×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Забраниха фестивалите и съборите заради COVID-19, кръчмите с вечерен час


Забраниха фестивалите и съборите заради COVID-19, кръчмите с вечерен час
Здравният министър Стойчо Кацаров обеща пари за засегнатите от новите мерки, приети срещу COVID-19
02 Септември 2021, Четвъртък, 09:42 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Училищата започват присъствено, отменят волейболните и баскетболните срещи

Учебната година ще започне присъствено за всички ученици. Всички събори и фестивали обаче ще бъдат отменени до 30 октомври, а заведенията ще са с вечерен час – до 22:00. Това са част от новите мерки срещу COVID-19, които ще влязат в сила от понеделник.

Налага се да приемем нови противоепидемичните мерки, за да запазим живота и здравето на хората. Това каза на брифинг здравният министър Стойчо Кацаров.

Няма причини за паника, уверява той.

„Поискахме становища от браншови, съсловни организации. Над 40 предложения получихме и те са разгледани от нас. Ще бъдат изпратени на министъра на финансите и на икономиката, за да се компенсират хората“, заяви министърът.

Училищата ще започнат присъствено. Не бива децата да плащат цената за това, че ние възрастните не се ваксинирахме“, добави той.

Мерките ще важат от 7 септември до 30 октомври. Провеждането на присъствени, групови занятия в езикови, образователни и др. обучителни центрове и школи се допуска при спазване на физическа дистанция от най-малко 1,5 метра при най-много 10 души в помещение. 

Носенето на защитни маски за лице, хигиената на ръцете, редовното проветряване на всеки час и дезинфекцията са задължителни. 

Преустановява се посещението в детски центрове, клубове и др. предоставящи, организирани, групови услуги за деца. Провеждането на конгресни и конферентни мероприятия – семинари, симпозиуми, обучения и др. се допуска при използване на не повече от 30% от капацитета и до 30 участника в помещението, в което се провеждат при спазване на физическа дистанция от най-малко 1,5 метра и носене на защитни маски от всички участници. 

Провеждането на конкурси и масови изпити се допуска при използване на не повече от 30% от капацитета и до 30 участника в помещението.

Преустановява се провеждането на всички масови мероприятия като музикални и др. фестивали, събори фолклорни инициативи и др. Посещенията на кина, театри, циркови представления, концерти и др. сценични прояви на закрито се допуска при не повече от 50% от капацитета на помещенията и използването само на седящи места. Спазването на физическа дистанция между посетителите, носенето на защитни маски за лице са задължителни. 

Посещението на музеи и галерии се допуска при не повече от 1 човек на 8 кв. метра при спазване на физическа дистанция от най-малко 1,5 метра и носене на маски. 

Школите, центрове и др. обекти за танцово и музикално изкуство ще останат отворени, ако се използват при не повече от 30% от капацитета на помещението до най-много 10 присъстващи. Провеждането на спортни състезания с професионален характер на закрито се допускат без публика, а на отрито изискването е да се използва не повече от 30% от капацитета на стадиона. Всички зрители трябва да са седнали. Всяка трета седалка може да бъде заета. Трябва да се спазва физическа дистанция от най-малко 1.5 метра и да се носи маска. 

Допустимо е да се ходи на фитнес, но при използване на не повече от 30% от капацитета на помещенията. Спортните зали и клубове, както и плувни басейни може да се използват само за индивидуални спортове при използване на не повече от 50% от капацитета им и спазване на физическа дистанция от най-малко 1,5 метра. 

Провеждането на колективни спортове на закрито се преустановява. Посещенията в балнеолечебни, терапевтични  и СПА центрове се допускат при 30% от капацитета и с график за индивидуално използване на услугите, както и със спазване на физическа дистанция от най-малко 1,5 метра, носене на защитни маски, когато е възможна тяхната употреба. 

Посещенията в заведенията за хранене и развлечения, игралните зали, казината се допускат само във времето от 7:00 до 22:00 часа при отстояние от 1,5 метра между облегалките на столовете. Не се позволява сядането на повече от шест души на една маса. 

Допуска се провеждането на събития от частен характер – кръщенета, сватби и др., но до 30 души, ако е на закрито и до 60 на открито. 

Всички физически и юридически лица, които са собственици или управляват търговски, административни или др. обекти, които предоставят услуги на гражданите, трябва да създадат организация за контрол на броя на клиентите, като не допускат повече от един човек на 8 кв. метра. 

На всички пазари, тържища, базари, се създава организация на еднопосочно движение. Нужен е и контрол на влизащите лица и не се допуска повече от един човек на 8 кв. метра. Работещите и посетителите са длъжни да носят защитни маски. 

Работодателите и органите по назначаване се задължават да организират работния процес на служителите в дистанционна форма, работа от разстояние, надомна работа, където е възможно, като се допускат присъствието в предприятията най-много 50% от персонала. 

Посещения на външни лица – свиждания в лечебни заведения се допускат само с пълен комплект предпазни средства и не повече от един човек на стая по едно и също време по ред, определен от ръководителите на болницата. 

Допуска се при определено събитие 100% от персонала, заети с мероприятието, да присъства, ако хората имат валиден цифров КОВИД сертификат на ЕС за ваксинация, преболедували са или представят отрицателен резултат от изследване, или аналогичен документ. Тестът за COVID-19 обаче трябва да е направен до 72 часа от влизането на човека в помещението. 


В категории: COVID-19


Флагман.БГ Никога не печете тези храни във фолио! Никога не печете тези храни във фолио! 16/05/2024, Четвъртък 10:40 0
Флагман.БГ Ето какво време ни очаква днес Ето какво време ни очаква днес 16/05/2024, Четвъртък 08:02 0
Путин пристигна в Китай
Путин пристигна в Китай 16/05/2024, Четвъртък 07:03 7
57
Коментара по темата
57.
Смях
04.09.2021 22:11:38
0
0
Как са ги забранили, като в Бургас почвя Рибния фестивал?
56.
до 47 Wow...
02.09.2021 18:02:54
1
3
Не знаех, че сценарият е бил описан в такива подробности още през 1942...
55.
Ротшилд
02.09.2021 16:26:22
2
2
Тоя Кацаров до преди няколко месеца, когато беше само гост в разни телевизии други ги разправяше. Уж беше голям противник на мерките и ваксинирането, а сега друга песен запя. Но какво друго да очакваш, то целият служебен кабинет селектиран от умствено изостаналия Радев е пълен с некадърници и малоумници.
54.
Леле мале
02.09.2021 15:55:50
2
7
Баш овцете си мислят, че цял свят тъпи, а те най-умни.. Ни моа, като нашето друго няма никъде. Не случайно все сме първи по класациите, драги ми 'прочетох в интърнета, мани ги тия ваксини'. Сладури (-:
53.
...
02.09.2021 15:02:25
3
0
„Училищата ще започнат присъствено. Не бива децата да плащат цената за това, че ние възрастните не се ваксинирахме“, добави той.
А децата ваксинирани ?
52.
До 34
02.09.2021 15:01:17
0
4
Ей,не разбрахте,че в Израел ваксинирани са под 60%Те започнаха първи ваксиниране,но изостанаха И са много далеч от колективен имунитет. Къде са 60, къде 90 ???
Има много по- ваксинирани - Малта,Дания,Исландия,Белгия,Германия....
51.
До 43
02.09.2021 14:47:15
1
4
Ами срещай си се ти с Ковида.Аз нямам желание!
50.
КороноТъпак
02.09.2021 13:20:51
3
8
А най-после след толкова милиарди и милиарди изразходвани средства НЯМА ЛИ ДА ОТКРИЕ ТЕСТ за разпознаването на това чудо невиждано САРС-2 ? Един, единствен тест само за този вирус. Толкова ли е трудно ?
Особено ако го няма !
49.
КороноТъпак
02.09.2021 13:17:24
6
7
Уау.. 22 часа на Ковидааа. Прибирайте се да не ви издебне зад ъгъла... УаааУу.
И Служебното Правителство същото кат Борисовото.
Тъпунгер до тъпунгера !
48.
До 43
02.09.2021 13:10:10
2
8
За жалост на много българи, нашите експерти в сферата на здравеопазване са забравили да посещават научни форуми и да четат научни статии, откакто са завършили. Резултата е първо място в света по смъртност.

Тези специалисти, черпят знанията си от фармацевтичните компании, на които са рекламни лица. Не случайно проф. Чорбанов многократно е казвал, че няма друг български представител на международните конференции за ваксини и имунология.
47.
Притча за страха който убива
02.09.2021 13:05:41
4
6
Разговарят млад мъж и дяволът:
- Как успя да пратиш толкова много души в ада?
- Чрез страха.
- Браво на теб! И от какво се страхуваха? Войни ли? Глад?
- Не.Болест.
- Не се ли разболяха? Не умираха ли? Нямаше ли лек?
- Не се разболяха. Те направо умряха. А имаше лек...
- Не разбирам...
- Повярваха, че единственото нещо, което трябва да запазят на всяка цена, е Живота! Спряха да се прегръщат, спряха да се поздравяват. Оставиха всички човешки контакти. Оставиха всичко, което беше човешко! Останаха без пари. Загубиха работата си. Избраха да се страхуват за живота си, дори ако нямаха какво да ядат. Вярваха на чутото, четяха вестници и сляпо вярваха, че четат истината. Отказаха се от свободата. Никога повече не напуснаха дома си. Не ходеха никъде. Никога повече не посетиха приятели и семейство. Целият свят се превърна в огромен затвор с осъдени доброволци. Те доброволно приеха всичко! Всичко това, за да преживеят още един мизерен ден. Не живееха, а умираха всеки ден! Беше твърде лесно да се отнемат мизерните им души.

Клайв Стейпълс Луис "Писма на душедавеца" 1942г.
46.
гост
02.09.2021 13:02:51
0
8
Нарочно след 7,09. за да мотат да се навилнеят на Аполонията ........... софиянците!
45.
Do 35
02.09.2021 12:58:52
0
0
оу нима и какво е платил Боко? А Тато какво плати? А другите кво платиха? А тукашните мафиоти Митьо очите боксьора и т.н. кво платиха? Или викаш като умрат ще идат в ада щото твоя господар израелтянина така го е представил в романа си биография ?
44.
До 42
02.09.2021 12:54:23
4
5
Странно как мнението на Петрунов и много други специалисти е противоположно на Вашето, но предполагам Вие знаете по-добре, все пак сте завършил имунология за две седмици във фейсбук ;)
43.
До 41
02.09.2021 12:51:04
6
7
От ваксините има смисъл, от експерименталните течности - не.

И знаеш ли кое е най-забавното в твоя коментар - след като се срещнат с ковид, ще имат доживотен имунитет, докато след като си сложат течностите, трябва да си бият бустерни дози на всеки 3 месеца, за да имат по-леко прекарване на болеста, срещу която даже нямат имунитет. Да не говорим, че остават и преносители на болестта.

Благодаря ти за пожеланието, гой!
42.
.....
02.09.2021 12:44:44
8
9
Тук е пълно с хора, които си нямат най-малко понятие от това, което се опитват да коментират, не познават действието и смисъила дори от най-елементарните ваксини, но сега са решили да напишат нещо, за да са в играта. Хора, които умишлено неспазват мерки, щото са безсмъртни и са голямата работа и не им пука кого заразяват през това време. На всички тях желая близка среща с Ковид...той си знае работата
41.
Това скъпи демократи
02.09.2021 12:28:48
3
6
е, лицето на истинската демокрация-само забрани и тежък мор за раята!
Кой не скача е червен, А !
40.
До 37
02.09.2021 12:28:40
1
2
В официалния документ от 27 август на ACDC, който е достъпен на сайта на организацията.

До 2-3 седмици и на Кунчев ще му бъде казано и ти ще разбереш, спокойно. Той така предишния път не беше разбрал за маските и ходеше и разправяше как нямало смисъл от тях, докато не му подшушнаха на ухо.
39.
до 36
02.09.2021 12:22:02
3
2
То си личи, кой е кух, като не знаеш, че не всички течности са иРНК, не рнк както само неграмотник като тебе би казал. Нито пък си имаш най-малка представа какво им е действието, но нормално за гой.

АCDC задължава карантиниране във всички случаи освен:
Минали са 2 седмици от последната ви ваксинация и не повече от 3 месеца от последната ви бустерна доза.
38.
до 32
02.09.2021 12:21:43
2
2
Колко си тъп наистина, от къде научи толкова много идиотии.
37.
До 32
02.09.2021 11:56:27
7
2
Кух си като хралупа. Прочети какво са и как действат рнк ваксините , и после пиши алабалистики.
36.
Do 33
02.09.2021 11:55:00
0
8
Чичо ти Митко е сърдит на Бойко заради Росенец 2020 и само чака да му свърши мандата и да си живее богато старините. Въпроса е, че всеки плаща цената, за това което е направил. Бог да им е на помощ
35.
Не съм длъжен
02.09.2021 11:53:22
7
18
Не съм длъжен да се ваксинирам, за да угодя на Ангел Кънчев и неговите фенове параноидни хипохондрици, които втълпяват усещане, че обществото е длъжно да се грижи за собствените им страхове.
34.
До 19
02.09.2021 11:50:38
5
6
Наясно ли сте какво става в Израел в момента? 90% са ваксинирани и отново са затворени и с много болни. Онзи ден техния Кунчев им каза, че имало много болни, защото много хора си сложили 2 дози и се мислят за безсмъртни, а не разбират че сега трябва да сложат и третата доза. Тук врага са не ваксинираните, но ако се ваксинират повече от 50%, ще ни кажат, че трябва и трета доза и тия с по 2 дози са опасни, защото нямат трета.
33.
Любопитен
02.09.2021 11:49:24
0
10
А чичо митко знае ли ?
32.
бустери
02.09.2021 11:49:06
13
9
Всеки ваксиниран трябва да бъде карантиниран 14 дни след поставянето на първа, втора и всяка следващата бустерна доза на течността за да не разпространява заразата, тъй като е с доказан ковид.

Бустерна доза на всеки 3 месеца с 14 дни карантина, за да се поднови ефекта от ваксината.

След като бъдат наложени тези мерки, тогава пропангандирайте за ваксиниране.
31.
Супер мерки
02.09.2021 11:44:37
9
16
Чуждестранните хипермаркети остават отново отворени. Там вируса го няма, а тези с по 2 дози какво аи мислите, че сте безсмъртни ли? Бързо при лекаря за трета доза!!! Заради вас сме на тоя хал.
30.
До 23
02.09.2021 11:43:26
0
2
И аз това щях да питам...
Предполагам че важат. Ще се итървем от тях по-рано от предвиденото :)
29.
Бее
02.09.2021 11:39:14
10
5
И да се ваксинирате и да не се ваксинирате пак ще умрете от ковид неизбежно е овце
28.
От 15 до 19
02.09.2021 11:38:23
6
1
Е като затварят без стимули за ваксинация, те хептен няма да се ваксинират. Какъв е смисълът? Въртим се в кръг.
27.
Меден курнишки селяк
02.09.2021 11:36:11
13
11
Да се бяхте ваксинирали утрепки сега ще го ядем бахура .Опа sorry Меден руднишките шушляци са безмъртни и неуки на ваксини не вярват .
26.
Граждани на Бургас
02.09.2021 11:35:55
5
17
Сега чакаме Паздеров да се събуди от зимния сън, да излезе от безкрайните си отпуски, болнични и т.н. и да започне да контролира спуснатите от МЗ мерки. Да го видим дали ще посмее да глоби безсмъртните фестивали и дискотеки.
25.
444
02.09.2021 11:28:48
5
9
Само вижте рекламите във флагман д джей парти балканско парти и кви ли не партита на десети септемвридемек другата седмица те мерки . Аве ей измислени я на оставете да си мрем на спокойствие . На нас ваксина не ни теребва ние си имаме пико и сме безмърни и тъпи . Нас искат да ни чипират отровят и какво ли не сякаш сме много важни . Кой на знае нас бе
24.
До 22
02.09.2021 11:26:12
5
8
Тези течности не предотвратяват преноса на кови в носоглътката, което обезмисля тяхната социална цел, като те остават лично средство за превенция на тежко боледуване със срок на действие 3 месеца, нямат никакво социално въздействие върху разпространението.

Децата не боледуват тежко от кови, следователно естествения имунитет, който ще образуват и който е доживот, ще помогне намаляването на разпространението на вируса.
23.
Тролче
02.09.2021 11:22:59
1
15
Мен ме интересува за Планета Пайнер важат ли правилата? Ила пак ще побърква всички след 1 часа през нощта. Общината спунка зимен сън май.
22.
До 15
02.09.2021 11:17:54
6
7
Прав си пазят, да не се разболееш тежко, но не и да не принасяш вируса и да заразяваш други лица (най-вече децата, които още не могат да се ваксинират!)
21.
Алеко
02.09.2021 11:16:06
7
20
Няма смисъл да убеждаваш ганьо. Дори и за пример да му дадеш Дания, в която средната работна заплата е 4000€ и хората живеят спокойно до 90г възраст той няма да повярва, ганьо е по-напред от тези толупи датчаните. Да не говрим, че белото, мд-то, хаповете и алкохола дето жули ганьо са синтезирани в някой гараж в Меден Рудник, но ваксината е по-опасна и може да отключи какво ли не в така добре съхранения организъм на ганьовеца!
20.
ваксиниран
02.09.2021 11:13:05
16
6
НЯМА СМИСЪЛ ОТ ЗАБРАНИ!
КОЙТО ИМА УМ В ГЛАВАТА НЕ ПОСЕЩАВА МАСОВИ МЕРОПРИЯТИЯ.
КОЙТО НЕ Е ВАКСИНИРАН И НЕ Е ВНИМАВАЛ , ДА НЕ ОБВИНЯВА ПОСЛЕ ДЪРЖАВАТА
19.
до 15
02.09.2021 11:03:32
20
20
Защото хората не се ваксинират!!! Това е основният проблем в България. Ще им вкарат чипове, за да ги следят и ще им откраднат ДНК-то. Пълни глупости.
18.
Мангъров Кукумицина
02.09.2021 10:54:09
16
9
Затваряйте всичко, а мене в Карлуково.
17.
Идва ли
02.09.2021 10:53:04
2
26
Идва петък, а с него се задава и поредното разтърсващо парти до зори в DOCK 5 Night Club
16.
Е
02.09.2021 10:51:28
9
17
Абсолютно половенчати мерки........
Резултат няма да има
Болните ще се увеличават , а болниците ще се "пръскат" по шевовете
Никой не спазва нищо, а да не говорим за ваксинация !
15.
М
02.09.2021 10:50:07
11
14
Защо трябва да има мерки? Има 4 вида ваксини, всички пазят от тежко протичане на болестта. Какъв е смисълът пак да има мерки?
14.
Що спаха
02.09.2021 10:47:30
13
23
А познайте що спаха. Чакаха тука някой на място да прояви загриженост, ама не дочакаха. Бургас се разпра от фестивали, а сега ще пълним болниците.
13.
Аз
02.09.2021 10:39:30
21
25
Досега защо спахте, г-н министър? Защо отпуснахте всичко и позволихте това безобразие по Черномирието? Защо допуснахте да си загубят живота толкова много хора? Защо никой не контролираше? Защо само в Бг не се спазват мерките и всеки роптае? Защо в други държави мерките са строги и се спазват? Защото има много големи глоби, а тук - нищо!
12.
Miko
02.09.2021 10:36:27
8
13
Но дискотеки и ресторанти - не.
Много долни и много страхливи.
11.
Ррре
02.09.2021 10:35:33
7
18
Миналата година маски горяха същите тези
10.
Притеснен
02.09.2021 10:32:32
3
27
Рибения фестивал ще го има ли? Веско Маринов ще дойде ли?
9.
до 1
02.09.2021 10:28:59
26
32
В Израел се ваксинираха, заразени са в пъти повече хора от тук, а умират в пъти по-малко... Ей тва стана, и то не само там, във всички нормални страни, където хората могат да мислят е така. Само ние тука сме най-хитри и умни и ни е страх от игли... Ама така е, това е отмъщението на българското образование в действие. Само профанирани имбецили навсякъде.
8.
лидка
02.09.2021 10:21:41
3
13
Кви мерки бе, бутафория. Каво се пренася в София скоро
7.
Большой театър
02.09.2021 10:21:04
8
25
ЕС по-бърьо да превежда милуардите, че нашите ще се насЕрат от преиграване
6.
Цецо
02.09.2021 10:19:29
4
13
Дишайте ракия-етилови пари дезинфектира белия дроб
5.
Помяри
02.09.2021 10:12:51
26
30
Като не спазвате сегашните мерки то е логично че ще наложат по строги.

Чиста логика, ама Ганъо...
4.
Ясно е за всички,
02.09.2021 10:11:46
14
22
че всичко се повтаря и повтаря, за да се стигне до Лакдаун, за да може да се вземат онези големи парички, но условието е да се започва поетапно, плавничко с разболели се хорица.
3.
???????
02.09.2021 10:08:54
12
19
Доцент Кунчев бил в болнични.Може би народната любов му е дошла в повече.Скорошно оздравяване, че няма кой да се грижи за психичното ни здраве.
2.
Гражданин
02.09.2021 09:49:47
6
19
Преди да а написали какви са мерките ми е ясно че не е нищо хубаво!
1.
...
02.09.2021 09:47:44
20
41
В Израел като се ваксинираха какво стана
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ергенът Алекс ще си тръгне от шоуто с една от тези лелки Ергенът Алекс ще си тръгне от шоуто с една от тези лелки В снощния епизод си тръгна стюардесата Йоана Съдебен инспектор удари две чашки и налетя на камериерки Съдебен инспектор удари две чашки и налетя на камериерки Александър Мумджиев се опитвал да накара камериерки да си легнат с него Министърът Цоков обеща професорите да не получават заплати като хигиенисти Министърът Цоков обеща професорите да не получават заплати като хигиенисти Разпределението на парите на университетите обаче няма да се дават на калпак, увери той Новите депутати ще взимат по-ниски заплати от сегашните Новите депутати ще взимат по-ниски заплати от сегашните Народните представители ще получават месечно под 6700 лв., при над 7000 за сегашните депутати Алексей Петров осъди посмъртно прокуратурата Алексей Петров осъди посмъртно прокуратурата Вдовицата и дъщерята ще получат обезщетение по делото "Октопод" Стряскаща статистика! Над 1 млн. българи нито учат, нито работят, нито чакат помощи Стряскаща статистика! Над 1 млн. българи нито учат, нито работят, нито чакат помощи Средностатистическият профил на неактивните у нас е жена на 56 години, със средно образование, която живее в град Ще спрат ли бунта на ректорите с обещаните 39 млн. лева? Ще спрат ли бунта на ректорите с обещаните 39 млн. лева? Още 184 млн. лева трябват за заплати, каза проф. Миглена Темелкова Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Първите туристи у нас пристигнаха на 2 май и са от Великобритания Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури
Гардовете на Фици действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фици действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори