×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шок в Слънчев бряг: Заради войната в Украйна очакват нулев сезон


Шок в Слънчев бряг: Заради войната в Украйна очакват нулев сезон
Тодор Пастармаджиев е силно притеснен, че плажовете и хотелите ще са празни през лято 2022
26 Февруари 2022, Събота, 19:31 ч.
Автор: Флагман.бг

Всичко спря! Загубите ще бъдат огромни. Потресени сме и шокирани, меко казано – първо от чисто човешките измерения на случващото се, каза хотелиерът Тодор Пастармаджиев

Туристическият бранш по Южното Черноморие е силно притеснен заради военния конфликт в Украйна. Хотелиерът Тодор Пастармаджиев, който е в ръководството на Съюза на собствениците в Слънчев бряг алармира, че от няколко дни резервациите, са спрели. Не става въпрос само за украинския пазар и този в Източна Европа, а за всички!

"Всичко спря! Загубите ще бъдат огромни. Потресени сме и шокирани, меко казано – първо от чисто човешките измерения на случващото се. Все още нямаме никаква информация каква ще е съдбата на сезона и какво ще стане с туристите. Надяваме се и се молим възможно най-скоро да приключат военните действия, после ще видим какво ще се случи със сезона“, коментира Пастармаджиев пред Нова.

„Ние сме в чувствителна близост до бойните действия, не знаем как ще се отрази това и на другите пазари. Предполагаме, че е възможно войната да уплаши и западните туристи, които възнамеряваха да почиват у нас. Нещата се развиват от часове и не можем да направим генерална оценка на обстановката. Ако ситуацията продължи, безспорно ще се отрази на туризма“, допълни той. 

Припомняме, че това лято туристическият бранш очакваше да навакса всички загуби от последните два сезона, но ако ситуацията в Украйна, не се успокои ще станем свидетели на масово затваряне на хотелите. Проблемът е, и че традиционните европейски пазари като Чехия, Полша, Великобритания едва ли ще дойдат в България, тъй като само на 400-500 км дрънчи на оръжие. 

Очаква се и разхлабване на ковид мерките, което ще отвори вратите на нашите сънародници към конкурентни курорти в Гърция, Кипър, Мароко, Египет, Турция и Тунис.


В категории: Бизнес


70
Коментара по темата
70.
Хммм
27.02.2022 23:43:25
1
3
Благодарете на Украйна и САЩ че не престанаха с провокациите към Русия.Путин ги предупреждаваше да се отдръпнат от границата.Предупреждаваше да не убиват повече в Донецк и Луганск 8 години.Не му оставиха избор.Идете при премиера, който днес взе решение да се намесим и с военната помощ.
69.
Rando до 68
27.02.2022 14:43:22
2
2
Хаххахаха точно архитекта,ще се замени 100 пъти по-лесно от компютър отколкото плочкаджията,берача на ягоди,шофьора и т.н.

Машините са още доста далече от прецизни движения,ама ти откъде да знаеш това
68.
до 58
27.02.2022 12:49:04
4
2
да бе да. Физическия труд е все по-малко желан. Ниско квалифицирани работници който никога няма да са добре финансово. Скоро ще бъдат заменени с машини. Бай ти Кольо строителя и Пешо плочкаджията много лесно могат да се заменят. Обаче архитекта трудно ще замениш. И сега има къщи който са директно "изплюти" от 3д принтер. Почти всички "ръчно трудещи се" могат да бъдат заменени от роботи. И на там върви света. В заводите вече има повече роботи отколкото хора. Хората който са в заводите са най-кадърните с най много умения. Такива дето нищо не знаят и не могат вече не са желани. Но мечтите са безплатни - мечтайте си че хората дето нищо не могат и не знаят но пък могат да мъкнат и носят са незаменими. Берачите незаменими. Бай Кольо носещ цимент и ноблюдаващ изливането на бетона - незаменим хаха
После реват че няма пари. Ми няма да има - или се ориентирате в обстановката или изпадате.
67.
До 43
27.02.2022 12:00:45
1
7
Не знаеш какво говориш,това че тея прошляци не могат да дойдат тука не означава че сезонът ще е по-слаб,даже съм почти сигурен,че ще е по-добър без тях

Друг въпрос е,че хотелиерите в БГ (които 80-90% от тях изобщо не са за този бизнес и си нямат и на идея как да привлекат и после успеят да накарат туриста да се върне при тях) отново искараха късмет,защото след края на това лято,дори и да е тройно по-силно от миналото (което беше двойно по-силно от всяко едно в последните 15 години) ще кажат " АМА ТЕ РУСНАЦИТЕ НЕ ДОЙДОХА,ЧАКАМЕ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ" и отново жалкия беден и прост данъкоплатец,ще плати за всичко това,както стана предните 2 лета като реваха за ковид,нищо че толкова туристи не е имало в БГ никога
66.
до Бойко
27.02.2022 11:39:01
2
5
Като гледам тук единствения въшкар си ти. Опишваш се, защото се познаваш. Нямаш два лева, защото сам си си виновен. Хвани се на работа, бе, лентяй! На 50 години си, а още живееш с майка си. Отвращават ме мършляци
като теб!
65.
Няма страшно, вдигнете цените!
27.02.2022 10:10:26
1
10
Няма да се плаши те, има лесно - вдигнете цените още, освен загубените години покрай ковида да избиете и тая. Бирата я пуснете на 20 лв, цатата на 18 а вратата пържола на 38-42... Ще стане, ще видите! Това е магията на високите цени. Дори ако ги вдигнете още малко, щото не трябва само избиване ами и келепир, подозирам, че няма да има място за чужди туристи от наплива на нашите!
Успех, няма да се плаши те, с Вас сме, цените и главите горе! :*
64.
Бойко
27.02.2022 09:48:48
13
1
Само шматки и комплексари които два лева да си платят кафето нямат иначе пишат тъпотии а я яжте онуй нещо ей так да ви е готино и да се дървите ама тука шушумиги….
63.
Все някой
27.02.2022 09:27:36
4
12
друг и нещо друго са им виновни на невъзпитаните, недружелюбни и алчни мутряги, дори да оставим настрана качеството на услугите, храната, напитките, или по-скоро липсата на такова.

Сега четох впечатленията на чужденец от първия ден на "почивката" му тук. Персоналът на бара хвърлял бутилки по някой който се опитвал да си поръча нещо. Сега, вярно е, че всяка история има две страни и не знам какво и как точно се е случило, но подобни случаи ни най-малко не са изключения. Трябва да си мазохист за да "почиваш" тук. Ако някой е направил грешка веднъж, никога няма да я повтори.
62.
Глупости
27.02.2022 08:52:20
0
16
Не зная що за дивотия е това . Миналата година имаше БУМ , всички отбелязаха топ лято .
Аз лично не помня да имаше Украинци ...че сега да спекулираме с тъпотии .........
61.
До 37
27.02.2022 07:53:03
0
20
Хората пишат за туризъм,туристи ,война и бежанци от Украйна, да ама на глупавият герберастки трол само тулупа му е в главата.
60.
Арнолд Ротстийн
27.02.2022 03:27:59
0
13
Обичаен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво.
59.
До 57
27.02.2022 02:03:17
1
14
Добре разбирам, но ние с теб не сме в състояние да променим българския туризъм, той е такъв какъвто е. Но какъвто и да е той досега носеше поне 11-12% от БВП, пари които трябва поне да опитаме да запазим в иконимиката, ако не можем да увеличим. А и да запазим и защитим поне тези обикновенни работници.
"При липсата на голям банан и малкия банан е банан, без банан е още по лошо"
Дано рабираш поговорката.
58.
До 55
27.02.2022 01:52:24
2
33
Човек не става да преквалифицираш всички, все някой трябва да работи физически труд и да изкарва заплатите на администрацията (онези на компютрите в офиса).
Както и да се промени света, колкото и малко хора да останат живи на този свят все някой трябва да върши и ръчен труд. За да изядеш една праскова някой трябва да обере прасковите на ръка, този човек не му е нужно компютърно образование. Проблема се създава от там че когато няма туризъм хотелиера няма да купи голямо количество праскови или конфитюр от праскови. От там собственика на прасковената градина, при липса на купувач, няма въобще да наеме берач тази година и ще остави прасковите да изгният по дърветата. Но този берач ще ни е нужен след година две жив и в добро здраве, но помисли и за децата му, след 20 години на същата прасковена градина ще са й нужни берачи, за да ядеш ти една праскова, тези деца са бъдещите берачи.
Погледни Англия всички англичани се квалифицират и няма кой да бере аспержи, без берачи на аспержи и друг нискоквалифициран обслужващ персонал и образованите няма да можем да оцелеем.
Аз осъзнавам че архитекта е много важен човек, но при липса на строители, които да вършат мръсната работа при построяване на сградата, архитекта се превръща в един обикновен художник-мечтател! Хората които работят ръчен труд са физическите изпълнители на полезно действие!!!!
57.
До реалиста
27.02.2022 01:25:52
1
25
Така е ще пострадат най-много обикновенните работници. Но тук идва и следващия въпрос щом туризма ни е обречен само заради руснаците дали не е обречен по принцип. Ако сл.Бряг е олицетворение на престижен курорт съм сигурен, че туристите ще идват без дори да искаме, явно не е такъв ,затова се чудим с какви хора да напълним хотелите . Защо въпреки ковид мерките българите пак се редиха на границите с Гърция да почиват там, ако тук всичко е ок защо да ходят там. Отговора е лесен в Гърция хората предлагат стоки и услуги на ниво, а не гледат на теб като ходеща касичка , храната е вкусна с качествени продукти освен това имат поколения семейства, които се занимават с туризъм . Тук някой взел мангизи на куп какво да ги прави ,ами ще посторои хотел на сл.бряг работници ще се намерят ученици, студенти има ами готови сме за сезона как да има качество. Ако сме с топ курорти туристите ще идват сами. Нямам нищо против но и аз съм обективен .
56.
До 52
27.02.2022 01:24:51
4
10
Днес хора там умират от война, но утре тук български деца ще умират от недохранване и от това че родителите им нямат пари за обикновенни лекарства.
Питам се две неща
Първо за кои умрели повече ще те боли за воюващите в украйна или за българските деца в България?
И второ осъзнаваш ли че ние като хора не можем да повлияем на тяхната война, можем само да съчувстваме на страдащите обикновенни жители, но като народ можем да повлияем на решенията, които ще обрекат на безработица български родители и съответно на глад, немотия и мизерия български деца.
55.
До 54 и 42
27.02.2022 01:11:32
8
8
Какъв реалист какви 5 лева. Големи разбиратели сте. Слушайте сега и си вадете поуките ако можете.
За 2 години не ви ли влезе в празните кратуни че света никога вече няма да е като преди 2019? Това с Украйна е за отвличне на вниманието чичо Били ви го каза дирекно че ще има нов по заразен патоген.

Та за 2 години вместо да тъпеете и пишете коментари да бяхте се преклалифицирали. Бедните готвачи сервитьори камериерки и т.н, имаха достатачно време да се запретнат и да придобият компютърна грамотност. Все повече професиите ще са насочени към боравене с компютър. А вие си мечтайте за туристи и свят като преди 2019. Успех с мечтите.
54.
Ойт
27.02.2022 01:03:07
1
13
До 43 реалист
Браво, най-точния коментар!
53.
Me
27.02.2022 00:46:53
6
11
Ми бегом в София да протестирате срещу Канадеца, дето ви докара блокирането на полетите... Ама никога не протестират, нито срешъКивид мерките, сертификати, нищо.
52.
Смятай
27.02.2022 00:46:34
8
11
Те хората война водят хора умират, той Ганю седнал сметки да си прави какво нямало да има или какво ще има. Смятай простотия!
51.
До 50
27.02.2022 00:39:37
5
18
Туриззма не се ограничава със Слънчев бряг, за твоя изненада има и други морски курорти.
50.
Анелия
26.02.2022 23:45:03
7
25
От две години няма руснаци и украинци в Сл бряг за какво пишете празни приказки !има само работна ръка от Украйна но тя е само да запълни бройката на хотела без никаква квалификация !
49.
До 44
26.02.2022 23:31:02
7
18
Както ти искаш да бъдеш невинен за действията или думите на Кирето или друг наш управник, така и обикновенните граждани на русия нямат вина!!!
Колкото до пестеливите руснаци които говориш, те са постоянно живущи, но и те също пазаруват от бг магазини, често бг стоки и дори да е малко, българия има полза чужденци да пазаруват тук. Но аз ти говоря за ТУРИСТИ, те спят на хотел, те се хранят в ресторант и ползват аквапарк, ползват СПА, масаж, татус студио и други атракциони с което създават работа за обслужващия персонал на горе изброените и той оцелява благодарение на туристите. С какво ще нахранят децата си масажистите? С какво ще нахранят децата си перачките на чаршафи, с какво ще нахранят децата си миячките на чинии? А мебелустите ще иззработят много по малко мебели.
Ти искаш ли да има толкова гладни български деца в България за да може нашето Кире да се прави на голям и да забранява пътнически полети?
Кога ще осъзнаете че както аз и ти не сме Киро, така и обикновенните руснаци не са Путин! И не е нужно да понасяме негативите от техните заповеди.
48.
гост
26.02.2022 23:23:44
3
13
Има една поговорка: " За да се изгради нещо , първо трябва да се разруши!"
47.
Споко
26.02.2022 23:23:28
2
5
Той абрамович обедня ще дойде тука ал инклузивда щото гладните не серат поне на лайна няма да мирише морето
46.
До 45
26.02.2022 23:20:42
11
25
Именно целия свят е потресен от случващото се . Русия ще е изолирана отвсякъде ние за туристите мислим. Хората остават с опожарена страна срутени сгради, разбити животи ние пак за далаверата мислим. Трябва да сме солидарни с Украйна , това са християни ,братски народ.
45.
Само питам
26.02.2022 23:14:51
0
25
Този откога се казва Тодор? От както гръмнаха шефа му пред него ли? То, ако не са Георги Илиев, Маргините, Баретата, Паркета, и други видни бизнесмени и приватизатори в туризма, кои са всъщност собствениците на хотели? Докато си живеят живота наблизо хората умират за свободата си, а тия назначени за милионери, пак за г.з. си мислят!!!!
44.
До 43
26.02.2022 23:10:14
10
16
За кои обикновенни руски граждани говорите ? Тези който си готвят вкъщи да не ходят по заведения ли ? Руснаците са свидлив народ , нищо няма да е както преди ще бъдат изолирани от всякъде.
43.
Реалист
26.02.2022 23:05:06
9
35
Хора вие осъзнавате ли какво пишете?
Покрай празните хотели няма да има стотици други бизнеси. Като почнете от непродадени мебели и чаршафи, минете през непродадени малкото хранителни продукти и стигнете до безработни работници които биха работили по хотелите. Имате ли си на представа какъв удар за бг икономиката е това?
С тези санкции за забрана на пътнически, повтарям пърнически а не военни самолети наказват българите които си изкарват хляба от туризъм. Отделно че редовните ни руски туристи нямат вина, той путин не ходи по българското черноморие. С този акт българските управници оставиха гладни не само хотелиерите, а и готвачите, камериерките, спасителите по басейните, работниците в аквапарковете, мебелистите, перачките на бельо, доставчиците с бусове и т.н. часк до производителите на сирене и краставици. Разберете хотелиерите имат сланинка ще оцелеят, но всички дребни обикновенни работници които едвам оцеляват от сезон до сезон, за тях какво ще кацете, техните деца от тук нататък са обречени на глад.
42.
Abc
26.02.2022 22:59:51
4
25
Хотелиерите и ресторантьорите, трябва да разберат ,че номерата им няма да минават, или да предложат продукт на ниво или да се ориентират в друга професия. Отминаха времената , когато клиентите бяха некапризни сега всеки иска ниво . Не е проблема в туристите , а в продукта ,който предлагате .
41.
Dd
26.02.2022 22:55:18
1
5
Теодор се казва човека. Всеки път му грешите името.
40.
До 37
26.02.2022 22:24:40
2
16
Ае къв бойко ти тъп ли си е ща ева и спрелия наркоман прост.
39.
Те пък едни туристи
26.02.2022 22:20:48
2
10
Е, той и Ердоган реши да им спре корабите през Босфора и Дарданели те, да ходят в Крим
38.
Ойт
26.02.2022 22:12:55
33
16
Четейки коментарите тук, сигурен съм, че 90% от тях са писани от гърци или турци. Да подкрепим чуждото! Да го духат всички, които работят или се мъчат да правят бизнес в България.
Българина е завистлив, мързелив и адски нечистоплътен! Не случайно е направен преди век и половина разказът "Андрешко".
Честито, Българи!
37.
Що страдате бре
26.02.2022 22:10:12
28
11
Бизнес Икони нъл беше лош Боко сикаджия,мутра.Е сега Кире Харвардо,Асен накълваната хралупа и Пиения милиционер да ви намерят клиенти,а може едно пийпшоу да врътнете за гейове и вътре будиста и културиста да събират клиенти на пилоните.
36.
Хахаха
26.02.2022 22:08:44
5
48
Мнооо жалко чуек.Сега на кой ще продавате фалшив алкохол и шопска за 14 лв.? И в заключение само искам да ви пожелая един дружен,як ,четвъртит фалит на всички пишман хотелиери , ресторантьори и тем подобни алчни измекяри.
35.
наблюдателен
26.02.2022 22:05:18
12
34
Затваряки въздушното пространство за руски самолети, обслужихме туристическите интереси на Турция, Гърция, Кипър и Египет
34.
До 33
26.02.2022 21:52:35
3
8
Очакват да им разтворим задните бузки и на трудовашка количка да ги подкараме
33.
Българин
26.02.2022 21:49:18
23
34
Не заради войната , а заради малоумната политика на нашите дупедавци. Затваряли небето за руските самолети, и кво очаквате като отговор ....
32.
.
26.02.2022 21:42:25
3
27
50 стинки кебапчето и ще се напълни слънчака
31.
Хм
26.02.2022 21:37:15
17
30
Много им здраве, блядове пияни, сган
30.
Кьосев
26.02.2022 21:27:17
8
14
Боли ме члена!)
29.
do 123
26.02.2022 21:09:37
11
36
Абе умник,льольо и готованко с далаверено и незаконно узаконено хотелче и небачкал и 2 дни в живота си,дали тоа, че съм на 30 минути от смрадта и вмирисания на п0върня ,фек@лии и генитални гъбички Слънчев Бряг, и че вече 7-ма поредна година ,лятото съм в Турция, Гърция или другаде и че поне от 12 години не съм стъпвал в сл. бр.,освен да метна една храчка отгоре,докато транзитирам през гнустта,ти говори нещо а ?? Мекото и лесното ви вече мина,крайно време е да продавате ! Кибици със смешни дипломи, нагли и подути новобогаташи и лентяи с претенции,неосновани и неразбираеми,предвид селяшкото ви потекло...хотелиери..Смях със сълзи.Да те ожали човек. Ако съвсем я окъсаш,еднин дрипльо може дя те наеме. Условията ще са такива-подобни на твоите спрямо бъдещите ти бивши роби бачкатори,но поне ще отслабнеш бързо,а и ще ти стигат за хляб,кво ми ревеш,да не се взе за константа и нещо повече от останалите ? ;)
28.
Добра новина
26.02.2022 21:08:15
3
24
Тодор Пастармаджиев, пияни и дрогирани англичани ще спасят сезона, наливай ги с български ментак алклохол.
27.
Пеевски
26.02.2022 21:06:23
6
32
Поскам сълза за дебеловратите нискочели бетонатори на черноморието ни. Събирайте ДМС за нафта на мерцедесите им.
26.
:d,rk
26.02.2022 21:04:39
23
23
Българина винаги завижда на успелите без значение сферата на успеха ! Няма да е лесно,то е ясно ,само да не дойде мечката и при нас че....сами знаете какъв народ сме!!
25.
С2Н5ОН
26.02.2022 21:02:37
14
11
Ще посрещат неоноцитата бандеровци от Украйна. Тук ще са на сигурно...засега!
24.
Балкантурист
26.02.2022 21:00:15
4
68
Туризма умря още когато мутрите изгониха платежоспособните летовници от морето. Туристите не са мазохисти да идват пак...и пак...
23.
Ээээ
26.02.2022 20:55:06
7
33
Нищо сега Американците ще дойдат и ще ни напьлнят с пари, туристи бол.
22.
SS
26.02.2022 20:54:25
11
29
Ае е*е те си майката ве уроди !!! Нека вииии !!! Не се наядохте алчни говеда така ви се пада !!!!
21.
123
26.02.2022 20:44:25
24
44
Толкоз с туризма. Правителството спря полетите, а руското посолство пусна снимки от Анталия с отговор, че не разбира жалбите на българските си партньори, че е намалял потока руски туристи, обяснявайки, че руските туристи няма да се чувстват добре дошли. За дрипльовците, които пишат ОК. Но за хората издържащи се от това нещо е край. Браво Кириле. Само САЩ и Великобритания си позволиха твоя тон. Но те имат възможности..
20.
не
26.02.2022 20:41:38
4
15
Недей нстройва коментарите на + и - едновременно мрша ! М@йка ти ши и&@.
19.
Ма пука ми
26.02.2022 20:36:48
13
55
Да фалирате всички там по-скоро, дано ! Не преядохте ли вече 20 години,че и още искате ? Само фалити и задлъжнялост ! И дано по-скоро си припомните или се научите и разберете какво е да бачкаш за надник на някой църлвул. В тая п0върня има единствено долнопробни и гнусни чифути,както и пик0ча изразен в персонал от най-селяшката и продрусала част от населението на България.Закривай, заривай,изравнявай и да бъде ЕКО ! Честно казано не никой не му пука за вас. Ще се наложи да започнете най-сетне да продавате движимости и недвижимости,които ви избачкаха разни нещастници бачкатори и моля без гримаси на тъга и и отчаяние,много добре знаем, че сте натрупали капитал и за правнуците чак.
18.
haha
26.02.2022 20:34:27
9
50
3 години глад и още си мислите,че ще излезете на печалба. Просто не може кокошката със златни яйца да е безсмъртна. Събаряйте и правете ниви. За житото има пазар.
17.
Хотелиер
26.02.2022 20:34:00
24
46
Хората в цял свят предприемат всякакви действия за да помогнат на украйнците нападнати от руските фашистки свине, а те реват че нямало да има свине и свинки в кочините им. Отворете ги за бежанците бе. Правителството, не само нашето ще ви осребри чековете, но първо покажете малко съпричасност.
16.
До 15 Ваню Селския
26.02.2022 20:33:33
25
10
Ти пък от коя помийна яма изпълзя ?
Я марш обратно в лайната,където ти е мястото.....твар завистлива
15.
Ваню Селския
26.02.2022 20:29:45
17
41
Ще духате супата в Сл.Бряг. Браво Браво Много Добре БРАВО!!!!!!
14.
спокойно бе
26.02.2022 20:29:24
10
50
ще дойдат мазните и кирливи гастарбайтери от кирково ,мугла ,сливен ,ямбол, северозапада , бачкат по чужбината имат кинти . ще ги глезите по хотелите ,нема как ,туристи са

ХА,ХА,ХА ,ХА ташака ще е пълен с мангизлиите миризливи туристи от ,, чужбина ,,
13.
Пацан
26.02.2022 20:28:12
9
30
И що да е шок? Нали сме от НАТО. Кирето ги осъжда яко.
12.
кадиров
26.02.2022 20:22:26
5
9
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
11.
Стоян
26.02.2022 20:14:25
13
67
Най-мръсния и гаден курорт . Сборище от боклуци
10.
Scott Travis
26.02.2022 20:13:41
8
48
Глупак, въпроса не е да мразиш, а да си искаш и търсиш твоето, калмук. Чакаш ли някой да те оправи, м? Според теб в Бг има ли средна класа? С 900- 1000 лв заплата средна класа ли са или скъсаняци едва изкарващи до друга заплата. Бугаристански бизнес модел по руска матрица. "Избрани" близки до власта лизачи се ширят, пък ти пий литровката. То нямаш и избор, де.
9.
Sss
26.02.2022 20:09:52
13
77
Банките ще им ги вземат... Иначе бръмчим с мерцедес напред назад... Слънчев бряг е най-долнопробния курорт е европа
8.
Румен
26.02.2022 20:00:54
6
69
Ще ревете пак, правителството да ви се плати за загубите. Горките те с пo няколко лизинга на джипове и т.н как ще се плащат.
7.
ши пия бира
26.02.2022 19:59:46
20
65
След руснаците най много мразя хотелиерите и богатите в България. Не може те да имат а аз не.
6.
га
26.02.2022 19:58:38
8
100
Га Крадахте от народа да строите хотели не се претеснявахте сега много притеснени
5.
Фалирайте бе!
26.02.2022 19:58:24
13
78
Крайно време е да затворят всички хотели! От 3 години се мъчим да ви фалираме а вие се инатите като прасета пред колитба!!!
4.
Простото и Еконта се оляха
26.02.2022 19:56:14
33
58
Как да дойдат руснаците, като Простите Подлоги затвориха небето?
3.
Хах
26.02.2022 19:55:30
16
73
Няма ве, Кирчо тъпото ся ше ви докара канадци и американци , за кво са ви руснаци, бензинджии с пиратки
2.
Аз
26.02.2022 19:50:24
13
49
Идеално.
1.
Доди
26.02.2022 19:49:55
17
57
Що така идете бутнете Альоша
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Психолозите са подготвили няколко важни съвети, които ще ви помогнат 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци Ето кои са те  Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Ето кои са топ 4 Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Какаови бонбони, които се приготвят за различни празници в Бразилия Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Над 20 творци възстанаха срещу опитите му да спасява кожата си чрез внушения, че списание "Море" е пред закриване Напитките, които унищожават тялото отвътре Напитките, които унищожават тялото отвътре Тези напитки не трябва да заменят консумацията на вода Ето как прецакахме туристите по нашето море на Великден Ето как прецакахме туристите по нашето море на Великден На 5 май времето бе слънчево, с високи температури и спокойно море, но хотелиерите не си направиха труда да извадят шезлонги и чадъри   Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" На 18-и май всички ще видят най-прочутото съкровище у нас, каза директорът на РИМ д-р Милен Николов Размерът му значение:  Заради 1 см ни сваля от самолета Размерът му значение: Заради 1 см ни сваля от самолета Затягат правилата с багажа на борда, пътници плащат 70 евро отгоре за дребно нарушение Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Най-гъсто населената община е Столична
Вижте как планирали да убият Зеленски Вижте как планирали да убият Зеленски Най-важната задача на групата - осъществяване на план за отвличането и убийството на украинския президент Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Производството на фалшивите банкноти е било денонощно Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Двамата имали  връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г. Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане
Калина КРУМОВА, бивш депутат Калина КРУМОВА, бивш депутат Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори