×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ: Служебният кабинет тайно вдига корпоративния данък с поне 50%


ГЕРБ: Служебният кабинет тайно вдига корпоративния данък с поне 50%
Нямало е обществени обсъждания, нямало е консултации и със синдикати и работодатели, недоволстват от ГЕРБ
05 Юли 2021, Понеделник, 13:16 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Правителството подкрепило инициатива на Г-7, но не съобщило на обществеността

Служебното правителство тайно е решило да вдигне корпоративния данък от 10 на 15%. Това обявиха от ГЕРБ на извънредна пресконференция. 

Опитът научил зам.-председателя на ГЕРБ Томислав Дончев, че когато много се говори, най-важни са моментите на тишината. Той добави, че служебното правителство е временно и не бива да се занимава с дългосрочни решения, особено такива, които следва да се вземат от Народното събрание, каквото в момента няма. 

"Откъде българските граждани, предприемачи, работещи трябва да научат, че правителството се е присъединило към инициатитава на Г-7 за повишаване на данъците? Откъде трябва да го научат? От напоително интервю на финансовия министър, от брифинг след заседание на Министерския съвет, от прессъобщение? Нито едно от споменатите комуникационни жанрове. И най-наблюдателните представители на бизнеса могат да го научат от сайта на OECD", каза Дончев. 

Александър Иванов поясни, че става въпрос за Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР). Тя публикувала на 1 юли списък, в който от ГЕРБ "с интерес" открили, че фигурира България. Доста европейски държави не били в него - Унгария, Ирландия, Естония, "да не ги изреждам всичките". Това бил списък на държавите, които са съгласни да се повиши корпоративният данък на минимална ставка от 15%. 

"Да припомним, че в България корпоративният данък много години е 10%, т.е. за българския бизнес, всички работещи това значи минимално 50-процентно увеличение на данъка", добави Александър Иванов. 

Така служебният кабинет подкрепил световната инициатива за по-високия данък. Това станало с т. 17 от дневния ред на 30 юни. Никой обаче не заявил това. Нямало обществени обсъждания, нямало консултации и със синдикати и работодатели. Липсвала и оценка за въздействието върху българския бизнес, върху инвестиционния климат, върху всеки български гражданин. 

ГЕРБ открили информацията с доста усилия. 

"Финансовият министър защо не даде пресконференция - да осветли това свое решение? Защо, по кой коридор, в коя стаичка, кой го е притиснал да прокара своето, така да кажем, решение на Министерски съвет, забележете под 17-а точка, толкова важна точка за цялото българско общество и за българската икономика е повишаването на данъците. Финансовият министър е длъжен да даде този отговор. Също така и служебният премиер, а може би и президентът Радев, който подкрепя това решение да се вдигат данъците в България с минимум 50%, без обществен дебат, подчертавам", каза още Александър Иванов. Той попита така ли се изпълнява приоритетът прозрачност, обещан от служебния кабинет. 

Деница Сачева каза от своя страна: "На практика е взето едно еднолично решение без национален дебат; едно решение, което е непочтено, най-малкото защото е непрозрачно, и решение, което е непрофесионално."

Това било дело "на сегашната партийна коалиция, която се готви да прерасне в управляваща коалиция между между БСП, "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън!""

Вдигането на данъци сега означавало по-малко работни места, повече безработица, по-малко инвестиции. 

"Със сигурност това, което можем да кажем, е, че ако се вдигне корпоративният данък с 50%, това означава 1,250 млрд. лв. да бъдат взети от бизнеса, и на практика бизнесът да не може да ги реинвестира, да не може да ги използва за увеличаване на доходите, да не може да ги използва за създаване на нови работни места, за подобряване на условията на труд", добави Сачева. 

Може би това бил скрит сценарий, защото всички опоненти на ГЕРБ давали изключително щедри социални послания и дори утопични обещания. Те не били възможни, ако не се вдигат данъците и осигуровките.

"От едната страна е пълната тишина, от другата страна е логореята. Служебното правителство е вербално свръхактивно", изкоментира Томислав Дончев. 

По-съществен обаче бил въпросът защо има тишина с инициативата за вдигане на корпоративния данък. 

От ГЕРБ настоявали да се чуят мненията по темата на синдикатите и работодателите. Такъв въпрос обичайно се разглеждал след месеци консултации с тях. 

Освен това всички основни политически партии също трябвало да вземат отношение по темата. ГЕРБ били против вдигане на данъците. 

Президентът Румен Радев също било редно да излезе с позиция като "принципал" на служебното правителство. 

Тома Биков пък каза от своя страна, че на фона на тази тишина имало много силен шум от страна на "един много объркан човек", който бродел в българския ефир в последните два месеца. Това бил Бойко Рашков - вицепремиер и вътрешен министър в служебния кабинет. 

ГЕРБ стояли на първо място според социолозите, въпреки че всички били против тях. Рашков сега провеждал финална атака срещу партията на Бойко Борисов. 

Днес Рашков нападнал и Българската православна църква, обвинявайки я в сделка с ГЕРБ. Църквата била институция на хиляда години и щяла да продължи да е тук, докато я има България. 

"Такива дървени комунисти като Рашков са се опитвали да унищожат църквата вече сто години. Мавзолей няма, а църква има. И много добре да знае, че не църквата подкрепя ГЕРБ, а ГЕРБ подкрепя църквата. Това е нещо, съвсем различно. И се надяваме, че следващите дни няма да видим митрополити и свещеници, викани на разпит по районните управления, както се случва с нашите активисти, защото това е директно участие в кампанията. И по всяка вероятност ще създаде недоверие в изборния процес", добави Биков. 

Репортери се опитаха да зададат въпроси на представителите на ГЕРБ. Те обаче станаха и си излязоха въпреки протеста на журналистите. 

 




Флагман.БГ 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат 16/05/2024, Четвъртък 22:00 0
Флагман.БГ Бременна ли е тази фолк певица Бременна ли е тази фолк певица 16/05/2024, Четвъртък 20:40 3
Флагман.БГ Никога не пръскайте парфюм върху косата си Никога не пръскайте парфюм върху косата си 16/05/2024, Четвъртък 20:21 0
50
Коментара по темата
50.
Герб
07.07.2021 19:25:42
1
4
Крадем от обществени поръчки за да купуваме гласове.
49.
Българина
07.07.2021 14:24:46
2
2
За данъка не знам, но преди малко се върнах от ГТП на колата. ТИЯ ГЛАВАНАЦИ са приготвили ОГРОМНА секира за над 50% от колите в БГ. Моята е добре поддръжана и е на газ - изкараха я, че е за морга/скраб! Изкукуригали са!!! На Оружие, Братя!!!
48.
ХХ
06.07.2021 17:48:32
0
0
Отделно, след като официално признатата за данъчен рай холандия моментално го подкрепя, значи по проект има останали вратички колкото пристанищен док.
47.
ХХ
06.07.2021 17:47:39
0
0
Отделно, след като официално признатата за данъчен рай холандия моментално го подкрепя, значи по проект има останали вратички колкото пристанищен док.
46.
ХХ
06.07.2021 17:43:58
1
6
Ми като са про'сти, много усилия ще са им нужни, за да го открият. Жалки са герб калинките.

ПП. Става дума за фирми с над 750 милиона евро оборот.
45.
Nostradamus
06.07.2021 14:32:07
0
11
Групировката ГЕРБ
докараха до разпад държавата чрез : Костинброд (печатницата за фалшиви бюлетини) ,
Кумгейт, Суджукгейт, Тефтерчето на Златанов, Двете каки,
Търговския Регистър,Чумата в Странджа, Фалит на КТБ,
Болниците във фалит, Ваксините на Москов, Московски (недосегаем за съда), Фалита на Олимпик, Гинка и ЧЕЗ,
Оградата с Турция, Фалшиви магистрали, Корупция във всичко,
Увеличение на цените на 6 месеца, Ало, Ваньо, Ало, Банов, Мишо Бирата, Източването на Евро-Фондовете,
Огромна корупция навсякъде, Обществени поръчки за „наши хора“ на тройно завишени цени,
Псевдо-Саниране... ограбването на Народа и подлагането му на абсолютен геноцид.
Най-бедни в ЕС и Първи по всичко негативно, но последни по стандарт, здравеопазване, свобода на словото.
Катастрофа с управлението на Ковид кризата и ваксинирането.
И ежедневни скандали, престъпления и фал след фал.
44.
*************
05.07.2021 20:52:31
0
0
Порих един пидал от уличните музиканти дето надува виолата протестър от миналото лято Златчо гея още се уригва на мъшко семе
43.
*********
05.07.2021 20:19:15
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
42.
До Гроб
05.07.2021 19:41:11
3
11
Колкото и да е увеличението,ще знаем,че идва от народа и ще отиде за народа.А не да ни изсмуквате 10 години,през които на бизнеса и на хората им се разказа играта.И виновни за това предварително заложено увеличение сте единствено вие-гробари ,чрез безхаберната си икономическа политика.
41.
Верно?
05.07.2021 19:27:53
3
14
Флагман ,дайте инфо за тия с купените от герб-сдс гласове.Къде са ги хванали,колко са били ,чувам,че били с личните данни на 29000 човека?? Тия така ли са ни управлявали 10 години?С измами и рекет?
40.
Muhlqri
05.07.2021 19:27:14
7
4
Протестърската мафия от миналото лято, гей парада кога ще си покажат лакирате нокти, гелосани пендели.
Надрусани гейчета като Славчу клоуна
39.
Бре
05.07.2021 19:23:58
1
11
Крадлива герберска сган.Издухаха бюджета по свои фирми и вместо да си траят на наср.ния г.з ,пак мамят народа.
38.
Stavri
05.07.2021 19:13:09
0
2
Златю гея , женския полов орган , траверса къде е да го шибам отзад, за един пидал питам ?
37.
истината
05.07.2021 17:50:09
2
12
До 17 Мунчовци

Абе Мунчо, ти с твоя мизерен "бизнес" изопщо няма да те засегне. Несе ласкай. Данъкът е за МЕЖДУНАРОДНИ КОМПАНИИ с оборот над 20 млрд. евро като "Google" и "Amazon", които работят в повече от една държава, и имат обороти над 750 млн. евро"!!! Ти от тях ли си бе, охлюв?
36.
кйий
05.07.2021 17:41:23
3
16
Поредната герберска лъжа. Е не се ли уморихте да лъжете бре.
35.
Кокорко се обяснява
05.07.2021 16:43:23
18
9
Че не биле с 50% увеличението,а с 49.999%!!!
Крадливи и лъжливи Радеви мекерета,също като дипломите им!
То не били у Харвард учили,а край Харвард минали веднъж :)))
Митове и легенди за БГ тъпънарите!
Тези са по-крадливи от юпитата на Царя!
Всичките с фалити и ДДС измамници като културиста на Черепа!
34.
До г-н Дончев
05.07.2021 16:05:28
4
30
Г-н Дончев, Вие бяхте един малкото хора в ГЕРБ който си мислех, че е сериозен и не говори празни приказки. Инициативата на Г-7 по отношение на глобалното данъчно облагане има за цел въвеждане на данъчна справедливост по отношение облагането на корпорациите Google, Amazon, Facebook, които се опитват да си плащат данъците в страни с ниски или въобще липсваща корпоративна данъчна ставка. Това няма нищо общо с корпоративното облагане на национални компании и приложимата данъчна ставка. С оглед на горното информацията който изнасяте е ирелевантна. Коментара смята да спра до тук преди да стане цветущ.
33.
a1
05.07.2021 15:58:22
5
16
На специалистите по всичко и най вече по икономика , без да съм учил в Харвард , искам да ви кажа: Ако сте чели или поне да сте се запознали с програмите или намеренията на партийте които се стремят да ни Оправят знайте,че всичките им намерения минават само след повишаване на данъци. По принцип това е дясна политика. Най-малкия проблем ще ви е : Защо бИнзина скача, а заплатата ми ние ?
32.
Истината
05.07.2021 15:46:14
4
18
“ГЕРБ открил информацията с доста усилия”.

Това е така защото всички там сте болни от сукар - пишете се че говорите езици а НИЩО не говорите нищо не четете освен Митов който говори сносно но слабо.

Първо България НИЩО ТАКОВА не е подписала още само е дала уверение че това представлява интерес за нас, може и с подпис.

Г7 идеята е добра за България.
За жалост на практика няма как да се приложи.
Те ще се откажат от тази идея популизъм скоро.
Ако пък успеят да я реализират — ще бъде гласувана от нормално избрания Български парламент а може да се направи и референдум.

Защо ГЕРБ пуска фалшиви новини?
Защото не четат, трудни откриват всичко, нищо не им се отдава и затова инвеститорите и българите бягат.

Да научите повече на тази тема четете Janet Yellen и новините за групата G7 свободните нации които водят света.

Janet Yellen е супер интелигентен икономист но е много вероятно хитрите малки държави да саботират тази идея.

Радвам се че Теменужка и Цецка не се виждат на тази снимка то бива двойкаджии ама това на нищо не приличаше.
31.
baihui
05.07.2021 15:40:11
3
20
Бизнеса на ГЕРБ е в наркоразпространението! Да сте чули до сега от Борисов една дума за "борба с наркоразпространението", а?!
30.
Една стара песничка:
05.07.2021 15:31:42
8
7
Комунистите родината разграждат,
Комсомолците след тях крадат,
Пенсионери, Пионери,
Гладна смърт ви чака,
Трудна смърт!
Комунисти, Комсомолци, Пенсионери,
Сме в един и същи кюп....
и т.н.
29.
Не съм от ГЕРБ, ама и от БСП не съм
05.07.2021 15:28:55
7
22
Тия от безсилие, вече се чудят какво да ги измислят ... ГРОБ ...
28.
Кю
05.07.2021 15:25:21
5
12
Нищо не е подписани нито предоговорени а само обсъждано и това е просто популизъм който се върти във Г7 който евентуално избраните правителства ще дискутират следващата година.
Можем да четем на Английски ГЕРБ, знаем новините преди вас, и още по лошо за вас, знаем какво значат новините.
Знаем че 80% от държавите на кирилица са под военни диктатури и почти няма свобода на словото - както има в северните страни.
Който чете само на кирилица е обречен да го лъжат местните диктатори.
27.
Бреее
05.07.2021 15:23:17
0
7
Радиоточките на едно място....ама как да им повярвам
26.
Чичо 1999
05.07.2021 15:21:14
1
14
Бойко пред Кеворкян написа следната мъдра мисъл цитат: “Не казвай истината за да не обидиш и да не ти завиждат”
След това той се обърна и каза на Кеворкян - “това много го харесвам”.
Ясни ли ви е какъв тип е той?
Ясно ли вие къде е Москва и Чичо Митко?
Бягайте от тези, добра илюзия правиха, обаче капиталистите не им повярваха.
25.
bb
05.07.2021 15:19:10
2
21
Боце да стяга униформата за килията про бат Ставри
24.
К
05.07.2021 15:16:54
4
21
Помня когато Гроб ни остави без летище през зимата като го подари на Варна химимпорт хахахаха хора от Бургас гласувайте да нямате летище през зимата всяка година.
23.
Широк Хълм
05.07.2021 15:13:45
3
16
Ами тъпи ГЕРБ как правителството да съобщи като това още е само разговор няма НИЩО подписано няма нищо договорено.
Можем да четем на Английски.
Четем всяка седмица речитр на Janet Yellen инициаторката на тази луда соц идея която няма да случи никоя държава от хитрите не е тъпа. Таке че Гроб пак лъжете плоски партийни лъжички.
22.
Мачкайте ги всички, които бъркат в кацата с меда
05.07.2021 15:04:07
4
27
Служебното правителство било временно и не бивало да се занимава с дългосрочни решения?! WTF? На това се надявал Дончев, но не го огряло. Служебното правителство направи добро на българският народ, като врътна кранчето на народните изедници и започна процес по изчегъртване на мутрите и корупционните практики от властта. Нямам как да не ги поздравя за това. Надявам се и правителството, което ще бъде създадено след изборите да продължи курса и да започнем да се отлепяме от дъното на ЕС. Години наред ни лъжат и крадат и сме последни в ЕС по доход
21.
Истината №6 е лъжа
05.07.2021 15:02:20
19
9
Правителството на лъжците – Кирето си откраднало профил,че уж е минал през Харвард,а не през Харманли!!!
Търчи-лъжи а тъпите чалгари му вЕрват на гелосаното хюмне :))))
20.
Да
05.07.2021 14:57:03
3
7
Като те гледам как пишеш, тия 5% ги инвестирай в това да завършиш пак 8 клас, пък тогава реинвИстирай.
19.
gradski
05.07.2021 14:55:59
3
16
Първо данък се вдига със Закон т.е. трябва си Народно Събрание. Второ тази инициатива за глобален минимален данък е подкрепена от ЕС. Трето - данъците така или иначе ще св вдигнат заради раздут щат на държавни служители и европейските им заплати.
18.
292
05.07.2021 14:40:19
5
24
Дончев,
Това с 15-те процента корпоративен данък, дето искат да го наложат на всяка една икономика по света, го решиха Меркел, Макрон и сие. Що не им казахте да не го правят, като ги разхождахте по Моста на влюбените. Точно Йес-мени, като вас, дето по-голямата част не вдяват какво им говорят на английски език, да обясняват, че някой друг се е съгласил доброволно на поредния диктат спрямо държавата ни - айде у лево.
17.
Мунчовци
05.07.2021 14:39:09
15
13
До 14
А бе капацитет...
Нали като трябва да плащам по-висок КД, респективно ще вдигна и цената на продукта, който произвеждам, или услугата, която предоставям.
Кой бе майна, си мислиш, че ще плати това завишение?????
Ами всички крайни потребители-тоест народа, а не бизнеса.
Отделно, вместо с тези 5% да си позволя да модернизирам и реинвистирам, което е гаранция за добавена стойност, аз ще ги дам на държавата, за да плащам заплати на некадърници и лешпери.
Какво ми драскаш глупости, че едни пари щели да отидат в бюджета и това било супер. Нали същите тези пари ще ги платят хората от джоба си....
И ТИ ли си завършил в Харвард-личи си.
16.
Мунчовци
05.07.2021 14:27:28
19
10
Четейки мега интелектуалните коментари тук, стигнах до отчайващия извод, че
Българина е толкова мозъчно атрофирал, че не вижда по-далеч от носа си, по - назад от г-за си и скоро и салфетките по чалга клубовете няма да му помогнат да си забърше наср-ания зад... к...
Заслужавате си мизерията
15.
Геле
05.07.2021 14:12:05
3
22
За това повишение на данъка го има писано в маса новинарски сайтове още преди седмици, т.е. за включването ни в това минималния корпоративен данък да е 15%. Щом аз дето изобщо не се интересувам от финанси го забелязах е нормално и маститите бизнесмени да са го разбрали.
14.
Да
05.07.2021 14:11:16
6
21
"Със сигурност това, което можем да кажем, е, че ако се вдигне корпоративният данък с 50%, това означава 1,250 млрд. лв, да бъдат взети от бизнеса, и на практка бизнесът да не може да ги реинвестира, да не може да ги използва за увеличава на доходите, да не може да ги използва за създаване на нови работни места, за подобряване на условията на труд", добави Сачева.

И къде отиват путка майна ? Нали отиват в бюджета и от там се очаква да бъдат инвестирани в полза на обществото.

Смешно ми е, че една държава без индустрия, без суровини, без ресурси, без селско стопанство, реално без никакъв постоянен приход си позволява да има 10% плосък данък. Пределно ясно трябва да е на всички, в чий интерес е прокаран някога този абсурден закон.
13.
Машините пипат
05.07.2021 14:05:07
2
36
Топ коментар на ГЕРБ. Вторият ми най-любим след: "Пипат машините!"
12.
Калкулатор
05.07.2021 14:02:55
1
11
10*1.5 (50%) = 15
11.
Трол
05.07.2021 13:55:29
3
27
По-интересно е вие до кога ще сте на хранилка? Защото да не забравяме какъв пример за честност и безпристрастност е флагман, нали?
10.
напушен
05.07.2021 13:49:55
3
33
10% държавен данък и 90% данък за мутрата. Хайде не на нас тези!!!
9.
Йорол
05.07.2021 13:44:26
7
35
Във Щатите във самата партия има битки за лидерите. Има 2-3 месеца дебати и борби публични между кандидати за лидерската позиция на Бойко. Тоест това е модела, не еднолична фирма Бойко Ченгето Комуниста.
Къде беше дебата и конкуренцията в ГЕРБ?
Къде е дебата на Бойко с деугите партии?
Защо се крие.
Не става с тоталитарни партии.
Свърши прехода.
Ходете си комунисти и ченгета.
8.
Шайка
05.07.2021 13:41:17
5
38
Кой ще наеме мутресите на гроб след прехода? Никой. Няма дори къде да се скрият.
Защото ако имаш една нормална партия щеше да има вътре едни нормални избори за лидер а не мафиот ченге колкото и да се прави на десен и модерен.
7.
ГЕРБ трол
05.07.2021 13:39:11
19
26
Единствените честни бизнесмени в тази държава са само г-н Пеевски, г-н Домусчиев и Иван Пилето! ГЕРБ винаги ги е подкрепял и ще продължи да ги подкрепя в борбата им срещу простия фатмак Радев!
Не посягайте на бизнеса, червена хунта!
Само ГЕРБ и ДПС, никой друг!
6.
Истината
05.07.2021 13:38:57
7
42
Толкова са елементарни тези соц мутреси.
Направо става срамно да кажеш че си от тази групировка. Има хора от Харвард в кабинета няколко лелки и чичковци взели да им дават акъл, ами то срамна работа. Напускайте гроб защото всички ще сте безработни скоро.
5.
Tsatsata
05.07.2021 13:34:51
7
49
Пак герберски фантасмагории !
"Подкрепянето" на световната инициатива е политически акт на отделните държави, а дали и колко ще си вдигнат данъка се определя чрез закон , гласуван в парламентите им !
Доколкото си спомням и правителството на ей тия подкрепи доста международни инициативи , като тези за въглеводородите, за балканските отношения, за въздушната полиция и ред други, а не си спомням да е имало обществени обсъждания, решения на парламента или поне предварително обявяване!
4.
демократ
05.07.2021 13:33:27
30
20
В условията на демокрацията в която сме поставени всяко следващо правителство ще е още по васално, зависимо и проамериканско ! Аксиома ! Служебното правителство на Радев изпълнява директно решение на Г7. Те решиха 15 % данък и ген. Янев козирува и изпълнява. Колония на янките. Това е Бъргария сега !
3.
мислещ
05.07.2021 13:32:41
15
62
О, боже! ГЕРБ са се загрижили за бизнеса? Жива да не бях!
2.
Емигрант
05.07.2021 13:32:04
20
48
От най-простата партия каква простотия може да се очаква? 50% увеличение на корпоративния данък!! Тея от ГРОБ, знаят ли колко са 50% увеличение???
Просто са смешни тея изказвания.
1.
Е,и
05.07.2021 13:26:08
15
64
На вас, герберите какво ви пука колко ще е корпоративния данък ?
Или какъвто и да е данък или такса ?
Колите на Боко са без данъци, без застраховки, без такси, любимите ви корпорации отдавна не плащат и лев данък, защо пък сега се загрижихте?!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) На място има полицейски екип и психолози РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" Санкциите за търговците нарушители започват от 3000 лева 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат Вижте в следващите редове кои качества силният пол намира за атрактивни 4 черти на поведение издават ниско самочувствие 4 черти на поведение издават ниско самочувствие Ето кои са те  Неземно щастие очаква тези 3 зодии до дни Неземно щастие очаква тези 3 зодии до дни Ето кои са късметлиите според астролозите Задава се академична цензура, която изключва истини и забранява мисленето Задава се академична цензура, която изключва истини и забранява мисленето Университетите са провокирани преди най-светлия празник да подготвят протестни действия  Рецепта за пълнен патладжан с кайма Рецепта за пълнен патладжан с кайма Ако обичате вкусните и засищащи ястия, то този патладжан е точно за вас. Гарантираме, че никой на масата няма да остане гладен Бременна ли е тази фолк певица Бременна ли е тази фолк певица Подозренията се появиха след участие на чаровната брюнетка Пробвали ли сте монашеска баница с ябълков пълнеж, нещо уникално е! Пробвали ли сте монашеска баница с ябълков пълнеж, нещо уникално е! Ако някой ми беше казал, че кекс с ябълки ще е такава вкусотия, нямаше да му повярвам никога Нойзи не се яви на делото за конфискация на автомобила му, съдът го глоби Нойзи не се яви на делото за конфискация на автомобила му, съдът го глоби Насрочено е следващо заседание на 6 юни, тогава ще стане ясно дали БМВ-то на Нойзи ще бъде конфискувано
Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори