×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какви ще бъдете, когато остареете според зодията


25 Октомври 2021, Понеделник, 21:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Най-лошият вариант за Везните е да останат без партньор в напреднала възраст

Овен

Представителите на този знак, дори и в напреднала възраст, няма да се откажат да спортуват. До последно те ще се опитат да изпълняват ежедневните задължения в същия ритъм, както в младостта си.

Телец

За Телец, дори и в напреднала възраст, всичко се върти около материалното. Представителите на този знак могат да станат пристрастени към парите. И ако те не са достатъчно осигурени, тогава те могат дори да се превърнат в зли и отмъстителни хора.

Близнаци

Близнаците никога няма да спрат да общуват и да търсят нови слушатели. Ако до тях има партньор в живота, който има същите интереси като тях, Близнаците ще прекарат прекрасна старост с разнообразни дейности и пътувания.

Рак

Този знак запазва своята емоционална природа във всяка възраст. Ако имат внуци, те могат буквално да посветят живота си на тях. А ако се окажат сами, тогава най-вероятно ще изпаднат в меланхолия.

Лъв

В напреднала възраст те буквално измъчват близките с техните преувеличени и дори измислени истории. Независимо дали са успели да постигнат нещо в живота или не, ще трябва постоянно да слушате техните спомени и разбирания.

Дева

Девата ще живее в съответствие с нейното индивидуално ежедневие и ще се радва на малките неща в живота. Ако тя успее да изживее щастлив живот и да създаде хармоничен брак, тогава в напреднала възраст нейната личност ще свети по нов начин, тя ще оцелее дори при трудни времена.

Везни

Най-лошият вариант за тях е да останат без партньор в напреднала възраст. В този случай те ще се опитат да намерят нов партньор в живота. Техните водещи звезди са любовта и искреността- всичко останало не е толкова важно.

Скорпион

Ако успеят да спечелят битките си в живота и да постигнат целите си, тогава Скорпионите ще посветят старостта на спомените от всяка от тези битки. Старостта няма да може да ги счупи, те завинаги ще останат млади в сърцата си и жадни за приключения.

Стрелец

Мъдрите съвети и мисли по различни житейски теми ще станат отличителен белег на Стрелеца дори и в зряла възраст. Козирог Възрастта на Козирога е подобна на виното - колкото по-възрастен става, толкова повече ще се радва на живота. Въпреки бръчките, той ще диша дълбоко, наслаждавайки се на онези неща, които не е усещал и не е разбирал в младостта си.

Водолей

Водолеят се ръководи от логиката, че никога не е късно да се научите как да карате кола или да започнете да правите йога. За тях в паспорта няма възраст, тъй като те никога не се чувстват стари или поне не признават това. Няма да се отегчите от представителите на тази зодия, защото всеки ден те ще се отварят по нов начин.

Риби

Някои Риби прекарват старостта в меланхолия, докато други в "театрални представления", които играят пред себе си и своите близки. И това, което обединява всички Риби в зряла възраст, е любовта към дългите разходки на чист въздух.


В категории: Лайфстайл


2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
ZODIAK
25.10.2021 23:03:26
0
11
Уважавай старите,когато си млад.....
Помагай на слабите,когато си силен.....
Признавай си грешките,когато си грешен.....

Защото един ден и ти ще бъдеш .....
СТАР....СЛАБ...И ГРЕШЕН
1.
Iii
25.10.2021 21:42:40
2
6
Козирог?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! Скечове, латиноритми и хип-хоп, песни - беше взривяващ спектакъл на самородни таланти от абитуриентите на сериозна гимназия Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Градът е емблема на кохезионната политика, каза Йорданка Чобанова, ръководител на представителството на ЕК Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му 32-годишният мъж е бил спрян при рутинна проверка вчера, около 23 часа на ул."24-ти Черноморски пехотен полк" Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Рецепта-мечта, непременно я опитайте 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 В продължение на 5 дни старозагорци и гостите на града ще гледат над 50 заглавия от Европа при вход свободен Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Близо 400 делегати от цялата страна ще се включат в най-големия форум на архитектурния бранш за 2024 година Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Разследващите са иззели от колата голямо количество флакони Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Дърветата от този вид са известни със своята устойчивост, възможността си да растат в бедни почви и замърсена среда, което го прави изключително подходящи за градско и извънградско озеленяване В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 Сред тях са бъдещи бармани, хотелиери и представители на туристическия бранш Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Ще трябва ли да плащаме втори път стикери, питат живущите в този район
Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори