×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Без прецедент: Премиерът взе микрофона на антиправителствен митинг, освиркаха го (ВИДЕО)


Без прецедент: Премиерът взе микрофона на антиправителствен митинг, освиркаха го (ВИДЕО)
"Българите сме 6,5 милиона в момента. Трябва да почнем да си говорим бе, хора."
23 Февруари 2022, Сряда, 12:17 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Кирил Петков призова тълпата за единодействие, но не получи одобрение

За първи път министър-председател говори на антиправителствен митинг. Кирил Петков изпълни обещанието си и пристигна на протеста на „Възраждане“ срещу „зелените сертификати“ и ковид-мерките пред Министерски съвет. Той бе заобиколен от гардове на Националната служба за охрана (НСО). 

Водачът на „Възраждане“ Костадин Костадинов приветства смелостта на Петков и подчерта, че такова нещо не се е случвало. Той призова митинга за толерантност към премиера.

Част от тълпата викна „браво“. Мнозинството обаче освирка Кирил Петков. Викове „ууу“ и „оставка“ заглушиха голяма част от речта на министър-председателя.

„Българите сме 6,5 милиона в момента. Трябва да почнем да си говорим бе, хора“, заяви Петков с ръка в джоба. Той бе бурно освиркан.

Премиерът призова за единодействие и да спрем деленето, но това не бе прието радушно от тълпата, която започна да крещи "оставка". 

"Кажете дали друг път сте имали министър-председател да ви дойде на протеста", попита Кирил Петков, което предизвика нова вълна освирквания. 

Премиерът обясни, че е пристигнал на митинга, защото трябва да работят заедно. Той също бил на протести на това място преди време. 

В рамките на няколко минути премиерът не успя да каже много. Той бе прекъснат неколкократно от скандиранията на тълпата. 

Демонстрантите в крайна сметка го изпратиха с освирквания. 

На митинга днес пристигнаха няколкостотин души. Впоследствие те се преместиха пред Народното събрание. 

 

 


В категории: Политика


50
Коментара
Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 2
50
Коментара по темата
50.
Ганко Балканко
24.02.2022 00:42:23
0
2
Вайкането измести старата класова солидарност. Ако всеки представя собственото си положение като най-ужасно, обществото необратимо се фрагментира. И така става все по-трудно да мислим за Цялото. Да си готов за общо действие означава да си представиш, че твоите страдания може би не са чак толкова уникални. Означава да можеш да съчувстваш на други хора в тежко положение. А това става все по-трудно. Вследствие на един циничен марксизъм-ленинизъм и на един също толкова циничен неолиберализъм, такива неща като емпатия, скромност, разбиране на другия днес са станали атавизъм: който не вика с всичка сила, просто не съществува. Подобно май е и разбирането за външната политика - целта ѝ е да се представяме като най-нещастните и да игнорираме проблемите на другите. Става дума за културна нагласа: ако ние тук сме егоисти, значи онези са още по-големи егоисти и затова няма защо да си губим времето да говорим за ценности и морал.
Негативизмът е не само извинение за това да си седим вкъщи и да избягваме излишни рискове. Той е ритуал за запазване на достойнството на човека, когото го мързи да бъде гражданин. „Защо не се размърдаш, защо не направиш нещо за тази държава?“, питам аз. „Ами мразя ги - това малко ли е?“, вика той и си долива.
49.
АМИИИ Ало ало
23.02.2022 20:47:05
2
0
НЕ СА ТИ ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИТЕ ЩОТО НЕ ТИ Е ЕВРОПЕЙСКА ИКОНОМИКАТА И ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТА. КОЛКОТО ИЗРАБОТИШ И ПРОДАДЕШ ОТ ПЕЧАЛБАТА ВЗИМАШ ЗАПЛАТА. ОТ МАЛКА ПЕЧАЛБА, МАЛКИ ЗАПЛАТКИ
48.
Клошаря политикан до 24
23.02.2022 18:40:36
1
4
Владко, говедо врачанско! Не го ли ремонтираха това психо, да си те приберат и обгрижват както се полага на човек с тежки ментални проблеми?
47.
Ало ало
23.02.2022 18:37:06
1
3
А защо не сме с европейски заплати .. добре тоз крал оня но народа що
да плаща с какво сме виновни ние за тяхните алчни манипулационни сметки на чужд гръб искаме си живота ало ало чувате ли протести димки айде стига бактън от всички
46.
Жълтопаветници клети и жалки
23.02.2022 18:21:09
2
5
Правителството ПростоКиро отговаря на нагласите и настроенията на една група хора - "главно градски и високообразовани, които копнеят за един свят, който им беше обещан, а сега започват да изпитват съмнение, че са били подведени!
45.
Влади
23.02.2022 17:40:15
15
10
Копейкин е гербаджийско-тимаджийска подлога.Все още ли има хора да вярват на този смешник.Този гледа само собствения си интерес.Не е време за оставка.Той иска избори ,но няма да влезе изобщо в парламента,защото будалите се усетиха.Ако се вслушате в приказките му ,щеп разберете че няма никаква логика ,а само утопия.Новото правителство не може да работи спокойно въпреки желанието и старанието им.
44.
А дали е така, Розовите бузи ще каже
23.02.2022 16:42:33
12
12
Днешният „протест“ на „Възраждане“ е предварително договорен и режисиран цирк межу кукловодите на Кирил Петков и партията на Костадин Костадинов, твърдят източници на Breaking.bg. Този „протест“ бил направен просто за Киро.

За услугата партията прибрала 10 млн. лева хонорар, а целта на постановката била изпирането на образа на Петков като „първия премиер, излязъл при протестиращите“, както и притъпяване на социалното недоволство на хората от ковид мерките и поскъпването на живота.
43.
До 41 Сашо Кадиев също се изказа
23.02.2022 16:38:21
8
14
Прост Киро много се излага, но така, нека видят всички некадърността на Радев, дето си избра подобен на него за премиер, фигурантклоун“;

„Добре, Кадиев. Сега зад кадър, въпреки че се чу де, скоро на живо от доста хора. Киро простият и менторчето с юмручето това заслужават.

То има овце дето им блеят радостно на всяка тъпотия, ама като ги подкарат да ги доострижат и те ще спрат“;
42.
Какво да му слушат на Кирето?
23.02.2022 16:30:15
5
11
Начи...,Викам....Куролация...Ситуацията е ситуативна.....Мен не мъ е страх да одя пеша с 30-40 гавази да ме пазят от народната любов.....Тати ми каза че имам право да лъжа.....ПППП имат винаги право,дори и да грешат ---Завет от ДС роднини....УБО-Убивай Без да Отговаряш.....
41.
ЗАЩО ЛИ НЯМАМЕ ГЛАВА7fb
23.02.2022 16:00:55
11
10
---ТОВА, ЧЕ НЕ СА ГО ИЗЛУШАЛИ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ПРОТЕСТА ИЗПОЛЗВА И ОБСЛУЖВА НЕЧИИ ИНТЕРЕСИ. ПЪРВО СЛУШАШ ПОСЛЕ РЕАГИРАШ. ---ДЪРЖАВАТА РАЗДАВА ТОЛКОВА ПАРИ, КОЛКОТО Е СЪБРАЛА ОТ ВСИЧКИ НАС АКО РАБОТИМ И СИ ПЛАЩАМЕ ОСИГУРОВКИТЕ И ДАНЪЦИТЕ. С ТЕЗИ ПАРИ ПЛАЩА ЗА БОЛНИЦИ, ЗА УЧИЛИЩА, ЗА ПЪТИЩА , ЗА МВР, ЗА ВОЕННИ , ЗА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ОЩЕ И ОЩЕ.. АКО ИСКАМЕ ДА НЕ РАБОТИМ ИЛИ МАЛКО ДА РАБОТИМ А МНОГО ДА ПОЛУЧАВАМЕ НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ДОЙДАТ ПАРИ. Е ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО. ВЪЗРАЖДАНЕ И КРЯСЪЦИТЕ ЛИ ЩЕ ИЗМЪКНАТ ЗАТЪНАЛАТА ДЪРЖАВА ИСКА СЕ РАБОТА
40.
Deep Fake
23.02.2022 15:45:37
3
10
Нуждаем ли се от господари, които да ни командват и контролират? Властта прави хората жестоки и безсърдечни, а подчинението ги прави страхливи и глупави. Властта, упражнявана уж «от наше име», игнорира интересите на широките слоеве от населението и прокарва изгодни за себе си закони даже и против волята на народа, а при необходимост прибягва до твърди мерки за потушаване на общественото недоволство. Впрочем, в арсенала на властта има и по-ефективни методи, като промиване на мозъците посредством средствата за масова «информация». В такъв свят може да се оцелее, но не може да се живее, а НИЕ ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ – НЕ ПРОСТО ДА СЪЩЕСТВУВАМЕ.
39.
ДълбокатаДържава
23.02.2022 15:25:50
3
10
Както преди години каза един много опитен и много мъдър турски дипломат – той го каза загадъчно, но това е дълбока мисъл – че на Балканите могат да станат много лоши неща и без България да ги поиска, но нищо хубаво не може да стане на Балканите, ако България не го е поискала. Очевидно горкият стар
турски дипломат ни е надценявал много сериозно или може би е разсъждавал за други периоди на българската дипломация. България не е на равнището на своята геополитическа ситуация. България не е на равнището на геополитическата си съдба. През България може да минава геополитическа граница и това е ужасно – по билото на Балкана. Над България тя също може да минава – по руслото на Дунава. Последните да кажем 50 години геополитическата граница между хартленда и римленда минаваше по Източните Родопи. Т.е. ние сме геополитическа зона, зона на трусове, зона, където геополитическите масиви се сблъскват и това предполага, че в София има мъдри, чувствителни и визионерски политици. Нищо такова аз не забелязвам в правителството, което днес носи отговорността за България.
38.
Бай Тодор
23.02.2022 15:22:42
15
16
Този с ледената физиономия случайно влезе в парламента и на съвестта му ще тежът основната част от над 35 000 хиляди жертви на короно-вируса, които му повярваха да нес ваксинират.Сега след отпадане на зелените сертификати, каква нова глупост ще измислят тапанарите от възраждане за да са атрактивни и да обединяват простолюдието.Но народът ги разбра, че са кухи и повече парламент ще видът през крив макарон.
37.
Son of Anarchy
23.02.2022 15:22:35
4
15
Три десетилетия бяха необходими на българите, за да успеят да осъзнаят, че "преходът" всъщност е равносилен и равнозначен на една национална катастрофа - катастрофа, обхващаща едновременно както живота на обществото, така и неговите дълбинни обяснителни механизми. След три десетилетия преход българите се намериха в разрушено битие и с разрушено съзнание, т.е. с разрушена способност за разбиране.
36.
Freedom fighter
23.02.2022 15:14:16
8
16
Ако Копейкин не беше организатор на събитието, щеше да се съберат доста повече хора.
35.
?
23.02.2022 15:09:16
10
13
Инструкцията е такава-говедарски крясъци и викове. Освен лидера на възраждане кой още им плаща? Вместо разумно целенасочени дейности- ненужно изразходване на ресурс.
34.
До 26
23.02.2022 15:00:48
16
18
Кой народ? Тези няколко стотин платени будали,които не знаят защо са там и срещу какво викат...?А "водачът"им доволно си потрива ръцете и си гледа личния интерес...
33.
Брех да му се не види
23.02.2022 14:51:09
14
29
Киро Шубето постна видео, как с цяла армия охранители "пеша и сам" се промъква да се срещне с хората!
Този наистина не е добре, в Курило ще му е най-добре...
32.
гнус
23.02.2022 14:29:08
16
19
Без да работите няма да има нищо. Някакви викат за 30 лева от копейкин, вместо да вземат по една метла и да изметат улиците. Само изродски муцуни имаше на този протест, селяшки криви глави и докарани с автобуси боклуци от цялата страна.
31.
Баце
23.02.2022 14:12:29
18
17
Вижте какво ше ви кажа, това, че дадох пари на онази фльорца да си купи къща в Барселона не означава, че къщата е моя. Освен това когато и направих детето бях пиян, а по гербаджийския устав това не се брои.
30.
Да припомня
23.02.2022 14:08:53
7
21
2020г. Черепа:"... Ако не им бях налял 10-15 Хил. , протестът ще се сведе..."
Днешните са платени, пък предишните не били...
29.
ние
23.02.2022 14:03:43
11
24
кОПЕЙКИН ,човек на тимаджии.Не трябва да влиза в следващия парламент
28.
Смешници
23.02.2022 14:01:48
13
31
Чета коментарите на Лоревите тролчета, които единствено потвърждават факта, че управляващите (вече близо 9 месеца) са подплашени и са впрегнали всички да агитират за тях. Протестиращите били платени, били прости... А профаните от преди година не бяха ли? Един от БСП напусна партията в тази връзка... Ама много къса ви е паметта!
Киро Простото е пътник. Лошото е, че дълго ще му сърбаме попарата.
27.
Някой
23.02.2022 13:56:16
30
36
Кире действай си нещата и не се обеснявай на тия недъгави прошляци които викат за 30 лева. Жалко че никой не ги попита що дирят там и кой ги е докарал.
26.
Xaxa
23.02.2022 13:52:18
18
26
Смятай, народът буквално му го казва да се маха, той ми стои с микрофона в ръка и се смее....ей това вече ако не е наглост, не знам какво е....само ще кажа, че бг народът яко се наигра,като избраха тези подлоги от ПП, уви, ако преди с бате Бойко стояхме на едно място и много ама много бавно на горе, то с кирето и кокорко вървим яко назад, може би в момента се върнахме през 1989 г....
25.
Хареса ми това
23.02.2022 13:49:36
10
18
"Вгъзраждане"
24.
Хахаха
23.02.2022 13:45:00
12
27
ВгъзРодените, протестират срещу всичко и всички. И те не знаят за какво викат. Копанаркин им подхвърля по 30 левчета и тия дерат гърло в несвяст, а той прибира милиони от субсидията.
Да ги питаш днес за какво блеят точно?
23.
Киро трудовака на Подмяната
23.02.2022 13:41:45
21
39
Киро Лудото се появи пред протестиращите от "Възраждане" с плътен кордон от гардове на НСО.
Застана на стълбите на бившия партиен дом, обграден от 20 охранители, и заяви, че не се страхува от протести.
За няколко месеца искал с четворната ламя да накрадат, колкото за 3 петилетки!
Ударник в кражбите и далаверите!
Получи похвала от хората:
“Оставка”, "Киро, вън!".
22.
Кую
23.02.2022 13:39:26
10
26
Тарикатите го набутаха за премиер. Остават във сянка да си вършат мръсотиите, а той се пържи на огъня. Само със желание не става.
21.
е те тия
23.02.2022 13:30:49
19
20
дето са ви подхвърлили по 30-50 кинта,да квичите ,да се пените и да крещите ,изпаднали в бесен делириум ,,против,, тези същите ,преди това са смъкнали по 50 милиона от вашите гърбове,от жените ви,децата ви,бабите и дядовците ви......
Същото е и когато идват избори,ситуацията се повтаря...1 към 1.....мхм......
А пак си крещете колкото си искате...все тая.....
20.
Баце
23.02.2022 13:27:35
21
18
Колеги,
аз за разлика от Киро по протести не се явявам, защото все ме питат за шкафчето и кююлчетата в него, мама му стара...
19.
Няколко стотин
23.02.2022 13:27:28
19
21
На Копейкин му свършиха парите за автобуси, че и няма кой да му се връзва на акъла. Скоро ще бъде разобличен в това към кой отбор е.
Блажени са вярващите….
18.
До 14
23.02.2022 13:19:21
3
12
Е.али са теб и такива като теб,некъдърници като теб винаги ще са е.ани ;) без значение сой е на власт!
17.
Тоя смешник
23.02.2022 13:14:08
9
31
От как се появи от нищото не е спрял да лъже. Те и господарите му не знаят някой свят се намират, де. Веднъж му поръчват едно да говори, после друго и така станаха за смях, пък на доверие няма как да се надяват.
Да си го прибират господарчетата му и да си го ползват с кеф на друго място.
В България трябва да се разчистят до дупка масони, рептили и рептилски слуги!
Това ми е единствената причина да се надявам Путин да избута всякаква пълзящи паплач... иначе и Руснаците не харесвам, но със сигурност знам че, Путин (Русия) е натурален враг на рептилите...
16.
Киро много си прост!Не те било страх
23.02.2022 13:10:40
15
34
зад 3 кордона охранители....
Трябва да се усетиш, че е време да бягаш, защото ситуацията е зле,щом и Сашо Кадиев от bTV те запсува на майка...
Чемодан, вокзал, Руанда или Дубай на килимчето пред началниците.....
15.
До 11
23.02.2022 13:10:23
8
32
Ти в бг ли живееш, нима не виждаш че сертификатите пречат на хората, нима не виждаш че цените хвърчат нагоре, нима не виждаш че заплатите не стигат за нищо, тея хора затова са там и НИКОЙ НЕ ИМ ПЛАЩА! Малко са защото е делничен ден и защото времето дъждовно и защото премиера каза, че от утре сертификата не важи за повечето места. Магазини и ресторанти щели да решават сами дали да искат сертификат, а е ясно че никой бизнес няма да изгони клиент заради сертификат.
14.
Просто племе сме ей
23.02.2022 13:09:55
24
21
Много депесарско-гърбава мърша бе предатели. 12 години ви е.аха с 300 и още искате.
13.
Tsatsata
23.02.2022 13:07:23
20
25
При такива протести винаги има една групичка , която за това е отишла-да вика да дюдюка, да иска оставки...
В това е развлечението !
Парадокса е, че дори и насрещния да потвърди , че на 100% да изпълни исканията на протеста, те пак ще викат и ще освиркват !
По простата причина , че те въобще не чуват какво им се говори, а си изпълняват програмата !
Я се опитайте да чуете някой какво ви говори, ако непрекъснато крещите срещу него "ууууу", ""оставка" и подобни високодецибелни изпълнения!
12.
Стони,стани юнак балкански
23.02.2022 13:02:43
19
32
Срещу слугите американски!
Няма ги платените от Херо, мафията и Капиталци Отровните, няма ги Майките на Подмяната, няма го и Бащата на Подмяната да вдигне юмруче.....
Скрили са се в миши дупки и си броят кюлчетата!
Долната пасмина от 11 месеца дерибейства, но вече им се вижда края!
Честито на бандата на четиримата и Кире за Курило!
11.
Ууу
23.02.2022 13:01:35
31
31
Хора, които говорят членоразделно едва ли ще го чуят. Не заслужават внимание. Те се закарани там с цел вдигане на пушилка, не се цели търсене на някакво право. А Винету не го може. Той се криеше от народа. С него вървяха агитки и Севда ТВ излъчваше народната любов. И понеже той се страхуваше от стачки, сега плаща на Копейкин да ги организира, че да злепоставят новите. Тъпан.
10.
ha
23.02.2022 12:59:44
16
14
flagman Герб сайта хахах
9.
Haha
23.02.2022 12:59:39
7
4
Do biznes partniora po dolu i sega si stanal forumna ninja ot boec
8.
Аман от поръчки
23.02.2022 12:59:08
10
6
Бензиностанция “Петрол” в Меден-рудник май пълни на някой всекидневно …………
7.
Ива
23.02.2022 12:55:18
34
34
какви са тези общаци, насъбрани за по 30лв да киснат там цял ден.. що за излагация?! Работа нямат ли?! Семейства нямат ли? Те не могат името си да напишат, иначе пищят "УСТАВКА"... ай, стига вече. Да изчезват.
6.
До 5
23.02.2022 12:55:17
31
21
Льоло, т.н. "народ" нямаше и 1000 калпака беззъби този път! На новата бяла златка и свърши сухото изглежда щом имаше по-малко от 1000 беззъби,облещени и рошави муцуни.
5.
...
23.02.2022 12:40:01
28
45
Абе защо на този му идва желанието да разговаря с народа само когато има ступани стачкуващи???
На предния протест предложи да се създадът експертни групи за да разговарят за сертификата, нищо не направи, мота се цял месец, сега пак предлага разговори, сякаш не знае какво иска насъбралия се народ.
4.
Копейката и Боку
23.02.2022 12:39:44
39
35
Да забравят за власт в момента Винету си дава парите на празно на Възбуждане
3.
biznes partnior
23.02.2022 12:32:26
20
14
edno vreme kato natisneh nqkoi na boi taka mi vikashe, che trqbvalo da razgovarqme
2.
Турчин
23.02.2022 12:32:17
15
19
Не на русчиите комунисти доносници ционисти от гяурското дс дпс
1.
Бургас
23.02.2022 12:28:58
34
22
Това и Бойко го може
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори