×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Забраняват паленето на огън в Гърция
  • Баба хвърли през терасата торба с близо 50 бона на ало измамник
  • Гешев иска очна ставка с Борисов за атентата срещу него
  • Започна регистрацията в ЦИК на партии и коалиции за вота през юни
  • Алла Пугачова празнува рождения си ден в бункер в Израел
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Асен Василев: Каниха ме, а сега съм проблемен – това е координирана атака на ДПС и Тошко Йорданов


Асен Василев: Каниха ме, а сега съм проблемен – това е координирана атака на ДПС и Тошко Йорданов
"Тук според мен се вижда една много дълга ръка на една много координирана атака на ДПС и Тошко Йорданов"
29 Юли 2021, Четвъртък, 11:53 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Всички дела съм си ги спечелил в съда в Ню Йорк, така че няма никакви проблеми, обясни служебният министър на финансите

Служебният министър Асен Василев отговори на атаката, която получи от Тошко Йорданов от трибуната на Народното събрание. Председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ (ИТН) обвини Василев в кражба на интелектуална собственост във връзка с търговски спор в съда отпреди години. Повод за думите му стана препоръката на "Демократична България" служебният финансов министър да остане и в следващия кабинет.

Пред парламентарни репортери Асен Василев отговори така: „Всички дела съм си ги спечелил в съда в Ню Йорк, така че няма никакви проблеми. Това е от 2013-а по пресата - „24 часа“ ако отворите и т.н. Но това, което мен силно ме притеснява, е защо изведнъж след като ме каниха... три пъти идваха при мен да ме канят за правителство в „Има такъв народ“ в предишния състав, сега изведнъж решиха, че съм силно проблемен. Тук според мен се вижда една много дълга ръка на една много координирана атака на ДПС и Тошко Йорданов.“

Василев отказа да отговаря на въпроси.

 


В категории: Политика


Само три съставки - Салата „Нищо“
Само три съставки - Салата „Нищо“ 15/04/2024, Понеделник 21:00 0
Как да се справим с мазната кожа
Как да се справим с мазната кожа 15/04/2024, Понеделник 20:40 0
3
Коментара по темата
3.
Асенка, по-полека
29.07.2021 22:27:22
0
1
Aсенка, трай си по-добре. Че ще излязат и съучениците от Хасково и ще станеш хепетен за смях. Знаеш си бакиите. В Ню Йорк викаш делата си ги спечелил. Ама те хората на Слави ти казаха, че дела заведени има и в Лондон и Амстердам. И са те осъдили в Лондон. Не са казали, че са те осъдили в Ню Йорк, че да се хвалиш, че там си спечелил делото. И нищо не казваш за извънсъдебното споразумение. А то е ясно. Хванали са те, че си шмекерувал и си предпочел да си платиш като поп, отколкото съдът да те разкоссти на цяло. Така се прави в цивилизования свят, разбирам те. Знаем и чии пари въртиш. Не си младият мултимилионер, за който искаш да минеш. И Кирето Петков е средно ниво мениджърче на Запад. Не казвам. че няма качества. Но ако бяхте толкова богати и успешени за колкото искате да се представите нямаше да го играете момчета на повикване, знаете на кого. Просто не се излагай да се оправдаваш за делото.

Турили са те сега за министър. По силата на много добре знаеш какви обстоятелства и кой се е застъпил за тебе, за да си там. Така че ще стоиш. Колкото, толкова. В редовно правителство ще станеш министър, като ДБ-то спечели изборите.

Толкова.
2.
Като видя
29.07.2021 14:54:19
0
1
думата "калинки" (какъвто и да е бил прозходът и), получавам уртикария! Явно елементарният електорат не прави разлика между калинки и СКОРПИОНИ!
1.
Итн
29.07.2021 12:00:12
0
18
Вярно че ще излязат близки с ДПС. Сега ще видим какви калинки ще наредят за министри.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас 31-годишният Димитър Димов разби боксова круша и машина за топчета 4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете 4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете Повечето от представителите на силния пол знаят, че "не е важно колко дълго е зарядното, а колко всъщност издържа батерията" С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват Силните жени са откровени и прями Това са царете на флирта: Тези зодии могат да разтопят и най-студеното сърце Това са царете на флирта: Тези зодии могат да разтопят и най-студеното сърце С безупречното си чувство за баланс и хармония, Везните знаят точно как да накарат другите да се почувстват специални и оценени Зловещо: Това е мястото, където отриха трупа със свинските опашки в София Зловещо: Това е мястото, където отриха трупа със свинските опашки в София На място веднага пристигнали медици, които установили смъртта на 44-годишния мъж Войната между Израел и Иран се отлага за друг път Войната между Израел и Иран се отлага за друг път Атаката на Техеран се провали, а отговорът на Йерусалим беше оставен, за когато му дойде времето Само три съставки - Салата „Нищо“ Само три съставки - Салата „Нищо“ Вижте рецептата Как да се справим с мазната кожа Как да се справим с мазната кожа Експерти дадоха ценни съвети как да предпазим кожата от прекомерно омазняване Разкарайте тези вещи от дома си, иначе ще останете стара мома Разкарайте тези вещи от дома си, иначе ще останете стара мома Те са езотерични вещици и плашат всеки ухажор, прекрачил прага на жилището ви Живко Коцев е извикан на разпит в националното следствие Живко Коцев е извикан на разпит в националното следствие
Местят церемонията по откриването на Олимпиадата Местят церемонията по откриването на Олимпиадата Най-вероятно церемонията ще се състои на "Стад дьо Франс” Арестуваха петима заради инцидента с кабинков лифт в Анталия Арестуваха петима заради инцидента с кабинков лифт в Анталия Разследват се причините за смъртта на един човек и раняването на 17 Баба уби брутално 5 новородени кученца на съседката си Баба уби брутално 5 новородени кученца на съседката си "С една пръчица колкото пръста ми може ли да се убие? Аз само ги шибнах малко и толкова беше. Исках да ударя майката, да се наплаши, защото ми изяде кокошката. Но, когато отидох, майката я нямаше”, казва Василева МВР с подробности за тази брутална катастрофа МВР с подробности за тази брутална катастрофа Лек автомобил навлязъл в насрещното и блъснал тир  Натресоха му три кучета и две котки в дома, но той мълчи, защото я обича Натресоха му три кучета и две котки в дома, но той мълчи, защото я обича Евгени се съобразява с капризите на  Принц Хари и Меган стават продуценти, готвят две нови предавания Принц Хари и Меган стават продуценти, готвят две нови предавания Продукциите са свързани с готвенето и с американския шампионат по поло Защо зрителите попиляха тази двойка от "Един за друг" Защо зрителите попиляха тази двойка от "Един за друг" За повечето хора Галена и Петър прекаляват с драмата и ако не плаче единият, то плаче другият Самсунг е най-купуваният телефон, измести Епъл от челното място по продажби Самсунг е най-купуваният телефон, измести Епъл от челното място по продажби Делът на корейската корейската фирма на световния пазар на смартфони е достигнал 20,8 на сто през първите три месеца на годината Атаката срещу Израел била съгласувана със САЩ Атаката срещу Израел била съгласувана със САЩ Има промяна на правилата на играта спрямо присъствието на Иран в Сирия, коментира  Мохамед Халаф Съветът за сигурност демонстрирал лицемерие Съветът за сигурност демонстрирал лицемерие Реакция при атаката срещу посолство в Дамаск нямаше, припомня постоянният представител на Русия в ООН Василий Небензя
Делян ДОБРЕВ Делян ДОБРЕВ Към ПП: Научете си уроците вкъщи, не в министерствата Виц на деня Виц на деня -- Мацко, в с*кса каква поза предпочиташ?
- Отгоре.
- Защо?
- Като ми писне, ставам и си тръгвам.
Виц на деня Виц на деня Студент праща телеграма до сестра си:
"Скъсан по математика, подготви баща ни!"
На другия ден получава отговор:
"Баща ни подготвен, подготви се ТИ!..."
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Каква е разликата между ерген и семеен?
- Ергенът хапва каквото иска, семейният каквото му наготвят!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори