×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В Окръжния съд стартира процесът срещу Омар Аднан, обвинен в убийството на полицейските служители Атанас Градев и Йордан Илиев, очаквайте подробности
  • Велико Минков ще се опита да докаже днес пред Бургаския окръжен съд, че е баща на едно от децата на убийцата Габриела Славова, очаквайте подробности във Флагман
  • 12 май е Международен ден на медицинските сестри
  • В Атина и Солун протестираха в подкрепа на палестинците в Газа
  • Официално: Байдън забрани вноса на руски обогатен уран
  • Новата помощ от САЩ за Киев вече е на фронтовата линия
  • Вдигат пенсиите с 11% от 1 юли
  • 985 случая на коклюш у нас, 57 деца под една година са в болница
  • Пуснаха нод държавен дълг за 200 млн. лв.
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Проф. Кантарджиев със страшно предупреждение за новата К-19 вълна


Проф. Кантарджиев със страшно предупреждение за новата К-19 вълна
Проф. Тодор Кантарджиев разкри какво трябва да се направи, за да се предотврати разпространението на новия "Делта" вариант
04 Септември 2021, Събота, 10:05 ч.
Автор: Флагман.БГ

Според мен много вероятно е доста хора да ползват бързи тестове, които закупуват от аптечната мрежа, констатират заболяване при себе си и се самолекуват, каза той

От юни 2021 година проф. Тодор Кантарджиев е консултант на Столичната община за ваксинационния процес. Над 30 години работи в НЦЗПБ, като една трета от тях бе шеф на Националния център по заразни и паразитни болести, преди да бъде пенсиониран през юни. Той е бивш член на Националния оперативен щаб (НОЩ). 

Пред Монитор той разкри какво трябва да се направи, за да се предотврати разпространението на новия "Делта" вариант на коронавируса у нас и трябва ли да се затегнат мерките. 

- Проф. Кантарджиев, увеличава се броят на новозаразените и все повече области вече са в червено. Каква е вашата прогноза кога ще бъде пикът на тази COVID вълна?
- Преди две седмици казах, че в края на август ще имаме два пъти повече случаи и тази прогноза се сбъдна. Освен увеличаването на броя на новозаразените има няколко други смущаващи неща. Това,, което ме смущава, е сравнително бавно увеличаващият се брой на новорегистрираните случаи.

Второто нещо е, че някои области в страната, които имат ключово значение за разпространението на вируса и преценката на епидемичния процес, много дълго време се задържат около праговите стойности по План за действие при нова COVID вълна на министър Кацаров - 250 на 100 000 за 14-дневна база. Фактът, че във вторник случаите са по-малко от понеделник, също ме кара да мисля, че не са реални данните за броя случаи. Не казвам, че не се обявяват всички случаи.

Според мен много вероятно е доста хора да ползват бързи тестове, които закупуват от аптечната мрежа, констатират заболяване при себе си и се самолекуват.

Такива случаи не се обявяват. Министерството на здравеопазването трябва да направи нещо в тази насока, защото една такава скрита заболеваемост ще затрудни и без това неработещия и неизпълняван План за овладяване на пандемията.

- Според вас доколко ще нарасне броят новозаразени на ден при тази вълна?
- Прогнозите на математиците и опитът, който сме натрупали за година и половина, ни карат да се замисляме, защото броя болни през четвъртата вълна го постигнахме за много по-кратък период от време, отколкто например при третата вълна.

Това е силно смущаващо, защото четвъртата вълна в нашата страна се развива във време, когато имахме ваксини, дори имахме предостатъчно ваксини, когато имахме 100 златни летни дни на епидемично спокойствие без разпространение на коронавируса в обществото, които трябваше да бъдат използвани за имунизация на хората и за подготовка на системата.

Четвъртата седмица на август не е времето, когато да се правят някакви COVID зони и да се обещават някакви пари за доболничната помощ, без да се осигури добра работа и мотивация на персонала в спешната помощ и болниците. Нека да вярваме, че Господ ще е с нас и няма да постигнем нов рекорд новорегистрирани болни за ден. Имаме един милион имунизирани, има и преболедували.

Все пак имаме хора с изграден имунитет, които ще помогнат 4-тата вълна да не е много интензивна и с много голям брой случаи. Притеснителното е, че броят на случаи няма да се отчете правилно при тази вълна, защото за разлика от предишните вълни сега има бързи тестове по аптеките и хората сами си поставят диагноза и не се регистрират.

- Отново е висока смъртността...
- По брой смъртни случаи на седмична база сме на първо място в ЕС. Критикуваха ни, че е била висока смъртността през втория пик през есента на миналата година, когато нямаше ваксини. Ваксинацията започна по време на третата вълна. На българския народ беше обещано да нямаме смъртност през четвъртата вълна.

Не така е обективно в началото на четвъртата вълна. Да обяснят тези, които много разбират от смъртност, сега защо е така. Аз мога да обясня защо е така. Това е така, защото тези 100 дена не бяха използвани за ваксинация на населението.

Дори и да не се имунизираха по 35 хиляди души на ден, както беше в края на април и началото на май до идването на служебния министър, ами да се бяха ваксинирали по 20 хиляди, сега щяхме да имаме много повече ваксинирани хора.

Това е проста аритметика. Както имунизационната кампания на Кацаров беше невидима, така и мерките са невидими. Както казва неговата съветничка - нито рано въведени, нито късно въведени - просто невъведени.

- Министър Кацаров твърди, че пандемията е под контрол. Споделяте ли това мнение?
- Аз не споделям мнението на г-н Кацаров, че епидемичното разпространение на коронавируса в нашата страна е под контрол. Може би пандемията е под контрол в световен мащаб, може би това е имал предвид. Когато говорим за пандемия, това е заболяване, което засяга много страни. Може би това има предвид и за това наистина е прав - пандемията наистина в света се контролира, защото са поставени над 5 милиарда ваксини, но в нашата родина просто не се вижда да се контролира.

- Късно ли е за въвеждането на мерки?
- Надявахме се още юли да се вземат мерки, когато предупредих, че това са последните спокойни седмици. Когато мерки не се вземат навреме, ефективността им е много малка.

Психологическият ефект върху хората също е важен - много сериозно се разколебава тяхното доверие, когато мерките са взети късно и не се вижда техният ефект за седмица или две. Като специалист ви казвам, че ако сега започнат да се вземат някакви мерки и случаите продължат да се увеличават, хора с нездрав морал ще кажат – ето, виждате ли, въвеждането на мерките довежда до увеличаване на случаите.

Това неминуемо ще стане, когато мерките са закъснели. Ако не се въведат мерки, случаите ще бъдат много повече.

- Според вас какви трябва да бъдат мерките?
- Аз винаги съм бил привърженик на навременните и не крути мерки. Никога не съм бил привърженик на мерки, свързани с ограничения, затваряния и с мерки за намаляване възможността на движения на хора.

Никога не съм бил за това. Бил съм за мерки на хората да се обясни, че трябва да носят маски в градския, междуградския транспорт и че трябва да спазват отстояние, да правят всичко възможно навън и да правят така, че помещенията да бъдат много добре вентилирани.

- По отношение на Делта варианта може ли да кажете какво е по-специфичното при него като симптоми?
- Това, което е забелязано като промяна от нашите колегите и тези от чужбина, е тежестта на засягане на по-млади хора и някои характерни особености на клиничната картина, свързани с биологичното разпространение на вируса и голямото вирусно число или микробен товар, които се размножават в първичното огнище. За разлика от другите вируси и инфекции на дихателните пътища този вирус има две огнища на засягане.

Едното е носоглътката, където започва първичното размножаване на вируса, където количеството на вируса при Делта варианта е стотици пъти повече от британския и до 1000 и над 1000 пъти повече от уханския вариант. Именно това го прави много лесно разпространим. Затова наблюдавахме как в рамките на седмици по данни от секвенирането на Националния център по заразни и паразитни болести Делта измести другия вариант.

Видяхме как индийският вариант измести много по-бързо британския, отколкото британският измести уханския вариант.

Това е така, защото е по-заразен, с по-голямо количество вируси в горните дихателни пътища и това води до много по-голямо заразяване.

Оттук няколко извода: ползването на маски е още по-актуално, защото вероятността от заразяване е много по-голяма. Ползването на маски води дотам, че когато се заразиш, се заразяваш с по-малко вируси и няма това остро начало и бързо засягане на целия организъм. Това е много съществен момент. Маските си имат своето място за контрол на епидемията.

- Засега се предвижда учениците да стартират присъствено учебната година, трябва ли да носят маска в час децата?
- Аз съм против това малки деца в детската градина да носят маска. Против съм учениците да носят маска в час, но съм силен привърженик на две неща - проветряване на помещенията и, ако трябва, родителите, които има средства, да съберат по някой лев и да купят UV-C апарат за дезинфекция.

- Много се говори, че ваксинираните могат да се заразят и влязат в болница...
- В това отношение се говорят много големи глупости. 92% от хората, които са болни, са неваксинирани. Вероятността да влязат в болница имунизираните е много по-малка, отколкото при неваксинраните. Може да умре ваксиниран човек с пълен курс на ваксина, но това е много рядко. Именно това, че е много рядко и е много малък шансът да се случи, избягват да го казват антиваксърите.

Те казват: вижте колко болни има в Англия - да има, но в болниците няма почти никой. Казват - вижте колко болни има в Израел, но там има компактно живеещо население от ортодоксални евреи, които не приемат ваксините, и арабско население, което също не се ваксинира. Второ, вижте колко е смъртността и колко са болните в нашата страна и колко умират.

- Според вас необходима ли е трета доза ваксина, за да се засили имунният отговор срещу COVID-19?
- Третата доза ваксина може да стане законна само ако я приеме Европейският регулатор ЕМА и се смени кратката характеристика на продукта. Аз лично съветвам да го направят хората, които са показни за това - тези с някакво заболяване, свързано с имунен дефицит, както и хората в по-напреднала възраст.

Моето лично мнение е, че няма нужда да е масово, защото двете дози или преболедуването на заболяването, без да си лекуван с големи дози кортизон, води до един достатъчно напрегнат имунитет в продължение на години. Някои учени казват и до живот.


В категории: COVID-19


48
Коментара
Рецепта за пай с кайма и картофи
Рецепта за пай с кайма и картофи 13/05/2024, Понеделник 21:00 0
48
Коментара по темата
48.
Иван
05.09.2021 09:57:55
1
1
Спрете да пръскате нещастници.. Днес небето цял ден беше на черти от самолети! Само и само да докарат вълната нещастници долни... Дано да горите в Ада, ненаядни психари!
47.
До 42
05.09.2021 02:10:56
1
0
Ако искаш да се видим да се разберем , педалче маминo, моя коментар е само 37 . Безплатен е от мен за идиота теб .
46.
До 45
05.09.2021 02:09:07
1
0
Колко си зле и ти нямаш си идея просто, преглеждал важните цифри….. харесвам идиоти които се мислят за умни , забавляват ме, но то прекалено .
45.
Върхът на елхичката!
04.09.2021 18:24:48
0
12
"Това,, което ме смущава, е сравнително бавно увеличаващият се брой на новорегистрираните случаи."

По принцип във всички статийчета преглеждам само важните числа и ключови думи, а не тъпанарската плява около тях, но един коментар предизвика любопитството ми и видях това. Нагло и долно изчадие адово! Дали вече наистина не минахте населението на територията в ежедневните си гнусни лъжи и не ви излиза стъкмистиката? Защо не се намери някой да ги сумира!
44.
Лекия
04.09.2021 17:57:18
1
9
"констатират заболяване при себе си и се самолекуват"....Абе бай Мустак, как се лекуват, като няма лекарства. Това е, като в стакмидтиката....излекувани Еди колко си. Просто им минава грипчето и това е.
43.
Бургас
04.09.2021 17:15:44
1
17
Мустакато плашило, ела да видиш в бургаската окръжна болница как се отнасят с хората. Докторско безхаберие във всички отделения, никаква грижа и внимание, само се говори за клинични пътеки с просташко и непрофесионално поведение. Алчни заплатаджии. Стига с този ковид, ремонтирайте здравната система цялостно!!!
42.
Ковидиот
04.09.2021 17:09:03
0
9
40, 37, 22, 21, 2 и всичките ти тролски превъплъщения- наваксил съм се и сега съм здрав, умен и красив ковидиот :)))) Хайде лек ти ден, тролче, дано си изкарал левче-два ;) Земята е плоска, ГЕРБ са № 1, Хайл Файзер!!!
41.
Изроди
04.09.2021 17:02:09
1
14
Тоя пенсионер не е никакъв вече. Просто изпълнява поръчките на ББ да внася страх и паника сред населението. (Сред малоумната част). Знае че Гешев няма да даде да му повдигнат обвинение за всяване на страх и бърза да си заработи заплатата пред парцала на Пеевски.
40.
До39
04.09.2021 16:48:49
10
2
Много си болен и ти , сигурно и безработен
39.
Ковидиот
04.09.2021 16:28:28
3
13
Земята е плоска, ваксините са полезни, очакват ни чували с трупове, ако не се ваксинираме, ГЕРБ са № 1. Кредото на трола с коментари 37, 22, 21, 2 и други, не само под тази статия и не само в този сайт. Що не се обесиш наистина, палячо :) Тъкмо ще повишиш бройката на починалите от ковид-19, 100% ще те пишат там.
38.
Селския
04.09.2021 16:12:06
1
13
Аз вярвам само на плешивия генерал ( забравих му името ) !! Чувалите с труповете.....на тоя ич не вярвам...
37.
До 36
04.09.2021 16:08:09
12
4
Ти си много болен и тъп човек ! Както казва 22, ти си типичен пример за невеж и глуповат Бай Ганьо!
36.
аман от .22 аман
04.09.2021 15:57:36
3
18
Я се ваксинирай още десетина пъти и се обеси на UTP кабела си, тролче нещастно. Поне по 5 лева на ден правиш ли от тъпи коментари, сдухан ковидиот? То не беше Бургас, Бургазлия, разумен, аман и т.н. плеяда имена и все едни и същи тъпи ковидиотски коментари, развален герберастки грамофон. Бегай при Боко у жипката, да го фелационираш.
35.
Име
04.09.2021 15:51:53
0
12
Ай сиктир вече с тия ковид новини за ковидиоти.
34.
Гнус
04.09.2021 15:27:42
1
10
Избръсни си жълтия мустак, че ще повърна
33.
BB garanted
04.09.2021 15:22:38
0
9
P.s. няма ли хапчета за този вирус ваксини на нула време направиха ами хапчета или няма да има нови щамове ще мине и замине, а идеята е друга?
32.
BB garanted
04.09.2021 15:20:43
0
13
След време ще плащат малките деца вместо с дядо Торбалан с Проф. Кантарджиев, ако не слушаш ще те вземе и ще ти закрие лицето с маска и децата изпадат в страх и почват да слушат:) Професоре изпуши лулата на мира остави го вируса настрани пийни една ракийка отпусни я тази душа, много е натегната пружината все.
31.
Голямо
04.09.2021 14:49:25
0
14
Реване,че хората се усетиха и вече не им се дават сума ти пари за безполезния PCR,който нищо не доказва.Лабораториите се оядоха яко,а този и останалите Кунчовци не спират да ядат г.на всяка сутрин,изроди!
30.
Браво!
04.09.2021 14:40:51
1
8
Супер статия! Тъкмо ми свърши любимия фантастичен и страшен пандемичен сериал "Живите мъртви" и о, радост- тук всеки ден пишат ужасяващи статии за ковид и ваксини! Благодаря :)
29.
Страхотна статия!
04.09.2021 14:38:43
1
10
В момента не дават любимия ми фантастичен сериал "Живите мъртви", но благодарение на флагман си намерих заместител- страшни апокалиптични статии за ковид по няколко всеки ден, благодаря :)
28.
Tsatsata
04.09.2021 14:38:36
0
12
Всички тези думи за скритата заболеваемост ги говори човека, който миналата година ратуваше да се вземат предвид само ПСР тестовете и да не се отчитат антигенните, защото не били верни ?!
Ако вземем днешните данни от приблизитено 1600 заразени, половината са установени с бързи антигенни тестове ...Ако ги извадим , както правеха миналата година, значи заразените са...800 човека ...
И цялата ни територия ще "светне в зелено"!
27.
Какво какво
04.09.2021 14:28:50
1
8
Какви 35 хиляди на ден се били ваксинирали , до "преди идването на служебното правителство"??!!
Кантарджията явно е забравил, че те самите направиха електронния регистър за заявки за ваксиниране ...
Той започна работа в края на февруари , беше пълен "до капачката " и наистина се ваксинираха по 25-30 хиляди на ден до.....12 март, когато ТЕ самите спряха ваксинирането с "Астра Зенека" и графика на ваксинирането се сгромоляса ...Едва в средата на април отново започнаха да ваксинират с Астрата, а Пфайзера и Модерната си бяха кът и бяха запазени само за членовете на избирателните комисии...
Кантарджиев , все пак са минали само 3 месеца , не прави хората съвсем идиоти , нали минахме по този път ?!
Графика на ваксините се срина още при вас ! През март и април , вие бяхте на власт!
26.
292
04.09.2021 14:25:45
1
19
Някяква психясала дрога се изцепила, че ще трепе Митева и я прибраха. Сега ще му разкажат играта, въпреки че и на гларусите им е ясно, че това е само пушилка. Кантарджиев постоянно, по де що има медия, заплашва цял народ, че ще мре от нещо, дето само той знае какво - и нищо.
25.
Д-р Фройдщайн
04.09.2021 14:04:51
2
20
Кантърджев, говедо невежо....млъквай и марш да си харчиш пенсийката по пиене и леки жени и остави Медицината на тези дето са я учили......спокойно теб те няма в списъка. Сгига плаши Народа срещу заплащане, вие с Кунчев- простият селски хитрец НАИСТИНА прекалихте с рекламата на НЕваксините убийци. Вашето тежко невежество и явна корупция са видни за всички с изключение на шепата идиоти, които по цял ден треперят и се чудят от къде ще ги нападне митичният Коронавирус, тези хора даже дръзнаха да се ваксинират и за това получават най-неискрени съболезнования........с тях е свършено. Що се отнася до теб....ще е добре да си направиш услуга, като си затвориш тъпата, невежа и мустаката уста. Грабвай Кунчев докато още не е станало късно и се наврете в някоя дълбока пещера, защото Лъжата за измисленият вирус ще гръмне след по малко от месец и тогава Народа ще иска да ви гори на клада........Вие сте продажни и некадърни кучи синове на издръжка от Биг Фарма и ще си платите за всичките лъжи с които заливахте Народа. Жална ви майка отрепки.
24.
Вижда се
04.09.2021 13:54:44
1
16
За две години града ни се напълни с нови лаборатории от различни вериги, някои луксозни и лъскави като молове, така стана и след намалените на ДДС на книките , напълни се с нови книжарници . Абсурдистан.
23.
До 22
04.09.2021 13:44:14
2
9
Какво въобще сравняваш здравните системи на нормалните некорумпирани държави с нашата? Като правиш сравнение, отчети, ако обичаш нивата на корупция и здравеопазване а другите държави.
22.
аман
04.09.2021 13:25:27
27
12
Българина е най-хитър и и най-умен, затова си заслужава хала. Цяла Европа се ваксинира, хората си намалиха смъртността и тежките случи, Бай Ганьо все го лъжат, Бай Ганьо е антиваксър, конспиратор, ще го чипират, ще го следят, ще го контролират. Невежеството е по-силно от тока. Ама като ги хване това вирустче, първи търчат в болницата и задръстват системата. Ходили цяло лято като разпрани по екскурзии и сега ми идват на работа накичени с Ковид. Всеки за себе си има право да прави, каквото си иска, но в това общество освен права имаш и отговорности. Пардон, това е за демократочно развитите държави, в Булгарситан всичко е разорана нива, тука живеят богоизбрани и богопомазани тъпаци, които не спират по цял ден да крещят едно и също. Някакви обществени аутсайдери, които нямат семейства и близки, че толкова млади хора си отидоха в тази пандемия.......Голямо затъпяване и опростачване.
21.
Burgas
04.09.2021 13:07:23
19
7
Ваксинирайте се!
Най високата смъртност в света, по времето на герб, и най ниското ниво на образование в ЕС, трябва да са показателни за всички поне малко критични хора.
Васксинирайте се!
20.
292
04.09.2021 12:36:16
2
21
Притеснява те, че хората не искат вече да се ръсят по 120 кинта за PCR тестове, щото си на шланг към някоя лаборатория. Или към повечето. За нищо друго не ти дреме.
19.
Чета
04.09.2021 12:24:09
6
18
Това,, което ме смущава, е сравнително бавно увеличаващият се брой на новорегистрираните случаи. Хора, внимателно прочете иРечението! Смущавало го, недоволен е! И как пък Един не излезе да каже: радвам се, че бавно се увеличават заразените. Да се надяваме на късмет да са съвсем малко. И как бе мамицата ви да ходи човек да се ваксинира?! Как, като ден и нощ кълнете!
18.
до 5
04.09.2021 12:12:45
5
4
Ми не, тъпотията ходи по-хора, които казват на черното бяло и не могат да осъзнаят фактите...
Друго си е обаче, колкото си по-тъп, толкова по-гръмогласен си...

Какво да очакваш от хора без образование и възможности да разбере една тебличка или графика... Да сте внимавали в училище, еле пък университета :):):)
17.
асдасд
04.09.2021 11:53:06
20
14
Тъпаците тръгват на почивки сега за празниците, хубаво да разнесем всички и после ще реват.
16.
Tl; dr
04.09.2021 11:38:38
7
30
Притеснява ни, че заразените се покачват бавно, защото хората не си признават, че са болни. Хората им прецакват статистиката, като не се тестват и го преболедуват инкогнито. Няма как да се всява паника, като вече на никой не му пука. Все повече хора осъзнават, че царят е гол.
15.
разумен ковидиот 2
04.09.2021 11:18:09
7
32
Естествено, че е манипулирана статистиката. Тя отдавна е стъкмистика. Но нали трябва да се раздухва истерията, колко му е да се направи стъкмистика за ковидиоти като теб. Нали си оваксен, какво си се загрижил? Ще оценя жеста ти, ако ми посочиш колко аутопсии са извършени на починали с щампата "ковид-19".
14.
Стилиян
04.09.2021 11:06:48
6
31
Еее закакво ги показват постоянно тия политизирани лица, чиято работа е единствено да всяват смут и да правят черни смъртни прогнози. Несериозно е
13.
1
04.09.2021 11:02:24
27
12
Затворете заведенията денонощно за година и ще се оправи всичко.
12.
Хаха
04.09.2021 10:39:44
15
42
Гнусният боклук е недоволен. Не може да надува бройките и комисионите намаляват. Стъпчете го тоя нищоставащ!
11.
30000 теста
04.09.2021 10:38:57
11
35
И 1600 положителни кви нови вълни бе повече тестове по малко заразени тоя идиот за нови вълни говори, преди ковида имате ли статисика от грип колко хора са починали и да ги наложите , и като пишете починал от ковид ,доказано ли е с аутопсия причината за смъртта , защото починал с ковид е едно ама починал от ковид е друго .
10.
до 7
04.09.2021 10:37:08
6
13
Абсолютно прав си! Глупаците и манипулаторите наистина трябва да се убиват с мълчание. Бях решила да не коментирам повече, особено пък в тези теми, и пак се поддавам на гадния наркотик...
9.
Бай Шиле
04.09.2021 10:36:53
1
14
В Русия съм.
8.
Лост
04.09.2021 10:33:41
9
29
Щом не им харесват числата, значи хората правели мушенгии и им развалят прогнозите.
7.
Да го д..
04.09.2021 10:29:52
12
37
От над година подобни новини ги подминавам, не знам що си хабите нервите да четете и коментирате. Майната им жалка, живейте си и се наслаждавайте на живота.
6.
Трол
04.09.2021 10:28:57
3
29
А предишните вълни нямаше скрита заболеваемост, така ли? Колко бяха реално заразените миналата есен, когато се отчитаха само ПСР тестовете и се правиха по 7-8000 теста? И как по-точно ще спрете делтата, като тя е навсякъде? До няколко месеца нова мутация, резистентна на ваксините ще измести делтата.
5.
до 2
04.09.2021 10:26:43
7
21
То си е казано, че тъпотията не ходи по гората... Обича да се разхожда по коментарите и да повтаря една и съща глупост като развален грамофон.
4.
НЕВЯРВАЩ
04.09.2021 10:25:57
15
37
Този докога ще се изявява, я го приберете
3.
до 1
04.09.2021 10:23:50
7
25
Събота сутрин е! Супер, мега, кошмарно, извънредно, трагично, страховито опасен ден!;-)

Толкова са заети с камарата фалшименти, че "оповестяват" събитията в града след като са се случили - вижте какво сте пропуснали!
2.
разумен
04.09.2021 10:20:35
18
16
За плоскоземците е измислена статистиката- 2-3пъти повече смърт. 70г.максимална продължителност на живота. Отваряш НСИ и четеш. Или и статистиката е манипулирана?
1.
Без почивка
04.09.2021 10:14:15
14
43
Ковид истерията трябва да се раздухва. Да преизпълним плана, поне по 5-6 страшни новини за ковидиоти на ден!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Заради дългове продават легендарен завод Заради дългове продават легендарен завод Необслужен кредит извади на продан този имот  Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Вдигат пенсиите с 11 % Бременната съпруга на руски опозиционер подала молба за закрила в Бургас, но се оказа без документи Бременната съпруга на руски опозиционер подала молба за закрила в Бургас, но се оказа без документи Докато се бори със системата, семейството чака Андрей - младши  Президентът Румен Радев се отказа от ветото върху Закона за хазарта Президентът Румен Радев се отказа от ветото върху Закона за хазарта Промените настъпиха в момент, в който една от националните телевизии е на пазара  Мислите си, че в България имотите поскъпват бързо? Вижте това място - 48 % за година Мислите си, че в България имотите поскъпват бързо? Вижте това място - 48 % за година Огромен интерес към лускозни имоти в Дубай Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Той е победителят в 12-ия сезон на шоуто за имитации "Като две капки вода" Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Фолкаджийката получи висока оценка за певческите си възможности и интелекта си 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас Ето кои са те  4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение 4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение Истинските мъже искат жена, която ги вдъхновява, защото в живота ѝ се случват страхотни неща Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Кои знаци имат безмилостен стремеж майка им и баща им да се гордеят с тях
Целият свят не може да откъсни очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсни очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори