×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Най-разпространените „правила“ в секса и връзките


Най-разпространените „правила“ в секса и връзките
Източник: Cosmopolitan
Ключови думи: правила в секса, флагман
30 Януари 2022, Неделя, 21:38 ч.
Автор: Флагман.бг

Психологът Нели Якимова коментира най-разпространените „правила“ в секса и взаимоотношенията. (И кои от тях са все още актуални!)

Казват, че...

не е прието мъжете първи да се обяснят в любов.

Този стереотип далеч не винаги е приложим в условията на съвременния свят. Всичко зависи от партньора и характера на отношенията в двойката. Уточняваме: вече говорим не за несподелена любов, а за ситуация, в която двамата партньори излизат заедно и са двойка. Ако половинката ти е с характер на по-активен човек, притежаващ лидерски качества, не е лоша идея той първи да признае, че е влюбен. От друга страна, подобна стъпка може да го накара да се почувства неудобно, като няма контрол над ситуацията. Но ако партньорът ти е по-свит и срамежлив човек, той ще възприеме такова признание като проява на откритост и ще бъде благодарен за проявената от теб инициатива.

Казват, че...

мъжете не обичат „странни“ жени.

На практика човек с по-освободено поведение или характер може да открие партньор, който да го приема с всичките му странности. Едно е важно, до колко тези „странности“ могат да създадат неприятности в живота на мъжа или да му наложат ограничения, които за него да бъдат напълно безсмислени. Ако това се случи, тогава приемането на проявленията на характера на партньора ще бъде по-трудно.

Казват, че...

той е длъжен да те обича толкова силно, колкото и ти него.

Изглежда толкова нормално, но истината е, че тези, които обичат по-малко, имат повече контрол. Това би могло да ти спести разочарования и да бъде като предпазна мярка за стабилност в отношенията ви: любящият партньор няма да те напусне и да ти изневери. Обаче, с течение на времето мъжът неизбежно свиква с ролята на контролиращия и ситуацията започва да върви към раздяла.

Казват, че...

мъжете не могат да правят скъпи подаръци.

До някъде е така. Подарък – послание. Помисли си какво искаш да кажеш на половинката си. Каква роля искаш да заемеш в живота му? Много често скъпите подаръци представляват опит „да купят“ любовта или да прикрият стремежа към власт и доминация във връзката. Ако мъжете получават твърде много скъпи подаръци, това може да ги накара да се почувстват в опасност, спрямо своята мъжественост. Затова по-добре е подаръците ви да бъдат равни по стойност.

Казват, че...

мъжете не търпят жалване.

Правилно. На кого изобщо му харесва? Жалване – реално погледнато, отношение, което често се счита за унизително. Мъжете не обичат да се проявява жалост към тях, както и не обичат да показват слабост – те противоречат на идеалното му представяне пред теб. Но това не означава, че той не се нуждае от съчувствие.

Казват, че...

жената е длъжна да дава, а мъжът – да взима.

В любовните отношения е важен балансът „давам-взимам“. Така възникват споровете и появата на различните мнения и дисхармонията, защото единият от партньорите остава неудовлетворен. Появяват се различни проблеми, които могат да бъдат от най-различно естество: финансово благополучие, емоционална хармония и т.н. Важно е да казвате тези неща, така че приносът на всеки да бъде видим и оценен и от двете страни.

 Не вярвай на тези, които твърдят „Всички мъже изневеряват“! Само 25% от представителите на силния пол са готови да се поддадат на удоволствието и да залитнат.

Казват, че...

всички мъже изневеряват.

Не всички. По данни на изследователите, изневерите по време на връзка или брак от страна на мъжете са около 25%. Повечето комбинират емоционалната с физическата. А това е знак, че в отношенията един от двамата партньори е неудовлетворен.

Казват, че...

всички мъже мечтаят за тройка.

Да, тази разпространена сексуална фантазия не означава, че мъжът е готов веднага да го направи. Най-често в мъжките фантазии жените се съблазняват една друга, а той се присъединява по-късно към тях и задоволява и двете, което всъщност символизира желанието му да демонстрира могъщество и мъжественост.

Ако фантазията се изразява в комбинация между двама мъже и една жена – в този случай става дума за конкуренция, демонстрация на силата пред съперника си и реализация на скрити хомосексуални желания.

Казват, че...

мъжете не разбират от намеци.

Да! Намеци като флирт или любовна игра са сериозни и важни, тъй като те разкриват каква си всъщност. Често мъжете първо обръщат внимание на процеса на самия флирт и съблазняване. Ако искаш нещо повече, колкото по-директно заявиш желанието си, толкова повече се увеличават шансовете ти да го получиш.


В категории: Животът


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази Ергенка нападна лошо Алек и майка му, нарече го  пу*ьо Тази Ергенка нападна лошо Алек и майка му, нарече го пу*ьо "Мамо, тази роза е за теб", гаври се студентката Валерия, визирайки Алекс и майка му Ксения Осъдиха на затвор и глоба германски гражданин, подпомогнал чужденци да преминат у нас Осъдиха на затвор и глоба германски гражданин, подпомогнал чужденци да преминат у нас Според обвинението мъжът е взел мигрантите от гориста местност край границата на България с Турция и ги е превозил с кола до София Звезда от „Хелс китчън“ стана чалга певица Звезда от „Хелс китчън“ стана чалга певица Полина от години мечтае да се изявява в лекия жанр и това е причината да влезе в „Хелс китчън“, за да добие бърза популярност EЦБ ни удари за еврозоната, инфлацията ни е висока EЦБ ни удари за еврозоната, инфлацията ни е висока "Сивият списък" за пране на пари не бил сред критериите от Маастрихт Кон нахапа пияни мъже, те пък нападнаха медиците от спешното Кон нахапа пияни мъже, те пък нападнаха медиците от спешното Дежурният екип ги изпратил в болница, те сипели ругатни Ще стане ли 1080 лв. минималната заплата от 2025 г. Ще стане ли 1080 лв. минималната заплата от 2025 г. Възможно ли е това? От 1 юли в цялата страна: Цената на парното пада с 5 на сто От 1 юли в цялата страна: Цената на парното пада с 5 на сто Топлофикации искат поскъпване, няма основание, смята Кремен Георгиев Медийни публикации пречели на компетентните органи спокойно да установят има ли нарушения на "Порт Европа" Медийни публикации пречели на компетентните органи спокойно да установят има ли нарушения на "Порт Европа" Конфронтация между мен и ръководството на МВР-Бургас само ще пречи на бързото и точно изясняване на ситуацията по сигнала за контрабанда Лъсна голяма измама около Сузанита: Майка й източила 70 бона от... Лъсна голяма измама около Сузанита: Майка й източила 70 бона от... От известно време насам бившата жена на Орхан Мурад събира пари в интернет чрез профила си в Тик Ток Дядо ми я приготвяше като малка, а сега аз я правя на сина си – супа с праз, вкусна и полезна Дядо ми я приготвяше като малка, а сега аз я правя на сина си – супа с праз, вкусна и полезна Ето какво ви е нужно
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори