×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Чака ни гнусна кампания, бащата на фалшивите новини вече подхвана проф. Анастас Герджиков*


Чака ни гнусна кампания, бащата на фалшивите новини вече подхвана проф. Анастас Герджиков*
Скрийншот от профила на съратника на Бабикян - Светослав Трайков, който бе сред първите разпространили фейка. Мнозина се усетиха, че е лъжа и го изтриха, но не и Трайков - и към този момент постът продължава да е на стената му
01 Октомври 2021, Петък, 19:43 ч.
Автор: Соня КОЛТУКЛИЕВА

Партенката, че ректорът на СУ е удостоил Бойко Борисов със званието "Доктор хонорис кауза" и произнесъл безумно слово в негова чест наводни фейсбук

 

Вчера, буквално часове след информацията, че проф.Анастас Герджиков ще бъде издигнат за кандидат-президент, сайтът на "бащата на фалшивите новини" Арман Бабикян Информиран.нет разпространи изключително гнусен фейк, който мълниеносно плъзна във Фейсбук.

И още по-мълниеносно се появи на десетки стени на разни определящи се за журналисти, активисти за промяна, борци срещу мутри. Партенката гласеше, че Герджиков е удостоил със званието "Доктор хонорис кауза" Бойко Борисов, след което е произнесъл похвално (и безумно) слово в негова чест. И изводът, според същите жалки списващи, е, че Герджиков бил подлога на Борисов.

Последваха писанията на доцентка от СУ, според която: "През последните 12 години колегата (Герджиков) няма нито една научна публикация, обезумя заради заемането на все нови и нови властови позиции."

Е, накрая на дългата ѝ тирада се разбира, че явно, както е актуално напоследък, става дума за обикновен реваншизъм, защото миналата година ректорът и е наложил дисциплинарно наказание "забележка". Какъв по-подходящ момент дамата да демонстрира загриженост за съдбата на Алма матер?

Но дори това не бе всичко, което буквално за няколко часа беше излято срещу Герджиков. Извадиха се стари статии, които хвърлят различни недоказани обвинения, а някои касаят и години, в които ректорът е бил друг.

От нафталина се изкара и единственото, което евентуално би могло да бъде определено като погрешно решение, а именно, че проф. Мария Герджикова, майката на проф. Герджиков, преди две години е получила от висшето училище 9 000лв. за изготвяне на обучителни материали за нуждите на българите, живеещи в чужбина, но които тя дарява впоследствие на университета.

Пиша "евентуално", защото в интерес на истината трябва да споменем, че договорът е сключен заради нейния опит и безспорни качества - проф. Герджикова е дългогодишен ръководител на катедра „Методика“ във Факултета по славянски филологии на университета, професор по методика на обучението, доайен на методиката на обучението по български език и литература, плюс това договорът не е сключен от нейния син.

*Коментарът е от стената на журналиста Соня Колтуклиева, заглавието е на Флагман.бг


В категории: Политика


54
Коментара по темата
54.
Капи
03.10.2021 17:45:19
3
1
А " майката" Недялко Недялков ли е? Като се замисля,отива му.....:)
53.
Ще яде хурката
02.10.2021 13:14:57
8
7
Явно Бойко ще разчита на гласовете на ДПС с този кандидат, но пак няма да им стигнат
52.
До с. колтуклиева
02.10.2021 12:27:16
5
10
Моите уважения към соня к. да прави сравнения за борец срещу мутри излъчен от най голямата МУТРА Б. Б.

ТО БИВА МАНИПУЛАЦИИ, АМА НЕ ПРАВЕТЕ ВСИЧКИ ХОРА НА МАЙМУНИ!!!
51.
Тва
02.10.2021 12:16:41
4
8
Поредния Чехльо на кауна ли е ??
50.
До 42
02.10.2021 09:54:19
12
17
Професорът като декан на държавен университет е сключил договор с майка си за 9000 лева касаещ проучване което тя да направи.
Това е потвърдено в разследването на БТВ . След разследването заявява, че парите ще бъдат дарени. Няма никакво знамение дали парите са дарени или не, същият е като тези които поддържат кандидатурата му за президент. Явно е прав Петър Илиев че в СУ има търговци и политически брокери.
Какво от това , че преподава на латински език и превежда Аристотел ! Няма никакво значение , президенството не е учебно заведение!
49.
Недялко
02.10.2021 08:56:16
7
12
Ние от ПИК сме гарант истинските новини.
48.
Няма никаква нужда
02.10.2021 08:50:26
11
20
от фалщиви новини за тоя мазньо. Той и без тях си е добре оцапан и вплетен в машинациите на гроб. Бита карта е от всякъде но е най - доброто, което гроб и дпс могат да си позволят. Хвърлен е на кучетата ама той си знае защо, явно има големи задлъжнялости към досегашните власт преяждащи.
47.
Роджър
02.10.2021 08:23:12
10
21
Голямо срам за Боко,който се скри зад тогата на Мамин чехлъо.Язък му за черния колан.
46.
Роджър
02.10.2021 08:23:04
10
16
Голямо срам за Боко,който се скри зад тогата на Мамин чехлъо.Язък му за черния колан.
45.
катя
02.10.2021 08:05:18
8
20
Той си е президента на ДПС И ГЕРБ.
44.
Споко, де,
02.10.2021 05:14:02
3
11
Кандидатурите и на двамата идват от едно и също място в Южния парк, където се застраховат двойно. А балъците се бият по форуми, щото от собствените си дървета не видят едната и същата гора, откъдето ги водят за носа вече повече от три десетилетия.
43.
42 е и да не е от Славяново
02.10.2021 01:07:11
17
9
Професорът е роден през 1963 г.,в Кърджали, завършва Националната гимназия по древни езици и култури, след това записва „Класически и нови филологии“ в Софийския университет, а магистърска степен получава в Хумболтовия университет в Германия. Дипломната му работа е „Аристотеловата критика на Платоновите политически произведения". Специализира в Австрия и Германия, а през 2008 г става професор. Той е първият преводач на Аристотеловата „Политика“. В момента чете лекции по латински език. А допреди избирането му бе зам.-ректор на Софийския университет. В професионалната му биография има още два важни момента - от 2001 до 2003 г. бе зам.-министър в кабинета на НДСВ, а през 2008-а оглави за кратко Фонда за научни изследвания.

Професорът е изключително методичен, точен и принципен в решенията си, казват колегите му. Не говорел много, не давал празни обещания, но се борел до последно за целите си.
42.
Движение за права е свободи
02.10.2021 00:02:08
10
35
Но пък не е никакъв фейк, че Герджиков е бил зам министър на образованито при Симеон втори до 2003-та от квотата на Движението за права и свободи. Човек на Данчо Ментата. Лесно проверим факт.
41.
Кой кое е,Радев се оля и Бойко побесня
01.10.2021 23:47:06
17
28
"Познавам го Радев, не е такъв смелчага да каже, че се крия. Но ако го е казал, той е много страшен. Той, Бойко Рашков са много страшни. Ние се крием, плашим се", заяви бившият премиер.

Това е остро, провокативно, даже и мутренско-СИКаджийско, но Румен Радев предизвика Бойко Борисов и сега си получава "рестото".

Цяла година Радев мачка Борисов - "Мутри, вън!", пачки, кюлчета, чекмеджета, сега и полата на Цецка Цачева.

Това беше в повече - Цецка Цачева е жена, дама, не е на бойното поле между Борисов и Радев.

Президентът обаче вкара и "полата на Цачева и тогата на професора" в битката си с бившия премиер.

Затова Борисов му връща Ресто с "полата на баджанаците" - Слави Трифонов и Георги Свиленски.

Това е Ресто за полата - много по-важно е, че Бойко Борисов скача срещу Румен Радев и Бойко Рашков, иронизирайки ги колко са "страшни".
40.
Х
01.10.2021 23:43:35
25
37
Бойко не е генерал, а обикновен страхливец.
39.
По важно
01.10.2021 23:41:55
18
10
Е ДА СЕ ЗАПИТАМЕ КОЙ СЕ ХВАЩА НА ТЕЗИ ПАРТЕНКИ, ЗА КОГО СА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ И Кой чете ПОДОБНИ САЙТОВЕ! ОТГОВОРЪТ Е ЕДИН: ОТНАСЯТ СЕ ДО ОГРАНИЧЕНИ ХОРА УМСТВЕНО И ИЗОСТАНАЛИ НА НЯКОЙ ЗАВОЙ! А Е ФАКТ, ЧЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ТЕ НЕ СА НИКАК МАЛКО! ОТ ЕДНА СТРАНА ЗАРАДИ ОБРАЗОВАТЕЛНАТА СИСТЕМА! ОТ ДРУГА ЗАРАДИ МУЛТИПЛИЦИРАНЕТО НА ПРОСТОТИЯТА И НЕВЕЖЕСТВОТО- ПРОСТАКА МОЖЕ ДА СЪТВОРИ ПРОСТАЦИ! НЕ ПОЛИТИЦИТЕ СА ВИНОВНИ, А МАНТАЛИТЕТА НА ГАНЬО- МЪРЗЕЛИВ, НЕГРАМОТЕН И НЕЖЕЛАЕЩ ДА СЕ ОГРАМОТИ! ПЪРВИЧНО СИГНАЛЕН И НЕСПОСОБЕН ДА АНАЛИЗИРА! СТРАНАТА НИ Е КРАСИВА, ЖАЛКО ЧЕ Е НАСЕЛЕНА С ХОРА!
38.
Айде, на хаирлия
01.10.2021 23:32:55
15
23
И да вземат да го пуснат на дебат с Волен Сидеров, ако му стиска на Радев да се яви, че поне публиката да се разцепи от кеф.
Радев остава разкрачен между напълно разбрицаната БСП, която той нацепи лично, заедно с Гергов и Кирил Добрев, „Мутри вън, вътре и кой откъде е“ и с наивниците, дето вярват на остапбендеровците измамници.

Голяма част от онези, които не са от БСП, и които гласуваха на предишните президентски избори за него – тоя път ще пасуват или ще дадат глас за друг, отвратени от надупването му на американците до степен на отврат, както и от безумията, които сътвориха служебните му правителства, опаковани иначе пиарно пропагандно като „успехи“.

Много интересен балотаж се очертава, дето и Херо Мустафа, в която се кълне Радев, не може да предрече, ако ще освен във Военно разузнаване и в спалнята му да влезе.

И за тая ситуация единствено Радев си е виновен, понеже около него „стратези“ и „копринковци“ – все малоумници.

Така е когато не си автентичен, а лазиш по свирката на „продуктовото позициониране“ в името на „синергията с дневния ред на САЩ“. И си обсебен комплексарски на всяка цена да вземеш всичко. Хубаво да го вземеш, хубаво си на война, ама да ти имаме и копринковата „армия“ и т@к „стратезите“ ти. Така е като водиш напълно излишни битки, които не са твои, а на лица, които накрая ти биха шута.
37.
А Мунчо кога?
01.10.2021 23:28:49
6
25
Арестуваха в Грузия бившия президент Саакашвили...
36.
Брей
01.10.2021 23:23:02
9
23
Според политически анализатори в България държавният глава е очевидно изваден от зоната си на комфорт и подобни истерични коментари са ясен знак, че той не може да овладее не само гнева си, но и паниката си, пишат още от Еureporter.
35.
Скрил се под тогата
01.10.2021 23:20:09
20
23
Предните избори за Президент под полата. бойко няма смелост. Пъзльо!
34.
Еureporter.co
01.10.2021 23:17:52
19
21
Преизбирането на проруския генерал Румен Радев за президент на България се оказа поставено под огромна въпросителна, след като инициативен комитет около проевропейските десни сили в страната издигна кандидатурата на ректора на Софийския университет проф. Анастас Герджиков.
33.
Брей
01.10.2021 23:07:46
23
32
Троловете полудяха. бойко плаща здраво от чекмеджето.
Няма да ви помогне квиченето.
Поздрави
;)
32.
РАДЕВ Е МЪЖ С 4 ТОПКИ
01.10.2021 22:50:15
14
25
И БОЛКИ НА ЗАДНИЯ ВХОД :)))
ТРОЛЧЕТАТА МУ САМО РЕВЕТЕ...
ОБЪРНЕТЕ СЕ С ГНЯВ НАЗАД И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ,ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ,КОГАТО ИЗВЕДНЪЖ СЕ ОКАЖЕТЕ С 4 ТОПКИ :))))))
31.
До 25
01.10.2021 22:48:06
14
22
Напълно те подкрепям !
Какво от това , че професорът превеждал Аристотел ? Нас това какво ни помага? Доказано е че през 2020 година като ректор на държавен университет е сключил договор с майка си за проучване и е получила тези пари.
Дали после са дарени или не няма никакво значение! Професорът е същият като тези които го подкрепят !
За да се решиш да “ обединиш нацията” в този момент явно или се самозабравяш или Бойко те държи с компромат .
30.
112
01.10.2021 22:47:59
11
18
Хаха недялко ли ви ги спуска тези измислени статии, тиквата си замимава разберете го колкото и пари да налива в медиите…този пасквил беше потресаващ
29.
Полковник от ВВС
01.10.2021 22:44:47
32
28
Невена Митева, съпруга на генерал-майор Явор Матеев, командир на бригада "Специални сили". ще бъде вицето на проф. Анастас Герджиков!
Ами сега....Радко съвсем ще подлудее,човек от системата на ВВС,която е наясно с далаверите му,да му е противник.....
Чао Чипик Радев,свърши се с твоето царуване....
28.
РАДЕВ
01.10.2021 22:43:54
25
21
Е МЪЖ С ТОПКИ И ВИ ГО Е СЛОЖИЛ 5 КАТА И САМО РЕВЕТЕ...
27.
Има ли пилот в самолета?
01.10.2021 22:28:33
18
30
Радев, човекът, който няма смелост да напусне защитеното президентско кресло и да влезе в реална политическа битка; който води своеобразна "партийна" кампания на политическия терен извън рамките на конституционните си правомощия; който ползва националния ефир,
Радев нарита Корнелия, която го направи президент, като слаб ръководител, извличайки нарастваща подкрепа за авторитета си от възможно най-дисциплинирания електорат; който отново иска президентството, но иска още и изпълнителната власт през сламенни партийни структури; който иска цялата власт в държавата, камуфлирайки страстта си като желание за чистофайничество...
26.
Кукла на въжета
01.10.2021 22:23:59
23
28
Той Борисов все тъквиз си ги избира ...високо образовани и начетени мушмуроци на конци.Кат оня Плевнелиев...и той м началото беше най-прогресивния,най-компенентния,най-голямото ноу-хау в правителството на Борисов...пък накрая кво излезе-ирландска пастирка .На тоз пък Герджиков ква ли ще малу е историята.
Мушмурок до мушмурока Мила моя Майно льо.
25.
Радев, защо се криеш под шлифера на ДC
01.10.2021 22:08:00
18
28
Със стиснати зъби Радев се присмял на Борисов, че се крил под полата на Цачева, а сега под тогата на ректора на Софийския университет проф. Анастас Герджиков.

Интересно под чии поли, без тази на Деса Мерцедеса, и панталони са крие самият Радев. Като прочетем имената от списъка на Инициативния му комитет.

Полите са на „дежурните интелектуалки“ свързани с Държавна сигурност и БСП. Няма новина. Но основният „щит“ на обитателя на „Дондуков“№2 е сивият шлифер на офицерите, агентите, доносниците и съдържателите на явочни квартири на Държавна сигурност. И на тези от РУМНО и ВКР.

Първи в списъка на комитета е шефът на безполезния Съвет за стратегическо развитие към президента Александър Маринов. Той е обявен за съдържател на явочна квартира на Държавна сигурност с псевдоним „Майстора“.
24.
Бай....
01.10.2021 21:43:12
30
27
Лайнари герберастки, яжте си лайната!
23.
Бай....до 11
01.10.2021 21:36:56
15
8
Яж ми Бахура!
22.
*********
01.10.2021 21:34:31
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
Плевнелиев
01.10.2021 21:34:11
15
32
Втори "чехльо" ли иска да става Президент ? Не искам конкуренция!
20.
Пешо кура
01.10.2021 21:24:48
34
29
Мунчо почва да сънува кошмари .Да си събира зелените чорапи и да бега, ама да бега далеч щото ще го стигне народното недоволство НЕКАДЪРНИК
19.
Борисов отговори на Радев:
01.10.2021 21:07:35
31
28
Той е все под пола с баджанаци :)))))))
С духовното състояние на изпаднал в криза човек не ми се говори...
Затова Борисов му връща Ресто с "полата на баджанаците" - Слави Трифонов и Георги Свиленски.

Това е Ресто за полата - много по-важно е, че Бойко Борисов скача срещу Румен Радев и Бойко Рашков, иронизирайки ги колко са "страшни".

Борисов ще мачка бригадите на Рашков&Радев в кампанията - нищо няма да е като в предишната предизборна кампания!!!
18.
Радев и троловете му са off
01.10.2021 20:57:49
24
35
Радев си иска Борисов за опонент. Иска си онзи, върху когото да стовари юмрука си. И двамата да превърнат България в тепих. Той се чувства в кожата си добре, когато срещу себе си има враг. А един интелектуалец няма как да играе тази роля.

Срещу филолог и мислител не върви да впрегнеш пагона и да търсиш мъст. Затова генералът е изнервен, затова не може да сдържи негативните си емоции. А това е задължително за един истински държвен глава.

Радев сякаш не разбира, че президентската надпревара не е война, а състезание на идеи, на визия за единение на нацията, за бъдещата ни МИРНА перспектива като народ. Защото обществото ни се умори от агресия, от битки, от юмруци и противопоставяне.
17.
ХХ
01.10.2021 20:51:27
33
29
само Радев напред
16.
БОКО е кум на ГЕРБджика !
01.10.2021 20:39:49
23
36
ББ е кум на Герджикофф, останалото е без коментар !
15.
Офф
01.10.2021 20:27:13
44
54
Тази нелицеприятна особа, която се мисли за журналистка, май е лудо влюбена в тиквата . Не се спря да плюе най достойния Българин -Президента Румен Радев. А за Герджиков какво да кажа?Съжалявам го. Прочетете коментара на Симеон Радев за ректора Герджиков. Самото представяне на Герджиков вече представлява разединение- научните среди ( които ББ нарече синоидални старци),срещу висшите офицери, които са завършили военни академии в чужбина. Симеон Радев всичко е казал блестящо. Четете! Мислете! НАРОДЕ?!
14.
Анализ
01.10.2021 20:19:28
44
48
Мамин чехлю не трябваше да се хваща на хорото на Тиквун,защото,че няма да стане президент е ясно,но и в СУ ще загуби позиции.Друг е въпросът как академична личност бореща се за светли бъднини, гледа на всички "екстри",с които е накичен герб и лидера му.(корупция,рекет на фирми,лош международен имидж,зависима съдебна система,ниска медийна свобода и др.)
13.
_nib_
01.10.2021 20:18:34
38
45
Не съм гербераст,ама гнусната, миризлива,зелена партенка и хората му са на принципа-не ме е яд че има корупция,а ме е яд че аз не участвам в схемите.
12.
Мм
01.10.2021 20:11:00
40
33
Втори признак на нервност само за днес Мунчо знае че до професора ще изглежда като полуграмотен Хасковски ром и е изпаднал в паника Призовавам кючекчийката Деса да си събира марковите роклички в куфари за да не се губи време при изхвърлянето им като мръсни бъхливи котета
11.
Бахура
01.10.2021 20:07:15
44
35
Вчера и тролчета на Радко с розовите прашки писаха за 9000 лв. хонорар даден на друг професор , а военния как раздава държавна заплата на любовницата си?
Аре у леву ве червени педали, пляс ,пляс педалите, ша ва плясна у розовите прашки.
10.
Адолф
01.10.2021 20:06:21
23
44
Професора, който обяви сам своята номинация от още неясен инициативен комитет, дето ще се избистри следва дена и ще го номинира, и който вече е прегърнат от лидера на ГЕРБ. С какво ли го държи Тиквата за мъ-ете? Или Сончето е забравила, къде отиде Бойко да лъсне имиджа, веднага след началото на протестите или по скоро след снимките и записите миналата година? В СУ! Дано Герджиков е кеширал достатъчно, за резила на който се подлага. И от кого търси подкрепа? От тези които са център-дясно. Три от значимите обявиха подкрепа за Радев, а ДПС не е центровка. Те са си патерица на ГЕРП!
9.
Местен
01.10.2021 20:04:49
12
31
Направил Бойко “ доктор хонориус …….”
По дипломация как таковал с 200 евролидерите!
8.
доцент Димка Гочева от СУ ”Климент Охридски”.
01.10.2021 20:04:37
12
45
Щом ректорът на Университета е потвърдил, че ще се кандидатира за президент, тогава той още утре трябва да заяви пред председателя на Общото събрание на Университета, че желае предсрочно мандатът му като ректор да бъде прекратен.
7.
Петър
01.10.2021 20:02:18
50
36
Развалиха му комфорта на Мунчо. Сега започва да се отбранява и плюе вместо да води собствената си кампания като достоен мъж и това му носи само само МИНУСИ, ама откъде толкова акъл да го осъзнае!
6.
Местен
01.10.2021 20:01:34
22
53
Потвърдено е че майката на професора е сключила договор с него и е получила 9000 лева!
След разследването по БТВ е потвърдено , но дали са дарени или не няма значение!
Той е сключил договор с майка си като ректор на държавен университет за да получи 9000 лева !
Защо сключва договор с майка си , а не с друг учен , 9000 лева за себе си!
Похват на тези които го подкрепят!
5.
Стой или мама ще стреля
01.10.2021 20:01:11
18
38
Ами да,аз няма договор с мама.
4.
Мика Зайкова
01.10.2021 19:58:37
24
56
Герджиков се качва на каруца, която
ВЪРВИ НАЗАД !
3.
Смех
01.10.2021 19:58:04
14
34
Голям смях пада.Буцефал и компания не носят на майтап.Изнервени са.
2.
Nostradamus
01.10.2021 19:53:45
22
64
Cайтът на "бащата на фалшивите новини"
e PIK i Flagman !
1.
гледам в дясно
01.10.2021 19:47:29
8
9
и Ужасно твърда ерекция

как става тая работа
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед На какво се дължи рязката промяна? МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево Местно РУ и администрацията на Общината започват усилена работа, за да осигурят спокоен летен сезон за туристите  ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт Законопроектът отлежавал "доста дълго време", но може и да не бъде приет предвид приключващия мандат на Народното събрание Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено На откритата сцена в града на 28.04.2024 г. 10:00 часа ще се проведе конкурс на лазарски групи и песни Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Ст. и Величко Тачев са уличени в лъжа от детектора  Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова На 25 април се навършват 62 години от рождението на слънчевото момиче на Бургас Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Нямал и шофьорска книжка
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори