×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

За златната си сватба: Семейство Стайкови от Бургас поднови своя съюз


За златната си сватба: Семейство Стайкови от Бургас поднови своя съюз
Митьо и Росица се срещат през 1971 г. в Бургас, когато тя е на 16, а той на 22 години
22 Ноември 2021, Понеделник, 11:56 ч.
Автор: Флагман.БГ

На въпроса как се пренася любовта и разбирателството през 50 години съвместен живот, двойката отговори, че е най-важно е да се запази искрицата, да има прошка и уважение

Митьо и Росица се срещат през 1971 г. в Бургас, когато тя е на 16, а той на 22 години. В деня на християнското семейство, 21 ноември, същата година те си казват заветното „Да” в сградата на тогавашния градски съвет /Община Бургас/. Половин век по-късно, в деня на тяхната златна сватба, двойката избра да отпразнува щастливото събитие с подновяване на свидетелството си за брачен съюз.

Тази неделя /21 ноември/ 72-годишният Митьо и 66-годишната му съпруга Росица отново потвърдиха любовта си в присъствието на роднини и приятели. Водещ на церемонията бе Мариета Ханджиева, експерт по протокола в Община Бургас. Семейството получи поздравителен адрес и цветя от името на кмета Димитър Николов, а официалното удостоверение остана завинаги в архивите на Общината, в книгата за юбилейни събития.

На ритуала присъства и Магдалена Карастоянова, директор на Обредния комплекс в Бургас.

На въпроса как се пренася любовта и разбирателството през 50 години съвместен живот, двойката отговори, че е най-важно е да се запази искрицата, да има прошка и уважение.

„В живота има много трудности, сполетяват ни събития, които ни съкрушават, затова е много важно да имаш човек до теб, на когото да разчиташ. Пожелаваме на младите двойки да ни настигнат и да ни надминат. Най-важна от всичко е любовта!”, споделиха семейство Стайкови.




В категории: Бургас


9
Коментара по темата
9.
SB
22.11.2021 21:09:25
0
0
Браво,още дълги години да са заедно!
На мен много ми хареса служителката, която държи свидетелството. Много стилна дама,много ме накефи!
8.
До7
22.11.2021 17:43:32
0
2
Дай си адреса да пратя ония с белите престилки
7.
дегенератишвни отблъскващи муцуни на полухора
22.11.2021 15:15:49
9
1
Гнусни селяндурски муцуни, същите като вас - днешните селяндур-граждани от селата, долна сган, комунистическа и въшкарска.
6.
Ей
22.11.2021 14:30:02
0
10
, много сте се разпасали в редакцията! Новината за новия мъж на Черната Златка не можеше ли почака малко? Сигурно сте наскърбени, че има хора могат живеят моногамно.
Давайте сега за Евгени Минчев!
5.
Самоков
22.11.2021 14:00:22
2
5
А са ако фанем 16 годишна шо праиме
4.
Сладури :)
22.11.2021 12:45:17
1
20
Ама и двамата зорко наблюдават другия докато подписва :)))))))
Още дълги години семейно щастие и много смях ви пожелавам!
3.
бб
22.11.2021 12:43:40
0
19
Да са живи и здрави и още много години да споделят заедно живота. За радост на техните деца. На моите родители не им стигнаха няколко месеца до тези 50 год брак. А толкова се надяваха.
2.
Милен Велчев
22.11.2021 12:31:55
31
2
Дъртака дали е прехлопал бабата във втората брачна нощ
1.
Честито
22.11.2021 12:14:33
1
32
Господ само събира, той не разделя. Това е голямата работа - 50 години. Дано ви чуят младите, ама едва ли ... Дълги години да се радвате на деца, внуци и правнуци.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори