×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гребенаров захапа Рейзи, че дал част от морето на ООД


Гребенаров захапа Рейзи, че дал част от морето на ООД
Тази част от морето може да бъде заграбена, снимка в. "Твоят ден"
05 Април 2011, Вторник, 12:01 ч.

Бургаският административен съд се включва в спора между областен и кмет

След като вчера ГЕРБ – Созопол нападна кмета Панайот Рейзи, че пуска заради икономии  3 детски градини в принудителна ваканция, а в същото време пои електората с вино и го храни с кебапчета за Първа пролет, днес областният управител Константин Гребенаров го обвинява, че дал парче от морето на частно ООД. Това станало през 2009 година, когато общинският съвет в града одобрил план, според който в границите на поземлен имот са включени 576 квадрата от акваторията на залива, пише днес в. „Твоят ден”.  Според вестника, крайбрежен имот в местността Провлака бил разделен на три части, като два парцела – единият 511,70 кв.м., а другият – 1330 кв.м., предвидени за обществено обслужване и яхтено пристанище, били предоставени на фирма „Е енд К” ООД. Така в ръцете на частниците попаднало и парче от морето. Когато от Областна управа направили официално запитване до кмета Рейзи, той отговорил, че изменението се налагало заради изграждането на крайбрежна улица и укрепване на брега и не дава права на ООД-то върху водната площ.

Като приел тези обяснения за истина, Гребенаров тогава не спрял решението на общинския съвет в Созопол. Но в края на миналата година фирмата започнала подготовка за засипване на част от морето.  Хората в града веднага реагирали и в началото на 2011-а изпратили сигнал до Областна управа. Тя от своя страна написала жалба до община Созопол и очаквала общината да я придвижи до Бургаския административен съд. Реакция обаче не последвала и затова Гребенаров я препратил директно в съда. Той настоява измененият през 2009-а ПУП на местността Провлака да се обяви за нищожен, защото противоречи на два закона – за устройството на територията и за държавната собственост, които забраняват присъединяване на акватория и включването й в УПИ-та, пише „Твоят ден”.


В категории: Бизнес


38
Коментара
Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 0
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 0
Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
38
Коментара по темата
38.
мнозинство
18.04.2011 14:32:25
3
3
Рейзи е готов да продаде и майка си, а Гребенаров не е показъл досега че може да свърши нещо, за да вкара малкия в затвора, а цялата власт е в тях,какво чакат...За нищо не става и той!
Трябва да намерим човек, който върши работа, а не само да говори!!!
37.
аполон
18.04.2011 12:55:47
2
2
аполонке, дали само ГЕРБ атакува кмета-крадец?И ако изнесените факти за земя,море,далавери ит.н. не са верни,защо не дадеш писмени доказателства, а "търкаш клавишите"? Страх ли те е,че народа в Созопол ще поиска равносметка на гуру- то ти? Права си, за притеснение си е !
36.
Бизнес
17.04.2011 22:05:08
2
0
Нито Гребенаров нито Рейзи стават за кмет.
Единия не може да ти каже откъде изгрява слънцето, а другия ще си го пребере за да го продаде.
Трябва друг кандидат.
35.
apolonka
15.04.2011 21:58:15
3
2
Докато никой не се сещаше за Созопол, сега преди изборите изведнъж се появи цял списък компромати от земя, море, дечица и кебапчета. А на прост език ГЕРБ атакува Созопол, защото не е негова крепост.Е това е и нищо друго....Пък вие си търкайте клавишите...... те хората в Созопол “трева пасат“ и въобще “не могат да разберат “ защо и от къде е атаката.
34.
до пеперудка
13.04.2011 20:06:14
3
2
Абсолютно обективно е това,което пишеш, с едно изключение-ГЕРБ. Ами може би сте забравили,че бившата съпруга на Реийзи-Иванка/скъп спомен от семейната им идиля/беше член на ГЕРБ-Созопол. Съпругът пък на Красимира Германова беше първият председател на ГЕИРБ-Созопол, преди да дойде Гребенаро. Момчето си беше решил разкпаченото състояние и риба и рак,т.е. във всяка партия човек, готов да го изстреля в орбитата, но за жгалост Гребенаров го спря и от там е голямата злоба на Пинко!
33.
Пеперудка
12.04.2011 11:01:34
3
4
Така е Рейзи не е бил близък с БСП Созопол, но по-нависоко е бил. Там връзката му със Сергей Станишев осъществява Михаил Заимов – брат на „големия демократ” Мартин Заимов. Михаил е и връзката на Рейзи с Бтв, предвид близките отношения на първия с Красимир Гергов – бивш агент на ДС; собственик на въпросната телевизия; монополист на рекламния пазар, свързан с медиите и т.н. Относно ГЕРБ, моята информация е че никога не е бил близък със структурата в общината/всички сме свидетели на противопоставянето между него и Гребенаров/, но това не го спира да рови и да прави пътека до Централата на ГЕРБ в София. Там той си е предлагал кандидатурата за кмет на Община Созопол, като дори се е хвалил пред хора от близкото му обкръжение, че работата е готова, защото е дал пари на някого, а и имал подкрепата на ГЕРБ Бургас? След като и с ГЕРБ удря на камък, следващият му пристан е Атака. Там репертоара му пред Сидеров е подобен, но и там го знаят, що за стока е и сигурно няма да се занимават с „Лъжливото овчарче”. Колкото до СДС и други реално мъртви партии, може би сондажите и преговорите предстоят, но току виж е излязъл от някоя подобна. На Рейзи няма да му е за първи път да сменя партии, той е като пеперудка от цвят, на цвят.
32.
уважаеми
08.04.2011 11:19:33
2
2
Ще ви разочаровам, но кметът,който си отива, слава на бога, никога не е бил близък с БСП Созопол,Но: е искал да бъде издигнат от тях, което не го прави бесепар, както и не го прави гербер, независимо,че е искал и още иска да го издигнат сега пък те.Накрая може да го видим я от Атака, я от СДС.Че то други партииш в оборот няма.
31.
до старец
08.04.2011 11:13:22
1
1
Ако искаш да ти е пълна справката, не бива да обиждаш Рейзи с 4 годишен мандат на управление. Ами още 4г.Председател на съветниците и още две години зам.кмет!!Сметни ги и парично изражение.
30.
Shark
08.04.2011 11:08:04
2
2
Аз съм член на ГЕРБ и до колкото съм запозната „…хората на ГЕРБ” са доста повече от един файтон, а за симпатизантите да не говорим. Не мога да разбера защо при най-малките критики към управлението на сегашния кмет на Созопол, винаги търсите в тях намесата на Гребенаров или ГЕРБ. От друга страна ви разбирам, тъй като в лицето на Гребенаров хората виждат единственият готов да пребори Рейзи, а за вас това е равнозначно на смърт, защото знаете какво губите и че ще бъдете разобличени в далаверите си. Колкото и да не ви се иска г-да рейзисти, вие сте пътници и точно страха, ви прави толкова агресивни, груби и злобни. Колкото до БСП, целия Созопол знае за подозрително близките /не сексуални :)/ връзки на настоящия кмет със СерГей Станишев, БСП и ДПС, въпреки, че Рейзи бил „дясно ориентиран”?!
29.
до възмездие
08.04.2011 00:57:37
2
2
Много е смешно и досадно като говориш по инерция. А още по безинтересно е да копираш една лъжа и да я разпространяваш.Призовавам всички привърженици на Рейзи спрете да коментирате. Кликата на Гребенаров и без това си води сама монолози.Да я оставим да си ги води и без това никой не ги взима насериозно!
28.
ВЪЗМЕЗДИЕ
07.04.2011 20:24:55
2
4
Защо ли всички коментари анти Гребенаров и анти ГЕРБ- Созопол, толкова подозрително си приличат и като стил на изразяване, и като пунктоационни грешки, а и като репертоар? Отговора го оставям на макар и малкото останали интелигентни, читатели на този т.нар. сайт. Колкото и да плюете, както по Гребенаров, така и по ГЕРБ-Созопол, няма как да промените мнението на мислещите жители на Община Созопол. Разбирам и страха ви от предстоящата промяна в управлението на Созопол. Помнете, че винаги има възмездие и то наближава!
27.
червен
07.04.2011 09:07:39
4
2
Хората на ГЕРБ в Созопол са един файтон хора, за това техните симпатии не са достатъчни на Гребенаров. Ще разчита на симпатиите на БСП. И няма да му е трудно ,защото той самият е бил член на БКП докато е бил "честен и достоен " офицер от Държавна сигурност.
26.
до starec
07.04.2011 00:08:42
2
5
Защо трябва да си от ГЕРБ, за да симпатизираш на Гребенаров. Това е мислене на ограничени хорица. Не се излагайте, ставате смешни. Разсъждавате много плитко – щом не си с Рейзи, значи си с ГЕРБ??? Меко казано – ТЪПО!!! Хората вече не търсят партии, а силни личности, каквато несъмнено е Гребенаров. Колкото и да не ви се иска, дните на настоящия кмет са преброени. Достатъчно присвояваше 4 години, нека да ни освободи от своето присъствие, за да започне Созопол да се развива/ а не само Рейзи и подлогите около него/. Да си хваща самолета и … в чужбина, при своя приятел и спонсор – афериста, измамник и кредитен милионер Светлозар Лолов, издирван от ДАНС и Европол. Искрено желая всичко добро на г-н Рейзи в новите му начинания!!!
25.
starec
06.04.2011 23:03:45
3
2
ГЕРБ-ерията от Созопол ама много сте ми простички и наивни дядовото! А в главата ви една каша от ДС пропагандни манджи та като ги чете човек си мисли дали въобще сте нормални.Вместо да ревете по Рейзи по-добре четете в интернет официални документи не пропагандни клишета.Там дядовото пише за едни хора от ДС дето били доносници и агенти. Така че дядовото внимавайте!
24.
бургазлия
06.04.2011 22:44:19
1
1
Но можете да изберете Гребенаров за кмет на Созопол, само да не стане кмет на Бургас, че моите близки ще се обърнат в гроба.
Умолявам ви! Гласувайте за Гребенаров за кмет на Созопол!
23.
бургазлия
06.04.2011 22:41:08
0
4
Аз правя разлика между ДС офицер и ДС агент, но Бойко Борисов не прави и разкара Павлин- офицера и Божидар- агента.
Моля ви, изчакайте да се спомина и тогава издигайте паметник на служителите на ДС!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22.
лустрация
06.04.2011 22:01:21
2
3
към "ар"
Какво искаш да кажеш драги ми "ар", че не може всички от държавна сигурност да се слагат под един знаменател.Как да не може?По повод на дипломатите министър-председателят каза, че може!
21.
ap
06.04.2011 17:57:27
1
3
Уважаеми бургазлия, дали правиш разлика между офицер на служба и доносник? Много важна разлика, от мен да знаеш.
20.
кръстанов
06.04.2011 17:55:10
3
2
Бабо Буна, кой ти каза,че Рейзи няма досие?Криминалните престъпници от Магурата също имат досиета,но са в МВР/спомняте ли си случая с Вален Сидеров?Старец: ако решение на съветниците за теб не е доказателство, то тогава ти си безнадежден случай!
19.
бургазлия
06.04.2011 10:46:00
3
4
Той и Павлин Димитров е честен и достоен офицер от Държавна сигурност, но Бойко го разкара заедно с Божидар Димитров.
18.
до Созопол
06.04.2011 10:31:26
4
3
Гребенаров е честен и достоен офицер от Държавна сигурност и не е доносник като Божо.
Освен това знае няколко чужди езика.
17.
Созопол
06.04.2011 10:29:22
5
2
Давайте братя! Созопол заслужава кмет от Държавна сигурност.
16.
Azzz
06.04.2011 10:18:09
3
4
Евала, г-н Гребенаров! Радвам се, че има някой, който мисли за Созопол, защото единственото, което прави г-н Рейзи е да вреди на града и да прави гаф след гаф. Надявам се да успеете в съда, г-н Гребенаров. С Вас сме! Успех!
15.
Ангел Николов - Ачо Кюстендилския
06.04.2011 08:57:49
4
3
Сектанти от Сектата на Муун, пардон Рейзи, събудете се от дългия си зимен сън, все пак вече е пролет! Прочетете малко доказани с годините истини за вашият гуру. Нормално е да сте така афектирани, все пак усещате, а и знаете какво губите!

http://forum.vestnikataka.bg/index.php/topic,9730.0.html
14.
Старица!!!
06.04.2011 08:48:50
4
3
Не губете самообладание, г-н starec. По - спокойно, леко със злобата и плюенето. Кой и на кого трябва да се доказва??? Никой не нахъсва никого, просто тук има изказване на мнения. Колкото до коментарчето за "работещ кмет", то е доста плоско и изтъркано. Пробвайте с някоя друга заучена фраза. Работещ е да, но не за обществото и гражданите, а само за СЕБЕ СИ!!!
13.
starec
06.04.2011 00:11:06
3
6
Смешници няма ли други неща които да ви накарат да се чувствате живи че тръгнахте пак да плюете Рейзи Стига сте пляскали само недоказани истини.Докажете се направете нещо същественосто а до тогава просто си мълчете и си гледайте в собствените копанки И да го плюете и да нахъсвате хората файда няма защото той е работещ кмет и е видно.Пък вашата злоба върху вас ще се стовари да знаете.
12.
Успех!
05.04.2011 23:57:45
5
2
Браво, г-н Гребенаров, мачкайте това хипофизно джудже. Само във Вас ни е надеждата за положителна промяна в Община Созопол. Хората Ви вярват и Ви харесват. Не обръщайте внимание на трима-четиримата човека, гъзолизци на Рейзи, които Ви плюят по всички сайтове. Те са едни и същи дребни и жалки душички, които ще изоставят Малкия Мук, щом загуби изборито, в което не се и съмнявам! Само НАПРЕД! Нормално разсъждаващите са с Вас!
11.
до баба Буна
05.04.2011 23:26:41
5
1
Няма досие за Рейзи защото то е в Турските архиви.А полицията,съд и прокуратура са част от държавата в която се намира градът държава Созопол,и крал Реизи :)
10.
баба Буна
05.04.2011 21:59:17
3
5
Подзаглавието на статията е отговор на въпроса-защо областния си прави предизборната кампания с държавни органи- съд, прокуратура и полиция. Те му служат, за да се справи с противника си, защото в архивите му от Държавна сигурност няма досие на Рейзи.
Онези с досиетата не смеят да му се опрат, но Рейзи май ще се окаже костелив орех.
9.
Драго
05.04.2011 21:41:53
2
4
Най- добре е Гребенаров да стане кмет на Созопол и да върне на държавата всички общински имоти, та дори на Бойко да предложи и частните такива.
На предните избори не избрахте Веска, защото даде без бой пристанището на държавата и предаде интересите на Созопол, а сега- обратно. Ега ти тъпите хора.
8.
do GRAJDANINA
05.04.2011 21:36:29
2
2
More kakav primer dava6 s BOJO
Krastanov bil sponsor na Reizi a BOJO- donosnik na DS
Grebenarov triabva da omaskari vsi4ki biznesmeni l Sozopol za6toto nikoi ne go ....za sliva
7.
още
05.04.2011 19:32:27
2
3
още факти за тази далавера:не само морето услужливите съветници на Рейзи са гласували за Кръстанов, но и увеличение на терена в района на риболова с още 2.5 дка. Обяснението на кмета по телевишя СКАТ беше,че това се налагало заради улиците,които ще се изградят/дали/?, но истината е,че тама има общинска земя,която не се калкулира,така че Созопол губи 2.5дка дземя и 0.5дка море.Какво по-трагично!
6.
нормален
05.04.2011 19:25:47
2
3
Не ми е ясно, какво значение имат мераците на Рейзи или Гребенаров ка кметското място. Но ми е ясно и категорично не приемам да се раздава града, а сега вече и морето на всякакви навлеци, пък било то и "почетни" граждани на града!Сделката е възмутителна и това е най-важното за гражданите, друготго е поликанство!
5.
ГРАЖДАНИН
05.04.2011 19:23:11
4
4
Не Гребенаров, тук прокуратурата трябва да захапе този ПРЕСТЪПНИК! Той е вътре с двата крака, но има доста близки съдии, на които си плаща доста добре.
Точно в този случай нарушението/престъплението е очевадно. Както се казва, ПЕЧЕЛИВШИЯТ, от него не е случаен и не изненадва никой от местните граждани. Това е личния спонсор още от изборите през 2007г. - фамилия Кръстанови. Те направиха Рейзи кмет и сега е редно да им се отблагодари. Като за начало - направи бащата Светослав Кръстанов почетен гражданин на Созопол??? Незнайно какъв е приноса за Созопол на това разследвано за доста злоупотреби, измами и корупция лице. Няма как да си обясня как Кръстанов стои редом до Божидар Димитров?!?! Просто съм изумен. Обещанията и ангажиментите на Рейзи към Кръстанов не спират само със званието "почетен гражданин". След криминалната приватизация на "Черноморски риболов-Созопол" от страна на спонсора на кмета, той решава да завземе и мъничко моренце/малко-малко, колко да е малко/. Тук за спешна помощ се явява Рейзи и неговата шайка корумпирани съветници и ангажимента е изпълнен - Кръстанов се сдобива с море!!! Това не е далавера, а една детска игра за г-н Рейзи. Да не забравяме, че изборите предстоят и на настоящия кмет ще му трябват средства, за да ги спечели. Това е напълно резонно, тъй като по-друг /нормален/ начин, той няма как да спечели! Не познавам лично г-н Гребенаров, но ако наистина той се кандидатира за кмет, на настоящия кмет ще му се стъжни доста!
P.S. Моля прокуратурата да се пробуди и да се поразрови около Рейзи и компания. Със сигурност биха намерили доста интересни неща.
Успех на г-н Гребенаров!!!
4.
potresen
05.04.2011 18:53:43
2
1
Вие луди ли сте? Човекът се опитва да си присвои море, да го направи земя и да го даде на частни фирми да строят....а вие какви неща коментирате бе хора?????Ми то ако е така всеки да вземе да си засипва морето и да си вдига хотелчета, вили, къщи....нещо е сбъркан тоя народ...
3.
до животновъда
05.04.2011 17:07:01
5
3
Момче,областният въобще не се интересува от вашите проблеми.И можеш да бъдеш сигурен ,че в София въобще не е говорил за вашите проблеми, колкото и да са сериозни.
И не му пука дали ще гласувате за ГЕРБ,важното е неговата работа да стане.
2.
Гришата
05.04.2011 16:52:22
4
3
Да си го прибират в Созопол. На нас не ни трябва такъв мазен, мазен.
Само ни лъже, че ще помогне, а днес избяга, уж имал много важна работа в София. Че каква по- важна работа от проблемите на хората? Пък после ще ни залъгват на изборите да гласуваме пак за тях.
1.
изумен
05.04.2011 16:40:42
4
3
Бре тоя голям мерак го гони да става кмет. Неприятното е само ,че използва служебното си положение да води предизборна кампания дълго преди тя официално да е обявена.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч. 
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори