×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Няма съмнение, че Мария Игнатова е Заека в „Маскираният певец”


26 Септември 2021, Неделя, 16:00 ч.
Автор: Флагман

Заекът тази година стана любима маска на голяма част от феновете

 

Гласът на Мария Игнатова я издаде под маската на Заека в шоуто на Нова тв „Маскираният певец”. По време на втория лайв на предаването миналата събота характерният тембър на водещата се чуваше толкова ясно, че едва ли е останал зрител, който не е наясно, че именно тя е скрита в най-сексапилния костюм този сезон. Уликите също отговарят на информацията, която „господарката на ефира” е споделяла за себе си в публичните си изяви през годините.

Заекът тази година стана любима маска на голяма част от феновете на „Маскираният певец” заради идеалните пропорции на участничката, скрита зад нея. Още с първото си излизане на сцената на шоуто тя направи впечатление с перфектни мерки, фино телосложение и секси движения по сцената. Както „Уикенд” вече писа, много от зрителите заподозряха, че в костюма е именно Мария Игнатова. Това се върза и с уликата, че като дете тайнствената участничка е искала да е момче, а не момиче – нещо, което самата блондинка е споделяла.

Но ако тогава все още ставаше въпрос само за догадки, то сега вече за всички, които гледат шоуто, е ясно, че Заекът е именно Игнатова. Водещата има много характерен глас и тембър, които са познати за почти всеки роден тв зрител, благодарение на годините, изкарани от нея в национален ефир. Ако при пеене те не се чуват съвсем ясно, то при говорене трудно би се намерил човек, който не ги разпознава. Във втория лайф Заекът изпълни песента на Стефан Вълдобрев „По-полека”, в която има доста дълъг речитатив. Именно в него гласът й се чуваша толкова ясно, че да не остави съмнение, че именно Мария Игнатова е сексапилната жена, облечена във впития костюм.

Уликите, дадени във визитката на Заека, също съвпадат с факти, известни за „господарката на ефира”. В тях например е посочено, че като малък участникът е мечтаел да бъде герой от уестърните и е предпочитал да е момче. Самата Мария е споделяла преди години, че като дете е мечтаела да е каубой или мускетар. Съответно тя обича стрелбата – както е посочено в уликите. Освен това Заекът често си е „трошила главата” и не спира да изненадва. Игнатова има много провали в живота си – както професионални с паднали от ефир предавания като „Господари на ефира” и „Папараци”, които е водила, така и лични – с раздели с публични личности като бившия й мъж Петко Димитров и актьора Димитър Рачков. Но въпреки всичко след всеки провал се изправя и успява да продължи напред – намира нова работа и нова любов. Това се отнася дори за настоящия момент – тя се изявява в „Маскираният певец” и се радва на връзката си с Ивайло „Нойзи” Цветков.

Във визитката от миналата събота пък се посочва, че Заекът не си доспива и обича да чете не само Паулу Коелю (клишето за жените, изявяващи се в модата, откъдето Мария попада в телевизията), но също Стивън Кинг и Джон Стайнбек. Преди време Игнатова е споделяла, че всичко, написано от Стайнбек, й е любимо. За нея се знае, че поглъща книги като топър хляб, освен това е признавала, че не спи много: „лягам късно, спя малко, ставам, когато трябва”. Ето защо е „буден Заек”, както се посочва в уликите.

Официалните страници на предаването преливат от коментари на зрители, разпознали Мария. На този фон е странно, че нейната дългогодишна колежка и добра приятелка Алекс Раева, която е част от „детективския панел” в шоуто, отказа да направи предположение за човека, която се крие зад маската на Заека. Тя не посочи име, тъй като й трябвало още едно участие, за да бъде сигурна в предположението си. Но според много зрители е разпознала своята дългогодишна дружка. Това личи и от реакцията й по време на изпълнението. Алекс изведнъж скрива лице в ръцете си, очевидно осъзнавайки кой се крие в костюма. Колегата й в панела – Азис, пък директно пита: „Може ли това да е Мария Игнатова?”, на което водещите се чудят какво да отговорят. В крайна сметка миналата събота никой не посочи името на „господарката” в предположенията си. Затова пък се появиха имената на Мария Силвестър, Златка Райкова, Глория Петкова и „нямам никаква идея” от Алекс Раева.

Мария Игнатова доста време беше без работа, след като се раздели с Димитър Рачков, а шоуто „Господари на ефира”, което водеше, че свалено от програмата на Нова тв. Миналата година тя стана водеща на предаването „Папараци” по Би Ти Ви, което обаче тази пролет излезе на екран за последен път, а после бе спряно заради нисък рейтинг. Още когато блондинката изгря там, продуцентът на „Маскираният певец” – Маги Халваджиян, който отдавна работи с нея, съобщи, че не я е уволнил, а само я е „дал назаем” на колегите си от „Папараци” – Иван Христов и Андрей Арнаудов. Когато ангажиментът й при тях приключи, Маги щял да си я вземе обратно, каза тогава той. И ето, че е удържал на думата си. Макар да не води предаване при него, тя участва в шоуто му, за което също и се полагат хонорари.

 


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
1
Коментара по темата
1.
X
26.09.2021 16:40:21
0
4
Огладня Марийкиния гъз и я взеха обратно в арменското шоу
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК
Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори