×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Алън скрил тялото на любимата си в отходна шахта и я затрупал с тухли


Алън скрил тялото на любимата си в отходна шахта и я затрупал с тухли
Криминалист изнася части от зловещата находка сред фекалии
24 Юни 2021, Четвъртък, 19:42 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимки и виде: Катя КАСАБОВА

Убийството е след много алкохол и заради луда ревност, разследването се води от шефа на дознанието в ОДМВР Златко Пеев

Най-опитните криминалисти, разследващи полицаи и експерти, водени от началника на дознанието в ОДМВР Златко Пеев продължават четвърти час огледа в двора на полусрутена къща в покрайнините на сунгурларското село Терзийско. От много време полицията в региона не се е натъквала на толкова брутално убийство, свързано с много ревност и изпит алкохол.

Любовната драма между 49-годишната Калина Захариева, местна жителка и 50-годишният Алън от Англия е започнала още преди 3 години, оттогава за всички в малкото село било ясно, че рано или късно ще се стигне до фатален край.

От разпитите, които Флагман.,бг проведе на място се изяснява цялата фактическа обосновка, свързана с тежкото криминално престъпление. Екологично чистото село в полите на Стара планина е привлякло последните 10 години много чужденци. Тук има латвийци, шотландци, немски, руснаци и албанци.

Рижавият Алън пристигнал преди 3 години от Англия. Местните хора са не повече от стотина души. Те смятат, че чужденците са привлечени от липсата на роми и заради това купували имоти и се заселвали в Терзийско. За разлика от останалите преселници, които били кротки, Алън правел впечатление още с идването си на доста буен – демонстрирал самочувствие, твърдял, че в родината си имал музикален бизнес, но предпочел мекия български климат.

Още в първата седмица Алън започнал да се застоява в магазина на Калина Захариева, вдовица от много време. Жената била свястна, работлива и сама се издържала от собствената си бакалия в центъра на селото. Любовта им пламнала веднага, но била и много бурна. Алън прекалявал с алкохола и една нощ от ревност и след огромен скандал, в присъствие на съседи, запалил магазина на Калина. Бил безпощаден в ревността си към нея, въпреки че живеел в нейната къща и на практика тя го издържала.

Англичанинът Алън – русолявият със зелена тениска показва на полицаите и поемните лица откъде е пренесъл тухли

Преди година опитала да се раздели с него, заради което пияницата се нанесъл в порутената къща в покрайнините, където и днес нещастницата бе открита мъртва. Запознати твърдят, че и този имот бил закупен от нея – с надежда да я остави на мира.

Все още се изяснява как Калина се е оказала в лапите на смъртта вчера. Нейната братовчедка, която е един от основните свидетели и чиято къща е в непосредствена близост до мястото на убийството, разказа следното пред Флагман.бг:

„Сигурна съм, че е убита вчера следобед, защото преди обед се видяхме в центъра на селото, говорих и с брат й следобед. По това време Алън беше дошъл у тях, за да иска за пореден път алкохол и някаква храна. Разбрахме, че Калина го е съжалила и решила да му донесе храната в къщата в покрайнините на селото. Вечерта обаче тя не се прибра у дома. Към полунощ аз, брат й и още няколко души решихме да кажем на кмета, че Калина я няма никъде”.

По първоначална информация, след като жената не е била намерена до към 15 часа, а Алън е давал противоречиви обяснения пред участъковия полицай, кметът решил да алармира ОДМВР-Бургас.

Англичанин е арестуван за убийството на жена си в Сунгурларско

В 16:30 часа на място пристигат няколко автомобила на МВР и криминалистична лаборатория. Според един от местните жители, с когото разговаряхме, Алън е давал противоречиви показания. Първо твърдял, че нищо не знае за Калина, но след като го „респектирали”, което продължило доста време, започнал да разказва небивалици – че Калина слизала по външната стълба, спънала се, паднала на плочника и си счупила главата. Липсата на тялото й обаче той не можел да обясни.

В последствие полицаите откриват трупа във фекалната шахта в двора, която Алън отгоре затрупал с тухли, така че ченгетата да не се сетят, че би могло да има възможност за укриване на тяло. Все още, към 19:30 часа, убиецът се намира в двора, тялото е извадено и се извършва допълнителен оглед.

Според бдителен съсед, бивш служител на реда, Алън бил рецидивист – пироман и имал криминално досие в Англия. Всички, които са познавали Калина са категорични, че някогашният й съпруг и тя, били прекрасно семейство. Нямали деца, но се обичали и се подкрепяли взаимно. Имали собствена ферма за животни, която в последствие обаче била затворена.

Чуйте видео с приятел на Калина, който добре е познавал Алън и неговия нрав:

 

Вижте разказз на съседката и роднина Калина

 


В категории: Сунгурларе


Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 2
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 3
13
Коментара по темата
13.
Източниците на информация на Флагман
26.06.2021 16:02:02
0
1
Забележително е, че тази претендираща за значимост на новините си медия, има все такива вдъхващи пълна увереност в читателите и най-паче зрителите си свидетели на битово-криминалните събития, общо казано, будещи заслужен смях. Като венец са и вечните "журналистически" твърдения, че убийствата са извършени от прекомерна любов и поради извънредна влюбеност на субектите. А всъщност виждаме една обикновена калташка пиянска (наркоманска) история, с каквито са пълни днешните медии, без значение дали е между клошари, придошли отнейде чужденци, етнически представители или чалга и подобните им известни на масата особи. Журналисти, не давайте воля на въображението си, не сте литератори и не се опитвайте да внушавате, че когато се обичат хората се избиват един друг!
12.
*********
25.06.2021 10:13:30
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
11.
Лоли
25.06.2021 09:57:22
0
4
ЕЙ ТВА СЕ НАРИЧА ДЕБИЛ,ИЗРОД.МАРШ В КАУША ДОЖИВОТ БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА
10.
fernando magelan до 2
25.06.2021 09:50:18
0
9
То в цялото село един трезвен няма , от кой друг да вземат интервю ?!?!
9.
Красимир тодоров
25.06.2021 09:12:23
2
2
Поздравления за РПУ сунгорлоре за добрата свършена работа..!
8.
Krasimir Todorov
25.06.2021 09:01:27
0
0
Koda praqt horata tashto ovinqvate policiqta slet kato horata se machat maimyni s trici da lovqt ipak si vurshat rabotata… vie osven da pocinqvate horata che tos bil ciganen bulgaren nqma znachenie momcheto r tam i pomaga na kopitentnite organi avi samo davaite da komentirate ida obijdate ida kritikovate
7.
Трол
25.06.2021 07:09:55
0
13
Вие и разпити ли започнахте да провеждате? Защото журналистите ги наричат интервюта, но понеже вие не сте журналисти првождате разпити. Да се смееш ли, да плачеш ли...
6.
До 5
24.06.2021 23:30:52
0
15
Рашков трябва да спре теча на инфо от ОД на МВР ! Те тука ще почнат и присъди да издават.
5.
Разпитващ
24.06.2021 22:34:17
2
27
Щом Флагман води разпитите на място, се чудя кой пише протокола от разпита. Сигурно циганина с ботушите или оня с хубавото дупе и червената тениска....смехория.
4.
Петьо
24.06.2021 22:23:34
2
39
Евтинията в БГ ги привлича тези помияри. Там не може да си позволи да се напие за почти без пари. Другото е ,че хора ,които не са контактували с чужденци ги боготворят. Така ще е , докато всичко си дойде на мястото.
3.
Abe
24.06.2021 21:53:52
3
10
Аже тез пияници и мърсоли що ги пусйат тук.Майка им абглииски сополи.Те в оандуза ще го оправя вмирисания англичанин
2.
Хахах
24.06.2021 20:05:52
6
24
Българската армия ни пази , свидетеля с униформа на военен и мрак , то трезвеник военен няма . Човека уважава униформата .
1.
видяхте ли
24.06.2021 19:53:53
23
23
Бойко е виновен
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ИТН получават третия мандат за правителство от президента (НА ЖИВО) ИТН получават третия мандат за правителство от президента (НА ЖИВО) Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия Наистина ли се помисли за Кралица Наистина ли се помисли за Кралица Илияна Раева втрещи с външния си вид Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Глобиха го 3 хил.лева Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща За всеки един е ясно, че един петгодишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Тогавашният ѝ мъж не искал толкова амбициозна половинка, а жена, която да бъде всеотдайна домакиня ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента Емил Дечев е представител на реформаторски настроения Съюз на съдиите в България Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Няма правен механизъм, който да задължава да се поеме поста на премиер, обясни бившият министър на правосъдието Пенчо Пенев  50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница 50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница Надеждата ни крепи все още, че е жива, каза Мария Георгиева
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори