×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Украински бежанци са принудени да напуснат хотелите във Варна, нямало кой да плати за тях


Украински бежанци са принудени да напуснат хотелите във Варна, нямало кой да плати за тях
Хотелиерите помолиха гостите им да напуснат, тъй като очаквали държавата да даде пари, но това не се случило
02 Март 2022, Сряда, 17:58 ч.
Автор: Флагман.бг

Хотелиерите искали компенсации от държавата

 

Хотелиери във Варна, които посрещнаха още в първите дни на избухването на войната украински бежанци, са принудени да ги молят да напуснат хотелите. Причината е, че нямат повече средства да организират тяхното подслоняване, а държавата още не е предприела координирани действия, с които да поеме част от издръжката.

"Близо 200 души са настанени във варненския хотел "Естреа Палас" още на 25 февруари. Безкрайно сме благодарни на собственика, който оттогава до днес пое изхранването на хората и отоплението на стаите. Но той вече няма средства за това и няма друг начин, освен да поиска заплащане оттук нататък. Държавата по никакъв начин не се е намесила, за да подпомогне пристигащите бежанци от Украйна", заяви за "Сега" Инна Алексеенко, която живее във Варна и е от Благотворителна фондация "Европа".

Алексеенко разказва, че преди три дни е помогнала за настаняването на украински жени и техните деца в още два хотела във Варна - "Нептун" и "Флагман". И там собствениците вече отказват да дават безплатен подслон. "Разбираме ги, но хората нямат възможност да плащат по 120 лв. на нощувка и от днес буквално остават на улицата", каза Алексеенко.

В понеделник тя е потърсила за помощ кмета на Варна Иван Портних, който я препратил към областния управител с обяснението, че към него е организацията за поемане на бежанците от Украйна. Късно във вторник от фондация "Европа" са се срещнали и с областния управител Благомир Коцев, който е назначен на този пост едва преди седмица.

"В момента се опитваме да настаним украинските бежанци в държавни, общински и ведомствени бази безвъзмездно. Има и частни хотели, които се съгласяват на това, но то не може да продължи дълго, знаете само разходите за ток колко са нараснали. Чакаме Министерски съвет да вземе конкретни мерки и решение за компенсиране на хотелиерите", обясни областният управител на Варна Благомир Коцев. Той посочи, че специално Варна може да поеме бежанци от Украйна в база на Висшето военноморско училище, чака се отговор и от други варненски университети. Министерство на отбраната също предлага свои бази за настаняване.

Заради липсата на организация от страна на държавата от Благотворителна фондация "Европа" посочват, че вече са принудени да отказват помощ на бягащи от войната украинци. "Превозвачи се свързват с нас за пристигащи автобуси с майки и деца, но няма къде да ги настаним", казва Инна Алексеенко. Тя се чуди защо МВнР говори само за четири автобуса с бежанци при положение, че всеки ден от началото на войната у нас пристигат по пет-шест.

В БАЛЧИК СЪЩО СЕ ЧУДЯТ КОЛКО ЩЕ ИЗДЪРЖАТ

Колко дълго ще издържат да помагат на украинските бежанци се чудят и хотелиери в Балчик. В трите хотела, които са се самоорганизирали да посрещат бягащи от войната - "Хелиос", "Самара" и "Лотос" - към момента има около 200 бежанци.

От хотел "Хелиос" разказаха, че в момента са настанили 100 украинци, 27 от които са деца, включително и бебета и жена, която утре ще ражда. "От 4 денонощия не сме спали и яли, но осигуряваме на хората три пъти топла храна", казват оттам. "Много хора помагат с дрехи, храна и всичко необходимо. Вече ги препращаме към щаба на БЧК в града. Нуждаем се обаче от някаква реакция от държавата, която впоследствие да настани хората някъде", разказват от хотела. Оттам твърдо заявяват, че на този етап нямат намерение да извеждат настанените украинци, но признават и, че не знаят до кога ще издържат. "Една немска организация ни предлагаше пари. Но ние не искаме да вземаме пари. Собствениците сем. Господинови считат за свой дълг да помогнат на бежанците", казват от хотела.

От х-л "Самара" казват, че в цял Балчик може да бъдат поети и 1000 човека, но много от малките хотели не могат да си платят тока. Според тях ако държавата поеме поне разходите за отопление на настанените бежанци, биха могли да се намерят и още хотели, които да помогнат. "Липсва ни капацитет, липсва ни организация. Говорихме с туроператори да се изгради някаква платформа, в която и къщи за гости да обявяват свободни места и така логистиката да става по-лесно. Сега ние го правим ръчно, по телефони, първобитно, а може да е много по-организирано и канализирано", смятат от "Самара".

От хотела посочват и друга спънка, свързана с регистрацията на настанените. "Те се регистрират като туристи, но така нямат право на помощи и работа. Ние не ги регистрираме като бежанци, защото процедурата през служба "Миграция" е изключително сложна и така те ще останат без паспорти", казват хотелиерите. И дават пример с Полша, където автоматично бягащите от войната украинци получават временен статут на бежанци, който им дава право на помощи и работа.

"У нас нямаме такава процедура. По тази причина децата на украинците не могат да тръгнат и на градина или на училище, въпреки, че в балчишките градини и учебни заведения има и предостатъчно места, и желание от директорите. Правим всичко по силите си. Желание за помощ има. Просто се нуждаем и от подкрепа на държавата", казват от х-л "Самара".


В категории: Бургас


Флагман.БГ "Газпром" отчете загуба от 7 млрд. долара "Газпром" отчете загуба от 7 млрд. долара 04/05/2024, Събота 12:30 0
47
Коментара по темата
47.
До областния
04.03.2022 14:29:45
0
0
Да ги храни в ресторант Хоризонт нали е негова собственост. Напускат с мерцедеси S класа.
46.
Морска
03.03.2022 21:28:24
1
10
А за бедните българи как няма места за настаняване?! Някой обърна ли внимание и на изискването на БЧК за НОВИ дрехи с етикет за бежанците?! С такива кампании никога няма да ме убедите да помогна ... 120 лв за нощувка в хотел - май пак ще цоцаме държавни пари, за да се облажим от войната...
45.
Кр. Иванова
03.03.2022 19:44:51
0
10
До болка познато поведение , no comment
44.
ХазарЕврейчет
03.03.2022 15:34:22
2
10
Еврейчето зеленски си прогони хората, а, сега къде са богатите ционисти, еврейският ко грес, рокфелерите морганите??? Най-бедните в Европа на топа на устата...
43.
хахаха
03.03.2022 09:04:19
4
15
Безплатен обяд няма, мноо ясно че ще ги изгонят ако никой не е платил, хотела е бизнес, а не благотворителна организация. Украйна що не плати ? Нали всичко е наред и печелят войната, убиват по 10000 човека на ден, 200 танка и 100 самолета свалят ахахахах
42.
Лесно е
03.03.2022 07:21:21
3
7
Нали вече по краварска система...обявяват ситуация и налагат контрол над хотелите, настаняват на майка си п•тката ако искат. Нали щот' много емпатични докато стане въпрос за пари!
41.
морски
03.03.2022 06:12:27
3
14
Тези хотелиери са ги приели тези бежанци, просто защото мразят руснаците и на момента са го вадили голям какви са пичове. Сега като минаха 2 дена се усетиха, че това пари струва. Някой да ви е обещавал нещо като ги приемахте? Не. Ами гледайте си ги като сте ги приели сте длъжни да ги гледате, нали бяхте големи хора, с главна буква. За месец-два, муха ви охапала.
40.
хотелиер
03.03.2022 05:20:38
2
18
Да им предложат по 15-20 лева на нощувка колкото да са на нула.
А това със 120 лева за нощувка, от които чистата печалба да им е поне 50%, си е чисто кожодерство и няма кой да им го даде.
То сезон няма да има тази година, те още повече надуват цените и то март месец.
39.
До 37
03.03.2022 00:49:21
3
7
Всеки има право на избор в тоя живот и никой не ти е длъжен с нещо , монетата има две страни винаги обаче българина е свикнал да гледа само неговата си страна.Явно за вас хората се делят на ЧОВЕКОПОДОБНИ И УКРАИНЦИ ? Изключително грозни думи за хора в нужда , много знаете вие кой какъв е дали е убиец или изнасилвач , как ги преценихте нещата,по телевизията ли ги чухте тези грозни думи. Предлагам ви да спрете телевизора,не ви влия добре , даже сте станала и агресивна.
38.
Xmm
03.03.2022 00:06:34
10
13
Смятаййй какъв народ сме, щом по време на война мислим за пари.,...... Ми да фалират Тея хотелиери бе,хотелите им в полза на държавата за ползване при такива ситуации и ще се намери решение, ай,Киро да действа, ама кога ще стане е друг въорос, първо анализите да направи с коки :д
37.
Пф
02.03.2022 23:45:37
8
6
Ок,хранят семейства и плащат сметки, ама колко от тях реално си осигуряват служителите според чистата им заплата? Май се броят и те на пръсти, повечето на минималната и разликата от заплатата под масата, както повечето от бранша (ресторанти,хотели)... А афганистанците са си друга порода, там е повече от очеизвадно,че са по-зле и от мангалите в България. Сред украинците има много българи и такива, които произхождат от български родове, афганистанците какви са ни? Насилници, убийци, да изброявам ли? Не че ние сме цвете за мирисане, не че и украинците са, но при все,че времената са трудни какво ще им пречи да покажат човечност? От морална, етична,човешка дори гледна точка какъв е проблемът дори безвъзмездно да си предоставят хотелите за определено време,докато утихне всичко? Човешкият живот не струва 120 лв на вечер бе! И като ще даваш примери, давай ми с хора примери, а не с човекоподобни, украинци и афганистанци нямат нищо общо, ама нищичко!
36.
D.V.S.
02.03.2022 23:31:55
1
8
34, принципно съм съгласен с теб, но тази изцяло морална, хуманна, чисто човешка страна е потънала в калта на ежедневните проблеми на съвремието ни. Човекът (хотелиера), в конкретния случай иска да помогне, плаща, мъчи се, но силите му стигат само до едно положение. Особено в този бранш, който беше просто съсипан от коронакризата и смазващите цени на тока. В един момент просто няма нужните средства и ресурси да издържа сам немалка група бежанци (въпреки желанието да помогне), по същият начин, по който много хора в любимата ни татковина не могат да поемат нуждите си. Не знам, аз поне не мога да упрекна никого. Не искам да изглеждам като адвокат на хотелиерския бизнес - към който не изпитвам добри чувства и симпатии - просто мога да си представя нещата от специално тази гледна точка.
35.
бля
02.03.2022 23:13:36
9
17
Никой не помисли, че так наречените хотелиери плащат високите сметки за ток , хранят семейства , плащат заплати , плащат данъци , зареждат със стока и куп други разходи ... Ясно е , че хората не бягат от хубаво ама афганистанците , защо не ги посрещнахме така , а ги хващахме по улиците като престъпници , нима те не са хора и не бягат от война ?
34.
До 32
02.03.2022 22:59:54
3
8
Така е, но при все,че виждат за какво става въпрос хотелиерите и вероятно няма да получат очакваната финансова помощ за бежанците на време, да не са си предлагали услугите. А по време на война нали знаеш,че човешкия живот е по-важен и парите са последното нещо,което има значение. Аз съм убеден на 99% че е станало нещо от рода на: хотелиерите са били зле финансово, чули са Кирил Петков да обяснява, (т.е да лъже) че сме стабилни,ще получат бежанците помощ, 50 млн лв пътуват за Украйна и украинците и просто за едната реклама са си предложили услугите, с цел да вземат едни пари от държавата в техния личен джоб ( парите на държавата, сиреч парите на данъкоплатците,и то на редовните такива). Уви, висшиста от Харвард май май послъга, оказва се,че няма да има скоро помощ от към финансова гледна точка и че едва ли ще вземат пари и редовното оправдание: да изгоним мъже,жени,деца, бебета и бременни на улицата, защото хабят ток и храна.
Грозно, жалко, нечовешка постъпка,показваща колко лв струва един живот на украинец-120 лв за нощувка...Един много по-умен човек от нас е казал: не всичко е пари,приятелю. Понякога е хубаво човек да направи безвъзмездно добро, без да чака облаги. Доброто винаги се връща в пъти повече след време. Така че да не си представяме хипотетично какво би могло или не би могло да стане с българите, защото на първо място ние трябва да сме единни и да си променим манталитета, а не да чакаме от небето да ни падне разум, за да сме единни. И говоря като цяло, не визирам никой
33.
Абе
02.03.2022 22:47:38
6
17
Стана тя каквато стана, ся ще се напълним с курви и пияндета, първи плъховете напускат кораба и супер възможност да получат папир за ЕС, хитро
32.
D.V.S.
02.03.2022 21:56:34
4
27
Еми, хипотетично, ако ситуацията беше обратната и имаше български бежанци в Украйна (или пък в друга бедна и/или не чак толкова бедна страна), и същите бяха настанени в хотели - в хотели, не в бежански лагери, а в хотели - мислите ли, че някой от собствениците им щеше да поеме разходите от джоба си докато продължи всичко, без държавна или друга помощ? Така че леко малко с дежурните коментари за "ганьовци" и прочее.
31.
Зафа
02.03.2022 21:34:01
2
31
Къде е ЕС бе....нали пляскаха вчера всички?
Ах просто Киро боя ти е малко!
30.
пецата
02.03.2022 21:21:12
6
22
нали целия евросъюз реве за украина и гражданите и обаче пак къде къде да набутат бежанци, еми в бг-то най-богата държава от европа , както боклуците на европа , както химическите отпадъци , вредни храни, развалено месо и т.н. и т.н. , хубаво ни наредиха запада и ес, всички славяни да страдаме а те да ни се смеят и да ни пляскат от страни какви сме глупаци
Иначе немците като помня как посрещаха мигрантите от африка , седяха на гарите и направо с плакати, папата им целува краката , а сега нещо не искат украинци
29.
до Ami
02.03.2022 20:58:54
1
28
А защо да дават на хотелите?
Няма ли държавни станции?
Колко ваучера изписаха през държавните почивни бази, а те не работели?
28.
Ami
02.03.2022 20:41:41
3
14
Само говорят както винаги.Айде сега що не дават на хотелиерите пари да ги гледат.Пак ли са откраднати
27.
Само схеми са им в главите на нашите
02.03.2022 20:04:17
2
34
"Хотелиерите искали компенсации от държавата"

Дочу се, че САЩ и ЕС може да развържат кесията за Украйна и украинците и нашите родни хотелиери, чули-недочули че ще има парса побързаха да се направят на много загрижени. Че даже и работа се ослушват дали ако им предложат ще им се дава нещо от държавата. Нещо като онези програми за работа на млади висшисти до 29 години, за които имаше пари от ЕС, които се даваха на работодател който наеме такъв работник
26.
бай Драгой
02.03.2022 20:03:37
20
35
Това не са бежанци, а мирганти и то по собствено желание. Безплатна екскурзия до България, добри условия в хотел с закуска и вечеря. Сега организирайте тур за разнообразите до Боровец, Банско или Пампорово, настаняване в 5-звезден хотел, купете им ски карта за лифта, ски оборудване, платете им за ски инструктор, за да се почустват като истински укратнци в Бъгария.
25.
777
02.03.2022 19:41:53
20
33
Така се прави браво, ние седим гладни те на хотели!!!
24.
Бай Ганьо Бизнесмена
02.03.2022 19:09:59
31
27
Класически пример за бугар бизнесмен. Е такива долни мърши сте всички бугаристански бизнесменчета и заради такива като вас, младите бягат без да се обърнат назад. Кенеф!!!
23.
Данъкоплатец
02.03.2022 19:06:01
7
58
Сега Киро да поиска от Мустафата пари от америка да плащат за разходите на Украинските бежанци нали заради тях са тук и да не говори глупости!
22.
име
02.03.2022 19:02:05
4
5
Девети коментар е най-точен.
21.
Яки
02.03.2022 18:45:23
3
27
Веднага премиера да се самосезира. Не само да обещава.
20.
На майка ви в пичката
02.03.2022 18:42:53
19
31
Само за пари мислите ейй мърши мръсни да фалирате всичките мамичката ви гладничка алчничка … _!_
19.
до 16
02.03.2022 18:41:43
5
12
Ааа, не е така. И американците плащат за хотели за да им разсипват живота с орди нелегални.
18.
Glarus
02.03.2022 18:36:44
15
37
По алчни от Българите .Хотилери няма
17.
То
02.03.2022 18:35:35
0
33
Това не е като популизма, който се ръси от кметове и хотелиери в стил "Добре сте дошли бежанци". Започне ли държавата да плаща на хотелиери за бежанци, скоро ще възникне напрежение между местното население и бежанците, които все повече ще изискват. А тогава Кирчо, току виж се сетил, че не се изказваш, действаш и въобще правиш импулсивно нещата като 13 годишен пубер с хормони.
16.
123
02.03.2022 18:31:37
6
40
Естествено, че бежанец се става през Миграция. Представете си как с бежанците влизат всякакви криминални елементи. В Полша е друго, те имат дълготрайни отношения с Украйна. Нещо както ние даваме гражданство на македонци. Не е правилно да се гледа точно Полша, както искат и от правителството. И абсурдно държавата да плаща за хотели. Бежанците стоят в лагери. Така е навсякъде.
15.
до 14
02.03.2022 18:28:52
7
10
СТРУВА МИ СЕ,ЧЕ ПРОСТИЯТ СИ ТИ.....ОСВЕН ТОВА СИ И ТЪП.....СИГУРЕН СЪМ
14.
До 6
02.03.2022 18:23:51
7
6
Много си прост, лек
13.
Просто Киро
02.03.2022 18:21:58
1
60
Вчера се тупаше в гърдите, че си докарал 190 човека за отрицателно време, но нито им осигури подслон и прехрана, нито компенсира тези, които ги приютиха!
ОСТАВКА
12.
До 5
02.03.2022 18:21:46
8
35
Аз ще ти кажа ;) кирето няма да си мръдне и пръста, кокорко не ти ли прави впечатление,че се е скрил в миша дупка и мълчи като.... Иначе в народното събрание са много отворени и двамата, ама на действия са мишки и половина. БСП са същите миндили, итн и дб за тях няма да коментирам, там е очеизвадно, че са врътни опашки, а възраждане просто няма смисъл да се коментира тази 'партия' ;) общото между всички е, че все герб са им виновни, все трън в очите, както и на простия българин все герб е виновен,макар от година и косур да не са на власт.

Кирето не очаквай и български да научи, там се е видяло, че акъл 0, език 0, патриотизъм и родолюбие -837366 . Добре,че е ленчето да говори от името на партията, макар че и за нея имам съмнение ,че не е добре с нервите като я слушам как гледа и говори,нищо чудно и на нея нещо да и има с главата
11.
Мигранти са
02.03.2022 18:21:46
15
41
Те НЕ са бежанци !
Бежанците са тези хора които бягат от война ( до тук е така) в ПЪРВАТА ДЪРЖАВА КЪДЕТО СА В БЕЗОПАСНОСТ т.е. РУМЪНИЯ !
А тези пак са тръгнали към Германия и Полша.
Просто има ПРАВИЛА !
10.
Sss
02.03.2022 18:20:02
3
52
Нова схема за източване на пари. Настаняване на украинци а държавата ти плаща.... Хотелиерите ще ги пишат че една вечер им излиза 100лв примерно... 100% едни от Сл. Бряг които са на хранилката ще се облажат.
Трепането ни е малко . Все някой лев да се извади.. Нали уж благотворително а компенсации. Да си чакат мангалите от Германия и скъсаните румънци
9.
gradski
02.03.2022 18:18:27
7
60
То хубаво да им помогнем ама българите нямащи къде да живеят - на кучетата ли?
8.
пффффф
02.03.2022 18:17:19
10
53
Те българите избиха и прогониха, пък тези укробоклуци ли да хранят ? Вие сте болни бе. Я всеки един тел водещ, журналист, валерко, флагманите всички да приемат сега по една семейство. Защо държавата да ги храни. Вие ги карахте от румънската граница чак ходихте маам ...
7.
дааа
02.03.2022 18:14:06
21
31
Киро и който иска да си ги взима в тях тези укропи мръсни. Драскачите по долу също могат да вземат няколко бандеровци и да ги хранят с месеци, не да ми драскат че не ставаме. Хайде вие като ставате вземете си ги във вас бе тъпани
6.
Др Иванов
02.03.2022 18:12:58
32
31
МАРШ ОБРАТНО,ОТКЪДЕТО СТЕ ИЗПЪЛЗЯЛИ.......КРАВАРИТЕ ДА ПЛАЩАТ
5.
Хаха
02.03.2022 18:12:57
6
55
Горките хора,много тъжно е всичко това ! Само не ми е ясно - нашият хубавец премиер Кирчо - защо не прави нищо по въпроса за подпомагане на бежанците?! Или само може да се плямпа глупости пред камерите - а някой задавал ли си е въпроса- че този човек даже не говори правилен български и използва неточни думи
4.
ХААА ХА ХА
02.03.2022 18:10:45
24
56
Тези тъпи нацисти си мислиха, че на някой им пука за тях. алооо въобще не пазнавате бизнеса ни. И да не си мислите че държавата ще ви храни вечно от ношите пари. Кира скоро ще бъде обесен от народа, горивата достигнаха 4лв но флагман ни занимават с тъпотии още. Всички ще бъдете пометени от народа помнете. А тези нацисти да си ходят в америка или да се връщат и молят руснаците за прошка. Аз не бих им простил
3.
Възмутен
02.03.2022 18:10:25
21
46
Българите не ставаме за нищо
2.
Ахам
02.03.2022 18:06:51
8
73
Кирето къде е ? Вчера много отворен беше, дори викаше на депутатите от възраждане, биеше се в гърдите,че е предприел всички необходими мерки, а то какво се оказа? Че са празни приказки,колкото да се намери на работа. Интересно ми е кокорко къде е? От една седмица почти не се е чул гласеца му, много отворен беше и той, сега защо мълчи кято....оказва се за пореден път,че тези двамата за никакъв не стават...
1.
Rando
02.03.2022 18:02:55
24
61
Истински Ганьовци,после да са питат след 2 години защо никой не ходи в кенефите им,като предлагаш помощ не очаквай отплата,ако очакваш отплата няма защо да са предлагаш

Пълни боклуци,дано един ден и те изпитат това което са изпитали тези хора
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задържаха контрабандно оборудване и обзавеждане за яхта на пристанище Бургас Задържаха контрабандно оборудване и обзавеждане за яхта на пристанище Бургас Случаят е в рамките на операцията по противодействие на контрабандата на смесените екипи от четири институции – Агенция „Митници“, ГД „Гранична полиция“, ГД „Борба с организираната престъпност" и Национална агенция за приходите Пежо се заби в мантинелата на пътя Поморие-Бургас Пежо се заби в мантинелата на пътя Поморие-Бургас Водачът на автомобила твърди, че гумата му се е спукала Румънски автомобил се обърна по таван в Русе Румънски автомобил се обърна по таван в Русе Колата е помела пътен знак с ограничение до 50 км. и е разцепила дърво край пътя Синът на Чарли Чаплин по-евтин от Лили Иванова Синът на Чарли Чаплин по-евтин от Лили Иванова Наследникът на великия актьор се изявява пред българска публика за 60 лева, примата иска по 600 за концерт в лозята Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица
Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори