Рецепта за печено свинско бонфиле с чесън
Сочно и апетитно
Продукти:
1 цяло парче свинско бонфиле
4 супени лъжици зехтин
3 скилидки чесън, пресован
1 малка шепа прясна мащерка, нарязана
1 малка шепа пресен розмарин, нарязан
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Направете напречни разрези в месото, но не го разрязвайте докрай. Втрийте месото със зехтина. Притиснете чесновите парченца в прорезите на месото. Направете същото с подправките, солта и пипера. Втрийте много добре, така че ароматите да проникнат навътре.
Загрейте скарата или барбекюто. Печете месото както е цяло за около час, като го обръщате на всеки 15 минути.
Как формата и размерът на килима влияят на интериора?
Ритуали за зимното слънцестоене
17-годишен открадна Мерцедес от паркинг, оставили го с ключ в контакта
„Ислямска държава“ призова за атентати в западни страни
Защо изборът на часовник или бижу трябва да е съобразен със стила и визията ни?
6 зодии ще се отърват завинаги от тежкото бреме на миналото
Напрежение между ПП-ДБ и ГЕРБ в парламента заради охраната от НСО на депутатите
Министър Жечо Станков откри Фонд в подкрепа енергийната ефективност и намаляване на въглеродните емисии
Родата на цар Киро изкупи масите от 10 000 за концерта на Тони Стораро
Днес почитаме светец, който пази и помага на наркомани и алкохолици
Киара обвини Краси, че искал заложи пръстена и да делнат парите. Той: Разделихме се, защото не съм Митко Пайнера
Защо Кобрата се прави на палячо, когато го проснат на ринга
