×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Владимир Каролев няколко пъти се разминава със смъртта


12 Май 2021, Сряда, 19:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Като автентичен търсач на силни усещания Каролев не за първи път се среща очи в очи със смъртта

Тежко остава състоянието на финансиста Владимир Каролев, който падна от около 400 метра на стръмен терен в Пирин. Той е с контузии на вътрешните органи, черепно-мозъчна травма и съчетани травми в „Пирогов“, а приятелите му се молят силният му дух да го спаси, пише Хотарена.

Като автентичен търсач на силни усещания Каролев не за първи път се среща очи в очи със смъртта. Един от основните му принципи е „Всичко има нужда от малко пипер – иначе скуката е голяма“.

Неслучайно пише във Фейсбук навръх Великден за поредната си порция опасни приключения със сноуборда: „За съжаление в най-опасната и стръмна част на улея беше пробил поток и се наложи да сваля борда, да го метна надолу. Да сляза 50-ина метра през клечаците. Е, намерих си борда под водопадче в улея и се пуснах по паднала преди седмици лавина. Имаше бая лавинни буци, но беше меко“, пише преди инцидента Каролев, описвайки друго свое приключение.

Каролев обаче твърде неразумно игнорира предупреждението на приятел, с когото правят преходи в Пирин по различни маршрути. „Следващия път, ако на подобно място си без пикел и седалка, ти се разсърдвам и нема да си играеме. Горе, дето пропусна отбивката, си беше 55 градуса. Ако се откинеш, нема и да те търся“, ядосано му заявява в социалната мрежа Явор Първанов. Каролев го успокоява с типичното си самочувствие: „Споко. Меко бе там. Аз го тествах, преди да се спусна. Не искам да съм първият сноубордист, който кара с пикел в ръка и със седалка на задника“.

Няма съмнение, че икономистът наистина трупа опит и хладнокръвие в различни критични ситуации. През 2014 г. успява да се пребори с прахообразна лавина - тя шеметно го завърта, но той се измъква буквално на косъм от фаталния развой на инцидента.

Винаги усмихнатият спец в родните и международните бизнес лабиринти толкова е пристрастен към планината, че миналата година даже го арестуват в Разлог заради неспазване на карантината след завръщане от току-що пламналата от КОВИД-19 Англия. Тогава се опитва да прескочи блокадата на входовете между града и съседното Банско, за да стигне до някой от близките върхове. След сблъсъка с полицията се кани да съди държавата в Страсбург за нарушаване на личните му права, но после се отказва.

Моторите са другата страст на абсолютния холерик с бърза мисъл, остър език и впечатляваща ерудиция. С наслада скача и с парашут не се страхува от нищо, защото като всеки вярващ християнин е наясно, че човек се ражда и умира само веднъж.

Не по-малко се възбужда и от гмуркането, знаейки, че водолазът винаги е на 30 секунди от смъртта. Двамата с авера му в този тип авантюри Михаил Заимов винаги са добре подготвени и качествено оборудвани, тръгвайки на дайвинг в Египет, Малдивите, Гърция, Малта, Кипър, Доминикана, Мексико, CAЩ.

Владо осем години посвещава на таекуондо, преди да счупи тазобедрена кост и да лежи 45 дни в болница. Каролев е споделял, че въобще не прилича на родителите си - инженери професори, нито на брат си - също доктор на науките. Шегува се, че е най-“неученият“ от цялата фамилия, на когото все още му е рано да избере музеите пред адреналина.

Разказва, че майка му и баща му са изключително уравновесени хора, свикнали с неукротимия му темперамент - не се трогват дори когато отива по пижама на манифестация за Девети септември. Естествено, следва скандал и намалено поведение. Независимо от това завършва елитната през социализма специалност „Международни икономически отношения“, а през 1991 година заминава със стипендия за Канада, където защитава магистратура по бизнес администрация. Започва да преподава и едва тогава вика жена си и сина си Александър, а дъщеря му Виктория се ражда в Страната на кленовия лист.

Има още три дипломи в своята сфера и докторантура от „Бокони“ в Милано. Чете лекции по управление на инвестициите в Университета на Сиатъл, корифей е в инвестиционното консултиране. Нарича се либертарианец, а най-много пари ryби при фалита на известна американска енергийна компания през 20002001 в Тексас, чийто шеф влиза в затвора, а главният й финансов директор се самоубива.


В категории: Животът


Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 2
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
10
Коментара по темата
10.
Ами
13.05.2021 11:37:31
0
0
Ами то като си роден прост така си и умираш.Сложете го в рамка Най големият глупак на бг
9.
ПАВЛИКЯНСКА БУГАРИJA
13.05.2021 08:02:32
0
0
Помака настъпал мотиката павликянската секта го метнала курбан за Изида и хорус младенеца, а камбаните във Варна бият по следния начин: ТИМММ ТИМММ ТИММ.
8.
До 2
13.05.2021 00:32:46
1
9
В казармата става секретен сътрудник на ДС и ВКР такива данни изнесе Антон Тодоров
7.
Келнер
13.05.2021 00:28:30
0
5
Сноуборда е за млади хора не за ДСчички с холестеролни шкембета и забавени реакции
Каролев се е правил на Чеха Келнер само че без вертолет
6.
ми то
13.05.2021 00:08:37
0
7
един път със стомната за вода,втори път със стомната...и накрая всеки знае какво става.....
5.
До 2 и 3
12.05.2021 23:18:51
0
11
Подаване на документи за кандидатстване в МИО, ставаше само и единствено с препоръка от РК на БКП, а тя се даваше на много наши хора, защото беше първична подготовка на апарата. Изследваше се и семейството на кандидата.
Под поредните демократични гащи, лъсна поредното червено
д.пе.
4.
????
12.05.2021 21:28:17
1
2
НЯМАМ СИ ДРУГА РАБОТА ,ШИ ХОДА ДА СА ЛЪЗГАМ ПУУ БАИРИТИИИИ! ЕКШЪЪН !
3.
do #2
12.05.2021 20:28:33
1
12
Да, тази специалност дава отговор на всички въпроси. И да можехме да влезем в нея, по някакво чудо, нямаше смисъл никой от нас да я учи, защото който не беше техен човек, щеше да е безработен. Най-вероятно случаен човек въобще не можеше да припари край нея. По същата причина практичните безпартийни и без връзки хора не ходеха и в английските гимназии...
2.
Абе...
12.05.2021 20:19:36
1
14
Ако наистина е завършил „Международни икономически отношения“ след намалено поведение през соца значи 100% е бил вербуван от ДС и има досие
1.
Аман!
12.05.2021 19:49:44
0
6
Доколкото разбирам, щяло е да бъде по-добре ако не се разминава постоянно.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори