×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Чакал открил трупа на бременната Мария, пастрокът й обвинен за убийството


Чакал открил трупа на бременната Мария, пастрокът й обвинен за убийството
Приятелят на убитата Мария от ямболското село Недялско се надява пастрокът й да получи доживотна присъда
24 Август 2021, Вторник, 08:10 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Доведеният й баща много често я опипвал, близките на 17-годишното момиче искат да получи доживотна присъда

Трупът на 17-годишната Мария от ямболското село Недялско е бил открит в дълбок, изоставен кладенец с помощта на чакал. Дивото животно виело зловещо край останките на бременното момиче, разказаха нейни близки пред Нова телевизия. 

Момичето е било удушено. Оказало се, че е и със счупена подезична кост. 

За постоянно в ареста остава обвиненият за убийството на бременното момиче. Тялото й бе открито около седмица след изчезването й, уточни водещата на „Здравей, България“ Мира Иванова. 

Задържан е доведеният й баща. Той е на 44 години. 

Това е мястото, където е открит трупа на 17-годишната Мария

17-годишната Мария изчезна на 12 август. Оттогава започва издирването й. След седмица е открита, изхвърлена в кладенец, дълбок над 10 метра. 

Цяла седмица приятелят на Мария и роднините й я издирват. 

Само след седмица Мария и приятелят й е трябвало да се преместят в нова къща и да чакат своите деца. 

„Доведеният й баща е посегнал на момичето. То се е съпротивлявало“, разказва приятелят й Янко. 

„Чакал е жена му да излезе, за да остане сам с Мария и да извърши това. Около 300 метра е къщата им от този кладенец, в който е намерен трупа. Майка й замина за Русе, защото сестра й беше оперирана заради проблеми с бъбреците. Аз бях на работа до 22:20 часа“, добавя младият мъж. 

Тя ми беше споделила, че доведеният й баща постоянно я опипва по гърдите и по задника, каза още Янко. 

„Пастрокъти й последен е бил с нея. Видяхме го на спирката. Още от първия ден, след като тя изчезна, имахме съмнение, че той е замесен. Не знаехме дали я е убил или я държи някъде вързана“, разказва съсед на почерненото семейство. 

„Търсехме я из дворове и изоставени къщи, но не можахме да я намерим. Гледахме в кладенеца, но тялото й не го открихме. Имаше нещо друго хвърлено“, добавя той.

„Живея наблизо и чух, че тук вият чакали и кучета. Обадих се на Янко да вземем прожекторите и да проследим чакала. Така разбрахме, че тялото на Мария е хвърлено в кладенеца“, разкри мъжът. 

Убиецът на Мария заслужава доживотна присъда, каза пък Янко. 


 


В категории: Крими , Ямбол


12
Коментара по темата
12.
Брус Ли от Меден Рудник
26.08.2021 09:36:05
1
0
Мен Катъра 1 дете не ми роди
11.
Дидо
24.08.2021 14:52:54
1
9
Тоя момък,"партньора",нещо много спокоен ми се виде сабале по НОВА....Жената и неродените близначета са МЪРТВИ,а тоя гледа все една са му прегорили баниацата във фурната....И бил знек,че пастрока се дъжал така с момата,ама си траел?Има нЯщо тука.....
10.
Гестапо
24.08.2021 10:09:18
4
18
Язък чичко мустачко не си довърши делото. Сега плаща целия свят за това. Тъмните братя сиган племето неслучайно са изгонени от другите индийци. Ген...непоправимо е. И в кралския двор снаха да станеш пак оцапваш всичко.
9.
Дивият изток
24.08.2021 09:44:18
7
25
Индианците поне са имали някакви принципи, чест и мъдрост.А тея са супер пропаднала ,неграмотна и безполезна прослойка.Не казвам ,че тук там няма и свестни между тях.Но повечето даже и съвест нямат за да им тежи отнемането не на един ,а на три млади живота!
8.
Stavri
24.08.2021 09:05:29
3
11
Сали мангала от Канадските индианци е замесен за зверското престъпление на това момиче, да се намери , да го порят в зандана.
7.
Glarus
24.08.2021 09:01:46
4
24
Хора без никаква съвест Ц ,,,иг
6.
Фж
24.08.2021 09:01:42
5
19
Щом да е убие значи доведения баща е спал с нея със сигурност! Когато разумът и обстоятелствата не биват това е резултат да почива в мир !
5.
мотив
24.08.2021 08:56:25
5
24
Според вас от кого е забременяла?
4.
Един
24.08.2021 08:32:56
6
28
Много ясно че са индианци , амчи вии ко очаквахте ?
3.
Аз
24.08.2021 08:29:19
5
31
Ма той мангал Ма
2.
Роко
24.08.2021 08:24:17
6
33
Хубава работа ама циганска
1.
холмс
24.08.2021 08:21:50
6
18
Ясно само КАРЛОС чакала е ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Три патрулки са заклещили автомобил, като искат да арестуват шофьора, но той не излиза от возилото си Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител и генералният консул се обединиха около инициативи за социализирането и образованието на деца от семейства в затруднено положение Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Иван Анастасов е ученик в 9- ти клас в СУ "Юрий Гагарин", където негов индивидуален треньор е Георги Терзиев Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Той бе сред пионерите в създаването на Отделението по ушно-носно-гърлени болести на МБАЛ „Бургасмед” още през 2012г. Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Искат вето върху промените в Закона за добавената стойност 
Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори