×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пазете се - хората от тези зодии са опасни за здравето ви!


23 Февруари 2022, Сряда, 20:41 ч.
Автор: Флагман.БГ

Няма значение дали става въпрос за любовна или приятелска връзка

Вярвате или не, има зодии, които не са особено добра комбинация и няма да сгрешите, ако стоите по-далеч от някои от тях според собствения си зодиакален знак. Според астролозите контакта между такива несъвместими зодии може да породи конфликт и неразбирателство между техните носители, пише woman.bg. Така че, ако не искате да се стига до ексцесии с някои хора от обкръжението ви, по-добре проверете първо зодиакалния им знак и си имайте едно наум:

  Овен - внимавайте с Рибите

Овните са откити, прями и целеустремени личности. Обичат честността и не се притесняват да казват това, което мислят. Рибите пък обичат да се затварят в черупката си, живеейки в свой собствен свят между реалността и фантазията - нещо, което не би се понравило особено много на Овните. Доскретността на Рибите също би подразнило словоохотливия и открит Овен. Всички тези разминавания биха провокирали неразбирателство между тези два задиакални знака.

Телец – внимавайте с Близнаци

Телците са изключително отговорни и сериозни личности. Кажат ли нещо, правят го на момента. Докато Близнаците имат променлив и характер, обичат безгрижния живот. Това определено би подразнило Телеца, който иска с него да се отнасят сериозно и задълбочено. Ако сте Телец, по-добре стойте далеч от Близнаци. Те може и да са усмихнати, но на вас ще ви донесат негативни емоции.

Близнаци – пазете се от Дева

Близнаците се хвърлят към всяко ново предизвикателство с главата напред, те са влюбени в приключенията и не могат без тях. Това пък се разминава с възприятията за живот на Девите, които са  критични към всеки и прагматици до мозъка на костите си. Близнаците ще се чувства ужасно некомфортно и неловко в компанията на Девата. Разминаванията въввъзгледите им могат да предизвикат различни конфликтни ситуации между тях. 

Рак – пазете се от Козирог

Хората от зодия Рак са емоционални и отзивчиви. Те не крият чувствата си и обичат да ги споделят с приятели и близки. Но студеният и въздържан Козирог не е от този тип. Нито прекаления романтизъм му е по вкуса, нито историите на другите са му особено интригуващи. Ако сте Рак думите на Козирога, мисленето му и изобщо отношението му към вас и някои въпроси от живота често ще ви наранява. А това може да ви накара да се чувствате нищожен, нежелан и непохватен в неговата компания. 

Лъв – пазете се от Везни

Лъвовете винаги имат мнение по всеки въпрос. Те заемат определена позиция и не го крият. Те обичат да се придържат към своите принципи и ценности и трудно биха изневерили на себе си. Везните пък изменят често позицията си според ситуацията така, че да се харесат на всички. А Лъвът не понася свръхуслужливото поведение на Везните, което те проявяват дори и към хора, които не заслужават.

Дева – пазете се от Стрелец

Девите обичат хармонията, точността и отговорностите. Те не обичат да рискуват. Стрелците - наротив - тези авантюристи не може нищо да ги спре от набелязаната от тях цел. Обожават предизвикателствата и новите преживявания. А и не са от най-спретнатите и подредени. Просто възприятията им по някои точки от битието между тях и Девите значително се разминават. 


Везни – пазете се от Рак

Везните са също толкова чувствителни, колкото и Раците, но за разлика от тях не са от най-верните зодиакални знаци. Влюбчивостта им би наранила жестоко Раците, които от своя страна държа изключително много на верността. Няма значение дали става въпрос за любовна или приятелска връзка. Раците трудно биха простили на приятел, който ги е предал. Тъкмо защото е твърде раним и емоционален. Всички тези разминавания биха ви донесли само негативна енергия. 

Скорпион – пазете се от Лъв

Скорпиони, не бихте се разбирали много добре с Лъвовете, особено ако искате да създадете силно и стабилно романтично партньорство. Лъвовете обичат да се открояват от тълпата, да бъдат хвалени и да бъдат център на внимание, а вас това ще ви дразни страшно много. Подобно на Рака, който ще ревнува флиртаджията от зодия Везни, вие пък ще ревнувате до смърт харизматичния Лъв.

Стрелец – пазете се от Телец

Стрелците са непредсказуеми, забавни хора, които обичат приключенията. Докато Телците изобщо не харесват промяната на статуквото. Те обичат спокойния и и предвидим живот, без резки промени. Те планират всичко по пътя си предварително и то до най-малкия детайл. Телецът не би бил щастлив с партньор от зодия Стрелец, който ще му образува много нерви заради номадската си философия на живот.

Козирог – пазете се от Овен

Козирози, вие сте интелигентни, уравновесени и трудолюбиви хора с логическо мислене. Вие сте отговорни, обмисляте всяка ситуация и не действате прибързано, докато Овните следват инстинктите си, действат без много да му мислят, импулсивни са и често стават агресивни, когато нещата не им се получават. Избягвайте да влизате в романтична връзка с Овен – ще си спестите доста главоболия.

Водолей – пазете се от Скорпион

Водолеи, вие сте прями, честни и искрени хора. Вие не спестявате мнението си, а Скорпионите са потайни и не търпят забележки. Тоест, няма да са доволни да чуват критиките ви към тях. Скорпионът приема критиката за обида или за провокация и след това се опитва да си отмъсти или да си го върне по някакъв начин. Този му подход ще създаде редица излишни конфликти помежду ви.

Риби – пазете се от Водолей

Рибите обичат забавленията и споделянето на чувствата, а Водолеят е готин човек, но не обича да говори за своите емоции. Рибите трудно ще успеят да преглътнат студенината на Водолея, особено ако са във връзка. Ако сте Риби и си имате работа с Водолей, не се учудвайте, ако той започне да гледа на плановете и мечтите ви с презрение и насмешка. По-добре се пазете от Водолея, защото рано или късно, той ще игнорира чувствата ви.

 


В категории: Хороскоп


2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
2.
23.02.2022 23:20:46
0
2
Няма лошо,щом се обичат младите,нека са вземат.
1.
Д
23.02.2022 22:27:37
0
4
С две думи всички се пазете - по всяко едно време, всеки може да се нае.е с всекиго
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи Това е най-силната ни листа до момента, може да спечелим 4 мандата от Бургаска област, обявиха от политическото обединение  Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Полицаят ми направи услуга, заяви тя "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях Ваня Григорова и Мая Манолова ще водят в софийските избирателни райони Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Записвания за приемния ден могат да бъдат направени на телефон 0889 01 09 40, както и на място в офиса на ПП ГЕРБ Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Изграждането на Национална детска болница е основен приоритет за Министерството на здравеопазването. Правим всичко възможно да ускорим процесите там, където това зависи от нас, посочи министър  д-р Галя Кондева Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето В процес на подготовка са и други проекти, с които се отприщва превръщането на бургаската Ривиера в реалност Удовлетворени ли сме от работата си? 68% от българите казват "да" Удовлетворени ли сме от работата си? 68% от българите казват "да" По-възрастните хора по целия свят се притесняват от Изкуствения интелект ПП-ДБ обявиха водачите на листите си ПП-ДБ обявиха водачите на листите си Както на изборите за Народно събрание, така и за евроизборите Спецченгета натръшкаха 43-годишен на пико зад волана на меденруднишки Опел Спецченгета натръшкаха 43-годишен на пико зад волана на меденруднишки Опел Отказал да даде кръв за химичен анализ, дал само урина
Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Хороскоп за деня – 7 май 2024, вторник  Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон Германия отзова посланика си в Русия Германия отзова посланика си в Русия Причината е, че Социалдемократическата партия стана мишена на кибератака, която според Берлин е била организирана от Москва
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори