×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Инфлуенсъри в паника от спирането на фейсбук, Джулиана Гани щяла да става певица


09 Февруари 2022, Сряда, 18:41 ч.
Автор: Флагман.бг

Според неофициални данни някои от най-известните инфлуенсъри у нас взимат между 1 000 и 5 000 лв. само за една снимка

Около това мнение се обединиха двама от най-популярните инфлуенсъри Джулиана Гани и Лео Бианки, след заявление на собственика на Фейсбук и Instagram Марк Зукърбърг, че спира  социалните мрежи в Европа.

Думите на американеца изплашиха много известни личности в България, които печелят парите си от мрежата.  Според неофициални данни някои от най-известните инфлуенсъри у нас взимат между 1 000 и 5 000 лв. само за една снимка.

"Ако Фейсбук спре, ще ми е много гадно. Най-вече защото социалните мрежи са част от моя живот. Ще ми липсва страшно много. Все пак си мисля, че до спирането им няма да се стигне", коментира пред „България Днес“ Джулиана Гани, която е една от най-популярните ни инфлуенсърки.  Тя не се тревожи за доходите си, защото притежава апартаменти, които дава под наем, а може да се занимава и с музика.

Според Лео Бианки Зукърбърг с тези действа се опита да вдигне отново акциите на компанията си, която в последните месеци регистрира огромни загуби на борсата. "Има вариант да спекулира. Не вярвам да спрат да се използват в Европа", коментира бившият брадър.

Лео активно работи със социалните мрежи. И въпреки това ще е доволен ако facebook и  Instagram спрат. Бианки е категоричен, че в последните няколко години социалните мрежи са се развалили.

„Благодарение на социалните мрежи се развихря нова война. Появиха се повече хейтъри, забравихме да се обичаме. Вече всеки пише каквото си иска. Говори без да е компетентен, както е с covid-19 в момента. За мен не е редно всеки да има по няколко профила в мрежата, а само по един, който да прави с личната си карта и да се знае кой кой е“, сподели Лео.


В категории: Лайфстайл


7
Коментара
Батето се оказа пророк
Батето се оказа пророк 06/05/2024, Понеделник 14:00 0
7
Коментара по темата
7.
Роко Сифреди
10.02.2022 09:58:31
0
4
Джулката, няма страшно! Винаги си добре дошла в голямото семейство на порното!!!
6.
*********
10.02.2022 09:15:14
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
Ami
10.02.2022 01:56:01
0
12
Ами да го спират ко ме интересува насрания фейсбук
4.
Флегма
09.02.2022 20:23:18
0
10
Само ВАЖНОТО!

Хахахахахахах
3.
даже си е
09.02.2022 19:11:04
0
10
капарирала няколко микрофона ,и то кожени с много екстри
2.
SKB 2
09.02.2022 18:49:02
0
3
Имам следните въпроси към сегашния УС на СКБ (Севернокорейски клуб Бегач):
Толкова ли се изплашите, че Радо ще бъде избран, та чак трябваше да го заплашвате, ако не си изтегли кандидатурата? Щеше да вземе повече гласове, от колкото ще получат поне трима от сегашния списък и да ви разбута малко нещата, и това ви уплаши ли?
Това нормално ли е за един такъв клуб, или някъде за комунистическа страна, направо да си кажем че в северна Корея щяха да привестват подобен тип „избори“?
Нека разгледаме и кандидат членовете на УС:
Григор Върбанов – Какво по-точно е направил този човек последните години за Бегач, който дори се води заместник председател на клуб Бегач? Някой знае ли, даже не е доброволец на всичките събития на клуба, но в презентацията ще си изсмукват от пръстите, за да има нещо. Известен е като кофти човек (но все си слага усмихнати снимки), труден за комуникация. Хубаво, че е един от основателите, ама на старите лаври ли ще си стои всеки път, добре че Григор и жена му ще гласуват за него, та той да има поне два гласа.
1.
SKB 1
09.02.2022 18:48:28
1
3
Севернокорейски клуб Бегач (СКБ) в действие!
Здравейте някои от вас може би са чували спортен клуб Бегач, който се занимава с организиране на състезания по бягане и колоездене. Проблема, за който почти всички членове си шушукат е избирането на нов Управителен съвет (УС), за който всеки член може да направи номинация и да бъдат избрани точно 5ма, които ще са за следващите 5 години. Изборите са на 10.02.
Едно от предложенията е било на Радослав Дачев – отговорник за доброволците на събитията, Радо получил над 20 номинации за член на УС, но преди два дни са му казали: Или си изтегляш кандидатурата, или ще бъдеш изхвърлен от останалите в сегашния УС...той си е изтеглил кандидатурата. Имало е и поне един друг човек, който е бил посъветван да го направи, тоест да си изтегли кандидатурата, всичко това, за да има точно 5 кандидата за 5те места.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Блондинката побърза да уточни, че не говори за децата си, защото все още не е станала майка и не е раждала Идва краят на Капките, призна продуцентът Идва краят на Капките, призна продуцентът Шоуто все още е лидер в телевизията, но рейтингът му спада с всяка измината година Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Бързото законодателство не винаги води до желания резултат", лаконичен бе държавният глава  Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности В детството си Дебора Иванова била убедена, че по някакъв начин има силата да предизвиква предстоящите събития само с мисълта си и поради тази причина дълго време била измъчвана от непоносимо чувство за вина Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Днес официално бе открит и сезонът на остров „Света Анастасия“ Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Не намерих отговор, има нещо, което не знаем, сподели генералът „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море Той уверява, че българската армия не е статична и стои стабилно на югоизточния фланг на НАТО Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл
Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Имплантите му имат собствено мнение  Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Освен че подпитва мъжете за стандартните неща, тя открито отправя намеци към тях, кара ги да лазят по земята, та дори пъшка в нечии ръце Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Режисьорът извади някои пикантерии от кухнята на попфолка в подкаста „При Тото“ Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Най-колоритният арбитър в предаването, Димитър Ковачев – Фънки , прибира по 6 бона на лайф Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбас и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори