×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Николай Трингов дрогирал гаджето си, за да проституира, откриха вибратори в спалнята му


Николай Трингов дрогирал гаджето си, за да проституира, откриха вибратори в спалнята му
Тези неща са нейни, кълне се Николай, визирайки уредите за самозадоволяване
Тема в развитие
Николай Трингов държал под ключ и изтезавал гаджето си, двама приятели вече свидетелствали срещу него Николай Трингов дрогирал гаджето си, за да проституира, откриха вибратори в спалнята му Извънредно: Арестуваха гангстера Николай Трингов за сводничество, предлагал приятелката си за 100 лева Първо във Флагман.бг: Полицията в Бургас удари още един секс канал Николай Трингов се размина с условна присъда за екшъна в ж.к.“Лазур“ Ето какви са мотивите на съдия Станимира Иванова за домашния арест на Николай Трингов Освободиха от ареста Николай Трингов, задържан за екшъна в жк „Лазур“ Николай кротък като агънце в съда: Стрелях с пистолет, защото бях заплашен Ето го дрогирания и пиян тийнейджър, който заплаши бургазлия с убийство Подивелият бияч от ж. к. "Лазур" е внук на уважаван лекар от Бургас Само във Флагман.бг! Въоръжена банда с пияни и дрогирани деца троши и бие наред по улиците на Бургас Извънредно! Зрелищна спецакция в центъра на Бургас, четирима са проснати по очи
виж още
скрий
19 Февруари 2022, Събота, 15:55 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки и видео: Флагман

Милена веднъж успяла да избяга от Николай, но била открита, над нея е упражнено физическо насилие, била удряна с шамари по главата от насилника си и отново принудена да приема клиенти

21-годишният криминоген от Италианската махала Николай Трингов, който е обвинен за сводничество, даде странни обяснения в съда по време на гледането на мярката му за неотклонение. Той през цялото време твърдеше, че не е принуждавал да проституира сочената за жертва на престъплението Милена Т., а само й дал терен в дома си. Съвкупленията с клиенти тя извършвала в на ул. „Княз Борис I“ 79 в ж. к. „Възраждане“.

Николай Трингов този път загази здраво, защото ако бъде доказано, че е виновен, той е извършил настоящото деяние, докато изтърпява предишно наказание, в условията на изпитателен срок, върху него ще се стовари цялата строгост на закона и ще получи поне няколко години затвор.

„С тази госпожа, с Милена, се запознахме преди 5-6 месеца. Харесахме се, тя ми идваше на гости и ме врътна за тази схема, че така може да се правят пари. Тя си работеше, аз нямам общо. Работеше със сестра си както в ж. к. „Меден рудник“, така и в „Славейков“ и в центъра при свой приятел. Когато ме нямаше, работеше и в моя дом. Не съм я карал насила. Тя правеше това, дори в началото бях против, но много я харесвах, затова се съгласих. Обявите са от нейно име, нямам нищо общо с това, не съм вдигал и телефона да говоря с клиенти“, каза Николай Трингов пред Районния съд в Бургас.

Клиентите са намирани чрез обява в "ало.бургас".  21-годишният криминално проявен бургазлия е обвинен в склоняване към проституция на приятелката си Милена, както и в упражняване на тормоз върху нея. По данни на прокуратурата – той дори е инжектирал Милена с неопределена субстанция. Освен сочената за жертва са разпитани и трима свидетели.

Извънредно: Арестуваха гангстера Николай Трингов за сводничество, предлагал приятелката си за 100 лева

По време на гледането на мярката за неотклонение съдия Николай Гемеджиев каза, че е одобрил протокол за изземване на презервативи и вибратори от адреса на Трингов в ж. к. „Възраждане“. „Това са нейни неща. Аз я оставях, за да не гледам такива неща“, кълнеше се той пред съда. Уредите за самозадоволяване са открити в спалнята му, не е ясно от кого и как са използвани. 

Трингов наведе глава в съда, но за малко, само за снимката

Служебният му защитник пък – Данаил Средков, използва иновативен подход, за да докаже, че клиентът му трябва да получи по-лека мярка за неотклонение, а именно – домашен арест. Адвокатът обяви, че проституцията не е наказуема, а само сводничеството и цитира няколко държави по света, където най-древната професия е легализирана.

„Проституцията, според Доклад за правата на човека, е част от човешката свобода да контролира тялото и свободата си“, каза Средков, а журналистите го гледаха с недоумение. Той през цялото време буташе телефоните на медиите и настояваше, че не бива да бъде сниман, въпреки че изпълнява служебните си задължения.

„Не е правилно някой да ограничава свободата на другия или да посяга върху чуждата телесна неприкосновеност. Това всеки трябва да го знае. Не знам какво е знаел моят клиент. И двамата твърдят, че са били близки. Не отговарям за действията на човек, на когото съм назначен за служебен защитник. Тормозите клиента ми, снимате го в близък план, в който нямате право. Съдията ви позволи да снимате общ план“, твърдеше адвокат Данаил Средков. Не публикуваме видеозаписа с адвокат Средков, тъй като той на няколко пъти заплаши журналистите, че нямат право да го снимат и се държа меко казано странно спрямо представителите на четвъртата власт. 

За разлика интересното ноу хау в защитните тези, показано от адвокат Средков с не особено сериозна аргументация, прокурор Мариана Калудова от РП-Бургас изложи позицията на държавното обвинение безупречно, като всяко от твърденията си подкрепи на базата на иззети доказателства или свидетелски показания и поиска задържането му под стража.

Обвинението срещу Николай Трингов ще бъде по чл. 155, ал. 3 от Наказателния кодекс – за сводничество, което е наказуемо с лишаване от свобода от 1 до 6 години и глоба от 5 хиляди до 15 хиляди лева. Николай Трингов е установен след сигнал на граждани, действал е в свое жилище и в дома на приятел.

„Има данни за осъществяване на физическо насилие, което ще се докаже със съдебно-медицинска експертиза до дни.  Сочената за жертва не е подала жалба под страх да не бъде открита и да не се осъществи физическо насилие спрямо нея“, каза представителят на държавното обвинение.

По думите на прокурор Калудова, Милена веднъж е успяла да избяга от Николай, но била открита, над нея е упражнено физическо насилие, била удряна с шамари по главата от насилника си и отново принудена да приема клиенти.

С маркови маратонки и високо самочувствие се представи 21-годишният Николай в съдебната зала

Съдия Николай Гемеджиев уважи искането на прокуратурата и остави в ареста Николай Трингов. 

Главните основания за задържането под стража, които изтъкна, са, че Трингов е извършил деянието в изпитателен срок, както и че е отправил 3 закани за убийство с газов пистолет спрямо 3 деца, нанесъл е една средна и една лека телесна повреда при култовото си изстъпление в бургаския ж.к. „Лазур“ през 2019 г. /ПОДРОБНОСТИ ВИЖ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ/

Видимо недоволен от решението на съда, Трингов опита да спори с представителя на Темида и обясняваше действията си спрямо децата с думите: „беше самоотбрана“.

„Не смятам, че е възможно да бъдете под домашен арест, не сте самотен родител, не гледате болни родители, не страдате от заболяване. Ако останете на свобода, считам, че ще повлияете на свидетелите, чиито показания ще доказват деянието ви“, каза съдия Гемеджиев.

"Бил съм под домашен и е нямало проблеми с това", продължи да упорства криминално проявеният млад бургазлия. В съдебната зала стана ясно още, че Трингов е безработен и въпреки че е на 21 г., все още не е завършил средното си образование, в момента учел във вечерното училище. И тъй като нямал други доходи, парите от сеансите на Милена били основното му препитание. Николай Трингов е внук на уважаван лекар и общественик от Бургас, но явно е сериозна издънка в семейството.

 


В категории: Бургас , Темида


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
48
Коментара по темата
48.
Секси каката
20.06.2022 22:20:39
0
0
Николай Трингов дрогирал гаджето си, за да проституира, откриха вибратори в спалнята му - te sa negovi
47.
2 пръста чело
22.02.2022 14:28:14
0
1
С това л@айно нямаше ли панаири пак преди 2 лета,когато предрусали вилнееха по улиците и върлееха с бъдещата прости**ка,насочващи пистолети наляво и надясно. Тва л@йно ако го видя по улиците ще му свалям месата като от дюнер и ще го подуя като агне по египетски.
46.
basi45
22.02.2022 02:20:05
0
0
Не само, че не е 1вото момиче което примамва и се опитва да накара да проституира, а бяха разпитвали на много места той и още един такъв дебелак, както и продаваше трева и билка.
45.
До 43
20.02.2022 17:39:11
0
2
Много искам едно лайно като теб да застане мъжката пред мен и да ми каже това което пише тук в очите.Ама защо така се насирате,незнам.
44.
До 43
20.02.2022 17:17:17
0
3
Пффф намерил кой да дава уроци по правопис… запетайка е майка ти, това за което говориш се нарича - запетая… личи си че сте ползвали заедно вибраторите с клошара от снимката
43.
до 39
20.02.2022 14:28:50
1
2
Ти нямаш и една мозъчна клетка ве, глупак!

След запетайка винаги има празно място, хайде отивай да си проверяваш професийките, бедно копеленце!
42.
haahahaha
20.02.2022 13:07:47
0
6
Мноо е прост горкия, на 20 години и вече се запукал с химията, вени по рамената а у хахаха тоя до 10 години е умрял
41.
До 40
20.02.2022 12:50:47
0
2
Ми добре,че сте вие,че да четем за такива лайна като теб,как лапате п.шки в онази голяма сграда в Акациите ;)
40.
До 39
20.02.2022 10:50:08
5
4
Шегуваш ли се?Че аз толкуз оборот на ден правя от продажба на разни нелегални субстанции,бря!Като приспадна 20% печалба само за мен,ХА СЕГА ТИ смятай що ми е да уча!Че и най-скъпите субстанции ги продавам точно на такива,които много са учили дето си изброил,смех,а?!
39.
До 37
20.02.2022 09:19:16
1
8
Както и подозирах,нищо не си разбрал от написаното :) Дал съм ти пример с три професии,трябва ли да ти пиша всички професии с високо заплащане? Стани кранист 3000лв заплата,стани пилот 5000лв заплата,стани доктор,адвокат,учител дори полицаите взимат по 1500лв заплати без бонусите,стани строителен техник,стани зъболекар,зъботехник ето ти заплати над 2000лв. други професии да ти изброявам ли? Виждаш ли,че даже ви мързи да проверите заплащанията на различните професии,за това кой ви е виновен?
38.
.
20.02.2022 02:53:24
0
5
Тая смешка е от Момчилград навремето яде много шамари
37.
Попо за до 26
20.02.2022 00:34:27
4
5
Vsichki li trqbva da stavame IT,za da jiveem dobre, da vi razbiram che trqbva da sprem da se borim za mechtite si i da se nasochvame kum 3te profesii ,koito v Bulgariq ti pozvolqvat da se otkusnesh ot bednostta
36.
Сссс
20.02.2022 00:24:51
3
2
A znachi za bezdomnite nqma kak da se nameri jilishte nishto che se broqt za prustitw na dvete mi ruce ,no za tazi tupa ciganka namerihte mnogo burzo.Kurvi li trqbva da stavat che da podadete malko ruka.
35.
Ami
19.02.2022 23:37:52
0
11
25 години карцер на тоз анаболен глупак и пет пъти на ден бой и само бой
34.
до 26
19.02.2022 22:59:46
0
15
Попоо,има и още една възможност,учи и работи за много повече от 950лв. ;) В света има много голям глад за IT.Спокойно може да се работи от България,за чужда компания а и за българска да е,стартовите заплати са от 1800лв най ниската за която съм чувал.В България се търсят също много инжинери на които заплатите също са много високи,финансисти също,но си иска учене,но ви мързи,системата ви е виновна,управляващите са ви виновни,работодателите,комшиите,на баба Злата шурея,всеки друг но не и вие :) Не приятелю,тази утрепка сам си е виновен,по лесно е да се правим на мутри и да гледаме лошо от колкото да се потрудим и да постигнем нещо :) Предполагам въобще не си разбрал какво съм ти написал :) Със здраве :)
33.
градски
19.02.2022 22:05:21
1
8
Гоялма мутра със служебен адвокат пеперудка. Данаил Средков явно обича платената любов...
32.
Oskks
19.02.2022 21:48:09
10
1
Nikoi ne go vulnuva dali ste go bili, kakvo ste si kazali. Nqma nepobedimi, te Conar Megregar sa prebivali,vie mi govorite za nqkakvo momche koeto prosto trenira kato povecheto na negovata vuzrast vuv fitnesa. I vas ima koi da vi nabie, tova e qsno, nujno li e obache da se pishat podobni neshta pod statiq svurzana s neshto mnogo po-razlichno.Krotnete se.
31.
Nksks
19.02.2022 21:41:29
8
6
I kakvo sega ,tova e nai-vajnoto, nai-golqmoto ,nai-serioznoto preztuplenie izvurshvano na teritoriqta na Bulgariq… hodete da hvanete nqkoi ubiec, hodene da hvanete nqkoi pedofil koito prichakva decata na po 12 pred uchilishtata, hodete da hvanete nqkoi kradec, a ne mladite koito se sbili v mahalata i sled 5 dni se opravili i pak piqt kafeto si zaedno, ne momcheta “svodnici” koito uj karat nqkogo na sila, q vsushnost te im se molqt za rabota,poneje nqmat kakvo da qdat.
30.
Попо
19.02.2022 21:36:54
21
7
Защо когато някой е съден ,непременно всяка негова дума се превръща в лъжа и безсмислица, а не се ли давате сметка че тази циганка лъже като невидяла. Тя също е част от престъплението,но нали и жертва нека всичко се препише на него,нещо че ще лежи в затвора,нищо че ще погуби най-хубавите си години. Полицаите от това огромно желание да отчетат дейсност са способни да вярват на една циганка родила на 18 без образование .
29.
до Попо
19.02.2022 20:33:38
10
2
МНОГО ПРАВИЛНО !!!!!!!!!!!! така си е
28.
Queen
19.02.2022 20:31:32
1
12
Тоз е поститут, мноо е убава, има и играчки, пуснете го, липсва ни.
27.
Точно
19.02.2022 20:31:15
0
19
ако има нужда и 20 часа ще работи полезен труд.Той ходи гири да вдига ,че и плаща за това,че и снимки си прави ,на които изглежда като серящ прав.
26.
Попо
19.02.2022 20:11:45
35
5
Не мога да разбера какво насабирате злоба,срещу някой който не познавате,вина за това има само той така ли… не са ли още редица хора,като управляващи,работодатели и така нататък.60% от младите са изправени пред три възможности, вършене на глупости за които солено си плащат,работене в чужбина далеч от приятели и семейство или бачкане по 10 часа на ден за 950лв,от които 200 заминават за ток.
Спрете да съдите,спрете да сочите с пръст и да казвате този е такъв , половината в коментарите употребяват наркотици,ходят по проститутки . До къде стигнахте да се радвате на чуждото нещастие.
25.
98
19.02.2022 19:55:29
0
14
100% вечер като си легне са пляска с тях да не са прави
24.
Бати Хасан
19.02.2022 19:44:27
0
15
Бахти и бухала преди време ми се направи на голям мъжага и ми сложих малко ефтин грим на комбаала мисля че беше. От дясно
23.
Струва ми се,
19.02.2022 19:34:39
1
24
че прекалено много ни занимавате с тези гладни хърби,да търка наровете в пангото мизерникът.Раздухайте онези с с мазните гуши.
22.
Бургас
19.02.2022 19:30:30
0
20
какво стана с този град мамка му,само утрепки.почнаха колко те предавания един бургазлия няма,а предни годинии...
21.
Отрядник
19.02.2022 19:21:56
0
19
Тая циганска мечта ще бъде хостеса в панделката, няма начин. Да си взима вибраторите и да идва.
20.
ббб
19.02.2022 19:05:03
0
12
Спретнал е едно инрересно продължавано престъпление!
19.
Иван
19.02.2022 19:01:42
0
12
Бих го изчикал този.
18.
prostitutka
19.02.2022 18:37:34
1
14
kakvo stana s dido boxiora , nqma novini
17.
Хххх
19.02.2022 18:35:51
0
20
Уредите най вероятно са използвани от него,е там където отива,няма да му трябват :)
16.
Мммммм ет. 3 пангото
19.02.2022 18:21:04
0
24
Свежа кръв, даже не си мии дупето балеринко, аз ще го измия, чакаме те.....
15.
....
19.02.2022 18:17:44
2
26
Какъв е този Гангстер който се занимава с вибратори ??? едвали ще има оправия и след тази случка да му дават едни 10 години и после като излезе да го вкарват за най малкото .
14.
Някой
19.02.2022 18:13:06
1
47
В България само такива утайки се отглеждат. Непрокопсаници на квадрат. Момичета са коври и проституиращи наркоманки, а момчетата са анаболни татуирани наркомани. Това е.
13.
TNT
19.02.2022 17:44:39
1
37
Мане мане тоя сух гъз направо не ми се мисли
12.
гражданин
19.02.2022 17:22:49
2
41
Нека тез известни общественици се замислят какви паразити има сред техните фамилии .
11.
Бс
19.02.2022 17:21:47
0
42
Кво го бавите тоя?въжето и го бесете на центъра
10.
Кука
19.02.2022 17:18:26
0
22
Полицаят много накичен здрав кръст ще има
9.
у панделата
19.02.2022 17:00:43
1
45
ша му скъсат халката на това хюмне......
след 5-6 годинки ша излезе пухкав и мекичък ,като девица....ша стане като Тишо от ,,Фермата.....,,Миленка....
8.
свежа мръвка
19.02.2022 16:54:13
0
59
За една седмица в пангото ще изпикае анабола и ще го поема в кльощавия задник за 2 цигари
7.
мушкi
19.02.2022 16:44:13
36
7
Мишки първо вие не сте 4 власт а 8 дупка на кавала. Гемеджие е страхлив съдия кааквото му кажат мишките от дирекцията на жените в униформи това прави. Момчето че е шматка е , ама със сиг е по различна историята утайки от флагмунс бг
6.
Мишо Витала
19.02.2022 16:43:25
0
46
Вибратора му го дадох аз, защото на мен ми стана малък.
5.
адвоката
19.02.2022 16:41:40
2
55
Ся да не се окаже че са неговите вибратори хахахахах че те много такива циганета като него са бисексуални!
4.
До 1 бай Пешо
19.02.2022 16:26:00
16
29
Скъпи бай Пешо,
Днес е слънчев ден,излез,копай земята,сади картофи,китки и не философствай.
Това което предлагаш,не се продава добре бай Пешо. Няма трафик,няма кинта.
Продават се статии за Перата,Рочата,Малката Рижа, Кьотека,Боклука,Рагевски,Готвача и т.н.
Тъй,че сади картофи бай Пешо,не давай акъл.
3.
До 1
19.02.2022 16:23:00
7
39
И кой би отворил да прочете статия за поети и художници тук хахахаххахах
2.
А бе
19.02.2022 16:19:31
15
49
Странно в каква държава живеем.
Тук прокурора,за два презерватива и вибратор иска задържане под стража и затвор.
На друго място,пак в България, за 56 милиона,човека иска да даде показания, а прокуратурата не ще да го види...
Нямам думи.
1.
Бай Пешо
19.02.2022 16:15:32
5
74
Стига бе! Стига бе! Стига бе! Стига с тия отрепки сте ни занимавали!
Искаме да чуем за поети, художници, писатели, изложби, романи и красоти! Дайте положителни новини! Има ги! Само да искате да ги намерите.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори