×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Другото лице на Мани от „Игри на волята“: За болките, изпитанията и за битките, които води ежедневно


Другото лице на Мани от „Игри на волята“: За болките, изпитанията и за битките, които води ежедневно
Бургазлийката с пиперливия език стигна доста напред в предаването, отпадна на крачка от финалната седмица
21 Ноември 2021, Неделя, 12:55 ч.
Автор: Флагман.бг

Аз съм най-обсъжданото лице от Сезон 3. Хората уж обичат директните и искрени хора, но по коментарите в социалните мрежи се вижда, че не е така, казва бургазлийката

Приключи и поредната оспорвана битка в „Игри на волята: България“ и след епизода в петък вечер отпаднаха двама участника в риалити формата – Вальо  и Мани. Надпреварата напуска още една интересна дама и в „Събуди се“ разкриваме не тази Мани, която сте свикнали да виждате всяка делнична вечер, а жената Мани Ву Нанг Тъ, каквато е извън светлините на прожекторите. Тя откровено говори за болките и изпитанията в живота си, както и за битките, които води ежедневно.

За отпадането си от „Игри на волята: България“

„Дойде и моят ред. Всяко начало има и край. Както знаем, аз съм най-слабо подготвеният участник. Не съм спортист, не се занимавам със спорт, нямам издръжливост и очаквах, че някой много по-рано ще ме победи“, споделя пред Драгомир Танев Мани, която всички наричаха таран. Тя побеждаваше всички, срещу които се изправяше. „Пращаха ме всеки път и аз се връщах с гордо вдигната глава.“

Мани захапа Паулина в "Игри на волята": Виж си висналите ц*ци

Необходимостта от физически качества за участие в риалитито

„Не влязох с нагласата да спечеля сто хиляди лева. Влязох да видя на какво мога да се подложа и какви са ми способностите. Имам страх от височини и от вода, и исках да ги преодолея. Наистина го направих. Научих се на хладнокръвие и търпение. Аз съм много сприхав човек. Паля бързо, докато в „Игрите“ се научих да замълчавам в дадени ситуации“, разказва Мани, която показа на всички участници и на зрителите на NOVA, че може да постигне много само с желанието да побеждава, тъй като наистина искаше много да остане в състезанието.

Животът след предаването

„Чувствам се като преродена. Ходя навсякъде, слушам музика. Първата вечер като се прибрах се събудих от звън на телефон и се паникьосах, от къде се появи този телефон. Втората вечер отново се събудих и си потърсих съотборниците. Това бяха първите две нощи, в които се адаптирах в живота на вън“, разкрива емоциите си Мани. „Липсва ми емоцията на терен. Не мога да кажа, че ми липсват участниците, а и аз комуникирам с повечето от тях. Липсва ми като изживяване. Неповторимо е! И е един път в живота.“

 

В устата на хората

„Смятам, че съм най-обсъжданото лице от Сезон 3. Хората често казват, че обичат директните и искрени хора, а в същото време се вижда отново, чрез всички тези коментари и постове в социалните мрежи, че не е така. Никой не обича директните хора и да им се казва всичко в лицето. Може би това, че нямах физически умения, а устата ми е голяма и съм силен характер, това не се хареса на много хора. Никога не съм живяла и не съм се интересувала от хорското мнение. Никой не се интересува как съм и дали имам с какво да се храня. Аз знам как съм в реалния живот – истински боец. Не мисля, че представянето ми в „Игри на волята: България“ може да ме покаже като човек и може да ме опознаят като характер,“ коментира хейта, който съпътства участието й във формата.

Най-силният детски спомен

„Това е раждането на сестра ми, която се роди пред очите ми, когато бях на 9 години в къщи. Беше 30 декември, имаше огромен сняг и нямаше как да дойде линейка до нас. От този момент ми се преобърна живота на 360 градуса и ми се наложи да отгледам това прекрасно бебе-сестра ми. Живеехме само с майка ни, която трябваше да работи, за да ни гледа и се превърнах преждевременно в родител. Наложи ми се да порасна много бързо. Беше тежко за семейството, тъй като майка ми имаше проблем с алкохола, не се прибираше или се прибираше и искаше да пазим тишина. Не може да запушиш устата на бебе на 2 години. Тя ставаше агресивна и ни посягаше, особено на мен, която бях по-голямата. Много съм тормозена от майка си. Знаех, че ако в 8.00 не съм у дома, ще ям пердах. Това ме направи по-отговорна към много неща. Последният мъж на майка ми я спря от алкохола и тя стана много по-добра. На два пъти ми се случи да мисля за самоубийство и дори правих опити. Веднъж с нож в банята, като действието беше подтикнато от майка ми. Трудно е да се бориш и на два пъти вместо сълзи, кръв ми е текла от очите. Радвам се, че не се побърках от толкова много бой, но работих с много психолози като дете. Трудно е да си спомня хубав момент от детството ми, но се сещам за един. Имах колекция от играчки от шоколадови яйца и това ми е като мил спомен. Също така шиех дрехи за кукли Барби. Обичах да играя с тях до към 13-годишнината си," разкрива съкровени спомени от детството си борбената жена. 

За трудностите в живота

„За съжаление постоянно имам някакви трудности в живота си. На 18 години ме диагностицираха с рак, като първо бе на матката, след това на дебелото черво. Разрастваше се много бързо и съответно започнах операции и направих четири в рамките на две години. След последната ми дадоха четири месеца живот. Бях много отчаяна и не ме оставяха сама, тъй като си мислеха, че ще се блъсна с колата или ще се опитам да се самоубия. Постоянно бях в депресия и тогава ми се обадиха по телефона две лекарки близначки от Никозия в Кипър. Казаха ми, че има надежда 50:50, но е необходима още една операция. В началото реагирах остро, тъй като след операция имах поне по три месеца възстановяване, и в началото отказах. Убедиха ме да опитам и съм много благодарна на целия екип и на Господ. Излезе успешна и излязох борбена от битката, която спечелих. Затова и казах, че се гордея че съм боец в „Игри на волята: България“, защото съм такава и в живота. Вярвам много в Господ и често казвам, че имам ангелче, което ми помага в много отношения. Това да си борбен, трябва да е във всеки един от нас.“


В категории: Лайфстайл


20
Коментара
Флагман.БГ Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце 17/05/2024, Петък 10:29 3
20
Коментара по темата
20.
Хаха
21.11.2021 21:40:45
0
0
Той томата ухото ще я върне в правият път!
19.
Къф слепец съм бил досега
21.11.2021 17:38:43
0
3
След този меденруднишки шедьовър на текстописеца под номер 17 и аз почнах да аресвам Маниту,въпреки че преди това ми беше противна.
Очаквам следващия й пост и веднага фащам перото да сътворя некоя ода за възхвала на Маниту.
Ай давай,че едвам са сдържам.
18.
E-mail имаш М.Рудник
21.11.2021 17:27:39
2
4
Ай ся моме да спретнеш едно елементарно мисловно упражнении:
Прочети поста си последователно 5 пъти поред ама наум,след това направи 5 минутна почивка,после пак повтори същото упражнение и белким ти светне какъв меденруднишки шедьовър си сътворила.
Ай наздраве!
17.
Меден рудник
21.11.2021 16:54:48
15
6
Не го познавам момичето,но на мен пък адски ми харесва!Ей такива хора да си казват всичко,което им е на езика много ми допадат!Каква е извън формата и с какво се занимава изобщо не ме интересува,това не мисля че трябва да касае и всички тук,които я коментират,както виждам с не толкова ок изказвания!Жена съм и ми хареса това,че тя е по-мъж от мъжете.....никакви лиготии, които в днешно време виждаме в повечето мъже,искрена,с характер и с всичко онова,което малко мъже притежават,а за жени да не коментирам.....Лигли до болка!
16.
Габи
21.11.2021 16:43:26
4
13
Мани е злобна скандалджйка и интригантка. Остана толкова дълго, защото беше лансирана. Трябва да се срамува от това което е. Това да бъдеш откровен няма нищо общо с проклетията.
15.
пецата
21.11.2021 16:17:34
1
15
това предаване събира най големите утрепки на бг и ги показва като пример за подражание
продължаваме назад
14.
И ко ся
21.11.2021 16:09:59
2
13
Трябва да я съжаля ли? Човек след такива трагедии претърпява катарзис и, повярвайте, няма да се държи като нея. Тя се надула като пуяк и сипе змии и гушери наляво и надясно, надута и проста до безобразие.
13.
....
21.11.2021 16:02:46
0
7
Някой ако иска автограф офиса на Теленор в Меден Рудник срещу бившия битка.....
12.
Ох
21.11.2021 15:06:40
2
21
Поредната бургаска излагация,рядко се среща толкова противно същество.
11.
*********
21.11.2021 15:01:05
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
*********
21.11.2021 14:21:50
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
9.
Незнайко
21.11.2021 14:15:29
0
26
"От този момент ми се преобърна живота на 360 градуса "- без коментар
8.
Ганьо
21.11.2021 14:03:48
4
29
Ганьовица последен левел. Грозна, завистлива, злобна и глупава.
7.
Запознат
21.11.2021 13:54:51
3
22
Следващия формат,в който ще участва това Комлушко Нефертити е предаването "България търси цървул" ,като тя както е свикнала пак ще се ползва с предимство отредено й от сценаристити-няма да са явява на кастинги,директно я взимат+бонус от 1000000000 гроша,че да може да спечели формата за по-сигурно.
6.
Меден Рудник до Теленора
21.11.2021 13:31:51
14
6
Незнам ама аз бих и пръснал г**а даже ще се изплезя в него
5.
Салито ву тан клан мъ
21.11.2021 13:24:28
3
23
Няма страшно, на параолимпийската версия на този формат ще се представи по-добре.
Иначе всички в Комлука са много горди и радостни с нейното представяне.
4.
BTR Brabus sdelano CCCP
21.11.2021 13:14:04
0
5
Afganistancite za Dinko li glasuvat
3.
*********
21.11.2021 13:11:26
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
nov
21.11.2021 13:08:12
0
12
zasto....burgasliika
1.
Ha
21.11.2021 12:57:11
2
35
Другото лице на мани е в ало.бг
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Четвъртото място в листата е  за зам.-кметът на Созопол Тодор Дамянов, който провежда сериозна преференциална кампания Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Организацията в училищата е много стройна, видя репортер на Флагман в две различни софийски училища Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Жената била изведена от дома си в кв. Ветрен вчера в 8:30 ч. и досега е била разпитвана Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Венцислав Караджов е искал е да се самоубие тази сутрин, но е приел това като знак на съдбата, каза Зоя Тошкова Селският хитрец Алек изигра всички Селският хитрец Алек изигра всички Най-гадното бе, че не позволи на победителките Маги и Надежда да се зарадват, че са финалистки Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Според ландшафтния архитект Росица Върбанова растението е от вида канабис сатива, така наречения промишлен коноп МВР атакува частния порт „Европа”, има задържани служители МВР атакува частния порт „Европа”, има задържани служители Според адв. Веселина Василева има бита служителка, която се нуждае от незабавно освидетелстване, а е в ареста Изоставената Надежда от "Ергенът": Ще науча моят син да не постъпва като Алек Изоставената Надежда от "Ергенът": Ще науча моят син да не постъпва като Алек Надя е разочарована от поведението на Ергена, но Магдалена твърди, че е влюбена в него  Не ми пука, че ме мислите за страхливец, обяви Ергенът Не ми пука, че ме мислите за страхливец, обяви Ергенът Решението на Алек да си тръгне сам дойде, след като майка му и сестра му се запознаха с двете претендентки за сърцето му На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка За тези, които се чувстват разочаровани или излъгани, Нордел предлага да последват примера на шведските републикански активисти и да изразят недоволството си по нестандартен начин
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори