×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ изкараха схема „Харвардгейт“ за служебния кабинет


ГЕРБ изкараха схема „Харвардгейт“ за служебния кабинет
"Бих искал да ви покажа две скици, схеми, които всъщност сме ги свалили от интернет, от различни медии"
14 Юни 2021, Понеделник, 14:47 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Обществото било подведено от икономическия министър Кирил Петков за цените на бетона и транспорта при ремонта на три язовира

ГЕРБ обвиниха правителството в „Харвардгейт“. От партията на Бойко Борисов дадоха брифинг, с който отговориха на икономическия министър Кирил Петков по повод данните за нередности при ремонтите на язовири. 

Бившият ресорен министър Лъчезар Борисов обяви, че обществото днес е било подведено.

Първо той обясни, че е изключително притеснен, защото се наблюдавал процес на изчегъртване на антикризисните мерки, които са били безвъзмездни. Той прогнозира и че нямало да бъде внесен Планът за възстановяване по линия на Европейския съюз. Така че и той щял да бъде изчегъртан. 

"Много ме е страх, че ще преминем и към изчегъртване на живота и здравето на хората", добави Борисов. 

Той изкоментира и твърденията на Кирил Петков за силно завишени цени на бетона и транспорта при ремонтите на три язовира. 

"Цената на бетона не е над 200 лв., а е 90-95 лв. за един от конкретните обекти, който днес беше споменат, и именно затова съм подготвен и с оглед на това, че искам да бъда почтен, публичен, прозрачен, ви представям фактурата по отношение цената на бетона. Ние работим с документи. Записано е, че единият вид бетон е 90 лв. единична цена на кубичен метър, а другият вид бетон е 95 лв. цена на куб. м. Явно колегите или консултантите на служебния министър на икономиката използват общата сума по цялостното полагане на бетон, включваща абсолютно всички дейности. И тук най-вероятно изпускат часовата ставка за труд, за работна ръка, която е около 8 лв. на човекочас; изпускат доставноскладови разходи; изпускат печалба; изпускат, че бетонът дори на 90-95 лв. има водоплътност, пластофикация, хидроустойчивост и много други такива характеристики", заяви Лъчезар Борисов. 

"Обръщам внимание, че все пак това се осъществява и с механизация. Механизацията за една бетон-помпа на машиносмяна струва 195 лв. , както споменах - разходите за труд", добави ексминистърът. 

Лъчезар Борисов изкоментира и цените за транспорт. 

Припомняме, че Кирил Петков заяви, че транспортните разходи за три ремонтирани язовира били едни и същи - 1,16 лв. на тонкилометър за превозване на скална и земна маса. Това, грубо, било пет пъти над пазарната цена. 

"Такава цена в проектите няма", отговори Лъчезар Борисов. "Цената, която е използвана, включва доставка и полагане на натрошен камък до 40 километра, като в тази цена е включен както транспортът, така и стойността на трошения камък, а не само транспорт. Трошеният камък на кубичен метър - 26,50; чакълът на кубичен метър - 10 лева; механизацията, гайдер до 140 конски сили на машиносмяна - 352 лева; валяк за земни работи от 8 до 12 тона на машиносмяна - 264 лева. Товарен автомобил, четириосен - 188 лева. Т.е. днес отново в рамките на нарушаване на тези принципи - почтеност, прозрачност и професионализъм, - беше подведено обществото. Затова ние тук, спазвайки тези принципи, искаме да предоставим тази информация на обществото, на вас, медиите", добави Борисов. 

Ексдепутатът от ГЕРБ Христо Гаджев пък извади схеми с обвързаности, едната от които бе озаглавена „Харвардгейт“.

Той обясни, че основни принципи при всяка извършвана проверка в държавата следва да са обективност и безпристрастност. 

"Четейки публикации в медиите, се съмнявам доколко вече тези принципи всъщност са залегнали в работата на Министерството на икономиката и в назначените работни групи за проверка на "Държавната консолидационна компания" (ДКК). И тук бих искал да ви покажа две скици, схеми, които всъщност сме ги свалили от интернет, от различни медии", размаха схемите Гаджев. 

И обясни: "Първият пример е г-жа Даниела Везиева, която е съветник на министъра на икономиката и е член на тази въпросна работна група (за проверки на ДКК и язовирите - б.а.). Интересното е как г-жа Везиева ще проверява "Държавната консолидационна компания", като под нейна шапка влиза Институтът по маркетинг. Сега г-жа Везиева не е за първи път в Министерството на икономиката, навремето тя също беше заместник-министър и също така - председател на борда на директорите на въпросния Институт по маркетинг, който споменах. По това време самият Институт беше наел апартамент, който се ползваше безвъзмездно от г-жа Везиева - това беше установено в ревизионни проверки на въпросния Институт, и тук е въпросът как тя сама ще проверява себе си и своята дейност като част от Министерството на икономиката в преден период."

Много по-притеснително обаче било назначението на г-н Даниел Лорер - той бил съветник на министъра на икономиката и председател на работната група, която проверява дейността на ДКК. 

"По-интересното е, че в тази работна група влизат и представители на АДФИ (Агенция за държавна финансова инспекция), а в Министерството на финансите отговорник за АДФИ и за дейността на АДФИ е неговата съпруга - г-жа Виолета Лорер (тя е зам.-министър на финансите - б.а.). И тук вече се чудя дали, като се приберат вечерта след работа, по някакъв начин не следват едни методически указания от страна на г-жа заместник-министърката към представителите на самата работа група. Също така е интересно да се отбележи, че тя не за първи път е заместник-министър. Преди това тя е била заместник-министър, този път на икономиката, когато Асен Василев (сегашен финансов министър) беше служебен министър на икономиката, и тя отговаряше точно за търговските дружества. А по това време "Индустриални зони" - едно от предприятията под нейно ръководство, предоставя имот в Индустриална зона-Божурище на предприемача по това време г-н Кирил Петков да развива бизнес на база сертификат, издаден от Агенцията по инвестиции. А, между другото, в момента проверка дали сертификатът е изпълнен и дали всички неща са уредени и изпълнени така, както са били заявени преди известно време, подлежи да се извърши от г-н Стамен Янев, който беше назначен от г-н Петков отново за директор на Българската агенция за инвестиции", добави Христо Гаджев. 

"Любопитно е да се отбележи, че тогавашният шеф на "Индустриални зони" г-н Валери Андреев, който всъщност е предоставил този имот, е в момента съветник на г-н Петков. За нас е много притеснителна тази амалгама между бизнес и служебни отношения, които се развиват между хората в екипите на двамата министри - на финансите и на икономиката. И доколко тази обвързаност по някакъв начин няма да повлияе върху безпристрастността и обективността на извършваните от тях проверки. Да не се окаже, че по-скоро това нещо е една проверка от една семейна бизнес група, която няма да проверява качествено дейността на ДКК, а по-скоро ще се занимава да замита следи от предни нарушения, извършвани от същите тези хора в един преден период", каза още ексдепутатът Гаджев. 

След репортерски въпрос - защо се забавя прехвърлянето на отремонтираните водоеми към Държавно предприятие "Управление и стопанисване на язовири", което бе едно от обвиненията на министър Кирил Петков, - Лъчезар Борисов обясни, че това се дължи на липси на скици и схеми в исторически период. С този процес били свързани и областните управители, както и общините. 

 




44
Коментара
44
Коментара по темата
44.
Аналчо. ГГ
17.06.2021 11:13:56
2
1
Тиквата яко го сърби гъза, да си праща отрядите от анално податливи клоуни по всички телевизии по цял ден.
Тресе го яко, щото знае че смешната му партия ще свърши втора,
ако не и ТРЕТА.
43.
Не четох статията
15.06.2021 17:22:13
1
4
Ха ха. Митко Бойчев - къносан.
42.
Дали?
15.06.2021 09:25:22
1
5
Нека минат изборите и тогава да коментираме, а?
41.
Наблюдател
15.06.2021 07:03:53
5
3
Съдейки по съдържанието на коментарите,Тиквата "няма от какво да се притеснява" за предстоящите избори.
40.
Ганьо
15.06.2021 01:06:24
4
13
Дайте за кючетата пачките,, колко струват извозване ,плътност ,. Плеймейтката,Мата Хари, Барселона,ПКП,Мишо Бирата &$ самолетите ,язовирите и още и още.
39.
До Хм
14.06.2021 23:30:29
4
20
А 38 коментар доказа, че герберастите не могат да смятат, не обичат да четат и най-вече не съставят и 4% от обществото. Гадно, но факт. След 11 ще си само ти на амбразурата.
38.
Хм...
14.06.2021 22:01:32
17
4
38 коментара = 80% идиоти!
37.
Май не
14.06.2021 21:32:00
2
18
Герб ще успеят ли за трета политическа сила?
36.
Народа
14.06.2021 21:27:55
3
19
Мафията срещу Харвард. Найс, а?
35.
До 28
14.06.2021 21:02:28
6
15
Простия си ти,че не трябва много,за да видиш тиквата от къде тръгва и как се развива като агент Буда...ама на теб не ти е ясно явно....няма лошо, нормално за герберче!!
34.
Киро Харварда
14.06.2021 20:57:59
3
30
Говедото от ГРОБ първо квичеше, че язовира бил източен преди дни. Имали "информация". После се осъзнаха, че отдавна е изникнала трева и смениха плочата. Не бил пълнен въобще, щото не бил въведен в иксплоатация. И там греда, сега ровят на баба злата шурея, да отвлекат вниманието. Ама цял народ ги гледа какви крадци и как са въртели схемите.
33.
Класификация
14.06.2021 20:13:28
3
13
царство: Растения (Plantae)
отдел: Васкуларни растения (Tracheophyta)
(без ранг): Покритосеменни (angiosperms)
(без ранг): Еудикоти (eudicots)
(без ранг): Розиди (rosids)
(без ранг): Фабиди (fabids)
разред: Тиквоцветни (Cucurbitales)
семейство: Тиквови (Cucurbitaceae)
триб: Cucurbiteae
род: Тиква (Cucurbita)
32.
Флагман
14.06.2021 20:00:07
6
26
За пореден път дава трибуна на патологичните лъжци и невероятно наглите ГЕРБ-аджии. Толкова са жалки,като си мислят,че с тъпите си опорки могат да въведат в заблуждение мислещите хора? На техните безумни твърдения могат да вярват само немислещите примитиви !
31.
истината
14.06.2021 19:41:22
2
14
Еееей, големи манипулации, големи врътки. Така ме връткаха като търсех фирма да правя ремонт. Добре, че накарах да ми правят оферти и по тях стана ясно кои лажат-мажат и кои са коректни. За това трябва да има задължително конкурси за обществени поръчки! А не да се дават директно на “наши хора". Освен това, за да не стават недоразумения и после лъжливи оправдания, трябва да има ПРОЗРАЧНОСТ за разходването на държавнит и евросредствата! Кога???
30.
Хахах
14.06.2021 19:03:14
2
27
Милиционерската школа Симеоново срещу Харвард
29.
Fak
14.06.2021 18:27:57
26
12
Те тези схеми са на червента хунта хората, Славчу на мутрите певицата, Христю розовия храст на феса сервитьорката.
Маямата на Галеви и вис курвата. Дончева на Мутрите от Мултигруп прислужница политическа.
28.
Проста червена рая
14.06.2021 18:20:09
41
7
Колко сте кухи лейки-хората ви вадят факти,но простия ,овчи комунистически Ганьо продължава да злобее и да вярва на лъжи и внушения!
Новата власт-явни ,дърти комунисти,бивши министъри настоящи охранени бизнесмени-браво Ганьо,браво!
Проста,некадърна,лъжлива и овча рая!
Вечно ще сме в гьола!Нормалните държави заклеймиха и се отказаха от старите комуняги,но Ганьо се напикава от щастие,
пак ги иска!
Кой фалира държавата няколко пъти,кой фалира банките,при кой разпродадоха фабриките за по левче и ги фалираха после,при кой бяха купоните за хляб и олио,при кой бяха режимите на тока и водата?!
Аз ще ти кажа,прост овчи Ганьо-при тия същите-Новата ви власт!
Малоумна,проста сган! Вие червената ,проста рая сте най-голямата напаст за България-връщате едни и същи охранени червени боклуци отново и отново!
Кой подпука мафията-божков,василев,арабаджиеви,оная софийска кметица/дето и за нея скимтяхте/ ? Сигурно любимите ви поробители и грабители?! Мръсна,проста рая
27.
Пешо кура
14.06.2021 18:19:48
4
18
Реалната цена на превоза е 14-15 стотинки на тон/км затова и самосвалите са претоварени и разбиват пътищата и факт за който се мълчи
26.
*********
14.06.2021 17:55:32
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
25.
Доволен
14.06.2021 17:30:32
1
32
Най-обичам предизборно ФЛАГМАН да си заключат коментарите под статии за ПАТРЕОТЕТЕ.
24.
Асен Спецов
14.06.2021 17:25:20
20
8
Служебното сами си го правя тоя цирк. Човекът Спецов, може да разбира от данъчен контрол, но е схемаджия. Доказан схемаджия, който си е продал фирмата с неплатените данъци на бездомник. Има много такива случаи.
Никой не може да ме убеди, че Спецов е незаменим и на негово място Харвардският министър Асен не може да си докара някой друг, който да върши същата работа, даже по-добре. Друга е играта. Има нещо гнило в Дания, или има много дълбока мъжка любов между тях двамата. Познайте кой го играе булката?
23.
Страхотно служебно правителство
14.06.2021 17:01:16
14
50
Много ме радва служебното правителство, как им освети всичките далавери и ги показа и на Запад, та чак покровителите им се отказаха от тях. Питам се няма ли вариант част от служебното правителство да ги изберат и в следващият постоянен кабинет, та да си продължат работата и да довършат иззедниците на народа
22.
А защо
14.06.2021 16:28:25
6
42
всичко тези потоци от цифри обяснения не ги направхте тогава- когато раздавахте обществените поръчки, когато плащахте парите, когато пускахте обектите и режехте лентичките !
Тогава можеше ресорният министър да се изтъпани пред сутришната телевизия и да каже - ето построихме този язовир, платихме толкова и толкова пари всичко е по народни обичайни цени, ако има някой , който не е съгласен с това да си каже ?Ето публикуваме и фактурите!
Това се нарича публичност и откровеност!
Останалото е раздаване на пари под масата!
И което е интересно, този, бившият министър има копия на всичките фактури от всичките язовири ли?
Или при него има някакви втори копия ?
21.
Дърт Комуняга
14.06.2021 16:23:23
13
40
ГЕРБ- видими резултати в кражбите!
20.
Е
14.06.2021 16:15:48
12
35
те все пак гледат фактури, нали ?
Каква "водоплътност на бетона", какви али-балита ....??!
Полагането било 8 лв..?
Ами че то си е фактирирано отделно, бе!
Трябва думата "изчегъртване" да се замени с "изГЕРБване" , ще е по-точно!
19.
Не че нещо
14.06.2021 16:02:46
11
46
От тази велика схема става ясно че господина на фотоса е светил на семейството вечер след работа, докато си говорят за изминалия ден. Гербавите са известни с малоумие, ама чак пък толкова
18.
Chepa
14.06.2021 15:56:19
50
14
Само Бойко. Другото е гнусен БОКЛУК
17.
Излезте
14.06.2021 15:54:09
14
56
и гласувайте умната на 11-ти!! Нищо не е приключило,защото наглеците от ГРОБ ще продадат и майките си, за да се върнат!! Не им позволявайте - видяхме всички,че полза от гласуването ИМА!!!
16.
Сандо
14.06.2021 15:49:48
11
54
За месец стана ясно че е по добре Харвард отколкото пожарникарски и милиционерски профил в Симеоново. Така афишираните схеми този юнак да ги използва по предназначение. Интересно бившия министър на шиши има ли числата пред себе си или по памет цитира.
15.
*********
14.06.2021 15:48:59
1
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
14.
ХХ
14.06.2021 15:47:08
5
38
"Той прогнозира и че нямало да бъде внесен Планyt за възстановяване по линия на Европейския съюз." - нали тиквата беше обещала герб да го внесе в нс... а НЕ го внесоха. Защо?!
13.
Sss
14.06.2021 15:43:32
11
47
ГЕРБЕРАСТИ ГНУСНИ….ПРОДАЖНИ И АЛЧНИ-ЗАТВОР И КОНФИСКАЦИЯ ЗА ВАС….ИЗЧАДИЯ АДОВИ
12.
Az
14.06.2021 15:41:51
10
45
ИЗРОДИ , МРЪСНИ ГЕРБАДЖИЙСКИ. В ЗАТВОРА ВИ Е МЯСТОТО,МАМИЦАТА ВИ МАФИОТСКА
11.
АСЕН ИЛИЕВ
14.06.2021 15:24:33
10
40
ЕЙ ГОВ НО! КАЖИ ЗАЩО МАНТИНЕЛИТЕ НА МАГИСТРАЛИТЕ СА ОТ ПО-ТЪНЪК МАТЕРИАЛ И ЦИНКОВОТО ИМ ПОКРИТИЕ Е СЪЩО ПО-ТЪНКО ОТ ЗАПЛАТЕНОТО ?
10.
бивш симпатизант на нфсб
14.06.2021 15:24:13
12
52
тези от Герб стават много нагли за тази 12 годишна разруха която сътвориха ако имат малко морал и съвест трябва да мълчат
9.
АСЕН ИЛИЕВ
14.06.2021 15:22:31
10
36
ЕЙ ГОВ НО! ЗАЩО НЕ ОБЯСНИШ НА БУЛГА РАЦИТЕ, КЪДЕ ИМ ЗАМИНАВАТ ПАРИТЕ ПРЕЗ ЮНИОН - ИВКОНИ И СПИДИ И ЕКОНТ? - ЗА, БОЯРИШНИК! ЗАТОВА И НЯМА ЗА ЛОКОМОТИВИ, А УМИШЛЕНО! ТЕЗИ КОИТО МОГАТ ДА СЕ РЕМОНТИРАТ СЕ РЕЖАТ ЗА СКРАБ!
8.
и кое е точво Хармардгейт
14.06.2021 15:16:57
9
45
много жалка история...Ама като няма какво друго да кажат...
7.
Не съм от ГЕРБ, ама и от БСП не съм
14.06.2021 15:16:04
15
55
Едно последно виене от безсилие на герберастка клика, набараха далаверите и запя хора на дежурните простаци. Още ще има гробари, още нека види народа какво е да си гробар в рая държава, като се вика ... работа, работа, работа.
6.
Дуньо Простия
14.06.2021 15:10:20
8
47
ГЕРБ обичат истината.
Андрей Чикатило обичаше децата.
Доктор Лектър обичаше хората.
Шикългрубер и Джугашвили обичаха евреите.
5.
Андреа Селесте
14.06.2021 15:07:29
48
17
И ГЕРБ и служебното правителство само си вадят кирливи ризи, а за икономическото състояние на държавата и хората не са си мръднали пръста! На 11 юли ще гласувам дистанционно - на ум!
4.
Анти трол
14.06.2021 15:07:16
49
22
До1
Ти си..... болен бе, отиди се лекувай.Щом продължаваш да си мислиш, че някой може да ти повярва на плоските и неиздържани тези.
3.
Стамат
14.06.2021 15:04:04
20
62
Слаби опорки другари от Герп.След като Цецо Физкултурника с отиде нивото на интелект в тази портия падна много.
2.
Обективни???!
14.06.2021 15:01:32
19
74
Нали вие тръбяхте за споразумение за почтенност? Покажете всички брутални кражби които изкараха досега от служебния кабинет, милиарди нагло раздадени! Майната им на тия ревящи псета от гроб.
1.
смях в залата
14.06.2021 15:00:29
18
107
ГЕРБ да говори за СХЕМИ е все едно масов убиец да говори за човеколюбие и християнски ценности
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кога да си мием зъбите – преди или след закуска Кога да си мием зъбите – преди или след закуска оказва се, че отговорът не еднозначен ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка 26 пъти изпитващ сменил посоката, въпреки инструкциите на таблета ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? Тя е безспорен авторитет и може да застане на върха на държавата  Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е За сравнение - простосмъртното обикновено яйце в момента се търгува по около 60 стотинки в магазините и на пазарите ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС Станков посочи, че ГЕРБ винаги е искал да освети сделката с "Боташ", докато правителството на Денков е имало 10 месеца да го освети, но не го е направило и стотици милиони са изтекли Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло В някои случаи служители, изпълняващи еднакви задължения, на една и съща позиция, получават различно заплащане Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Поста за трети път ще заеме Мария Нейкова БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите Паруш Парушев е фаворит за нов общински председател, но има и други кандидати Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята "Луковитският тенекеджия", както местните наричат птицата, е от защитен вид
Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори