×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лозан Панов заподозря "Демократична България", че готви предателство към избирателите си


Лозан Панов заподозря "Демократична България", че готви предателство към избирателите си
Панов пита лидерите на обединението защо не задават въпроси за проекта на Румен Радев за конституционни промени
10 Ноември 2021, Сряда, 20:51 ч.
Автор: Флагман.бг

Неговият пост се появява три дни преди първия тур на президентските избори, на които според проучванията на социологическите агенции двойката Лозан Панов - Мария Касимова-Моасе е четвърта

Опасявам се, че лидерите на партията, която уж ме подкрепя на тези избори, са на път на предадат всички онези, които вярват, че те ще изчистят "угоените паяци" на бившата репресивна машина на комунистическия режим, написа днес във Фейсбук кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от "Демократична България", Лозан Панов. Според него предателството ще се изрази в управление съвместно с БСП на Корнелия Нинова, която дала всичко от себе си за безпрепятственото и окончателно завладяване на съдебната система.

Панов пита лидерите на обединението защо не задават въпроси за проекта на Румен Радев за конституционни промени.

Неговият пост се появява три дни преди първия тур на президентските избори, на които според проучванията на социологическите агенции двойката Лозан Панов - Мария Касимова-Моасе е четвърта по популярност след Румен Радев и Илияна Йотова, Анастас Герджиков и Невяна Митева, и Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова.

Кандидатът за президент посочва още, че директорът на Националната агенция за приходите Румен Спецов е поискал среща с него и го е информирал, че ще обжалва решенията на съда по ревизионните актове за неговите доходи и тези на съпругата му. Панов стана обект на серия от данъчни проверки, след като през 2017 г. подаде имуществена декларация само пред Инспектората към Висшия съдебен съвет, но не и пред Сметната палата.

"Терорът върху семейството ми ще продължи. Очевидно го бяха изпратили, за да ме обработи и да стана по-сговорчив с "промяната". Защото до този момент стоях настрани и не давах признаци, че я подкрепям", посочва Панов. Той уточнява, че в кавички слага промяната, когато говори за работата на служебното правителство.

"Дневник" потърси за коментар "Демократична България", Националната агенция за приходите, но за момента такъв няма.

В поста си кандидатът за президент пише още, че цели три десетилетия след падането на желязната завеса българите все още са "мухите", които "угоените паяци", служили на репресивната машина на бившата Държавна сигурност, продължават да ловят в своите капани.

"Ренесансът им започна при управлението на Симеон Сакскобургготски (2001-2005), а с идването на Бойко Борисов и дванадесетте години негово управление те ни предложиха най-грозното и най-уродливото, което тази машина можеше да произведе", пише Панов.

Той допълва, че в инициативния му комитет на Румен Радев са се наредили "една дузина, публично извести ченгета, официално свързани с Държавна сигурност". "Г-н Радев, не се страхувайте, излезте от пашкула на ченгетата, в който сте се свил. Аз също съм бил част от държавната власт през последните седем години и не се страхувам за разлика от Вас от такъв дебат. Дано избирателите съумеят да си отговорят на въпроса - защо е така", пише още Лозан Панов. Той допълва, че при дебат между двамата би попитал Радев откога смяната на едни мутри с други се счита за борба с мафията?"

Панов припомня, че Корнелия Нинова е била част от тройната коалиция, довела Борисов на власт, и допълва: "Тандемът Борисов-Пеевски е продукт на една и съща машина, защото генезисът на ДПС се крие в бившата Държавна сигурност", пише още Панов.

Панов прави препратка и към новия политически проект "Продължаваме промяната" на двамата бивши служебни министри Кирил Петков и Асен Василев.

"Нека си припомним, че през 2009 г. Бойко Борисов също дойде на власт с медийно потънали в мъгла редовни избори, а не с преврат, и хората му повярваха, само защото им беше обещал да накаже корупцията на Тройната коалиция. Фалшивите обещания се сипят и днес, а случващото се удивително напомня за 2009 г., когато Бойко Борисов и Цветан Цветанов като Батман и Супермен, на които удивително наподобяват някои нови момчета в политиката ни днес, громяха от телевизора корупцията на всички нива. Корените на новите момчета, които ще ни "спасяват", отново водят към "угоените паяци", написа Панов.

Отговорът на "Продължаваме промяната"

От "Продължаваме промяната" уточниха пред "Дневник", че за момента няма да излязат с официална позиция след поста на Панов. Съпредседателят на партията Кирил Петков каза в предаването "Въпросите" не TV1, че е жалко да чуе това мнение на кандидатът за президент, тъй като имал респект към него от работата му на поста председател на ВКС.

"Преди изборите всеки говори всякакви неща. Угоените паяци ги е страх от нас, защото сме нова и независима политическа сила", каза Петков.

Той уточни, че застава твърдо зад шефа на НАП Румен Спецов, определяйки го като "достоен човек, който не го е страх да проверява тези, които никога не са били проверявани". "За първи път хора, които се чувстват недосегаеми от НАП, станаха досегаеми", допълни Петков.

"Демократична България": Панов има право да води кампанията си, както прецени

Кандидатът за депутат от "Демократична България" Ивайло Мирчев коментира нападките в предаването "Денят с Веселин Дремджиев" по TV+, като заяви, че Лозан Панов е независим кандидат и има право да води кампанията си, както прецени.

"Ако има някакво предателство, то това ще е да върнем ГЕРБ и ДПС на власт. Ако искахме да се коалираме с БСП, можехме два пъти да го направим след предните два парламентарни вота.


В категории: Избори 2021


Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
7
Коментара по темата
7.
Джок Пол Фрийман
11.11.2021 09:48:03
1
6
Лозан Панов (и компания) носи отговорност за амнистирането и пускането на свобода на УБИЕЦА Джок Полфрийман. Този ненормалник пристига от другия край на света (Австралия) и започва да раздава УЛИЧНО правосъдие с нож в ръка. Уби човек на улицата! И защо ли го уби? Ами защото (според УБИЕЦА Джок) жертвата (убития) нападнал (уж) някакъв циганин. И Джок го пробол с нож, за да възтържествува "справедливостта" в болната му глава.
А дрОгарят Лозан Панов и приятелите му от всякакви хелзинкски комитети, сдружения и хомо-дружинки задействаха МАФИЯТА в ПРОЯДЕНАТА съдебна система и пуснаха убиеца на свобода, който дори не е изплатил никакво обезщетение на роднините на своята жертва!
Този Лозанчо не е за Президентството, а за психиатрията в Карлуково...
6.
теодор
11.11.2021 07:56:28
4
4
Братя българи. Най сетне имаме възможност за президент да изберем ДОСТОЕН българин с чудесната българска фамилия Карадайъ. както знаете в Българския език няма дума завършваща на Ъ.И най популярното българско име Мустафа. Евала. Ашколсун. Машала. Чок гюзел. Айде приготвяйте вазелина купете си килимче и се ориентирайте на къде е изток. Ще ви е необходимо.
5.
Каква врачка само!
10.11.2021 22:04:58
0
7
Че това си е ясно по презумпция и се отнася до всички боклуци в "политиката"!
4.
pavel
10.11.2021 21:45:25
4
7
Пред нотариус "канадец" декларира отказ от паспорт/жителство с мотив, че може да стане министър! И докато официално се "разведе" с бившата става "баща- твори Деца"! Тия по народност канадски или български ли?
3.
Ашколсун
10.11.2021 21:44:42
5
5
Къдравата Сю изплю камъчето,че герб ще се прегърнат официално с дпс-то след узборите
2.
Дернев
10.11.2021 21:40:43
7
5
Както винаги Панов е прав, защото просто казва истината. Навсякъде в сврта е тска, просто нормите и правиллата са други. При нас няма ограничения за норми, няма и правила. Това е го бното. Остава ни само да се надяваме, че най-после т.н. паяци тука ще наложат най-после разумни норми и най-вече правила, които да водят до оставки, самопри съмнение, а не при доказана незаконност, която при работеща правосъдна система трябва да водикъм затвор. Да се надяваме. Но все пак , сравняването на двойката ББ-ЦЦ с Кирчо и Асен в никакъвсюучай не води до еднаквост в последствията. Нало женото от ББ, особено вече без ЦЦ, е падение, което никой в държавата не би трябвало да си го позволу отново.
1.
292
10.11.2021 21:20:50
5
9
Чакай, бе, рич. Тези не са ли мандатоносителите ти?. Ако да, що не си оттеглиш кандидатурата? И без това си чак след карадйъ-то.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори