×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нова вълна от коронавирус ни залива до края на лятото


Нова вълна от коронавирус ни залива до края на лятото
Доказването на случаите на индийския вариант на COVID-19 трябва да е червена лампичка, каза проф. Мира Кожухарова. Тя очаква новата вълна да ни залее в края на август
29 Юни 2021, Вторник, 08:30 ч.
Автор: Флагман.Бг

Решението е във ваксините, които пазят от тежко протичане на болестта, коментира проф. Мира Кожухарова

Нова вълна от коронавирус вероятно ще ни залее до края на лятото. Това прогнозира  епидемиологът проф. Мира Кожухарова.

Доказването на случаите на индийския вариант на COVID-19 у нас трябва да е червена предупредителна лампичка, каза тя в „Здравей, България” по Нова телевизия.

По думите й в момента епидемиологичната обстановка в страната е много спокойна.

„Вероятно към края на август, най-късно началото на септември, ни очаква подобна вълна каквато се развива в другите държави”, заяви Кожухарова.

Тя даде пример с други страни. „В Русия имат ваксини, но не ги искат. Казват, че искат западна ваксина. Предполагам, че ще им внесат, но едва ли това ще доведе до кой знае какъв резултат. Предстои издигане на вълната. Във Великобритания определено започва нова вълна, но тя не е висока, защото са много ваксинираните. В Израел кривата почти не е променена”, обясни проф. Кожухарова.

Тя е категорична, че решението е във ваксините, които пазят от тежко протичане на болестта. Защита имаме и след преболедуване.

„Колкото повече хора са ваксинирани, толкова по-малко случаи ще имаме”, обясни проф. Кожухарова. 
 


В категории: COVID-19


Флагман.БГ Бременна ли е тази фолк певица Бременна ли е тази фолк певица 16/05/2024, Четвъртък 20:40 1
Флагман.БГ Никога не пръскайте парфюм върху косата си Никога не пръскайте парфюм върху косата си 16/05/2024, Четвъртък 20:21 0
14
Коментара по темата
14.
Не се ваксинирайте
29.06.2021 13:46:29
7
1
Защото ви е страх, а страхът изяжда душата!!!
Нормалните хора се ваксинират,мангалите ги е страх да не ги чипират :)))))))
13.
О, сутринта не обърнах внимание,
29.06.2021 13:29:02
1
6
че са сложили и лилавичко компютърно моделче зад вампира! Който не знае, да научи - лилаво и оранжево са цветовете на измамата!

Тези мръсници комуникират само с числа, цветове и символи! Не съм го казала аз, а Конфуциий! Празните приказки са за неосведомените и трябва просто да се прескачат! Когато научите техния език, тогава ще разберете какво всъщност става по този противен свят!
12.
до 11
29.06.2021 13:25:15
1
6
слагай 10 маски една след друга видимо е че при теб няма и една гънка и спрете да наричате хората отказващи да си правят експерименти с тях "антиваксери" имам си всички необходими ваксини
11.
Антиваксерите са на власт!
29.06.2021 13:14:02
7
1
Щом тази антиваксерка е притеснена,ситуацията не е добра!
Израел се поболяха ортодоксите,които са като нашите страхливи антиваксери!
Ваксинирайте се бре тъпунгери,никой няма да ви чипира,защо им е да си хабят чиповете за тъпунгери,чалгари с 2 гънки в мозъка!!!
10.
Orka
29.06.2021 11:24:53
0
10
Добре де, може ли на тия години да си станал и да нямаш страх от това, което ще последва след приключване на земния път. Дори Стивън Хокинг каза, че има Вселенски разум, демек Бог.... А за новата вълна, хич няма да я бавят до септември, по - раничко ще е
9.
Camazotz
29.06.2021 11:04:46
3
12
Хахаха, поредното дърто, невежо и некадърно крачетало на издръжка от Фарма мафията, ангажирано с това да лъже Народа нагло и безскрупулно . Хората няма да си сложат ваксина, защото обичат Живота и ценят своето Здраве, а ваксините доказаха, че са сериозна заплаха и за двете. Приберете тази изкуфялата дъртачка и нейните набори обратно в криптата от която избягаха и се погрижете да останат там. Да пращаш хора да се ваксинират с ваксини убийци се класифицира, като геноцид и плаче за разстрел.
8.
999
29.06.2021 09:44:21
1
18
Мумио спрете вече !!!!!!!!!!!!
7.
уууу
29.06.2021 09:43:01
2
16
Абе вашта мама пак ли почвате да побърквате хората .
6.
Израел
29.06.2021 09:42:04
5
20
Ваксинирани основно с Пфайзер. Резултат - начало на новата вълна, смъртност и увреждания
5.
бай х.й
29.06.2021 09:33:43
19
4
До писачите по долу.Акъла не е х .й да ви го набият учени от цял свят простия си е прост.
4.
Кантарджиев
29.06.2021 09:20:02
7
20
Мама ти заблудена. Точно Израел където има пик на делта вируса заболелите са основно ваксинирани. Индия защо нищо не казваш за там?
3.
Ковид дебил
29.06.2021 09:19:21
5
16
Искам месец,дата и час иначе не вярвам.Тези като по команда:Кунчев,бай Шиле сега и тази мумия.Бъзките радиото,ама не знаете на коя станция ще попаднете!
2.
!!!
29.06.2021 09:01:49
7
20
Аиде приберете гонтоя динозавър ставате банални вече!!!
1.
Вълнолом
29.06.2021 08:45:42
9
24
Колко хора са впрегнали да говорят за нови вълни и ваксинации само
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
4 черти на поведение издават ниско самочувствие 4 черти на поведение издават ниско самочувствие Ето кои са те  Неземно щастие очаква тези 3 зодии до дни Неземно щастие очаква тези 3 зодии до дни Ето кои са късметлиите според астролозите Задава се академична цензура, която изключва истини и забранява мисленето Задава се академична цензура, която изключва истини и забранява мисленето Университетите са провокирани преди най-светлия празник да подготвят протестни действия  Рецепта за пълнен патладжан с кайма Рецепта за пълнен патладжан с кайма Ако обичате вкусните и засищащи ястия, то този патладжан е точно за вас. Гарантираме, че никой на масата няма да остане гладен Бременна ли е тази фолк певица Бременна ли е тази фолк певица Подозренията се появиха след участие на чаровната брюнетка Пробвали ли сте монашеска баница с ябълков пълнеж, нещо уникално е! Пробвали ли сте монашеска баница с ябълков пълнеж, нещо уникално е! Ако някой ми беше казал, че кекс с ябълки ще е такава вкусотия, нямаше да му повярвам никога Нойзи не се яви на делото за конфискация на автомобила му, съдът го глоби Нойзи не се яви на делото за конфискация на автомобила му, съдът го глоби Насрочено е следващо заседание на 6 юни, тогава ще стане ясно дали БМВ-то на Нойзи ще бъде конфискувано МВР: Отстранени са проблемите при част от процедурите за издаване и замяна на шофьорски книжки МВР: Отстранени са проблемите при част от процедурите за издаване и замяна на шофьорски книжки Системите работят в нормален режим Елена Параскова във Ф Студио – за цените на недвижимите имоти и тенденциите на пазара Елена Параскова във Ф Студио – за цените на недвижимите имоти и тенденциите на пазара Все по-често се търси ново строителство, в затворени комплекси с паркомясто  Баба си купи масажор и „подаръци“ за 4390 лв. от презентация Баба си купи масажор и „подаръци“ за 4390 лв. от презентация Това ми бяха всичките пари, казва потърпевшата
Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори