×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тошко Йорданов: Слави Трифонов е рептил, извънземните имат сериозно влияние при нас


Тошко Йорданов: Слави Трифонов е рептил, извънземните имат сериозно влияние при нас
На Христо Иванов взе да му се привижда ДПС навсякъде, което е интересно от психологическа гледна точка, каза Тошко Йорданов.
04 Август 2021, Сряда, 10:02 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Не мога да се ориентирам в посланията на „Демократична България“ и се радвам, че се появяват врачки, сподели той

Не е нормално да се тиражират слухове, че ДПС били при нас. Включително и на Христо Иванов взе да му се привижда тази партия навсякъде, което е интересно от психологическа гледна точка. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов.

„Може да виждат (б.а. хората на Христо Иванов) и извънземни. Като се има предвид, че Слави Трифонов е рептил, лигата на извънземните има много по-сериозно влияние при нас“, добави той, усмихвайки се. 

Той коментира казаното от лидера на „Демократична България“, че не биха участвали в инсценировки. 

„Ако Христо Иванов беше употребил друга дума, можеше да разбера какво иска да каже. Представителите на „Демократична България“ отиват на среща, която е информативна. Не виждам каква инсценировка вижда Иванов. Там не бяха облечени в театрални костюми. Аз съм глупав на фона на тази мисъл и не мога да ви кажа какво означава“, сподели Йорданов.

„Явно съм глупав човек, защото не мога да се ориентирам от посланията, които от „Демократична България“ изпращат, тъй като обективно имаме съвпадение по отношение на съдебната реформа, за закриването на спецсъда, за изваждането на бюрото за свидетели от ръцете Гешев и връщането му в съдебната власт“, добави той.

„На една позиция сме и за нормализирането на прокуратурата, за финансовата и за социалната политика. След тези абсолютни съвпадения някои реплики са ми непонятни. Не мога да се ориентирам и се радвам, че отвреме-навреме се появяват анализатори и врачки, които знаят всичко“, каза председателят на ПГ на ИТН. 

Той изтъкна, че министрите в проектокабинета са избрани по експертиза. Ако не мине в парламента, отговорността ще бъде на тези, които не са го подкрепили, добави той.

"Против това сме да се слагат политици на позиции, на които трябва да има експерти. В управлението на ГЕРБ имаше това – там гледахме политически министри, които нищо не разбираха от това, което министерстваха", коментира Йорданов.

Той скастри водещата. „Престанете да ръсете бойкоборисовщини! Премиерът на държавата трябва да се отчита пред парламента. Слави Трифонов е български гражданин, който не е в Народното събрание“, заяви Йорданов. 

Кои хора ще са вицепремиери ще стане ясно, когато внесем проектокабинета при президента Радев, каза още той.
 


В категории: Политика


Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 3
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
23
Коментара по темата
23.
Прекалено ниско
04.08.2021 18:29:37
1
5
е нивото му в йерархията за да е рептил, но определено е сатанист, освен че е долен, противен и продажен чалгар.

За да стигне където е, не може да е тъп, така че явно такава роля му е отредена. Интересно чий син е в действителност...
22.
Зоополиция
04.08.2021 17:54:57
0
6
Рядък вид Африканска маймуна в Българската джунгла
21.
Burgas
04.08.2021 17:44:21
1
1
Тоя смотаняк е научил за съществуването на обратната психология /reverse psychology/ и си мисли, че някой ще му се върже.
20.
Фики
04.08.2021 16:12:50
1
10
Това нещо е психично болно.
19.
До 17
04.08.2021 16:03:06
0
7
Да се коментира външния вид, ако е свързан с физически недъг, дефект или визия е проявата на лошо възпитание !
Да коментираш неизмитата коса или мърлявите дрехи на някой, който на всичкото отгоре се показва публично пред нас/вас , не е лошо възпитание , а израз на погнусата, защото въпросният мърльо преди всичко обижда и теб/мен по този начин !
18.
Tsatsata
04.08.2021 15:56:24
0
0
Хммм, сценарист, който вижда инсценировката само като с какви костюми са облечени участниците, малко недоучен сценарист ми се вижда ...!
Инсценировката може да включва и предварително избраните фрази, действия, мястото на срещата , темата, ИТН (И Тъй Нататък)...!
17.
До 13
04.08.2021 15:21:27
4
0
Докторе, отдавна да коментираш визията и външния вид на някого е проява не само на лошо възпитание, но и на дискриминация и чиста простотия! И не, не съм гласувал за ИТН, само казвам....наистина ли те интересува кой как е облечен?
16.
ИТР-Има Такъв Рептил
04.08.2021 13:28:55
2
15
РЕПТИЛ-студенокръвно влечуго което се влачи ,ЗМИЯ,гущер,крокодил,кайман,тритон,алигатор
Слави е нашарен с татуси 2 големи кобри ЗМИИ на 2те ръце ,демони черепи АДски символики,4коник на Апокалипсиса
Хората ''РЕПТИЛИ'' имат власт НАД големи групи маси от хора които манипулират и хипнотизират да им робуват точно както ЗМИИТЕ кралските кобри и крокодилите хипнотизират жертвите си за да ги удушат и погълнат
Хората ''рептили'' са босове на престъпни синдикати като ''Якудза''.''Коза Ностра'' нарко организации като ''Синаола'' ''Норте дел Вале'' ''Хелбанианз'' крими синдикати катоо ''Солнцевскоя '' СИК ,ВИС 2 водачи на рокерски банди изповядващи сатанизъм като ''ХЕЛЛС Анжелс'' босове на НАЙ-големите ФАРМАЦЕВТИЧНИ компани ''Пфайзер '',''Бионтех,''Санови ''Гилеад,''Г.Д Сеарле'',''ГлаксоСмитКлайн '' и др
Рептили са босовете на световните банкови картели Ротшилд ,Рокфелер,БИЛ ГЕЙТС,СОРОС,
Президентите и премиерите на мега държави висши военни генерали и офицери убиващи милиони във големи военни конфликти
РОК рап чалга певци които с музиката си манипулират и хипнотизарат милиони хора Мадона,Лейди Гага Мерилин Менсън и др
Reptila Слави със своята пошла музика ЧАЛГА действаща на ниските вибрации на енергийнте чакри опростачи и отдалечи цяло 1 поколение бг младежи
Чалгаря Слави посветен в дебрите на САТАНските практики от своите приятели водачи на Търновските рокери които го придружават неотлъчно ескорт на всички негови концерти
15.
Apolo i bolkan
04.08.2021 13:01:54
3
11
Кажи му чалгар смотан и повече не го обиждай, а за книгите, то се видя едно писмо изпратено до уличните долнопробни платени услуги от ИБНИ колко са грамотни. Чалгарите надуват тромпета, уличните били легнали и после се изправили и идвали от кабарето, розовите бузки от Дайбъ ближат сладоледа, червените куртизанки искат и те баница , плячка, брак по сметка еднополови цуни, гуни, голяма джендърска дружинка.
Спокойно моряци кораба потъва бавно , вода ще има за всички за протестъркската банда лекета.
14.
питанки
04.08.2021 12:57:43
0
21
Абе как дългогодишни сценаристи в хумористично предаване са лишени от чувство за хумор и бърза мисъл не мога да си го обесня ? Слушам Тошко. Гледам Станев. И нямам обеснение за това положение. Хайде Слави, чете готови текстове и за него не е задължително да има чувство за хумор. И определено няма. Но тези Тошко и Станев са потрес на духовна нищета.
13.
Лекар
04.08.2021 12:31:39
2
30
Тошко. Кой родител ще си кръсти детето Тошко. Ти не се ли се виждал в огледалото бе не си ли чувал за фризьор. Каква е тази мръсна, мазна грива на главата ти виж се с какви дрехи ходиш бе прошляк и ти ще ковеш закони и ти ще водиш България. Ей наркомани долти ще бъдете бити с камъни.
12.
*********
04.08.2021 11:36:25
2
25
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
_nib_
04.08.2021 11:34:17
4
28
Не е виновен учиндолския друсан чалгар мръсен че лъже.Виновен е обикновенния прост чалгар че му е повярвал.
10.
До 8 Станимир
04.08.2021 11:33:55
2
28
Станимире....прост си като галош....ама галоша поне може да върши някаква работа. А ти даже не можеш да свършиш работата за която са ти платили! Тъп си и се скрии някъде! Аман от чалгаолигофрени! Имам един въпрос към теб.....слави уж е голям....велик...много можещ и хората го обичали....под хората разбирай заблудени чалгаолигофрени като теб! Демек ненормалници! Та защо твоя шеф не излезе пред Вас? Защо на много места в структурите хора се махат разочаровани? Славчо е тъп и вие сте тъпи и затова се разбирате!
9.
Някой
04.08.2021 11:04:54
4
37
Вече и на глупците им е ясно че зад ИТН седи Доган.
8.
Станимир
04.08.2021 10:44:34
21
21
ДБ и Христо Иванов са агентурата на терористите от ДПС в този парламент. Той е лъжлива мъжка к...., престъпно некадърен и пословично алчен. ИТН затънаха в политическото блато на държавата за което така и не подозираха. Сега или трябва да постъпят мъжки и да теглят една майна на брадатия козел от ДБ или да отиваме към нови избори. Що се отнася до плоските лъжи, че ИТН имат нещо олщо с ДПС, то те са предназначени за слабоумнини, наивници и такива, който бягат да се ваксинират, защото вярват в лъжата, че Коронанируса съществува. Поздрави на Пожарникаря-Еднокнижник и Човекът Сланина-Пеевски. Тяхната алчност, простащина и самозабравяне ни докара ИТН, сърдете се и се дървете на тях.
7.
Гош
04.08.2021 10:35:20
6
43
Телевизията им фалира.Слави не можеше да ги храни повече.Трябваше или да ги прехвърли на народа да ги хрантути или да ги праща на борсата.Избра първото.
6.
Като
04.08.2021 10:33:50
4
28
ударите по една яка ,,магистрала,,ви се виждат не само зелени човечета,а може и да излетите в космоса,Курнито ще ви услужи с ЧИНИЯТА,нали сте от един отбор.
5.
Тошко Африкански
04.08.2021 10:24:24
3
44
Слави е наркоман, ама като мене грозен и противен човек няма друг. Най- голямото разочарование на природата съм. Хем съм пайтак, хем съм и гнусен пайтак. Но нищо щом има тъпири дето гласуват за нас пак бива.
4.
Слави
04.08.2021 10:18:51
9
58
бил РЕПТИЛ,Слави е НАРКОМАН,а вие край него сте по малки наркоманчета,тези които гласуваха за вас от чужбина ги разбирам,те МРАЗЯТ България,не разбирам тези които живеят в страната,защо гласуваха за вас.
3.
Истина
04.08.2021 10:13:45
5
51
"Явно съм глупав човек, защото не мога да се ориентирам от посланията, които от „Демократична България“ изпращат"

Еми, явно си глупав - да! :)
2.
Дуньо Простия
04.08.2021 10:13:31
5
51
Не знам дали е рептил, ама със сигурност е "манджурски кандидат" :)
1.
Пътници сте
04.08.2021 10:11:04
11
66
Тодоре,пътници.
Излъгахте много народ. Отивайте си. С мир. Иначе,със сопите.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори