×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

50 гигабайта интернет за ваксинирани тийнейджъри в Гърция


13 Септември 2021, Понеделник, 17:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Гръцкият премиер Кириакос Мицотакис обяви редица мерки за облекчение

Поредица от данъчни облекчения; намаляване на ДДС в определени области; покриване на увеличението на цената на електроенергията; специален план за подкрепа на младите хора; 50 гигабайта интернет за ваксинирани тийнейджъри, закупуването на още шест френски военни самолета Rafale, са част от мерките, обявени от гръцкия премиер Кириакос Мицотакис от Международния панаир в Солун.

Мицотакис представи плана на правителството и, както той се изрази: „Гърция се променя, Гърция се движи напред и гледа нагоре“. Той включва мерки за справяне с нарастващите цени, данъчни облекчения за домакинствата, бизнеса и собствениците на имоти, но също така и мерки за младите хора, пише Лупа.

"Това са мерки, които важат за всички граждани, но най-вече за младите хора. Те продължават да облекчават данъчната и застрахователната тежест. Те се отнасят за доходите и имуществото на средната класа. Но в същото време те улесняват предприемачеството. Те подкрепят жертвите на пандемията, особено безработните, но в същото време гледат напред“, каза Мицотакис.

Той каза, че като се има предвид, че БВП на Гърция през второто тримесечие на тази година се е увеличил с 16,2 %, е преразгледана заложената цел за растеж за 2021 г. от първоначалните 3,6 % на 5,9 %. Обявени са 24 мерки, оценени на над 3 милиарда евро и важат както за тази, така и за следващата година.


В категории: COVID-19


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
малуган с айфон 12
15.09.2021 21:42:23
0
1
МИЦОТАКИС е лъжлив венециански евреин от о-в Крит
Лъжеца ще разкаже играта на гръцките малчугани правейки ги болнави,стерилни и зомбита далеч от православните ценности подавайки им като на ШАРАНИ стръв=чевейче с 50 гигабайта е-нет
МИЦОТАКИС-на иврит МИЦО-мицво ЗАМЕСЕН,Омесен,изтъкан от ...
ТАКИС-на иврит ЛЪЖЛИВ,лицемерен,имитатор,двуличен
6.
Виц по темата
14.09.2021 00:07:29
0
6
Две блондинки си говорят:
- Ако направя свирка на ваксиниран и той ми свърши в устата, ще добия ли имунитет?
- Муцка, ако е с Янсен - Да. Но ако е с Пфайзер или Модерна, ще трябва да му направиш още една свирка след 20 дни.
5.
до 3
13.09.2021 21:14:48
0
6
Знаеш ли вица за разликата между конспиративните "теории" и реалността от март 2020 насам? Разликата е 6 месеца!;-)
4.
до 1
13.09.2021 20:53:18
0
10
Не можем да сме сигурни каква точно е сатанинската идея... Може да искат да ни свържат с The Beast computer в Брюксел. Може да е за да ни контролират и/или убиват с 5G или други честоти. Аз лично не вярвам дори на "тестовете" и никога няма им позволя да ми бъркат в мозъка. Това не е оправдано по никакъв начин от никаква медицинска точка, а имитира древноегипетски ритуал при балсамиране.

Вероятната цел е трансхуманизъм. Поне това се набива в главите ни в "научно-фантастичните филми" от десетилетия, както и дистопията. Истината е точно във филмите, книгите, видео игрите, символите, цветовете, числата, лого-тата, които манипулират подсъзнанието. Тези чудовища са сатанисти - окултисти и алхимици. Не мога да знам точно как действа черната им магия, защото изглежда че е достатъчно тази информация само да бъде видяна... Не е нужно хората да я разбират и повечето си нямат абсолютно никакво понятие че тя дори съществува. Според окултистите навлизаме (или дори сме навлезли) в ерата на Водолея и трябва да се "издигнем" в духовно отношение, което според тях може би означава, че трябва да ни превърнат в напълно контролируеми андроиди/роботи.

Някои смятат, че "ваксините" са тест за интелигентност, целящ да се отърве от една от двете групи, но не можем да знаем коя... За мен е по-логично да искат да се отърват от непокорните мислещи, но някои оптимисти се надяват че целта е да останат умните... Ако искат да се отърват от революционерите, тогава във "ваксините" може да има нещо което да спаси тази група при някаква последваща биохимическа война... Ако е писано на мислещите да оцелеят, тогава набучените може скоро да гушнат букета... Колкото и да четеш и да се опитваш да разбереш, не можеш да знаеш каква мръсотия са родили болните мозъци на психопати. Информацията е заблуждаваща, противоречива и лъжлива и от двете страни точно с цел да бъдем объркани.

Според мен, целта е по-скоро неофеодален строй и пълен компютърен контрол, ограничения и терор, и тъй като от телефона все пак можеш да се отървеш, въпросните наночастици, или чипове, или каквото там са решили чудовищата трябва да са в телата ни, както са казали и в Библията, която спомен мен е написана от тях, като план за бъдещето, и затова сега си "сбъдват" собствените "предсказания". Темата е много обширна и сложна...

Истерията няма да свърши. Краят на проекта ИЗМАМА-19 е предвиден за 31 март 2025, на сайта на Световната Банка. След него веднага започва проекта СПАРС, за 2025-28. Животът ни като хора свърши... Ако малоумниците по целия свят не се събудят и не се обединим и тръгнем с вилите и лопатите, отсега-нататък ще сме "пациенти" на Менгеле и ще си правят с нас каквото искат...
3.
Шморц
13.09.2021 20:29:23
1
8
Все повече се убеждавам ,че това "ваксиниране" не е толкова грижа за живота и здравето ,а определено е с някаква цел! Конспиративните теории няма как да не изникват след всички тези " емчета и захранки като за шарани".
Стана ясно,че преболедувалите имат много по-траен и устойчив имунитет срещу вируса. Защо обаче никой не си дава зор да изследва и установи колко е реалният брой на тези хора за да може да се насочат усилията за запазване здравето и живота на тези , които не са се срещали с вируса?
2.
Хахахахаххахахаха
13.09.2021 19:57:43
1
7
Флагманчета, стига се писали глупости :D Свършиха се ковидиотите, набоцкаха се всичките. Разбира се, с Файзер, най-доброто, ахахахаххаа
1.
Мери
13.09.2021 19:14:13
1
9
Защо натискат хората да се инжектират с нещо, което не е одобрено за ваксина? Какво има в тях, че е толкова важно всички да са набодени? Какви ще са последствията за двете групи - набодени и ненабодени? Кога ще свърши цялата тази истерия?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бежанските центрове са пълни на 25%, миграционният натиск намалява Бежанските центрове са пълни на 25%, миграционният натиск намалява 12 000 от трети страни са спрени на границата с Турция от януари Любен Дилов с интересна инициатива: Книги на ротация! Любен Дилов с интересна инициатива: Книги на ротация! Ротираме книги, вместо министри, призова той Успех за Приморско! Държавата прехвърли 14 дка на Общината, ще се изгради градски парк Успех за Приморско! Държавата прехвърли 14 дка на Общината, ще се изгради градски парк Това е сред най-значимите събития за развитието на община Приморско като туристическа дестинация, каза кметът Иван Гайков Бургаският знахар Камен цери Румен Радев Бургаският знахар Камен цери Румен Радев Почти няма човек от бг-звездите, който да не знае за лечителя и ефективността на неговите методи Българинът предпочита да живее в собствено жилище Българинът предпочита да живее в собствено жилище Собствено жилище обитава най-голяма част от населението на Румъния Ивайло Вълчев, ИТН: Зелената сделка ще убие индустрията на Европа, ще превърне континента в магнитче за хладилник Ивайло Вълчев, ИТН: Зелената сделка ще убие индустрията на Европа, ще превърне континента в магнитче за хладилник Ще станем една туристическа дестинация, която не произвежда нищо и е зависима от всички, обяви водачът на евролистата на ИТН Вече ще взимат на работа в МВР и хора със затлъстяване Вече ще взимат на работа в МВР и хора със затлъстяване Максималният индекс на телесна маса за кандидатите ще е 34,9 По-вкусна и от пица: Тази хайдушка пърленка ще ви остави без думи! По-вкусна и от пица: Тази хайдушка пърленка ще ви остави без думи! Става за 15 минути и си е като за вечеря Става ясно колко кожи ще ни свалят с новата цена на тока Става ясно колко кожи ще ни свалят с новата цена на тока "Булгаргаз" ще претендира неустойка в размер на 400 млн. евро към "Газпром „Булгаргаз” ще съди „Газпром” за 400 млн. евро претърпени вреди „Булгаргаз” ще съди „Газпром” за 400 млн. евро претърпени вреди Това заяви на брифинг служебният министър на енергетиката Владимир Малинов
Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори