×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Всеки пети българин умира преди да навърши 65 години
  • Почитаме Емилия - светицата, основала първия девически манастир
  • Хороскопа си за деня четете тук
  • Питбулът-убиец от Варна хапел наред, експертиза на съдебен лекар решава съдбата му
  • 12 съдебни заседатели решават дали Тръмп да влезе в затвора, а Илон Мъск се гласи да му е съветник
  • Бедствено положение в Тексас! Части от връхлетяния от бури щат остават без ток с дни
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ ще изтърве Приморско, ако остави Димитър Димитров да се налудува


ГЕРБ ще изтърве Приморско, ако остави Димитър Димитров да се налудува
Лиляна Димова вече не се съобразява с Пламен Георгиев, но не той е нейният проблем
16 Март 2011, Сряда, 15:23 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА

Реанимират бившия кмет, за да смени червената Лиляна Димова. Ако хората на Борисов не пресекат „Напред, Приморско“, по-добре изобщо да не вадят Димитър Германов

Внезапната и непрежалима загуба на кметския стол за дълговечния Димитър Димитров в Приморско през 2007 г., изглежда е обеца на ухото му и сега човекът се е стегнал за реванш цели осем месеца преди октомври. Димитров вече има предизборен щаб, начело на който стои местният бизнесмен Димо Парушев. Това ни съобщи източник от Приморско, оглавяващ голяма политическа сила, при когото Парушев дошъл за преговори миналата седмица. Оттогава вражеските партии наблюдават под лупа движенията на Парушев и сформираното от него гражданско движение „Напред, Приморско“.

„Да, вярно е, стягаме се за изборите, до този момент съм провел разговори с Атака, с НДСВ, СДС, предстоят ми срещи с още десетина формации вдясно и в центъра, както и с отделни граждани, които имат влияние по селата. На етап проучване на нагласите сме – имам думата на Димитър Димитров, той ще се кандидатира отново само, ако е сигурен, че може да разчита на достатъчно висок процент от общо 4-е хиляди гласоподователи. Много прецизно ще се направи нашето проучване и тогава ще се прецени дали да се действа или не“, потвърди ни Парушев. Той допълни, че е обиколил доста от своите съграждани и като цяло усеща, че те са променили мнението си за него, смятат го за най-добрия управник в историята на Приморско и че могат отново да разчитат на него.

Засега противници на Димитров се очертават сегашната кметица Лиляна Димова от БСП, която обаче напоследък не желае да отговаря на въпроса ще се кандидатира ли или не. В областното ръководство на БСП подготвяли друго младо момиче за нейна наследничка, но то било твърде незряло и неопитно, затова след огледа на ситуацията в морското градче, червените се уверили, че трябва да хвърлят в борбата отново Лиляна. „Като краен вариант спрягат лидерът им Пенко Калудов – домакин в местното звено на „Пристанищна администрация“, допълни ни информацията Парушев.

Другият сериозен кандидат ще е председателят на ОбС Пламен Георгиев, който е бивш атакист. След скандала между двамата бащи на националистичаската партия Волен Сидеров и Валери Симеонов той предпочете да остане лоялен към боса на СКАТ тв и изостави Сидеров. Георгиев е набрал доста голяма инерция, популярен е, защото се държи нормално с хората и може да ги изслушва с часове.

 
Тодор Илиев през времето, когато беше шеф на местния парламент, за него сега се говори, че е „слаба ракия”

Държи се човечно и именно той извади далаверите с раздадените права за строеж на софийските съдии, разобличи приближените на екскмета Димитров, които години наред са изсмуквали общинските фирми.

От известно време Георгиев и Димова са в обтегнати отношения, защото кметицата разбра, че той е потенциален претендент за мястото й. Иначе в началото „мелеха“ доста добре. Проблемът на Георгиев е в това, че той ще чака Валери Симеонов да даде знак дали застава зад него, или ще се сниши в полза на Димова. В продължение на близо 4 години крайно критичната медия нито веднъж не намери кусур на червената управничка, въпреки, че шефът й обича да парадира със своите десни убеждения. „Не спрягайте името ми като кандидат за кмет, защото до този момент разговор със Симеонов по темата не съм водил, не е редно аз да искам този разговор“, каза ни Георгиев, който си дава ясна сметка, че ако мощната медия не е зад гърба му, няма шансове да успее.

Опити да се конкурира през октомври прави и Тодор Илиев – лидерът на ВМРО, който в началото на мандата получи доверието на Димова и стана шеф на местния парламент. Твърде рано обаче започна да скача срещу нея и да прави опити да я събаря, което коства поста му. „Илиев удари наколенките на ГЕРБ да го издигнат за кмет, но оттам са го шутирали, защото е бита карта, пък и за Приморско управляващите подготвят мвого сериозна кандидатура“, каза ни източник от малкото градче.

 
Димитър Германов бил способен като управник, но не бил в час с интригите, сн. ГлобусНюз

Ставало въпрос за бившия кмет на Ясна поляна Димитър Германов, който наскоро оглави новосформираната Агенция за контрол на храните в Бургас. В структурата му работят 140 души и отзивите за новия началник са много добри. В Приморско Германов не е особено популярен, но ако герберите положат усилия, ще могат да го наложат успешно, смятат тамошните анализатори.

Всичките тези кандидатури дотук обаче могат да се разбият с гръм и трясък, ако старият играч Димитров наистина поиска реванш.

След сриването му през 2007 г. Приморско оцени какво е направил, а именно - устрои всеки местен жител с право на строеж, с бизнес или  „върна“ земя в бивши земеделски райони морето с измислени документи и с помощта на софийско съдийско лоби. (виж интервюто с Димитров) 


В категории: Созопол


Рецепта за пилешки пуканки
Рецепта за пилешки пуканки 30/05/2024, Четвъртък 21:00 0
66
Коментара по темата
66.
Неутрален
08.07.2011 20:04:57
1
4
Приморчани,не сте толкова задръстени хора а от интригите ви губи хубавото ни градче !!!!!!!!!Видяхте Лиляна какво направи !Готови сме умрели !Какъв е този безличен докопал се под крилото на ГЕРБ търси милостиня За нищо не става !!!!!!!! Прехвърлят го от пост на пост докато сам се сети ,че не е за него!Захарина Боже мой-няма интелект, няма идеи ,ограничена отвсякъде!Какво правите дотука ли стигнахте! В името на Приморско обединете се ,загърбете личните страсти и отмъщения Хванете последния влак Умираме прави После ще бъде късно!!!!!!!!!!!!!!
65.
хаха
30.05.2011 22:12:21
1
6
абе ръководство на герб защо така не включихте и другото герберче дена вълкова от ясна поляна във вашето ръководство тя е баш лидера на герб в ясна поляна пък нали е кандидат за кмет опазил ги бог яснополянци от такава тъпа кметица като нея ха ха ха
64.
Николета
28.05.2011 22:47:59
1
2
Искам да ви кажа че всички, които подкрепят Д-р Германов са слепи да не видят какво направи той със село Ясна поляна,че остави едно село без кмет.Ама той така ще постъпи и с Примоско,ще го остави на половин мандат.И приморчани ще се разочароват като хората от село Ясна поляна.Времето ще покаже......
63.
дива къпина
23.05.2011 18:55:13
2
3
Изключително елементарно мислене-неохранявана община, изнесено "незнайно какво"-наистина ли вярвате в тези конспирации или гледате много филми? И общината не беше потънала. Удобни журналисти услужливо поднесоха информация за "ОГРОМНИТЕ" дългове, които горката, нещастна, нова кметица е наследила от лошия, страшен, ужасен, бивш кмет.Невярно, най-малкото неточно, но пък атрактивно. Само да вметна- надявам се "Бивш" и "Настоящ" скоро да разменят местата си - просто житейската логика го изисква.
62.
нвдхнн
22.05.2011 23:51:12
0
2
напнарра враламван зеванп пна
нпонопл;явра ява-апмяр
61.
сиси
22.05.2011 16:13:59
1
2
Пишете,че общината потънала,а защо потъна,ако не се лъжа,когато дойде Лиляна на кметското място вече беше с ОГРОМНИ дългове.А и вечерта на изборите общината не беше охранявана и се вадиха едни документи едно чудо,така че хайде моля ви се!!!!
60.
делфин
06.05.2011 07:44:50
9
2
Ти с черния списък си голям помияр.Много помия и лайна си изял от дъртия гъз на димитров и чакаш за още.Какво като ги пишеш тука тоя какъв е онази каква е.Заставай на центра пред хората и там викай кой какъв е.Ама те е страх.Затова каквото и да пишеш ти си оставш един лайноедящ и страхлив ТРОЛ!
59.
цвете герберче
02.05.2011 22:59:29
1
1
http://www.facebook.com/group.php?gid=115564938486841
Елате при нас "Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни"
Политическа партия ГЕРБ Приморско.
ОБЩИНСКО РЪКОВОДСТВО:
Общински координатор - Захарина Неделчева
Орг. секретар - Ваня Мандова
Катя Вълчева
Живка Ламбова
Георги Георгиев
Борислав Киров
Румен Желев
Димитър Германов
Яна Жекова - кмет -село Ново Паничарево
Тодор Тодоров - кмет - село Писменово
Стойчо Карабинов-кмет-село Веселие
Офис сътрудник-Галина Стойкова

ГЕРБ Предприемачи:
Председател - Павел Павлов
ГЕРБ Старейшини:
Георги Георгиев
ГЕРБ Младежи:
Станимира Тодорова
58.
надя
01.05.2011 16:41:29
3
1
коя е това цвете под даначното обяснете и на нас да го видим толкова ли е хубаво
57.
ЧЕРЕН СПИСЪК
30.04.2011 17:41:11
3
10
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ ВИНОВНИТЕ ЗА ПОГРОМА И ФАЛИТА НА ОБЩИНА ПРИМОРСКО СА: УЖ КМЕТ-Л.ДИМОВА, КМЕТ №1 КРАДЕЦ-КАТЯ БОЖИНОВА,ЗАМ.КМЕТ КРАДЕЦА БАГЕРИСТ-ИВАН ЦИГАНИНА, СОЛО ТА..К-ПЕНКО КАЛУДОВ,БРАТОВЧЕД НА ПЕНКО И ИНТРИГАНТ МАЗНЯР-ЗЛАТИН БОДУРОВ-КОЧА, ГЛАВЕН ИНТРИГАНТ И МАЗНЯР-БИСЕР МАВРАГАНОВ, БЪРКАЧ-СТОЯН ВАСИЛЕВ, ВЪЗДУХАР-ЗДРАВКО ВАСИЛЕВ, МУСТАК-МИТЬО МУСТАКА И АКО ТИЯ ХОРА ИЗЧЕЗНАТ ОТ ПРИМОРСКО ЩЕ ОЦЕЛЕЕМ.
56.
Кюприйка
30.04.2011 08:08:54
4
2
На младежа от Приморско!!!!Не си живял в Кюприя ,но този псевдо приморчанин стане ли кмет Ти се връщаш пак в Кюприя ,но без животни
55.
Димо Парушев
29.04.2011 22:26:39
6
3
Алоооо, тъпите пички от щаба на цветето под данъчното, що млъкнахте бе ???
Германов, Германов, Германов !!!!
Аде бе, що не го хвалите ???
Патки веселийски.
След две години ще членувате в следващата на власт партия.
54.
яница
29.04.2011 22:22:35
4
2
браво бисере евала за твоето изказване и аз съм на същото мнение има много интилигентни културни и образовани хора който могат да бъдат избрани за общински кмет на приморско нали знаяш на ветеринара къде му е мястото при животнитеееееее
53.
Бисер Киров
28.04.2011 21:51:17
5
2
Абе юноша бледен приморски, лиляно моме управлява първите си ДВЕ ГОДИНИ, заедно с нейните си комунисти станишевски.
Да видя някакъв ефект от това младежо приморски???
Тъпи пички от стаята на цветето под данъчното, стига сте писали глупости под различни имена.
Ветеринар да стане кмет на Приморско!!!
Ай сиктир.
52.
младеж от Приморско
27.04.2011 23:00:33
1
4
Нека не забравяме кое правителство е на власт.ПРавителството на ГЕРБ ще подкрепи кмета от ГЕРБ но не и друг кмет.Д-р Германов е кандидата на ГЕРБ итой ще бъде подкрепен защото за Приморско няма друга алтернатива и ако хората от общината искат да я изправим и я превърнем в просперираща община ,трябва да го подкрепим.В противен случай града пак ще е завладян отместните мутри които са с мераци да станат кметове.Нека проявим здрав разум и гласуваме за ГЕРБ иначе ще се простим с общинския център.Ние младите хора от Приморско ще гласуваме за кандидата на ГЕРБ водени от патриотични чувства да спасим Приморско,нашия хубав роден морски град.
51.
ЧЕРЕН СПИСЪК
26.04.2011 22:15:25
2
7
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ ВИНОВНИТЕ ЗА ПОГРОМА И ФАЛИТА НА ОБЩИНА ПРИМОРСКО СА: УЖ КМЕТ-Л.ДИМОВА, КМЕТ №1 КРАДЕЦ-КАТЯ БОЖИНОВА,ЗАМ.КМЕТ КРАДЕЦА БАГЕРИСТ-ИВАН ЦИГАНИНА, СОЛО ТА..К-ПЕНКО КАЛУДОВ,БРАТОВЧЕД НА ПЕНКО И ИНТРИГАНТ МАЗНЯР-ЗЛАТИН БОДУРОВ-КОЧА, ГЛАВЕН ИНТРИГАНТ И МАЗНЯР-БИСЕР МАВРАГАНОВ, БЪРКАЧ-СТОЯН ВАСИЛЕВ, ВЪЗДУХАР-ЗДРАВКО ВАСИЛЕВ, МУСТАК-МИТЬО МУСТАКА И АКО ТИЯ ХОРА ИЗЧЕЗНАТ ОТ ПРИМОРСКО ЩЕ ОЦЕЛЕЕМ.
50.
ели
26.04.2011 19:04:25
3
3
бургазлиев първо се запознаи със избирателния закон май не си наясно с тези неща конкурс за кметове няма кметовете се избират от народа акоса манекени да но не и кметовете а за този германов какво да кажа те коментарите показват дано му гласуват доверие хората за което се съмнявам изхождам от по доло написаното желая му късмет
49.
николета
26.04.2011 18:18:15
2
0
овчите мозъци ги няма защото шефа на агенцията по храните ги унищожи драгими бургазлиев
48.
Бургазлиев
25.04.2011 21:12:45
2
3
Към неизвестния-д-р Германов не се отказва ,него го изтеглят нагоре.От един кмет на Ясна поляна ,той стана шеф на Агенция по храните,много сериозен отрасъл.Това показва че не е случаен човек но явно имате сварени овчи мозъци и не го виждате.Е ,сега дано го проумеете.!Така че щом има конкурс за общ. кмет то аз съм за д-р Германов!!!
47.
госпожа Победа
25.04.2011 16:54:07
6
1
Виждам че има доста разногласия относно кмет на Приморско.Предлагам да направим конкурс ,,Новият кмет на Приморско,,.Давайте с предложения и понеже аз го започвам ,казвам--МАНОЛ-- За мен новия кмет на Приморско трябва да е М А Н О Л !!!!!!!!!
46.
нейзвестен
25.04.2011 14:30:53
5
2
четох изказването на бургазлиев и бургазлиева и ще споделя моето мнение господинчо много малко познаваш димитър германов това че е пич незначи че е стойностен човек човек е стойностен и с достойнство когато извърви пътя докрай той се подйгра с хората от който бе избран за кмет който му гласуваха доверие дано сега устой до края на тази си работа дано не се уплаши че ако избяга и от там по стойностен човек от него няма в цял бургаски окръг хахахаха а за община приморско до като я оправляват такива хора като вашия пич господинчо община приморско няма да я бъде
45.
Бургазлиев
24.04.2011 23:11:56
4
3
-Много сте невежа г-жа Бургазлиева !С ранг на министър може да бъде само директор който оглавява три агенции, в случая д-р Германов.А там случайни хора не попадат ! По повод коментара на Николета-мила моя, вашата община отдавна е потънала и си отива.На вас ви трябва месия и много голям късмет да я възстановите а това ще направи кмета на ГЕРБ , който и да е той............
44.
бургазлиева
23.04.2011 17:05:57
3
4
съжелявам че трябва да пиша и то не много приятни неща но по повод изказването на бургазлиев незная колко го познавате германов но мойте впечатления не са положителни изхождам от предаването от упор ами той на елементарните въпроси не можеше да отговори добре че беше колегата му та отговаряше вместо него а що се отнася за стойностен човек ще кажат неговите избиратели който му гласуваха доверие за кмет а той избяга преди свършване на мандата му а що се отнася че е с ранг на министър тук грешите той щеще да бъде в министерството а не някъкъв директор по храните сега гърба му е бойко борисов а след като падне равителството на чий гръб ще лежи на следващия премиер такива хора нямат стойност
43.
Николета
22.04.2011 15:22:25
3
4
Абе Бургазлиев ти мозък имаш ли,тоя Германов за нищо не става и той ми бил пич.Аз съм от Приморско и не искам общината да затъне. :(
42.
Бургазлиев
19.04.2011 22:29:38
6
4
Познавам д-р Германов,работил съм при него в Русия.Там той беше голям началник.За мене е голям пич.Такъв човек ви трябва.Бил е кмет но правителството го оценява и според качествата му го направи голям началник.изтеглят го нагоре и все по -нагоре.сега той е директор на Агенцията по храните-с ранг на министър.Трябва да е луд да дойде и да ви става кмет.Ама така е ,човека е много стойностен и умен,само той може да помогне на фалиралото Приморско,особено когато има гръб в лицето на Бойко Боридов.Внимавайте хора,това е последния влак на Приморско-да не го изтървете!!!!!
41.
Димитров
19.04.2011 11:16:55
5
7
Искам да се върне Димитров.
Интересно ми е къде ще бягат тогава Митко мафията, Златин спонсора,Пацо фадромата, Бисер,Лиляна моме,Тодор,Дончо,Здравко, Стоян,Пенко,Иван Циганина,Божинова, братя Баеви
40.
човекоядец
19.04.2011 01:07:14
0
12
Като гледам кандидатите ,май есента се оказва много интересна.Само се чудя на такива тепигьоси като Тодор Илиев.Абе тоя срам няма ли ? Окраде общината ,после данъчното ,сега пък банката окраде и пак щял да се кандидатира за кмет.Боже , боже , как ще опазиш този хубав град от такива кратунковци?
39.
мара лишанка
18.04.2011 15:50:41
1
7
Абе гербаджийките много учени били, записали се да учат висшу на стари години. Наша Зара нали е гербаджийка и тя учи висшу, две години взема за една. Бре толкова много учени хора имало в наше село. До оня ден беше комунистка, сега гербаджийка, като паднат после каква ще стане !?
38.
приморчани
17.04.2011 11:36:53
0
1
подкрепяме изказванетоот приморско ние сме на същото мнение за денка защото я познаваме не става за това което си мечтае да стане госпожа кметица ако мисли че с пеене ще оправя селото се лъже и то при такава криза нека да изчака ще дойде и нейното време едвалиииии
37.
primopsko
16.04.2011 18:51:33
1
0
за коя денка става въпрос за тая дето се има за певица ние от приморско я познаваме тя няма акъл за нея кмет ще ми става нали се записа да учи више образование отиде първият ден и до там такова ще е и кметуването и ако бъде избрана едва ли ще седне на кметския стол за който толкова много мечтае
36.
избирател
15.04.2011 19:31:38
1
0
гербаджий усазнайте се какви кандидати за кметове издигатеза приморско и ясна поляна германов който не хваща мъх никаде и някаква денка вълкова от ясна поляна п рочута с нейното пеене по точно грачене много е голяма тая лъжица за нейната уста да става кмет на ясна поляна ама то трябва да имаш мозък в главата а нейната е празна защо пък тандем германов денка прекрасно но за съжеление ужасно и жалко
35.
избирател
15.04.2011 19:31:34
2
1
гербаджий усазнайте се какви кандидати за кметове издигатеза приморско и ясна поляна германов който не хваща мъх никаде и някаква денка вълкова от ясна поляна п рочута с нейното пеене по точно грачене много е голяма тая лъжица за нейната уста да става кмет на ясна поляна ама то трябва да имаш мозък в главата а нейната е празна защо пък тандем германов денка прекрасно но за съжеление ужасно и жалко
34.
избирател
15.04.2011 19:31:24
2
1
гербаджий усазнайте се какви кандидати за кметове издигатеза приморско и ясна поляна германов който не хваща мъх никаде и някаква денка вълкова от ясна поляна п рочута с нейното пеене по точно грачене много е голяма тая лъжица за нейната уста да става кмет на ясна поляна ама то трябва да имаш мозък в главата а нейната е празна защо пък тандем германов денка прекрасно но за съжеление ужасно и жалко
33.
cigan4e
13.04.2011 09:55:37
2
3
6e glasuvam za bati zlatko drugite samo obe6tavat pak toi napravo si pla6ta
32.
серафимова
12.04.2011 23:55:27
3
3
Да се върне димитров ,че трябва да обзавеждам хотелите с мебели "Версаче"
31.
Марияна
11.04.2011 22:21:16
3
6
Приморци ,мислете за Приморско!!!!!!!!Хайде да върнем Димитров докато не са ни заличили като община ,по-нататък и като град ще си станем Кюприя!!!!!Не се лъжете Този плъх уж от Ясна поляна е пълен некадърник избяга от кметския стол в Ясна поляна защото се уплаши, За една година смени три длъжности и понеже е безличен го прехвърлят и подмятат ту там но нали знаете един камък като се търкаля той мъх не хваща !От него нищо не става Мислете кандидатура печеливша за Приморско а не за лично облагодетелстване!!!!!!!
30.
Чичо
11.04.2011 15:42:38
2
2
Митко да върне откраднатите пари от инфраструктура,които прибра от големите и малки хотели - Приморско ще е със златни улици.
29.
данакоплатец от Приморско
02.04.2011 20:13:10
1
6
Кой ще враща на червената кметица дълговете които натрупа,или пак ще каже останаха ми от старото раководство.Сигорно колкото пари и оставви Димитров в общинската хазна,след това не е и санувала толкос
28.
независим
30.03.2011 14:50:50
1
3
Уфцее , където искам там ще ви закарам ха ха ха.
27.
pavkata i mitko barakov
30.03.2011 06:47:03
1
2
iskame zara da stane kmet na primorsko za6toto ni obe6ta da imame lodki za razhodki na ropotamo.
26.
избирател
29.03.2011 19:52:46
2
4
Dokato ob6tina primorsko se upravlqva ot 4erven kmet (Lilqna Dimova) i krai neq krajat 4erveni ob6tinski savetnici za da se dokopat do ne6to, ob6tinata s vseki izminal den 6te zatava o6te pove4e za sajalenie...... :(
25.
неизвестен
29.03.2011 19:43:12
4
3
Toq Germanov osven da hodi i da kastrira praseta i kone po selata, za drugo ne stava. Za kakav kandidat za kmet 6te se qvqva i to na cqla ob6tina. Ta nali be6e kmet na nqkakvo selo v ob6tina Primorsko za6to izbqga predi da mu svar6i mandata. Toi s edno selo ne moja da se spravi, a kakvo ostava za cqla ob6tina. Jalko ako bade izbran za ob6tinski kmet,6te uni6toji ob6tinata kakto uni6toji jivotnite v strandjanskiq krai.
24.
dimitar dimitrov
29.03.2011 17:48:23
3
8
vrashtam se
23.
zlatin bodurov
29.03.2011 17:45:44
6
1
i az 6te pobedq
22.
plamen georgiev
29.03.2011 17:44:32
3
0
:) pobeda
21.
ЧЕРЕН СПИСЪК
28.03.2011 20:22:04
1
11
Л.ДИМОВА, ПЕНКО КАЛУДОВ,КАТЯ БОЖИНОВА, ИВАН ЦИГАНИНА,БИСЕР МАВРАГАНОВ, ЗЛАТИН БОДУРОВ,МИТЬО МУСТАКА ДАЛАВЕРИТЕ ШЕ СПРАТ С АРЕСТ ОКТОМВРИ 2011Г.
20.
todor iliev
25.03.2011 23:16:46
8
3
:) pobeda
19.
независим
22.03.2011 00:38:54
4
3
Заемането на добрите работни места от приближени на най-архаичния самоуправник е гаранция за добруване.
18.
независим
20.03.2011 22:23:00
4
4
Правилния джоб е джоба на Димитър Димитров.
17.
Серафимова
20.03.2011 20:09:58
6
7
Стига сте плюли по Г-н Димитър Димитрожв. Всички бяхме по негово време добре, някои бяха още по-добре. Сега дайте всички да му помогнем и да се хванем всички за него, защото само той ще ни оправи. Той паметник заслужава да му издигнем.
16.
независим
20.03.2011 14:17:56
3
6
На ползу роду и на ползу джобу !
15.
izbiratel
20.03.2011 10:00:17
1
4
Много си права. Тук важи поговорката: "Храни куче да те лае".
14.
дива къпина
20.03.2011 08:29:42
1
4
До Някой- Мисля, че грешиш. Димитров проявява излишно благородство и има странния навик да назначава на работа в общината хора, които са агитирали против него. Справка- предишните му мандати.Много случайни момчета и момичета бяха измъкнати от кафенетата и започнаха работа благодарение на него. По-късно решиха , че са велики и уникални, но това е друга тема.Не е зле този път Димитров да бъде малко по-малко великодушен и доста по-практичен.
13.
Някой...
19.03.2011 23:47:01
5
5
Муамар Димитър Кадафи Гихоров няма да промени нищо!!! Само иска да си отмъсти на всички...
12.
izbiratel
19.03.2011 18:39:56
1
10
Ако Лилито остане на власт, бургаските мутри ще не превземат.И госпожа Божинова също.Дано, който и да е новият кмет изгони Иван циганина от общината.
11.
дива къпина
19.03.2011 17:20:10
3
8
Крайно време е Димитров да се върне. Не остана много за спасяване след "умното" кметуване на семплата женичка Димова, но той знае как да СЪЗДАДЕ отново Приморско. Не му е за първи път. И да махне съмненията от главата си-хората понякога изглупяват, в това число и приморските избиратели, но здравият разум се връща. Хората си го искат, така че- с рогата и напред :)
10.
primorchanka
18.03.2011 19:47:34
0
3
hej, primorchani, necenzurnite komentari w obstuwaneto wi tuk sa dostapni na wsichki - razwaljate imidzha si...
ako njakoj ne wi poznawa, ste reshi che primorsko se sastoi ot grubowati i nedodjalani zhiteli :((
9.
primorchanka
18.03.2011 19:41:50
4
2
da, interesen e komentarat, no wse pak da sadim za kandidatite po delata im, a w primorsko se poznawame dobre :)
dimitrova beshe parwija kmet, kojto zapochna rabota w obstnata kato firma.
zhalko naistina, che trjabwa da polaga izlishni usilija, za da se bori s poraziite na starja kmet...
8.
избирател 69
18.03.2011 19:02:13
9
13
Трябва да се притесняваме от човека с микрофона, че ако той стане кмет може и самите нас да открадне :) Няма място където да е работил и да не са го хванали в кражби.
7.
Здравко Василев
18.03.2011 17:27:14
6
7
До съществото коментирало от името на Здравко - ДА ТИ ГО НАЧУКАМ!!!!!!!!!
6.
Здравко
17.03.2011 14:40:47
8
4
За мене забравихте ама вече и аз ги усвоих нещата от ония фондове, и аз съм в играта наесен, идиоти - зад мене стои НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ! Ще извикам ей сега и кумата!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5.
доган до избирател 2
17.03.2011 14:38:44
2
0
Според тебе тука кой си е платил, защото аз чета, чета, ама не мога да разбера кой си е платил и кой е в бяло, а другите в лайна? Тя че е зависима журналистиката е зависима, ама не става ясно, бе човек?
4.
Избирател 2
17.03.2011 09:26:57
2
5
Груб, черен пиар. Всичките маскари в черно, само този който си е платил в бяло. Независима бургаска журналистика - дрън, дрън.
3.
Избирател
16.03.2011 23:21:11
5
10
Какъв втори мандат ? Лиляна ,заедно със всичките боклуци , които докара в Приморско да се скрие на м........... , че ни дойде в повече !
2.
Кольо Попов
16.03.2011 18:39:01
5
5
Този Германов не избяга ли от кметския стол на Ясна поляна, щото нямало далавера?!
1.
колю попов
16.03.2011 17:49:59
6
3
зна4и се вра6таме!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Проф. Георги Рачев заминава за Българи заради нестинарите? Проф. Георги Рачев заминава за Българи заради нестинарите? Климатологът не крие възхищението си от кмета на Царево и от екипа му Трябва ли да бъдат забранени опасните породи кучета? Трябва ли да бъдат забранени опасните породи кучета?  Няма лоши четириноги, а стопани, които не си възпитават домашните любимци, каза треньорът Любомир Пенов  Северният плаж в Бургас с два спасителни поста от утре, ще има и линейка до пясъчната ивица Северният плаж в Бургас с два спасителни поста от утре, ще има и линейка до пясъчната ивица До началото на юли, когато ще е официалното откриване на сезона, всички спасители ще се завърнат на работните си места „Съвременните трубадури“ на турне, пътят им минава през Бургас и Русе „Съвременните трубадури“ на турне, пътят им минава през Бургас и Русе Понесли сме със себе си своите китари, флейти, цигулки, всякакви ударни инструменти и много поезия, споделят бардовете Бургас ще отбележи най-детския 1 юни, вижте какви забавления са подготвили за малчуганите Бургас ще отбележи най-детския 1 юни, вижте какви забавления са подготвили за малчуганите Съботният ден ще бъде изпълнен с много забавления и игри по повод Деня на детето 6 фрази от мъж, след които жените трябва да внимават 6 фрази от мъж, след които жените трябва да внимават Ето кои са те  7 знака, че дадена двойка никога няма да се разпадне 7 знака, че дадена двойка никога няма да се разпадне Разберете някои факти, подкрепени от психологията Тези 4 зодии са най-срамежливи в спалнята Тези 4 зодии са най-срамежливи в спалнята Вие от тях ли сте  Спасители от чужбина? Може, но само от ЕС и със заплата от минимум 1000 евро Спасители от чужбина? Може, но само от ЕС и със заплата от минимум 1000 евро За плажовете са нужни най-малко 1500-1600 човека - бройка, която е почти невъзможно да се достигне Рецепта за пилешки пуканки Рецепта за пилешки пуканки Идеални за мезе в компанията на чаша студена бира
Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu Какво се случва в РС Македония, докато ни хвърлят прах в очите с къщата на Талев Какво се случва в РС Македония, докато ни хвърлят прах в очите с къщата на Талев Българският народ има една хубава приказка - след дъжд качулка Обявяват присъдите на измамниците от България, източили 54 млн. паунда в Англия Обявяват присъдите на измамниците от България, източили 54 млн. паунда в Англия Измамата със социални помощи е една от най-големите във Великобритания Тя не е глупава, просто стана блондинка Тя не е глупава, просто стана блондинка Пълна промяна при Мария след Капките Най-старата стюардеса в света почина Най-старата стюардеса в света почина Издъхна на 88-годишна възраст
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня Чък Норис пита дете:
- На колко годи и си?
- На 11.
- Аз на твоите години бях на 12.
Виц на деня Виц на деня Адвокат към обвиняем:
- Имате ли алиби за времето на престъплението?
- Да, в долари и в евро?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жената е като катаджия. Реши ли да се заяде с теб, винаги ще намери за какво.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори