Рецепта за печено свинско бонфиле с чесън
Сочно и апетитно
Продукти:
1 цяло парче свинско бонфиле
4 супени лъжици зехтин
3 скилидки чесън, пресован
1 малка шепа прясна мащерка, нарязана
1 малка шепа пресен розмарин, нарязан
Сол и черен пипер на вкус
 
Приготвяне:
Направете напречни разрези в месото, но не го разрязвайте докрай. Втрийте месото със зехтина. Притиснете чесновите парченца в прорезите на месото. Направете същото с подправките, солта и пипера. Втрийте много добре, така че ароматите да проникнат навътре.
Загрейте скарата или барбекюто. Печете месото както е цяло за около час, като го обръщате на всеки 15 минути.
													
													
													
													
													
															
															
															
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Обявиха Идеалния футболен отбор
													
													
																													
															
															
															
															
															
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Разтърсваща информация за верижната катастрофа в София
													
													
																													
															
															
															
															
														
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
							
							
							
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										
										