да те обвинят за престъпник и да се скрием и да не се показваме, да не се влия на манипулираното обществено мнение. Маного удобно нали?
3.
До първия
19.06.2011 19:33:14
4
24
Още ли има селяци като тебе, които имат за идол малоумници като този по-горе. Качил си босите крака на масата, все едно е на село. Деба и селяндурите. Жалко, че подрастващото поколение е толкова тъпо, че амдирира на такива кретени, ама като нямаш грам мозък да се развиеш и да постигнеш нещо повече в живота от това да биеш, крадеш, друсаш и изнасилваш е по-лесно да си татуираш цялото тяло и да стоиш по цял ден във фитнеса... Та затова България е толкова скапана държава, скъпи българи, не политиците ви са виновни. :) Яд ме е, че булшинството селяндури се навъдиха в най-красивия ни град и от морски и културен център, Бургас е заприличал на селяндурски адидас-татуировко-фитнес център за малоумници...
2.
боксьор
19.06.2011 19:28:50
4
8
да не мислите че е лесно да се държиш като простак?
1.
fen
19.06.2011 17:18:34
8
13
Евалата, баце! Съдиха те, гониха те, псуваха те и накрая пак си чист като сълза.
Карай си моторчето със здраве и по-малко да са бийш :-Р
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
КЕВР реши: Газът поевтинява през май КЕВР реши: Газът поевтинява през май От дружеството информират, че предложената цена за май е със 7% по-ниска от действащата за предходния месец април Челен удар с бургаско БМВ на празните улици в София Челен удар с бургаско БМВ на празните улици в София Няма данни за състоянието на шофьорите и пътниците в колите Въвеждат нови изисквания за цената на хляба Въвеждат нови изисквания за цената на хляба Според производител те ще оскъпят работната ръка Маскирани ошушкаха товарен камион до Новата поща, бургазлия ги издаде на ченгетата Маскирани ошушкаха товарен камион до Новата поща, бургазлия ги издаде на ченгетата Камионът бил пълен с проводници,акумулаторни батерии, ел. табла и циркулационни помпи Показват монетното съкровище от с. Синеморец в изложбата „Сребърна Тракия“ Показват монетното съкровище от с. Синеморец в изложбата „Сребърна Тракия“ Среброто представя и друга страна от културно-историческите процеси, които протичат в източните и централните части на Балканите преди 2500 години Ще се класира ли България на световно първенство по футбол? Гонзо призна, че това е фантасмагория Ще се класира ли България на световно първенство по футбол? Гонзо призна, че това е фантасмагория Това обаче ни е целта, каза президентът на БФС Шофьор успя да си върне книжката, докато чака кръвна проба, след положителен тест за наркотици Шофьор успя да си върне книжката, докато чака кръвна проба, след положителен тест за наркотици По думите му автомобилът все още се намира в КАТ Задължително се спазват тези обичаи на Велики четвъртък Задължително се спазват тези обичаи на Велики четвъртък Този ден е денят на голямото чистене преди Великден, защото се приема, че освен дома си пречистваме ума, мислите и душата си Внимание! Опасно време в тези области Внимание! Опасно време в тези области Прогноза за времето - 2 май, четвъртък Велики четвъртък е! Денят на Тайната вечеря и големия съд, а тези красиви имена черпят Велики четвъртък е! Денят на Тайната вечеря и големия съд, а тези красиви имена черпят Според традицията великденските яйца се боядисват рано сутринта на Велики четвъртък или на Велика събота преди празника Възкресение Христово, a първото яйце трябва да се боядиса в червено
Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори