×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тестовете излишни, ако децата са яли или пили вода? Проф. Кантарджиев съветва да си ги правим вкъщи


Тестовете излишни, ако децата са яли или пили вода? Проф. Кантарджиев съветва да си ги правим вкъщи
Очаквам през следващите дни увеличаване на броя на смъртните случаи, каза проф. Тодор Кантарджиев
08 Ноември 2021, Понеделник, 08:46 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

 Експертът разказва виц за нов учебен предмет – час по плюене

Тестовете на малките ученици е най-добре да се правят вкъщи, защото е необходимо поне половин час преди това детето да не е яло и да не е пило вода. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ проф. Тодор Кантарджиев.

„Не бива и да е дъвкало дъвка. Бонбоните, които съдържат етерични масла унищожават вируса. Когато се храниш, вирусът се отмива от устната кухина“, добави той.

„Вече излезе и виц. Дете пита дали първия час ще има четене или смятане. Отговарят му с „не бе, плюене“. При тестването се плюе в пакетчето и с пипетка се вземе от секрета. После се смесва с разтвор и се капва върху буквата „S”. Изчакват се 5 или 15 минути в зависимост от изискванията на производителя на теста“, обясни експертът. 

Родителите, ако бъдат обучени, могат сами да правят тези тестове, добави той.

Раздават COVID тестовете за ученици, изтича срокът за деклариране на съгласие

„Като немски възпитаник приемам опита в Германия. Преди 100 години нас са ни наричали прусаците на Балканите – най-дисциплинираната нация. Къде отидохме?“, пита професорът. 

„Връщането на децата в училище представлява риск за увеличаване на случаите. Преди три седмици общинският щаб в София се обърна към министерствата на образованието и на здравеопазването за това дали е целесъобразно спирането на учениците от първи до четвърти клас. Основанията на колегите бяха, че само 4% от класовете са карантинирани“, изтъкна той.

„За съжаление след спирането на учениците доста се увеличиха случаите. Слава Богу през последната седмица имаме тенденция за забавяне на ръста, но никога не сме имали 112 000 активни случая“, коментира Кантарджиев. 

„Не сме имали и толкова много заразени на седмична база. Не се е случвало и да имаме 1300 заболели на 14-дневна база“, добави той.

„Очакваме през следващите дни увеличаване на броя на смъртните случаи. Обикновено те се забавят с две седмици от времето, когато е регистриран пика“, заяви експертът. 

„Не съм привърженик на локдауна. Когато бях в щаба, България бе страната за пример с меки мерки, но не допуснахме тежко епидемично разпространение. Щеше да се случи това, което стана в Испания, в Италия – за камионите с умрели“, подчерта той.
 


В категории: COVID-19


40
Коментара по темата
40.
Mila
09.11.2021 09:06:45
0
0
Pylni idioti
39.
и весело и тъжно
08.11.2021 23:37:46
1
1
Преди текста децата да не пият вода,да не се хранят и никаква дъвка щото вирусът загива и резултата ще е отрицателен! Това държава на абсурта ли е?
38.
Вечен мир
08.11.2021 23:23:39
0
0
Професорът ,се занимава с глупости и разни интервюта по телевизии!Консултант или собственик на погребална
агенция с неговите опит и прогнози пари ще направи!
37.
демокрация
08.11.2021 23:12:29
0
1
Националистите ,който отричаме-осъждаме за деянията
им срещу човечеството са поставили едни задължителни знаци върху едни хора! Сега се връща нещо подобно!Добрите и ..които не са като нас!
36.
СЗО
08.11.2021 22:56:51
0
0
Некакви учени от СЗО констатирали с двадесет процента увеличение на заразените след началото на учебната година.Сега с новите мерки / жадни,гладни/ с едно дете под въпрос за вирус какво става?Карантина за паралелката ,класът щото тия деца са винаги в игра ,закачки,викове!Учител,директор,родители,баби,дядовци, колеги и по тая тъпо,тъпо линия до здравния министър! Просветният също да по попречете колко вече не са сред нас !Статистика колко са не дай Боже децата!








на
35.
Цензура му е майката
08.11.2021 14:58:13
0
8
Щом вече цензурирате коментари за местоположението и здравословното състояние на държавният санитарен здравен инспектор е ясно какво се случва с него.Ако стане най-лошото какви ще са опорките? "Виждате колко страшен и неумолим е вируса ; товс не е причина да не се набодете ; антиваксърите сега ще се упражнявате върху паметта на един достоен човек". Говорете истината,бе," журналисти".Не може само пропаганди!
34.
Abigor
08.11.2021 14:23:12
1
5
тоз е баси и паляка. Дали някой го взима насериозно? Да ходи там да си води шоуто и да не ни занимава. Баси и карикатурата е този
33.
Ежко
08.11.2021 13:55:09
3
5
Е в крайна сметка и ние сме били деца. Какво по-голямо щастие да отидем рано на очилище гурлясали, гладни, жадни и с неизмити зъби?!? А жаже и бонус. Ще плюят без да им се карат!
32.
Ще умра!
08.11.2021 13:08:34
0
11
Вече стават толкова смешни и жалки с ежедневните фелациа и кунилингуси на убийците в бели престилки, неподлежащи на коментар, че няма накъде! Сега пък сътворили благодарствено писмо към УМБАЛ Бургас, уж написано на ръка от някаква майка. Ако се съди по грубата правописна грешка на последната картинка, "майката" сигурно живее около Тройката.
31.
До 30
08.11.2021 13:07:17
2
9
Не знам колко трябва да е прост човек, за да не схване иронията в коментара ми, и да ми пише че моето разбиране било тестовете да се правят през гъза. Повече от очевидно е че се ебавам с коментиращия преди. Чак и тръгваш да ми обесняваш че било трудно да се напъха сонда в трахеята... Е НЕ! Не се бях сетил! (ирония) пояснявам вече, че някои загрявате малко по-бавно. Естествено, че е трудно, и също така безсмислено да се пъхат каквито и да е клечки и т.н, въпреки, че олигофрените го правят от 18 месеца насам и си пъхат ПЦР в носа за измисления вирус. Именно затова се ебавах в предния коментар, че може би новата гениална идея ще е да си пъхат тестове в гъза, и дебилите пак ще се навият. Между другото изобретателя на ПЦР тестовете многократно казва, че изобщо не са измислени за тази цел, и диагнозата направена чрез тях, не е точна. Нали вярвате на науката, ето ви учения ви го казва 1 към 1 че всичко е лъжа.
30.
до 22-рия
08.11.2021 11:28:18
6
2
Ама моля ви се ,запознайте се първо що е трахея, що е хранопровод, кои са дихателните пътища , които този вирус поразява и тогава пишете тези глупости , които сте изписали !
И да, тестовете се вземат от горните дихателни пътища , а не както е вашето разбиране да се вземат от стомаха.Или през гъза!Много е трудно, да не кажа невъзможно да се бръкне с някаква сонда в трахеята или пък дори в носната кухина !Затова се вземат предимно от устата, но каква полза , ако преди това сте пили една водка?!
Всеки, който са му вземали PCR тест ще ви го каже .
29.
До 20
08.11.2021 11:25:17
2
11
Не ти се получи шегата, слушал съм ги тези изтъркани лафове и заучени фрази много пъти. Я кажи като толкова вярваш в науката, защо учените са казвали март 2020 че вируса живее 3 седмици на повърхност след дезинфекциране, а сега казват че при хранене се отмивал? Защо говорят колко бил опасен и страшен вируса и трябва да се бодем като бройлери с по 15 ваксини, а сега казват, че дъвките го унищожавали? Пхахахахахаха просто чакам момента някой “учен” да заяви че който яде лайна ще се излекува от коронавирус за 1 ден, а който яде лайна всеки ден, няма да се зарази, и да гледам сеира на овцете
28.
До 22
08.11.2021 11:14:48
10
1
Абе, човече ти в ред ли си ?
Не си ли учил анатомия, като дишаш , въздуха в стомаха ли ти отива или в белия дроб ?! Частиците полепват по устата, друга част отиват по-навътре, в белия дроб...Сега ли научаваш, че в гърлото на човека двата пътя се разделят ?!
Ти защо мислиш, че слагаш маска, за да ти попречи да ядеш ли ?
Наистина положението е тежко!
27.
Значи
08.11.2021 11:09:05
4
21
как се отива на училище за голямото плюене: Детето да не е ходило в тоалетна, да не се е мило с вода и сапун, да не смее да си мие зъбите, сакън да не вземе да закусва, защото това са все мощни средства за изчистване и унищожаване на вируса в организма, който вирус ни е крайно необходим на нас от Нощ, Мон, МеЗето и т.н., които трябва да открием колкото се може повече носители на този вирус, за да ви убедим, че ваксинацията може да е само задължителна и перманентна! Сакън, да не сте саботирали активното ни мероприятие в грижа на народа и държавата!
26.
Да пуснеш
08.11.2021 11:08:18
22
4
децата на училище, при условие , че леглата в болниците вече са ти заети и здравната система е пред колапс , е нещо като безумие !В предни години за един безобиден грип, пускаха децата по 2 седмици в "грипна ваканция"! С тази разлика , че при оня грип на 300 човека умираше един , а сега на 100 умират 5...
както и да е, ще видим скоро последствията !?
Колкото до децата, те нямат никаква вина за бъркотиите, които създават възрастните, но спокойно могат да учат и до средата на юли, че дори и до края..Все пак ще им остане месец и половина ваканция! И някоя и друга баба и дядо, които да ги гледат, докато мама и тати ходят по плажовете !
25.
до 5
08.11.2021 11:02:00
2
13
Именно това правят в момента! И докато гъбаркането с безмозъчните членове на ковидиотската секта е донякъде забавно, пораженията нанасяни с години на това поколение деца е непростимо!
24.
До 21
08.11.2021 10:58:15
5
18
Няколко стотин или хиляди или милиони вирусчета има само в твоята глава и фантазия. Толкова сте се вкарали във филма, че направо не знам има ли начин да излезете вече на този етап. Не можело казваш тестовете да стигнат до горните дихателни пътища. Може би следващото гениално предложение ще е за нови тестове, които да са по половин метър, за да могат да стигат направо до стомаха? Или да ни ги пъхат през гъза? А ако както ти се изрази, вирусът се отмивал и отивал в стомаха, и нямало как да се върне, според тоите думи, тогава защо искате всички да носят маски, за да ви “пазели”? Нали вируса е в стомаха и няма как да излезе, “освен ако не драйфаш”, както си се изразил ти. Усещаш ли как страха е накарал всякаква логика в теб да изчезне? Положението е тежко...
23.
До 17
08.11.2021 10:44:07
12
3
Абе те, учените още "преди 18 месеца" ти казаха, че вирусът много лесно се отмива с вода и сапун...
Колкото до "отмиването от устната кухина" какво по-точно не ти е ясно?Ами да, защо да не се отмива и да отива в стомаха, от там той не се връща пак в гърлото, освен ако не си препил и да драйфаш...
Проблема е в онези няколко (стотин иули хиляди или милиони ) вирусчета , които са се "закачили" за горните дихателни пътища и са започнали да 'работят" т.е. да се възпроизвеждат.
А тестовите , с които се бърка в устата, няма как да стигнат до горните дихателни пътища...И да, подобен тип вируси оцеляват и върху повърхности, какво по-точно не ти е ясно ?! Повърхностите никой не ги "отмива" редовно , нали ? Освен "побърканите" лелички! Даже и в болниците не си правят много труд да ги почистват!
22.
До 19
08.11.2021 10:36:56
1
9
Не ти се получи шегата, слушал съм ги тези изтъркани лафове и заучени фрази много пъти. Я кажи като толкова вярваш в науката, защо учените са казвали март 2020 че вируса живее 3 седмици на повърхност след дезинфекциране, а сега казват че при хранене се отмивал? Защо говорят колко бил опасен и страшен вируса и трябва да се бодем като бройлери с по 15 ваксини, а сега казват, че дъвките го унищожавали? Пхахахахахаха просто чакам момента някой “учен” да заяви че който яде лайна ще се излекува от коронавирус за 1 ден, а който яде лайна всеки ден, няма да се зарази, и да гледам сеира на овцете!!!
21.
Чико
08.11.2021 10:31:54
5
12
Най-голямата врътка на 20 век е, че филтъра на цигарата предпазва донякъде от цигарите, а сега сме свидетели на най-голямата конспирация
от създаването на света! К 19 - вирус ли е или е бактерия, че е бойно отровно вечество то се знае, че има лекарство също все по-вече медици алармира за противопоказно умишлено лечение, или просто опразваме територия за климатичните мигранти? Впрочем от техните територии как върви ваксинацията и заболеваемостта ???
20.
Така е
08.11.2021 10:30:08
25
6
Виждам надолу в коментарите, как хората не вярват в науката ?!
И са прави !
Аз откога ви казвам да не вярвате в тая пуста наука ! Науката отдавна е казала , че Слънцето се върти около Земята, един даже го изгорихa, дето се правеше на учен и твърдеше обратното...
Той ще ми каже , кое къде се върти, аз нали като погледна небето и виждам, че аз стоя на едно място , а Слънцето се върти, пикливата наука ще ми казва на мене...
А па ако тази наука почне и да ми твърди, че има нещо там, където аз нищо не виждам, 'баам ти и науката !!
19.
Айряна
08.11.2021 10:29:04
5
18
Боклук с ония плешив измамник сте за затвора ,Кунчев и той продажници
18.
До 10
08.11.2021 10:08:05
4
19
Много правилно!!! Обръщат се като фурнаджийска лопата, и все още има толкова много дебили които им вярват, и най-гордо заявяват как вярвали в “науката”!!! “Учените” преди 18 месеца говорят че вируса живеел 3 седмици на повърхност, и то след дезинфекциране!!! Побърканите лелички ходеха с мокри кърпички в магазина да не докосват вратата с ръка, бутона на асансьора пак с кърпичка, бравата на вратата пак с кърпичка, защото вярват в науката! Сега “учените” казват че дъвките унищожавали вируса, и при хранене се отмивал от устната кухина. Пхахахахахахахахахахах сега да питам тези същите лелички дето не млъкват, как вярвали в науката, къде са???
17.
Wow
08.11.2021 09:58:29
6
24
„Не бива и да е дъвкало дъвка. Бонбоните, които съдържат етерични масла унищожават вируса. Когато се храниш, вирусът се отмива от устната кухина“, добави той.

Ебахти опасния вирус, бонбоните и дъвките го унищожавали?! Когато се храниш, вирусът се отмивал от устната кухина??? Това ли е супер смъртоносната “чума” за която всички олигофрени говорят?? Ами да си хапват дъвчици! Ебахти пародията
16.
.
08.11.2021 09:55:42
6
22
Накрая ще забранят на хората да ядат и да пият само и само тестовете им да излизат положителни и да се камват фалшивите бройки, и диктатурата да продължава.... Нов световен ред в пълна сила
15.
Селянин
08.11.2021 09:48:59
1
19
Тези даже не са чели листовката на теста. Вътре на първият тест ясно си пише да не е консумирано нищо поне 2 /два/ часа преди тестването.
Този половин час как си го измислиха и откъде не е ясно.
А вторият тест от декларацията е толкова китайски, че даже няма добра листовка на англииски.
14.
до 10
08.11.2021 09:48:34
4
20
Какъв е смисълът от този здравен филтър , когато децата са класната стая. Едно да светне и всички вече са контактни. Това са невероятни некадърници...Принуждават родителите да подписват ненужни декларации за съгласие, под условие, ако ни саботирате , ще ви спрем детето. Здравен фашизъм. Очаквам опорката,че който не е съгласен е безотговорен родител. ДА СИ ОТИВАТ.
13.
292
08.11.2021 09:42:58
5
18
1300 заболели на 14 дневна база, което е регистриран максимум, прави 18 200 човека, разболели се през този период /приемаме, че всеки вирусоносител е болен, не за друго, защото според професора така излиза, пък той все пак, уж е учен/ Хайде, да не боледуват средно по 14 дни, а два пъти по толкова. Получават се 36 400 болни, на база максимум. Та да попитам немския възпитаник. Откъде се появява разликата до 112 000. Ако това е точното число, значи всеки разболял се боледува средно по 3 месеца. Което е меко казано странно.
12.
?????
08.11.2021 09:41:01
7
22
А къде е васинираната ти дружка Кунчев? Кажи бе опушен мустак!!!! Как не ви омръзна да бълвате помия !!!! Видял ли си празните училища ааа приличат на траурнин зали!!! Изродиии!!! Трябва някой да ви накапе мозък корумпирани идиоти!!!
11.
до 3
08.11.2021 09:37:57
5
28
А помниш ли какви времена бяха февруари-март 2020 ?

Мутафчийски с черната униформа в полунощ в директно излъчване, на фона на кадри на круизен кораб в Япония обяви, че вируса е открит по повърхностите на кораба 3 седмици след като е дезинфектиран целият кораб.
Ужас. Такъв вирус в практиката не се е сращал досега. Да живее сидмици по открити повърхности.

И НИЕ ИМ ВЯРВАХМЕ !

Сега даваш дъвка на детето и ...
10.
Що не стана космонавт и да отлетиш към Уран?
08.11.2021 09:35:42
3
25
Кантар, ти си моят идол. За да ти угодя няма да дават ни храна, ни вода на детето една седмица преди теста
9.
do 5
08.11.2021 09:33:57
6
34
Вярно е много тъп народ има щом скочиха на родителите които защитават правото на децата си да не бъдат тествани! Не им увира акъла че ако родителите спечелят тази битка това е победа за всички! Иначе следващия път изобщо няма да ги питат и ще минат към ваксинация на децата от 1 клас нагоре. На българина само едно нещо му остана и това са децата! Смъкнаха му всички ризи от гърба! Най високи данъци, най ниски доходи, най скъпи храни! За това няма да се примири да му тестват най милото а именно децата!
8.
Трол
08.11.2021 09:33:26
5
30
Нали се сещате, че всички ще ходят да се тестват с измити зъби!? Що го глупости... Пак някой взе много бързо едни пари..
7.
Калоян
08.11.2021 09:33:17
4
14
“Прусаците”, защото те са били диви, невъздържани и арогантни. Глупак!:)
6.
Aaaa
08.11.2021 09:26:50
6
22
На тотални шматки ни правят,забавляват се колко тъп народ има да им вярва още.
5.
Шегувки,а за Ачо се мълчи
08.11.2021 09:25:21
1
15
Забавно му е на Бай Шиле Кантарджиев - вицове,етерични масла трепят вируса,часове по плюене,никога не сме имали толкова случаи (никога и не бяхме правили по 50000+ теста,ама това не е ОК да се казва).А за това къде е главният санитарен здравен инспектор на републиката,лекарят на годината според БЛС (който през живота си не е прегледал и един пациент) и бивш кандидат-депутат на ОПГерб се мълчи.Както знаем всички мина над месец откакто наш Ачо Мекащият си сложи 3-тата,бустерната доза на Пфайзър.Според него и останалите плашила и шамани по телевизионните студия те ще ни предпазят от тежко протичане на болестта,болничен престой и смърт.Минаха обаче над 3 седмици откакто същият се "самокарантира заради симптоми на Ковид". Ако наистина го е пипнал би трябвало да го е изкарал като леко грипче,с леки симптоми и за дни да е в кондиция.Да изчака 14-те дни карантина да минат,да си направи PCR тест и той да излезе негативен и вече свободно да се рее из ТВ студията без маска и да се кара на популацията колко е безотговорна,колко е малоумна,как ако не е била ваксината той е нямало да се оправи толкова бързо и как изхода от кризата е само един - задължителна ваксинация,защото "с приказки не става,сами си го просим".Обаче Ачо все още го няма.Никой не повдига дори темата.Дали е в болница в момента,дали е вече изписан,ако е бил колко време,кой го е лекувал,с какви медикаменти,бил ли е на апаратно дишане и има ли подобни удобства у тях си и шичен лекар бдящ над него 24 часа в денонощието? Из фейсбук се въртят статуси как в момента е в интензивно ковид отделение на системи и се борят за живота му.Нека " честните журналисти" се заинтересоват дали това е така или не.Редно е освен да плюят "невярващият на нищо Ганьо" да покажат и подобни тридозови пропагандатори как берат душа и препаратите за Ковид наречени "ваксини" не помагат грам на някои хора и темата те да бъдат задължителни и приелите ги да получават повече права от останалите с т.нар. "зелен сертификат/паспорт" е нещо,което не почива на здравна почва (при все че не се и възпира разпространението на вируса без значение набоден ли си или не),а на нещо друго.Вършете си работата,журналисти! Трябва да казвате истината на хората,а не платена пропаганда!
4.
_nib_
08.11.2021 09:19:21
5
19
Кантарче....я кАжи онаа смешка....дето естественият имунитет е по-слаб от препаратите на фармацевтичната мафия.
3.
123
08.11.2021 09:14:28
5
35
Егати вируса, дъвката го неутрализира, водата го мие, после ходи вярвай на тестовете изобщо ...
2.
:)
08.11.2021 09:03:42
7
21
Нещо му е забавно на олигофрена
1.
Някой си
08.11.2021 08:54:35
5
30
По добре кажи къде е главният санитарен инспектор Кунчев....с трите игли.....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! Скечове, латиноритми и хип-хоп, песни - беше взривяващ спектакъл на самородни таланти от абитуриентите на сериозна гимназия Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Градът е емблема на кохезионната политика, каза Йорданка Чобанова, ръководител на представителството на ЕК Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му 32-годишният мъж е бил спрян при рутинна проверка вчера, около 23 часа на ул."24-ти Черноморски пехотен полк" Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Рецепта-мечта, непременно я опитайте 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 В продължение на 5 дни старозагорци и гостите на града ще гледат над 50 заглавия от Европа при вход свободен Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Близо 400 делегати от цялата страна ще се включат в най-големия форум на архитектурния бранш за 2024 година Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Разследващите са иззели от колата голямо количество флакони Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Дърветата от този вид са известни със своята устойчивост, възможността си да растат в бедни почви и замърсена среда, което го прави изключително подходящи за градско и извънградско озеленяване В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 Сред тях са бъдещи бармани, хотелиери и представители на туристическия бранш Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Ще трябва ли да плащаме втори път стикери, питат живущите в този район
Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори