×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Община Созопол предизвиква креативните българи: Дава 1000 лева хонорар за ново лого


Община Созопол предизвиква креативните българи: Дава 1000 лева хонорар за ново лого
Крайният срок за подаване на проекти и документи е 31 август, а експертно жури ще избере победителя до 15 септември
02 Юли 2021, Петък, 20:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Кандидатите трябва да изработят графичен знак на кирилица и латиница, както и редица пиктограми

Община Созопол обяви конкурс с апетитна награда за своето ново туристическо лого. За победителят са предвидени 1000 лв., но дизайнът му трябва да отговаря на доста голям обем от критерии, които да гарантират, че процедурата по избора ще е честна, а проектът – неизползван никъде и никога другаде.

Новото лого ще изгради разпознаваемост на града и ще бъде неразривна част от процеса на усъвършенстване на предлаганите услуги в Созопол. Целта на конкурса е да бъде избран този дизайн, който най-добре да успее да вплете в себе си информация за морския град, традициите и особеностите. 

Избраният графичен знак ще се използва върху печатни рекламни материали, информационни и промоционални носители, сувенири и албуми, уеб сайт, електронна реклама и медии. В конкурса обаче е включена и изработката на сет пиктограми за обектите Летен театър; Археологически музей; Етнографски музей; Художествена галерия; Център за изкуства, местни художествени занаяти и традиции; Читалище; Градска градина; Плаж.

Конкурсът се организира от Община Созопол и ще следва строги правила. За начало награди ще получат първите три избрани от специализирано жури дизайна. Първият – 1000 лв., вторият – 100 лв., а третият – 50 лв. С участието си в конкурса всеки кандидат дава изричното си съгласие Община Созопол да използва, преработва, да предоставя на трети лица, да се разпорежда с изработения проект, както и всякакви други права свързани с него. 

Право за участие имат всички пълнолетни български и чуждестранни физически и юридически лица. Кандиадтите трябва да представят редица документи – заявление за участие в конкурса, кратка автобиография на автора или екипа, собственоръчно попълнена декларация по образец, удостоверяваща съгласието им за участие в конкурса. 

Предствените проекти трябва да бъдат авторски и оригинални. Графичният образ трябва да е на празен фон, лесно четим, разбираем и функционален, за да може да се използва на различни носители като банери, плакати, бланки и баджове. Проектът трябва да е съобразен с целта на конкурса и да отразяват Созопол като град с отличително културно-историческо наследство и прекрасна природа. Проектът задължително трябва да съдържа думата „Созопол“ и „Sozopol”.

Дизайните трябва да бъдат предадени на място в Община Созопол в запечатан непрозрачен плик, върху който се отбелязва предмета на конкурса и името на участника. Документи могат да бъдат подадени и по пощата или чрез куриер за собствена сметка на адрес гр. Созопол, пл. „Хан Крум“ №2, до Мария Найденова. Документи, получени след изтичане на крайния срок, не се приемат за участие в конкурса. 

Крайният срок за подаване на документи и дизайни е 31 август 2021 г., а експертно жури ще избере най-добрия проект до 15 септември.

Всички подробности за конкурса можете да прочетете ТУК


В категории: Созопол


Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
13
Коментара по темата
13.
Селяния
03.07.2021 14:18:35
0
6
В Поморие и Несебър са същите. Туба с вода или пясък и ст8ят по прозорците и вардят някой да не им паркира на мястото
12.
До 11
03.07.2021 12:52:53
0
8
Това че е пред дома ти не означава че е твое. Местата са общински и всеки има право да спира, като искаш да си паркираш ти там си плащаш, както имаш претенции към другите да си платят така и ти. Не да слагаш туби и столове, улицата не е твоя.
11.
до 1
03.07.2021 12:39:32
5
3
Това е ясен знак, че нямаш място там. Направили са ви паркинга 6лв за 24 часа и пак отивате с коли за по 50 бона да дирите безплатно в на майка си гъзъ. По-добре ли е да ти изпотроша бангията като не мога да си паркирам пред дома, щото ти си на квартира в другия край на града?
10.
Ние
03.07.2021 10:17:36
1
7
Общината излезе от кризата,че и пари започна да раздава за глупости.Божеее,ново лого им притрябвало.
9.
Една и съща при всеки конкурс
03.07.2021 09:32:07
1
14
Първо 1000лв е много малка сума за такъв конкурс.
Второ - обзалагам се, че победителят е нагласен, като може да се оъкраднат идеи и от други участници.
Трето - сигурен съм, че бюджета е много по-голям и ще бъдат раздадени много по-големи суми на определени хора
8.
ГОСТ
03.07.2021 09:09:23
0
5
по-добре да бяха 1000 $ долАра.....!!!!
7.
*********
02.07.2021 22:58:24
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
*********
02.07.2021 20:50:08
1
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
Жестоко обиден
02.07.2021 20:43:54
6
15
Под статиите за ГЕРБ защо няма поле за коментари???
Как сега хората да изразят "любовта" си към вожда!!!
Безпристрастна журналистика ааа?
Защо бе Иванчо? Защо бе? Сега как да си изразя мнението? Това не е ли противозаконно, при положение, че под статии за други партии има коментари.
Освен ако не е платена статия? Тогава може, но трябва да е ясно обозначено че е платена.
НАП знаят ли? Тези приходи също трябва да се декларират!!!
4.
*********
02.07.2021 20:43:41
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
до 2
02.07.2021 20:38:56
0
18
Ама второ място е 100 ( СТО) лева ! А трето място 50 ( ПЕТДЕСЕТ) лева. Международен конкурс за град национален курорт !
2.
Истината
02.07.2021 20:35:54
3
21
Срамна сума за 1,000 лева бих ви пратил едно ако. Вие се подигравате с идейността на хората. Това показва колко цените самия град и бъдешето му тъпани такива.
Един конкурс трябва да има най малко$100,000 награда и да включва идеи семинари на победиля. Защо да си играе да подава документи да не ви е роб тъпаци такива евтини. А вие може да прибирате по $50,000 на субсидия.
1.
Селяндура
02.07.2021 20:10:06
0
35
Най добрата пиктограма ще е бутилка от 10л вода поставена на тротоара да пази място ...това е най разпознаваемо за Созопол....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори