×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Туризъм, пътища и нова болница, ето как ще се развива Бургас


Туризъм, пътища и нова болница, ето как ще се развива Бургас
Перспективите за Бургас са добри в следващите няколко години, но трябва да се реализират няколко стратегически проекта
19 Юни 2021, Събота, 21:59 ч.
Автор: Флагман, снимка: Флагман

"Не бих казал, че Бургас трябва да излиза от сянката на туризма, напротив - мисля, че трябва да се мисли за разширяване на времевото покритие на туризма и удължаване на сезона", каза Димитър Николов

 

По-дълъг туристически сезон, нови пътни връзки и нова детска болница. Това са част от предпоставките за по-добра бизнес и градска среда, които местната власт, бизнесът и експерти в проектите споменаха по време на бизнес форум, организиран от вестник "Капитал".

"Не бих казал, че Бургас трябва да излиза от сянката на туризма, напротив - мисля, че трябва да се мисли за разширяване на времевото покритие на туризма и удължаване на сезона", каза Димитър Николов. Той отбеляза, че около 50 хил. души в бургаския регион са ангажирани в бранша. Разширението на туризма извън летния сезон би могло да се случи със спортни събития и по-добро популяризиране на исторически забележителности, спомена кметът. Според него компаниите от аутсорсинг сектора могат да проявят интерес към града заради хората от туристическия сектор с познания на чужд език.

И все пак привличането на нови инвеститори е от значение. "Moже би за наше нещастие тук няма активен частен субект, както е например Пловдив и Тракия икономическа зона. Завиждам на Пловдив, защото има активен частен субект. Тук, в Бургас, частният бизнес се е фокусирал върху бизнеса с недвижими имоти и строителството на жилища и предприемаческите активности в посока осигуряване на възможности за развитие на индустриални производства са изцяло в ръцете на общината.", допълни Николов.

От значение са и транспортните връзки, като Бургас и съседните общини ще работят по свързани интегрирани проекти в новия програмен период, за да се изградят четирилентови пътища. Така ще се постигне свързаност със Средец, Айтос, Царево и Малко Търново, като тази инфраструктура може да провокира инвестиции, коментира Николов. Конкретно за пътя Бургас - Царево той обясни, че е направено проектиране и екооценка, но се е оказало невъзможно да се разшири сервитутът на съществуващото трасе, защото преминава през защитена зона, включително и резерват. В момента се разглеждат две алтернативи.

"Ако останалите общини - Созопол, Приморско и Царево, активно ни съдействат, включително с финансиране за проектиране, може би в старта на новия програмен период Агенция "Пътна инфраструктура" като бенефициент може да кандидатства с готов работен проект с оценка за въздействие. Това зависи от съдружието на няколко местни и юридически субекта", каза кметът.

Един от най-големите проекти в града - "Арена Бургас", е почти готов, подчерта Николов, като допълни, че оставали дребни довършителни дейности. Проектът поглъща все повече и повече пари, но засега не е в експлоатация. По думите на кмета принципалът, дружеството "Академика 2011" към министерството на спорта, трябва да реши кога да стартира дейностите там. "Според мен до края на лятото, ако се напъне строителната фирма и се упражни още по-сериозен контрол, тя може да бъде готова съвсем скоро", каза Николов.

Новата детска болница

Европейската инвестиционна банка съдейства на Бургас по работата за бъдещата детска болница в града. Борислава Габровска от Европейската инвестиционна банка обясни, че предоставят безвъзмездна техническа помощ на община Бургас и да й помогнат да се подготви за изграждането на болницата. Консултантите разработват предпроектно проучване, план за финансиране, план за последващите обществени поръчки, които да са основата на проекта. "Проектът не се състои само в това да построим една сграда и да я оборудваме, а той е един жив организъм, който трябва да може и да се адаптира към бъдещите нужди на пациентите", каза тя. На 26 април тази година се е провела първата среща между екипа от Бургас и консултантите и работата върви. Все още няма ясна прогнозна стойност, тъй като тепърва предстои проектирането и яснота по финансирането.

Новостите в града

Ива Петкова, директор дирекция във Фонд зa устойчиви градове, сподели, че през 2018 г. фондът беше избран от Фонда на фондовете да изпълнява функциите на фонд за градско развитие в Южна България и именно община Бургас е била първата, която е кандидатствала с проект. Той е бил реконструкцията на Дом на Нефтохимика, а след това и за тази на библиотеката. Освен това фондът съдейства по още четири туристически обекта, сред които е и рибарското селище Ченгене скеле.

Петкова уточни, че работата по тези проекти върви гладко и до голяма степен това се дължи и на административния капацитет в бургаската община. Тя обаче отбеляза и че из страната общините се притесняват от заеми, каквито фондът предлага, но при кредитите има повече идея зад проектите, повече потенциална възвръщаемост и съответно той има повече добавена стойност. Трябва да има баланс между финансови инструменти и безвъзмездна помощ, за да може средствата наистина да постигнат осезаем ефект, казва Петкова.

Ива Петкова подчерта значението на комуникацията с обществеността, когато се осъществява такъв проект - дали е ремонт на улица, на библиотека или туристическа атракция, местните трябва да знаят какво се случват и да могат да коментират плановете на общината. Борислава Габровска сподели, че за успеха на проектите е основно партньорството и откровеността между участниците.


В категории: Бургас


Автор
56
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
56
Коментара по темата
56.
======
21.06.2021 13:52:57
1
10
Поради огромния брой ит номади , тик токъри , ютубари и тем подобни , стратегически немски , китайски , американски и руски инвеститори решават да открият свой филиал в Бургас . Това налага разширение на индустриалната зона и изграждане на нова. Заплатите главоломно растат и дори и ромите от Комлука не се хващат за по малко от 2500 лв. стартова заплата. Това предизвиква невиждано преселение към Бургас и се налага да се въведе жителство. Софиянци , пловдивчани , варналии , продават апартаменти и ниви , за да купят апартамент и жителство. Това налага Айтос , Карнобат , Ямбол и Сливен да бъдат обявени за квартали на Бургас. Поради това , че транспорта се задъхва общината започва да изгражда първи метро лъч към Меден Рудник и още два към Сарафово и Крайморие.
55.
кмете, кмете
21.06.2021 08:43:15
0
16
Работни места трябват. Стига си заблуждавал хората. и ние знаем, че от пътища и грандомански строежи се краде най-много.
54.
Недоволен
20.06.2021 20:40:01
1
27
Смешници,що триете коментарите на недоволните граждани,уж има свобода на словото,платени и жалки сте,няма оправия в таз България с такива жалки сайчета като ваз,долни платени репортерчета
53.
*********
20.06.2021 19:19:21
0
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
52.
*********
20.06.2021 18:32:17
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
51.
*********
20.06.2021 18:14:18
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
50.
*********
20.06.2021 15:59:07
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
49.
*********
20.06.2021 14:54:46
0
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
48.
Е
20.06.2021 14:33:17
1
32
Дайте да чуем за новата спортна зала?колко последно ще струва, кога последно ще е пусковият срок?Кой ще поеме политическата отговорност за в пъти набъбналата сума, за строежа?
47.
Лично мнение
20.06.2021 14:27:32
0
29
Ако човек не може да с произнесе,че царят е гол ,па било и в един регионален сайт за новини,без да бъде редуциран,еб.м ти и демокрацията.
46.
Той
20.06.2021 14:05:24
0
13
Не ги разбирам тия модерни работи ит номади, сорсинг, но знам, че се изхранва цялата област от туризъм. От къде, кои, как ще ги привличаме е това вече ме интересува, а никой нищо не казва.
45.
Шулц
20.06.2021 13:45:30
0
18
Дай Боже и нови предприятия.
44.
Е на тва
20.06.2021 13:25:05
3
3
Ако се прави четири лентов път Бургас - Айтос, задължително трябва да заобиколи Ветрен като околовръстно. От магистралата да се отклони между Ветрен и Българово.
Отклонението от бившия сервиз "Лада" да продължи след новата детелена между Кроношпан и Лозово през езерото и да се включи при детелина на изхода от Бургас към Созопол.
43.
айти 4обан до 40
20.06.2021 13:09:31
2
14
A ве мен IT номадите са в Тайланд(Чанг Май), Ибица , Хонг Конг и биг айланд Хавай кой ще дойде в смешния Бургас
42.
*********
20.06.2021 13:05:52
0
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
41.
Николова
20.06.2021 13:00:49
1
29
Лъжи,лъжи и пак лъжи-предизборно.
40.
Психиатър
20.06.2021 12:48:38
8
6
Туризмът може да се комбинира чудесно с ИТ аутсорсинг. За западните фирми Централна и Източна Европа е ниършор локация и като такава предлага по-ниски разходи за заплати и данъци. Могат да се привлекат и ИТ номади - хора, работещи за софийски или западни фирми от Бургас.
Общината трябва активно да работи за построяването на бизнес сити в покрайнините на Бургас. Теренът на Кроношпан предлага много добра свързаност. Ако могт да предложат на фирмата алтернативен терен около Айтос, а да развият тази зона в бизнес сити с няколко офис сгради, ще решат и екологични, и икономически проблеми.
39.
Сандо
20.06.2021 12:15:41
0
26
Може да сте на 112 то място,но за сметка на това триете като за световно, и за кого работите,за гражданите или силните на деня
? Едните са вечни и помнят,другите еднодневни и забравят!
38.
*********
20.06.2021 12:11:30
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
37.
*********
20.06.2021 12:06:31
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
36.
раоота работа работь
20.06.2021 11:44:52
1
40
НЕ става само с ПИАР трябва и АКЪЛ
Трябват НОВИ РАБОТНИ места ;нови цехове,технологи4ни компании,заводи,производствени мощности даващи продукти с висока добавена стойност
Само от скубане данъци,глоби,кражба на милиони от строителство обществени поръчки такси и еврофондове НЕ става
35.
Нерде
20.06.2021 11:43:14
1
33
В тая тема, най много коментари са:
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.

За какво въобще се напъваме да пишем?
Пишете хвалебсия за пишман патриотите и гроб и няма да ви ги трият.
Закривай!
34.
*********
20.06.2021 11:36:23
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
33.
ДА АМА КОРУПЦИЯ ПОНЕ НЯМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20.06.2021 11:10:38
10
2
В БУРГАС !!!!!!!!!!!! ТОВА РАЗБРАХ ОТ КОМЕНТАРИТЕ –КОРУПЦИЯ НЯМА ?????????????
32.
*********
20.06.2021 11:08:27
0
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
31.
До 28
20.06.2021 09:59:41
0
41
Никой не упреква личността на Николов, но Бургас досега не е случил на кмет визионер, всеки един проект да е претеглен с какво, в една или друга степен ще е добър за гражданите . Докато водеща мисъл и на кмет и на съветници, които избираме е какво ще припечелят, това ще е положението.
30.
*********
20.06.2021 09:58:08
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
29.
Pol
20.06.2021 09:52:44
2
63
Защо всички говорят и свързват Бургас с туризма.Кога най после ще се говори и работи за мащабни производства.Вижте Пловдив.В Бургас няма никакво сериозно производство.Докога?Млади хора само далавери движат.Не е нормално.
28.
Възмутен
20.06.2021 09:41:01
78
6
Димитър Николов направи толкова много за този град.Защо не го харесвате.Сигурен съм че на следващите избори пак ще спечели..
27.
Милена
20.06.2021 09:39:28
2
60
Кмете,кмете да чакаме ли китайския влак още?Градът заприлича на строителна площадка,парка в Славейков пълен със заведения и павилиончета.Това ли ти е визията за Бургас?
26.
Бс
20.06.2021 09:39:23
1
72
"Арена Бургас" по-добре не е споменавайте, че е голяма реклама за корупцията. Транспортната ви схема и пътища също. Туризъм, Пристанище Бургас, икономика, заплати, сини и зелени зони.........то май не остана за какво да ви похвали човек. Търся нещо позитивно, което е направено за този град и жителите му, но не успявам да се сетя. А, сетих се, но е само за определена прислойка от властимащите, а те не са облика на града ни.
25.
Протестните партии
20.06.2021 09:36:24
5
44
ИТН, Да България, ИМВ, Възраждане.Къде сте ? Подкрепяте ли безкрайното разширяване на зелените и сини зони?Защо мълчите? Какво конкретно ще направите за Бургас?Хайде кандидатите за депутати обещавайте.
24.
Б
20.06.2021 09:33:47
3
22
Бойко Борисов е виновен!
23.
123
20.06.2021 09:31:59
1
99
Бургас на 14 място по заплати в страната.Пазарджик, Разград Стара Загора са пред нас.
А сме град с летище, пристанище и магистрала което 13 от другите градове пред нас нямат.???????
Да не говорим и за морето все пак и то дърпа по някои друг турист да се излъже за един път да доиде.
Дали пък и управлението на града няма малко вина в забатачването на икономиката на града.
Зала Арена??? Ми то в Пловдив в тяхната Арена със 240 мероприятия годишно/състезания и концерти/ са на загуба а пти нас.??
Морска гара за кой то кораб лайнер не е спрял там??Конгресен центер - за кой??Харчат се пари без мисъл..
Млувната арена = изхвърляне яко.Преди плувах но сега 12 лв на час?За гражданин със чиито пари е построена ??
По добре да беше по малка по евтина и по по достъпна.
Със всичко е така.
Спортни площадки и градини - само нови, после никаква поддръжка.Да се прецакат и после нови зер със два болта и кофа боя ако се оправят няма да се усвои нищо.В Бургас масово батки със татуси и по 5 присъди условни.Престъпност наркомания на всеки ъгъл някой гледа лошо.Спира си всеки колата където иска булеварди пеш пътеки пред магазин "за малко" - полиция няма...
22.
Бо
20.06.2021 09:29:58
3
69
Освен презастрояване, калпаво асвалтиране и ремонт на улици и точене на милиони от стриежа на безсмислени сгради, друго от доста време не се случва в Бургас. А... и масово изнасяне на младите от града
21.
Фернандо Лима
20.06.2021 09:23:56
1
94
Град в който половината център магазините са празни и се дават под наем - Спортна зала Арена която милиони глътна -а зрителите ще са пенсионери -понеже младите хора бягат от градът- икономически съсипан град - Бизнес който се е наговорил да не дава повече от 600-700лв заплати-Летище пристанище -все търсят роби -ГЕРБ съсипа всичко! Здравеопазване Нула- некъдърни лекари на възраст останаха в Бургас- транспорта е ужасяващ в градът-в пиковите часове е безмислено пътуването-тапи на трапезица-кръговото там е по малко от селско кръгово..тапи на кръговото за Меден Рудник в 16-30ч--"Демокрация" я направиха платно и половина! който паркира там може на излизане от колата да бъде сгазен! и най накрая абсурдната Транспортна схема -никой не знае кой автобус за къде е -и най странното всички автобуси пътуват заедно на всеки 20-30 минути като сами си правят тапи на спирките!!?-ЖП гара и Пристанище -няма как да спрете с автомобил дори за 1 минута!
20.
*********
20.06.2021 09:03:35
0
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
19.
Не че нещо
20.06.2021 08:58:19
0
72
Ако скубането на левчета от зелена зона по целия плаж е туризъм, здраве му кажи. Ако пътищата са като Демокрация, здраве му кажи. Ако и болницата е като двойно по скъпата, незнайно защо спортна арена, здраве му кажи, абе лаф да пада, а и кинти също.
18.
bb
20.06.2021 08:41:58
0
74
Пътища, по-добре не ги барай, голяма калинка трябва да си за да направиш 4 лентов булевард 2 ленти. по - добре недей наистина
17.
Nqkoi
20.06.2021 07:44:43
2
80
Арена Бургас ли беше най-необходимото за развитието на града ни?
16.
*********
20.06.2021 07:18:40
3
34
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
15.
Гербаджия
20.06.2021 07:18:35
3
97
Къф бизнес със недвижими имоти хах. Има няколко фирми завършващи на СТРОЙ всеки ги знае с една банда цигани, няколко кубика бетон и тухли си мислят че са строители... Бръмчат с едни немски коли....а построеното от тях до 5 години е боклук ....Бургас е умиращ областен град, бягат семейства и млади а идват амуджи от балкана, селяни от странджата ,ямбул и Сливен... Никакво производство НУЛА.. ОТ ПРИСТАНИЩЕТО СЕ ИЗНАСЯ СКРАП И ЗЪРНО, ДВА УМРЕЛИ МОЛА... 50 ДЪРТАКА ПО ЦЕНТЪРА И МОРСКАТА, НЯКОЛКО СТОТИН УТРЕПКИ И ДРУГИ ЖИВЕЕЩИ НА ГЪРБА НА МАМА И ТАТИ... ТОВА Е И ПО-ЗЛЕ ЩЕ СТАНЕ.... 1000%
14.
Бъдеще
20.06.2021 07:15:44
4
55
зелена зона в целия Лазур и после цялата Зорница. Синя в Славейков.
13.
Я пак?
20.06.2021 06:49:35
2
75
Бъдеще? Стратегически проекти? Олееее...май не знаете в какъв град живеете!
Нека ви разкажа как собственика на пекарни Зия иска да обучава хората в Бургас на "уважение" на работодателя, а не да пита за заплата. Един друг "работодател" иска да кара децата ви да учат това, което на него му е нужно без никой да се съобразява с това, което е интересно на вашите деца. Или пък онзи от Бусофт, които иска да работите за него за малко пари, щот не можел да ви дава колкото софийските фирми, които дошли в Бургас. И трябвало да бъдат спрени.
Бъдеще ли? Бягайте, деца, с 200 от тази пропаднала дупка-последен бастион на комунизма!
София е 10 години след Лондон. Бургас е 10 години след София!
12.
*********
20.06.2021 06:17:46
1
18
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
Дернев
20.06.2021 04:59:05
3
79
Плоедив се управляеа от пловдивчани, а Бс от селяни. Това е било и е приблема ни.
10.
Винетка
20.06.2021 01:16:49
2
78
Пътят Бургас-Каблешково-Слънчев бряг кога ще се реновира ? Не е баран 40 години , а лапате данъци от хилядите коли , които го ползват в това окаяно състояние?!?
9.
Speed
20.06.2021 00:17:49
6
90
Николов, не се справяш.
8.
3ak
19.06.2021 23:42:46
2
96
развива,развива,колко да се развива град без икономика и тарикат часници..мре
7.
*********
19.06.2021 23:40:16
4
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
възмутен теляк
19.06.2021 23:03:51
3
73
Заглавието ми звучи като лафа "акъл, море, глава, шамандура".
5.
*********
19.06.2021 22:58:30
5
22
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
*********
19.06.2021 22:49:39
4
24
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
Боже,Господи!!
19.06.2021 22:30:09
5
101
Какво развитие?? В града на 600-те лв заплата??? Тя страна сгъва чадърите пък какво остава за Бургас...и € идва към нас,което е донесло инфлация навсякъде първоначално противно на това,което "специалистите" ни убеждават...
2.
*********
19.06.2021 22:18:05
3
72
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
1.
Ала бала
19.06.2021 22:16:39
4
160
11 място по заплати, почти нулева икономика, най високи данъци в цяла България и .....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори