×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Слави загуби милиони заради Любо Нейков


Слави загуби милиони заради Любо Нейков
Любо Нейков, снимка: БНР
08 Август 2021, Неделя, 14:41 ч.
Автор: Флагман

Актьорът зарязал Дългия, защото бил деспот

Двамата от най-маститите тв продуценти у нас – Любомир Нейков и Слави Трифонов, се разделиха преди 15 години, но войната между тях продължава. Комикът никак не симпатизира на политически амбиции на бившия си шеф и не крие мнението си за него и партията му, пише Уикенд.

„Не искам да познавам тези, които ще ни управляват. За съжаление, ги познаваме и ги знаем много добре какво умеят, колко струват и какви хора са, защото те доста дълги години са пред нас. Като една дама, която лъжеше и на бялото казваше черно, а сега едва ли не тя е промяната.След като ни правят на кретени, съответно това ще е и моето отношение към тях“, заяви Нейков. Преди време Трифонов също не остана длъжен на актьора. Бесен, че Нейков и Милошев бяха избрани от Би Ти Ви, за да осъществят няколко поредни сезона на риалити шоуто „Сървайвър“, вместо медията да се довери на Дългия, той ги охули в автобиографичната си книга.

„Това са мои бивши служители. Не искам да говоря за тях. Тяхно право беше да се отделят. Право и на телевизията е да ги изберат. Етиката и моралът обаче са други неща. Не беше коректно, но какво да се каже“, пише учиндолецът в мемоарите си, афектиран, че е загубил милиони левове заради Нейков и Милошев, които предложили по-добри условия на Би Ти Ви.

Преди 11 години Слави демонстративно отказа да участва в учредената Асоциация на филмовите и телевизионни продуценти у нас, в която членуват създателят на първата частна продукция у нас „Супершоу „Невада“ Димитър Станчев, Маги Халваджиян, Евтим Милошев, Любо Нейков, Иван Христов, Андрей Арнаудов, Къци Вапцаров, Георги Крумов, Жоро Торнев, Нико Тупарев и Краси Ванков. „Слави Трифонов си играе като вълк единак. Явно си е самодоволен и самодостатъчен, той не е част от Асоциацията на тв продуцентите“, коментира след създаването й Маги Халваджиян.

Факт е, че Нейков е актьорът с най-сериозно екранно присъствие в трите национални телевизии в страната – Нова, Би Ти Ви и БНТ. Към него обаче нескрит интерес проявява и бившият му работодател Слави Трифонов, който преди години пръв му даде национален ефир в „Шоуто на Слави” в Би Ти Ви. Още преди време той съобщи, че е предлагал на Нейков и Милошев да работят в 7/8 ТВ, но получил категоричен отказ. За разлика от други артисти и продуценти, които с железни договори се задължавали да работят с една-единствена телевизия, отказвайки ангажименти във всички останали, Любо си издействал правото да работи с когото той си пожелае. Комикът хитро нагласил участията си така, че да бъде едновременно в няколко конкурентни един на друг тв ефира.

Неговата кариера стартира през 1998 г. в предаването „Хъшове“ на Дългия. Любо доби огромна популярност с участието си в „Шоуто на Слави“. В него комикът изпълняваше едни от най-успешните, правени от български актьор, сатирични имитации на реални личности като премиерите Бойко Борисов и Иван Костов. През септември 2006 г. Нейков напусна шоуто на Трифонов. Едва преди 6 години Любо за първи път проговори за отношенията си с бившия си шеф. Пред студенти от Софийския университет, където бе лектор, комикът откровено призна каква е причината за раздялата му с прочутия шоумен. Нейков заяви, че след дълги години работа в „Шоуто на Слави“ е започнал да тъпче на едно място. Дошъл момент, в който преценил, че не може да продължава да работи с хора, които разсъждават по различен начин. Любо заяви, че е човек, който обича да се раздава, но същевременно иска да получава и нещо насреща. Той сподели със студентите, че деспотичният характер на Слави също е бил сред водещите фактори в решението му да напусне шоуто. Любо искал да прави собствено шоу, Трифонов му обещавал да го продуцира, но все отлагал във времето. Накрая пухкавия комик решил да напусне и да се отдаде на собствените си проекти. Признанието му бе аплодирано от ентусиазираните студенти.

Нейков бил убеден, че в живота на всеки човек настъпва момент, когато трябва да направи своя избор. 49-годишният комик не съжалявал за решението си, което се оказа най-правилното, което е вземал в живота си. Нейков се превърна в един от най-успешните продуценти у нас. В съдружие с Евтим Милошев, фирмата им „Дрийм тийм“ създаде забавното предаване „Комиците“, публицистичното „Нека говорят“, пет сезона на приключенското риалити „Сървайвър“, а в момента заснемат новия шести сезон на остров Лахос във Филипините. Компанията седи зад хитовите сериали „Столичани в повече“, „Дървото на живота“ и „Откраднат живот“, както и зад множество театрални проекти.

Нейков е сред най-предпочитаните и търсени лица на рекламния пазар. Комикът участва в заснемането на рекламни клипове за едни от най-големите брандове у нас. Компанията, която двамата управляват, има годишен оборот над 10 млн. лева. Миналата година Милошев и Нейков основаха и новата си фирма „Цар Освободител имоти“. Те закупиха на името на дружеството огромен апартамент на пъпа на столицата за 1,3 млн. лева. Част от апетитния имот от 225 кв.м бил взет с банков кредит. Според запознати съдружниците планират да навлязат и в имотния бизнес, писа Уикенд.

 


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Новини от миналото
08.08.2021 17:24:58
1
2
Тази статия сигурно е над 5 годишна. Откъде я преписахте? Погледнете датата?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Три патрулки са заклещили автомобил, като искат да арестуват шофьора, но той не излиза от возилото си Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител и генералният консул се обединиха около инициативи за социализирането и образованието на деца от семейства в затруднено положение Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Иван Анастасов е ученик в 9- ти клас в СУ "Юрий Гагарин", където негов индивидуален треньор е Георги Терзиев Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Той бе сред пионерите в създаването на Отделението по ушно-носно-гърлени болести на МБАЛ „Бургасмед” още през 2012г. Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Искат вето върху промените в Закона за добавената стойност 
Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори