×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Полезните храни за хора, които тежат над 65 килограма


28 Януари 2022, Петък, 18:39 ч.
Автор: Флагман.бг

Трябва да консумирате минимални количества захар и нишесте и да заложите на храни, богати на мазнини, фибри и протеини

Ако теглото ви надхвърля 65 килограма, то този материал ще ви е от огромна полза.

За всеки е ясно, че когато теглото е над нормата, това не се отразява никак добре на цялостното здравословно състояние. Колкото и парадоксална да ви изглежда тази диета за сваляне на телесното тегло, тя наистина действа. При все че е нужно да приемате главно мазнини, резултатът е повече от гарантиран.

Теглото, което е над нормата, ще започне да се топи, а здравето ви ще се подобри значително. Какво повече от това можете да искате? Освен това няма да ви измъчват пристъпи на глад.

Казано с други думи – тази диета залага на ниското съдържание на въглехидрати и високото съдържание на мазнини. Принципът, на който действа тя, е изключително прост.

Трябва да консумирате минимални количества захар и нишесте и да заложите на храни, богати на мазнини, фибри и протеини.

Отслабването с този диетичен план е приятно, защото няма да е нужно да гладувате. Ще стабилизирате нивото на кръвната захар, което ще ви избави от поривите на внезапен и необуздан глад. Тази диета е изключително ефективна за отстраняване на мазнините от корема и бедрата.

Ето и продуктите, които горещо се препоръчва да консумирате. Разбира се, не прекалявайте с количествата!

► Масло

► Черни и зелени маслини

► Гъби

► Тофу

► Лимон

► Зеленчуци, растящи над земята – краставици, чушки, зеле, домати, карфиол, спанак, тиква, броколи, патладжани, маруля, зелен фасул, аспержи, както и различни видове подправки

► Репички

► Всички видове сосове, без добавена захар

► Авокадо

► Всички видове сирене

► Висококачествени колбаси с минимални добавки

► Риба, морски дарове, птици, месо

► Яйца

► Вода, чай и кафе без захар, кафе със сметана.

► Шунка, врат, бекон, котлет, свинска мас, гърди, филета

► Пълномаслена извара

► Заквасена сметана

► Растителни масла, които са с ниско съдържание на омега-6 мастни киселини, като ленено масло, кокосово масло и зехтин (студено пресовани)

► Семена, които са с ниско съдържание на въглехидрати и зърнени храни – сусам, чиа, ленено семе

Вредните храни за хора, които тежат над 65 килограма

Шоколад, захар

Слънчогледово масло

Тестени продукти, макаронени изделия

Елда, царевица, ориз, зърнени култури, овесени ядки, сушени плодове

Боб, леща, картофи

Доматено пюре, кетчуп и различни видове сладко-кисели сосове със захар

Лук, моркови, цвекло, зелен грах


В категории: Здраве


4
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
4
Коментара по темата
4.
Не съм съгласна
29.01.2022 17:32:42
1
0
, че пълнозърнести овесени ядки са забранени в такава диета
3.
125кг
29.01.2022 10:03:46
1
1
Ами то "хора" под 65 кг има ли? То май само жените са под това тегло. И веганите ;).
2.
""""
29.01.2022 05:27:18
0
4
Интересна диета! С тази диета от 65кг ще се скочи на 165кг!
1.
Запомнете важни са пропорциите
28.01.2022 22:33:45
1
7
Какъв е проблемът да тежиш над 65кг?
Аз ако спадмщна на 65кг ще съм като концлагерист. Важни са пропорциите, пол и т.н
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват
Правил ли е Доналд Тръмп секс с Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс с Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори