×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Алън скрил тялото на любимата си в отходна шахта и я затрупал с тухли


Алън скрил тялото на любимата си в отходна шахта и я затрупал с тухли
Криминалист изнася части от зловещата находка сред фекалии
24 Юни 2021, Четвъртък, 19:42 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимки и виде: Катя КАСАБОВА

Убийството е след много алкохол и заради луда ревност, разследването се води от шефа на дознанието в ОДМВР Златко Пеев

Най-опитните криминалисти, разследващи полицаи и експерти, водени от началника на дознанието в ОДМВР Златко Пеев продължават четвърти час огледа в двора на полусрутена къща в покрайнините на сунгурларското село Терзийско. От много време полицията в региона не се е натъквала на толкова брутално убийство, свързано с много ревност и изпит алкохол.

Любовната драма между 49-годишната Калина Захариева, местна жителка и 50-годишният Алън от Англия е започнала още преди 3 години, оттогава за всички в малкото село било ясно, че рано или късно ще се стигне до фатален край.

От разпитите, които Флагман.,бг проведе на място се изяснява цялата фактическа обосновка, свързана с тежкото криминално престъпление. Екологично чистото село в полите на Стара планина е привлякло последните 10 години много чужденци. Тук има латвийци, шотландци, немски, руснаци и албанци.

Рижавият Алън пристигнал преди 3 години от Англия. Местните хора са не повече от стотина души. Те смятат, че чужденците са привлечени от липсата на роми и заради това купували имоти и се заселвали в Терзийско. За разлика от останалите преселници, които били кротки, Алън правел впечатление още с идването си на доста буен – демонстрирал самочувствие, твърдял, че в родината си имал музикален бизнес, но предпочел мекия български климат.

Още в първата седмица Алън започнал да се застоява в магазина на Калина Захариева, вдовица от много време. Жената била свястна, работлива и сама се издържала от собствената си бакалия в центъра на селото. Любовта им пламнала веднага, но била и много бурна. Алън прекалявал с алкохола и една нощ от ревност и след огромен скандал, в присъствие на съседи, запалил магазина на Калина. Бил безпощаден в ревността си към нея, въпреки че живеел в нейната къща и на практика тя го издържала.

Англичанинът Алън – русолявият със зелена тениска показва на полицаите и поемните лица откъде е пренесъл тухли

Преди година опитала да се раздели с него, заради което пияницата се нанесъл в порутената къща в покрайнините, където и днес нещастницата бе открита мъртва. Запознати твърдят, че и този имот бил закупен от нея – с надежда да я остави на мира.

Все още се изяснява как Калина се е оказала в лапите на смъртта вчера. Нейната братовчедка, която е един от основните свидетели и чиято къща е в непосредствена близост до мястото на убийството, разказа следното пред Флагман.бг:

„Сигурна съм, че е убита вчера следобед, защото преди обед се видяхме в центъра на селото, говорих и с брат й следобед. По това време Алън беше дошъл у тях, за да иска за пореден път алкохол и някаква храна. Разбрахме, че Калина го е съжалила и решила да му донесе храната в къщата в покрайнините на селото. Вечерта обаче тя не се прибра у дома. Към полунощ аз, брат й и още няколко души решихме да кажем на кмета, че Калина я няма никъде”.

По първоначална информация, след като жената не е била намерена до към 15 часа, а Алън е давал противоречиви обяснения пред участъковия полицай, кметът решил да алармира ОДМВР-Бургас.

Англичанин е арестуван за убийството на жена си в Сунгурларско

В 16:30 часа на място пристигат няколко автомобила на МВР и криминалистична лаборатория. Според един от местните жители, с когото разговаряхме, Алън е давал противоречиви показания. Първо твърдял, че нищо не знае за Калина, но след като го „респектирали”, което продължило доста време, започнал да разказва небивалици – че Калина слизала по външната стълба, спънала се, паднала на плочника и си счупила главата. Липсата на тялото й обаче той не можел да обясни.

В последствие полицаите откриват трупа във фекалната шахта в двора, която Алън отгоре затрупал с тухли, така че ченгетата да не се сетят, че би могло да има възможност за укриване на тяло. Все още, към 19:30 часа, убиецът се намира в двора, тялото е извадено и се извършва допълнителен оглед.

Според бдителен съсед, бивш служител на реда, Алън бил рецидивист – пироман и имал криминално досие в Англия. Всички, които са познавали Калина са категорични, че някогашният й съпруг и тя, били прекрасно семейство. Нямали деца, но се обичали и се подкрепяли взаимно. Имали собствена ферма за животни, която в последствие обаче била затворена.

Чуйте видео с приятел на Калина, който добре е познавал Алън и неговия нрав:

 

Вижте разказз на съседката и роднина Калина

 


В категории: Сунгурларе


Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
13
Коментара по темата
13.
Източниците на информация на Флагман
26.06.2021 16:02:02
0
1
Забележително е, че тази претендираща за значимост на новините си медия, има все такива вдъхващи пълна увереност в читателите и най-паче зрителите си свидетели на битово-криминалните събития, общо казано, будещи заслужен смях. Като венец са и вечните "журналистически" твърдения, че убийствата са извършени от прекомерна любов и поради извънредна влюбеност на субектите. А всъщност виждаме една обикновена калташка пиянска (наркоманска) история, с каквито са пълни днешните медии, без значение дали е между клошари, придошли отнейде чужденци, етнически представители или чалга и подобните им известни на масата особи. Журналисти, не давайте воля на въображението си, не сте литератори и не се опитвайте да внушавате, че когато се обичат хората се избиват един друг!
12.
*********
25.06.2021 10:13:30
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
11.
Лоли
25.06.2021 09:57:22
0
4
ЕЙ ТВА СЕ НАРИЧА ДЕБИЛ,ИЗРОД.МАРШ В КАУША ДОЖИВОТ БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА
10.
fernando magelan до 2
25.06.2021 09:50:18
0
9
То в цялото село един трезвен няма , от кой друг да вземат интервю ?!?!
9.
Красимир тодоров
25.06.2021 09:12:23
2
2
Поздравления за РПУ сунгорлоре за добрата свършена работа..!
8.
Krasimir Todorov
25.06.2021 09:01:27
0
0
Koda praqt horata tashto ovinqvate policiqta slet kato horata se machat maimyni s trici da lovqt ipak si vurshat rabotata… vie osven da pocinqvate horata che tos bil ciganen bulgaren nqma znachenie momcheto r tam i pomaga na kopitentnite organi avi samo davaite da komentirate ida obijdate ida kritikovate
7.
Трол
25.06.2021 07:09:55
0
13
Вие и разпити ли започнахте да провеждате? Защото журналистите ги наричат интервюта, но понеже вие не сте журналисти првождате разпити. Да се смееш ли, да плачеш ли...
6.
До 5
24.06.2021 23:30:52
0
15
Рашков трябва да спре теча на инфо от ОД на МВР ! Те тука ще почнат и присъди да издават.
5.
Разпитващ
24.06.2021 22:34:17
2
27
Щом Флагман води разпитите на място, се чудя кой пише протокола от разпита. Сигурно циганина с ботушите или оня с хубавото дупе и червената тениска....смехория.
4.
Петьо
24.06.2021 22:23:34
2
39
Евтинията в БГ ги привлича тези помияри. Там не може да си позволи да се напие за почти без пари. Другото е ,че хора ,които не са контактували с чужденци ги боготворят. Така ще е , докато всичко си дойде на мястото.
3.
Abe
24.06.2021 21:53:52
3
10
Аже тез пияници и мърсоли що ги пусйат тук.Майка им абглииски сополи.Те в оандуза ще го оправя вмирисания англичанин
2.
Хахах
24.06.2021 20:05:52
6
24
Българската армия ни пази , свидетеля с униформа на военен и мрак , то трезвеник военен няма . Човека уважава униформата .
1.
видяхте ли
24.06.2021 19:53:53
23
23
Бойко е виновен
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване
В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори