Всички вкъщи полудяха по тези кето мъфини с бекон
Нисковъглехидратни солени кесчета
Продукти:
4 резена бекон, нарязан и предварително леко запечен на тиган
4 яйца
½ чаша готова салца
½ чаша бадемово брашно
1 супена лъжица микс от семена за поръска
Приготвяне:
Загрейте фурната на 180 градуса. Намажете 8 форми за мъфини и постелете с хартия. Смесете запечения и нарязан бекон, разбитите яйца, салцата и бадемовото брашно в купа. Разбъркайте с телена бъркалка или с миксер на бавна скорост. Излейте сместа в подготвените форми. Поръсете със семената. Печете до златисто или за около 30 минути. Проверете с клечка за зъби – готови са, когато излезе суха. Оставете мъфините да изстинат 10 минути преди сервиране.
Източник: Az-jenata.bg
"Форбс": Илон Мъск е първият човек с нетно богатство от над 600 млрд. долара
Коледната украса крие сериозни рискове за домашните любимци, предупреждават ветеринари
След еврото: Цените на жилищата у нас ще скочат с до 10% още през 2026 година
Пламен Константинов остава в Локомотив Новосибирск до 2028 година
България и още 7 страни обявиха Русия за най-голямата заплаха за сигурността в Европа
Изискана рецепта с яйца и хайвер
Пиян поляк намушка българка след скандал в апартамент в Германия
ЦСКА финализира втори трансфер преди Коледа - централен защитник от Португалия
Цените на жилищата ще растат и през 2026 г., но с по-бавни темпове
Коледа издава изневерите: най-рисковото време за палавите съпрузи
Светлините на Коледен Бургас събират фотографи и модели на празничния пл. "Тройката"
Кола се вряза в пълен с хора басейн във Франция след объркване на педалите
