×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Четири дни преди фаталния скок, Денис Теофиков разкрил на продуцента си, че мисли за самоубийство


Четири дни преди фаталния скок, Денис Теофиков разкрил на продуцента си, че мисли за самоубийство
Николай Пашев не каза защо не е отишъл да изпрати Денис Теофиков в последния му земен път
07 Ноември 2021, Неделя, 11:45 ч.
Автор: Флагман.БГ

Приех, че това е моментно настроение и няма да посегне на себе си, каза Николай Пашев

Четири дни преди фаталния скок, фолкзвездата Денис Теофиков признал на продуцента си Николай Пашев, че психически не се чувства добре и може да сложи край на живота си. Той обаче приел това като моментно състояние. Младежът често и по различни причини получавал паник атаки, дори светлината на прожекторите можела да го извади от равновесие. Денис се притеснявал и да не загуби популярност. Пашев го водил няколко пъти на психолог, както и останалите изпълнители, на които е продуцент, тъй като стресът в шоубизнеса бил голям.

Това стана ясно от интервю, което Николай Пашов, който е и композитор, даде пред Мариан Станков – Мондьо, за да изрази своята гледна точка. Много приятели на Денис обвиниха продуцента за самоубийството на изгряващия музикален талант.

Една от най-яростните атаки срещу него дойде от Екатерина Иванова, която е PR във фолк средите. „4 години Денис ти търпя заплахите и обидите. Взимаше му всичките пари от участията. Глобяваше го, защото е закъснял с 5 минути. Не можеш да крещиш на 19-годишно момче: „Копеле, ще ти счупя ръцете“, написа тя в социалните мрежи.

Процентът, който вземаше Денис е по-голям от моя. Композиране, снимане на клипове, разпространение, участия и т.н. – всичко това беше ангажимент на компанията, каза Пашев. Той призна, че в началото на общата работа няколко пъти е глобявал Теофиков, но последните години младежът станал много дисциплиниран и нямало причина да бъде санкциониран. „Когато закъснееш за снимки, плащаш овъртайма, така е по целия свят“, допълни той.

Пашов отхвърли и слуховете, че Теофиков се е дрогирал и каза, че никога не го е виждал в такова състояние. Между двамата имало спор, а не скандал, когато в момент на криза Денис изтрил всичките си последователи в Инстаграм и оставил само 10 човека. В един разговор с него и гаджето му Алекса ги посъветвал да вадят на показ личния си живот, казал им, че щастието обича тишината.

Имах сериозна лична причина да не отида на погребението и сега съжалявам. С Денис работихме до последно, имаме записани песни и клипове, които още не са показани, те ще предизвикат фурор, разкри Пашев, но не уточни кога ще стане това. Той поддържал добри отношения с родителите на певеца и дори имал уговорена среща с тях. Показа и чат с Денис, в който младежът е написал: "Обичам те, бате Ники"!

Не знам Денис да е имал финансови проблеми. Когато е имал нужда, ми е звънял за заем и винаги съм му давал, каза той.

Композиторът отказа да коментира нападките срещу него от страна на други изпълнители, сред които и бившата вокалистка от Куку бенд Цветелина Грахич. Той нарече лъжа и твърденията, че през 2020 г Тони Стораро му платил неустойка от 20 000 лева, за да анулира контракта на сина си Емрах с продуцентската фирма на Пашев.


В категории: Животът


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
:)
10.11.2021 11:46:28
1
1
pravilno e posltupil, smurtan na ciganskata muzika 4algiqta
12.
*********
08.11.2021 09:39:12
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
Хапчето
07.11.2021 20:30:01
1
6
МИС КАПРИЗ НЕ СИ ЗНАЕ БРОЙКАТА...И ТЯ СЕ ВРЕ В ХАЙЛАЙФА.СМЕШНА РАБОТА
10.
Генуг
07.11.2021 19:10:17
3
3
Айде стига вече!!!! Разбрахме и от първият път! Между другото преди да се....... не бях чувал за него!!!
9.
Тополовградски чалгар
07.11.2021 16:18:20
2
3
Вий в Бургас кво учаквати ся.Нали затуй са приместихми,за да чалгализираме новинити ви и вас.
8.
Авридж Бургазлия
07.11.2021 16:05:38
3
13
Туй тсигане
Да дойде малко на моя хал
Сутрин кафенце от 30 стинки
И баничка ...
Обяда делукс сандвич бел леб с маргарин
креНвиРШ и малко растителен кашкавал
Вечерята кот има ток вода тИлифон 300лв наем 400лв заплата 700лв.
Има 3 коли по 1000лв. Ама аз си ги оценявам на по 3 бона вскяка.

С по 200лв данък всяка .
Имам две деца и жена ми бачка касиерка за 600лева ...


Да дойде в моите обувки малко да види стрес знам си мизерния животец за следващите 10 години как ши съ развива
само съм седнал на първи ред и гледам представлението
7.
младите
07.11.2021 15:25:01
2
8
да не стават певци,,а инженери,строители,ще имат здрава психика-жалко за Денис.
6.
543
07.11.2021 14:56:24
2
14
Да имаше моят стрес щеше самоубие 5 пъти до сега
5.
Абе
07.11.2021 14:55:05
6
17
Какъв стрес бе ае бегай оттука. Млад, богат с гаджета..стрес имал ...
4.
Екатерина Иванова
07.11.2021 13:29:41
2
13
Екатерина Иванова ,по известна в Бургас като Мис Каприз :D
3.
E ne sam li prav
07.11.2021 12:50:27
10
14
Kvo ni zanimavate s toz tsiganin
2.
Аз
07.11.2021 12:17:25
4
13
Поне заглавието напишете грамотно бе,детето ми втори клас ви се смее.
1.
??
07.11.2021 12:02:14
22
27
Всички мислим за самоубийство в тази скапана държава. А оцелелите умираме на 65-70 макс от 100болести..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Бившият пиар на Промяната Диана Дамянова явно е била права за него Напрежение в Кюстендил заради епидемията от коклюш Напрежение в Кюстендил заради епидемията от коклюш Обвиняват жителите на един от кварталите в ниска здравна култура, заради която е на път да избухне национална пандемия Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици
Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Окааза се, че са фалшиви Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори