×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Анимал SOS“: Ще преглътнем всяка жлъч в името на това кучето Зара да е добре и здраво


„Анимал SOS“: Ще преглътнем всяка жлъч в името на това кучето Зара да е добре и здраво
Това е Зара в приюта в кв. Черно море
30 Юли 2021, Петък, 19:30 ч.
Автор: Флагман.БГ

Налице са постановления на Районна Прокуратура Варна и Окръжна Прокуратура Варна, които са обжалвани наша страна пред Апелативна прокуратура - Варна, твърдят от организацията

Флагман.бг публикува позицията на Маргарита Пеева-Нациду от фондация „Анимал ЕС О ЕС“, която все още държи кучето Зара в приюта в кв. Черно море и не го връща на Иван Стойков, който твърди, че е негово. Ето пълния текст без редакторска намеса:

„Уважаема редакция на Флагман,

Пиша настоящото писмо във връзка с телефонно обаждане, което получих от името на редакцията Ви, с което ми беше потърсено обяснение защо задържаме куче и отказваме да го върнем на собственика му.

В тази връзка и предвид все по-честите обвинения от обществеността и всички твърдения за това какви лоши хора сме тези от приютите за закрила на животните, бих желала да споделя с Вас и Вашите и читатели нашата история за случилото се.

На 04.04.2021 г. в 18:30 часа с приемо-предавателен протокол ми бе предадено куче, намерено на пътя след село Старо Оряхово. Животинчето е намерено близо до отбивката за гробищния парк, като наоколо има единствено и само гора, няма никакви жилищни или стопански сгради. С оглед защита на здравето и живота на кучето, то е прибрано от връщаш се към Бургас шофьор, защото в този участък има интензивно движение и със сигурност животното е било сериозно застрашено от прегазване.

Веднага след прибирането му в гр. Бургас, кучето ни бе предадено, като още в началото установихме, че то е в занемарено състояние (със сплъстена козина, множество кърлежи и бълхи). Процедурата, съгласно действащото законодателство, прилагана стриктно и от представляваната от мен организация, е да се заведе кучето при ветеринар, където да се направи преглед за идентификация за собственост, клиничен преглед и лабораторни изследвания. При този преглед се установи, че кучето няма поставен чип, което прави невъзможно и откриването на собственика му. В действителност, съгласно действащото законодателство, собственикът се легитимира като такъв с европейски паспорт, в който изрично се посочва и номера, и регистрацията на поставения чип. От изследванията се установи също така, че кучето е с дирофилариоза – изключително опасно и животозастрашаващо заболяване, което обстоятелство доведе до незабавното назначаване и започване на лечението му.

Лечение, което с радост мога да Ви споделя, че протича успешно!

На 30.04.2021 г. в приюта дойдоха трима мъже с лек автомобил с варненска регистрация, които от самото начало на комуникацията ни се държаха изключително арогантно и заявиха, че единият от тях е собственик на кучето. Той се представи като Иван и заяви, че е разбрал, че кучето е настанено в стопанисвания от фондацията ми приют, защото колата на хората, намерили кучето, е била снимана от камера на къщата, в близост до която е било взето кучето. (странно, защото, доколкото ми е известно, това място е безлюдно и няма видеонаблюдение).

В един момент тонът на водения помежду ни разговор ескалира и лицата започнаха да сипят закани и заплахи.  За щастие до физически сблъсък и агресия не се стигна, като в крайна сметка лицата представиха паспорт на куче по стар образец, за който твърдяха, че е паспорта на намереното куче. Паспортът е издаден на Иван Тодоров Стойков, за куче от породата "кокер шпаньол" на име Зара, родено на 16.09.2015 г., дълъг косъм, цвят кафяв. Описанието в паспорта обаче не отговаряше на възрастта и видимите белези на предаденото ми куче (сред, които и купирана опашка).

Поради тези обстоятелства и предвид липсата на поставен чип отказах да им го предам до установяване на собствеността. След като видяха, че съм категорична в позицията и не се поддавам на натиск си лицата си тръгнаха.

Впоследствие разбрах, че по сигнал на г-н Стойков е образувана преписка в Районна прокуратура-Варна, във връзка с което вече неколкократно съм давала обяснения.

В тази връзка, на 05.05.2021 г. кучето ми беше възложено на отговорно пазене от органите на МВР.

На 19.05.2021 г. беше създадена публикация в социалната мрежа Facebook от потребител с име Ина Желязкова, заедно с Иван Стойков, относно приюта в кв. Черно Море - Фондация, на която съм управител - и мен самата. В нея бяха отправени редица нападки, обвинения и неверни твърдения по повод ситуация във връзка с намереното и предадено на приюта куче. В публикацията умишлено се премълчават всички обстоятелства, като се формира една изключително субективна история, представяща мен и представляваната от мен организация като група от хора, които се занимават с кражба на породисти кучета и с продаването им в Германия. Всичко това, несъмнено, има за цел да накърни доброто име и престижа на фондацията, както и тези на човека, който намери и спаси кучето и го донесе в приюта. Целта, лично според мен, е да се повлияе на общественото мнение и да се упражни натиск, за да може кучето да бъде предадено на тези хора, въпреки че, подчертавам, собствеността им и грижите, които са полагали за животното, са с твърде неясен статут, който предстои да бъде установен от ресорните органи.

Тази публикация почти моментално породи голям отзвук от негативни реакции, мнения и дори призиви към физическа саморазправа и агресия спрямо мен и приют Animal SOS-Бургас. (https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4105904546141236&id=100001651936543)  Авторите на публикацията постоянно подстрекаваха участниците в нея и създаваха усещането за това, че едва ли не се борят с престъпна организация – в мое лице и в лицето на Фондация „Анимал Ес О Ес-2012”.

Поради все по-нарастващото напрежение, аз от своя страна публикувах опровержение във Фейсбук профила на приют Animal SOS – Бургас (https://www.facebook.com/animalsos.burgas/posts/4119669158093450), в което разясних и дадох някаква яснота около действителния развой на събитията (доколкото  с публикуваната от мен информация няма да попреча на разследващите органи).

Това почти веднага доведе до редица коментари, сред които и много нападки от страна на Ина Желязкова и нейни съмишленици.

На практика тези две публикации доведоха до обществен отзвук, съдържащ над 1400 коментара, сред които такива, които недвусмислено подтикват към самоуправство и агресия спрямо мен, Фондация „Анимал Ес О Ес-2012“ и момчето, открило кучето.

В тази връзка са сезирани ресорните органи, като по случая все още протича разследване. 

Бих искала да споделя с Вас, моето огромно разочарование и учудване от реакцията на тези хора. Наистина е непонятно за мен защо те полагат неистови усилия да накърнят доброто име на Анимал СОС, само и само, за да им бъде предадено кучето, но нито един от тях не са заинтересува дори за момент как е то и дали е добре. Уверявам Ви, че бяха запознати с деликатното му здравословно състояние още от първата ни среща с тях.  Наистина ми се струва, че всички техни усилия са свързани по-скоро с извличането на полза, отколкото със загриженост и любов.

Какъв е развоят на историята към настоящия момент и какви са фактите?

Налице са постановления на Районна прокуратура-Варна и Окръжна прокуратура-Варна, които са обжалвани от наша страна пред Апелативна прокуратура-Варна. Съгласно тези постановления кучето трябва да бъде иззето от органите на МВР и предадено на отговорно пазене на Иван Стойков до приключване на разследването. Към настоящия момент не е установено, че този човек е собственик на кучето и не са взети предвид здравословното му състояние и от какви грижи се нуждае то.

Единственият интерес на Фондация Анимал СОС е кучето да бъде здраво и да се полагат съответните грижи за него.

В правото - Обжалването на тези постановления има т.нар. „суспензивен“ и „деволутивен“ ефект, което препятства влизането им в сила и пренася спора пред висшестоящата инстанция до окончателно произнасяне.

Уверявам ви, когато такова произнасяне е налице ние ще съдействаме на държавните органи за неговото изпълнение, съгласно правилата и разпоредбите на действащото законодателство.

Действията ни към този момент са продиктувани от единствено и само от желанието ни да запазим живота и здравето на повереното ни куче и по никакъв начин нямат за цел да пречим на разследването, още повече, че кучето е отглеждано в приюта, който е известен на органите и може да се провери във всеки момент.

До окончателното изясняване на фактическата обстановка по преписката, както и до окончателно приключване на обжалването на постановленията на прокуратурата, няма как да предадем кучето на лице, което не може да се легитимира като негов собственик, само и единствено защото използва всички способи и форми на натиск да убеди обществеността, че е такъв. Целта на нашата фондация не е възможно най-бързо да се отървем от всяко животинче, което ни бъде поверено, а да се погрижим за неговите живот, сигурност и здраве.

Ние спазваме законите на Република България и Европейският съюз. За нас бедните душици, за които се грижим, не са неодушевени предмети. Приют „Анимал ЕС О ЕС - Бургас" не е „Бюро Изгубени и намерени вещи“. Не можем просто да хвърлим кучето в ръцете на всеки човек, който твърди, че то е негово.

Кучето не е стар телевизор!

Призванието, на което аз съм посветила живота си, не е да стопанисвам Оказион за вещи втора ръка. Който иска да ме съди за това. Повярвайте, след публикациите в социалните мрежи, за които по-горе споменах, много хора го направиха.

Фактите

Факт е, че кучето не е „продадено в Германия“, както много хора се опитваха да внушават!  

Факт е, че не е използвано за трупането на каквито и да е дивиденти, а в момента грижите за него ни носят само единствено разходи, които с радост правим, знаейки че то е по-добре.

Факт е, че кучето не беше ваксинирано от 2015 г., не е водено редовно на лекар (видно от представения ми от Иван Стойков паспорт) и е с купирана (отразяна) опашка.(Купирането на опашката е определено като жестокост към животните, съгласно чл. 7 ал. 2 т. 19 от Закона за защита на животните).

Факт е, че кучето е в приют Анимал СОС и ще продължи да бъде там, докато не бъде предадено на компетентните органи при влизането в сила на постановленията на прокуратурата.

Факт е, че през дългогодишната му история, призванието на приюта „АНИМАЛ ЕС О ЕС-Бургас“ и на неговите членове и приятели винаги е била да помагат на животни лишени от грижа или подложени на тормоз. И настина е грозно някой да се опитва едва ли не да представи многобройните усилия на приюта и всички нас като престъпна дейност с цел материална облага. Това е жестока подигравка с всички грижи за хилядите животни - изоставени, измъчени, болни, бити, премазани и унижавани от хората душички. С техният и с моят живот.

Ще спра до тук.

Тези, които ни познават, знаят, че няма да се предадем и че ще преглътнем всяка жлъч в името на това кучето да е добре и здраво.

Тези, които не ни познават  ще помоля  да се запознаете с всички гледни точки преди да прецените, коя е правата страна.

Аз вярвам в правосъдната система в България и считам че органите на Полицията и Прокуратурата ще постъпят правилно в създадената ситуация и ще съобразя изцяло с това.

 

С уважение:          Маргарита Пеева-Нациду“

 

       




22
Коментара по темата
22.
Ста
31.07.2021 11:19:18
4
8
ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ МАРГАРИТА! Само който не я познава и не е наясно със стотиците животни, които е спасила, може да пише глупости тук! Българинът, дето уж иска да освобождава селата от кучетата - Ами добре, обади й се. Ама вземи да дариш и средства или да издействаш финансиране, защото всичко, което тези хора правят, го правят с лични средства и с доброволния труд на лекари и приятели! То лесно да бориш бездомните кучета с писания от кръчмата!
Всъщност е много добре, че има такива дебати и по-смели трябва да са организациите, защото така собствениците ще се научат накрая, че да не им "крадат' кучетата - да ги регистрират, чипират, водят редовно на лекар. И да разберат, че куче не се гледа на синджир и да му хвърлиш веднъж в седмицата помия като на прасе. Другия път тия "собственици" ще се замислят преди да си оставят животното без надзор!
21.
До 8
31.07.2021 09:34:06
4
0
И как ще ти вземат децата като те ще кажат, че са твои , има и днк тестове?Те и сандбернарите в планината на каишка и с надморник сигурно вадят хора под лавините?!
20.
Анимал
31.07.2021 09:07:16
0
4
са прави. Като човек си вземе домашен любимец, трябва да се грижи за него, във всяко едно отношение. Моето куче има европейски падпорт със снимка вътре, има два чипа (един национален и един интернационален на ТАSSO !!!, който е безплатен, но ако кучето се изгуби, веднага се знае къде да се върне !!!!!!). Моето куче всяка година е на преглед и имунизации.
Във България има много лоши хора, които се отнасят зверски със животните. Организации като Анимал би трябвало да има още повече. Трябва да забрани и продажбата на кучета и котета, държани пи цял ден в кафези в зоо-магазините. Потресена съм от тази гледка. Идва ми да вляза вечер с взлом и да ги откарам тези сладури някъде, където да се разхождат свободно.
19.
Полиция няма ли?
30.07.2021 23:16:31
10
6
Тия организации много почнаха да крадат животни напоследък. Преди 10-15 дни беше случая с котката на Недялки, сега тоя
18.
Българина
30.07.2021 22:42:18
8
0
Аз ще излизам на кръчма, приятна вечер на всички! И запомнящи се събота/неделя!
17.
Българина
30.07.2021 22:40:44
6
2
До #14. На всички се радват по един начин, а на теб(собственика) по друг. На секундата се вижда! АКО не си го забелязала, толкова по-зле за теб говори. За протокола: да не си пропуснала да им биеш ваксина против Ковид, има вече и за кучета!
16.
До 14
30.07.2021 22:28:28
1
10
Не съм съгласна с теб - имам две кучета и двете са много социални и на всички се радват. Та значи щото се радват на теб ти си им собственик така ли? Ми не разбира се, собственика им съм аз, защото съм им сложила чип и защото си имат редовни паспорти, в които им са записани освен чиповете и всичките ежегодни ваксини. Само отбелязвам
15.
Българина
30.07.2021 22:15:21
9
2
А тия от „Анимал SOS“ АКО са истински загрижени за животинките, да ги 'светна' за няколко села с истински безпризорни нещастни кучета(бълхарници). Само да пишат в коментарите някакви телефони за контакт и ще им пиша! Да идват и да си ги прибират, тъкмо по селата ще ми благодарят!
14.
Българина
30.07.2021 22:12:13
8
2
ММ, по ника приличаш на една варненска бира, наздраве!
Нямам нищо против шнаньола, коментиран в статията, а това, че маса съдебни състави си губят времето в решението си кой е собственика му! Изкривявате постовете ми по-долу! Писал съм и пост #10 по-долу: на всеки нормален Човек, имал някога куче са достатъчни 5 секунди, за да определи кой е собственика! А не - първа инстанция, обжалване, втора интанция - обжалване.... евро инстанция - обжалване и т.н! Че те така и до Луната ще стигнат! А @КОЙ плаща на тези съдилища - ами данъкоплатците, т.н. ние!
13.
ММ
30.07.2021 21:41:34
2
13
Прочетете внимателно коментара на Българина. Там той нарича кучето "пес" и според него един пес не си заслужава тези усилия. Светът трябва да се върти около "проблемите на хората". Е това е мисленето на повечето изроди, които малтретират животни. За тях само Хората са важни и са над всичко! Животните са просто песове, мастии, бълхарници и пр. Но видите ли, тези изроди са едни големи човеколюбци и биха направили всичко, за да помогнат на хората. ДА БЕ ДА.
12.
Буба
30.07.2021 21:41:08
12
2
ТАЯ отворената каква е. Интересна фамилия. Разследвайте я. И това не е приют а помиярник
11.
А бе
30.07.2021 20:42:31
0
19
“Собственикът” що не си признае защо толкова страда за кучето - сигурно защото на ден едно куче, търсещо трюфели, докарва по около 200лв недекларирани в НАП и точно защото крият данъци от НАП тези кучета са без чипове, доказващи кой е собственикът.
10.
Българина
30.07.2021 20:36:56
11
10
До #9. Не знам ти как си с домашните любимци, но за мен ще са ми достатъчни 5 секунди да разбера, че кучето е на даден стопанин. Най-малкото на близък негов приятел. Без да ангажирам съдилища на няколко инстанции да им губя времето. Имал съм куче(та), но откакто се преместих от къща в апартамент гледам като домашни любимци - декоративни рибки. Абсолютно хигиенично е. Пък и НПО не напират да ми ги вземат. Засега...
9.
До Кукундрел
30.07.2021 20:24:39
4
15
Значи или четеш друга статия или не четеш внимателно, как точно се е легитимирал като собственик да те питам? Чип няма кучето, паспорта е на кафяв кокер, то щото това е единствения кафяв кокер в света, нямало отбелязване че е с купирана опашка, т;е; паспорта не е на този кокер и изобщо какви ги плещиш не знам. Какви деца намеси? Има си закони и като не ги спазваш какви претенции може да имаш? Ако имаш кола ама нямаш талон за нея твоя ли е? Или и там НПО ще ти е виновно?
8.
Кукундрел
30.07.2021 20:19:49
22
8
Така,значи госпожата държи кучето на някой,който се е легитимирал,като негов собственик и респективно го е потърсил с нагласата да си го вземе.Утре,дами и господа от разни НПО-та ще ни взимате децата ли?Днес е куче,а утре дете.Веднага трябва да се вземат мерки и да не се допускат такива грешки,защото ни бутат към опасно и чувствително място тези сладури от НПО
7.
До 6
30.07.2021 20:17:29
3
12
Очевидно не си човек, който обича кучетата или има домашен любимец защо отделяш от ценното си време да пишеш коментари тогава
6.
Българина
30.07.2021 20:12:12
20
6
Хех, не съм чел статията, тя е като защитна пледоария пред някой съд. То като чета и колко време и ресурси са отделени за един пес не се учудвам, че Съдебната ни система няма време за проблемите на хората.
5.
Антигъбар
30.07.2021 20:02:19
4
17
Тези с трюфелите трябва да се забранят! Или да си купят земя и да си ги отглеждат! Гъбата е едно, но трюфела е доста скъпо и го превърнаха в бизнес, но нито данъци плащат и реално използват държавна собственост! Аз ако отрежа едно дърво в гората ще ме разнищят от горското! Да не говорим за другите тарикати, които развъждат кучета и редовно ги оплождат за маса пари! Без нито стотинка данък пак! Това да не са агнета за Великден??? Или говеда???
4.
Човек
30.07.2021 20:01:02
6
23
Да отдадеш живота си за да помагаш на изоставени, бити, тормозени, премазани и изхвърлени на улицата животинки заслужава само безкрайно уважение. Не разбирам как може да се говори лошо срещу човек отдал живота си на толкова нещастни животинки, които просто щяха да са поредните трупове по улиците, които повечето хора просто подминават. Мога само да кажа на този човек, който твърди че е собственик, но не е полагал никакви грижи за животното си, че не заслужава да му го върнат и истината е, че е ако бяхме наистина европейска държава щяха да му забранят да има животни изобщо, но за съжаление това е България.
3.
Всеки ден
30.07.2021 19:53:17
3
18
Виждам какви нещастници са немалко индивиди от породата българи! За случката за изсипаните буквално кучета до Смолян също трябва да се коментира! Аз съм убеден, че дамата казва истината! И не знам как трябва да бъде окачествен екземпляр, който ще доведе един живот до такова състояние! Със сигурност не е човек! Това че други нещастници буквално захвърлят домашните си животинки пред вет клиники също трябва да се коментира! Също и това че една друга група с недостатъчен багаж на горния етаж вместо да застане на страната на някой, който полага грижи за един живот, умишлено доведен до почти фатален изход, застава точно на обратната страна! Не системата е сбъркана съотечественици! Сбъркан е чипа! Сбъркан е морала и етиката! Жалко защото това се мултиплицира и става начин на поведение!
2.
До 1
30.07.2021 19:45:16
3
27
Така е , брат. В тоя приют има всякакви кучета от мега породисти до мега помиярчета. Говорил съм и със управителката . Малко е серт, ама вероятно е нормално. Личи си че е виждала повече добро от животни от колкото от хора.
1.
Бс
30.07.2021 19:41:23
7
35
Марго, всичките познаваме и знаем, че ще жертваш това, което имаш и ще хвърлиш всички сили само кучето да е добре ! А вие , които вярвате на такива шмекери като тези! Отидете в приюта и вижте за какво става дума! Там има над 200 кучета и поне 30-40 котки . Събирани от улици , взимани от изроди, които ги ползват за боеве , за извращения и за какво ли не . Тя ги събира от пихтия и ги прави отново горди животни ! Защото е човек, с който всички можем да се гордеем. Това са ви най-добрите приятели ве хора! Тези които са ни пазели в най-тъмните нощти! Горд съм , че има такива хора като нея в Бургас. Които още го помнят това! Тоя трюфелджия ни е ясен на всички . Иване, Мършо ! Ако беше отишъл и беше обяснил като човек. Като беше се погрижил за кученцето си щеше да видиш добър човек! Ама си прост добитък. Дано кученцето да е добре и да е щастливо ! И далече от тебе, мърляч. Души си за гъбите и си ги рови със зурлата самичък !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори