×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Прането на матрака у дома е мъчение, а оказва се и напълно безрезултатно


Прането на матрака у дома е мъчение, а оказва се и напълно безрезултатно
Ето как го правят професионалистите, за да са напълно отстранени петната, микробите и акарите
16 Април 2021, Петък, 12:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

Химическо почистване на матрака и калъфа му е изключително важно за отстраняване на замърсяванията в дълбочина

Във всеки дом, поне веднъж годишно, се поставя задача, от която ти идва да заплачеш. Да, почистването в дълбочина на матраците вкъщи е меко казано трудоемко, то направо си е невъзможно без професионално оборудване.

Но, пренебрегването на тази важна за хигиената на дома „манипулация“ е в разрез с правилата за здравословен и пълноценен живот, защото матракът на леглото е изложен постоянно на механично напрежение, като на повърхността му с времето се появяват различни видове замърсявания от употреба.

Главният източник на замърсяване по матраците, без повечето хора да знаят и да подозират, е самото човешко тяло. Всяка вечер то отделя голямо количество кожни клетки и секрети, които попадат върху тях. Заедно с това се създават благоприятни условия за поява и бързо разпространяване на микроорганизми, които биха могли да бъдат причина за редица алергии и заболявания.

Химическото почистване на матрака е най-доброто решение, за да го запазите чист и да се насладите на спокоен сън.

Съвременните матраци са много различни от първоизточниците си. Днес се използват изключително много модерни материали за производството им. За предпазване и защита на матрака се използва специален калъф, за да бъде по-лесно почистен. Този калъф /чохъл/,  трябва да се почисти от петна и замърсявания поне веднъж годишно.

Не е достатъчно само да свалите калъфа на матрака и да го изперете в обикновена пералня, тъй като няма да получите нужният резултат, а напротив:

- част от мръсотията ще бъде премахната, но упорити петна ще останат;

- няма да е възможно самостоятелното изпиране на големи двойни калъфи, като само изплакване или изперете във вана.;

- след домашното изпиране и неправилно изсушаване съществува риск калъфа за матрак да изгуби своята формата или да се разнищи. Акарите ще останат, което е предпоставка за възникване на алергии.;

Вижте във видеото какво трябва да се направи, за да си лягате всяка вечер на напълно дезинфекциран матрак.

Предимствата от професионалното химическо почистване на калъфи и матраци:

- Запазват се ортопедичните свойства на матрака. Калъфът на топ матрака служи не само като защита на основния продукт, но и допълва ортопедичните му функции, защото част от материалите за ергономичност са поставени в тях . Всяка деформация ще повлияе на ефективността на конструкцията. При  химическо почистване се запазват геометрията и целостта на продукта, тъй като в по-голямата част процесите са ръчни и щадящи тъканта и конструкцията.

- Цялостна дезинфекция на калъф и топ матрак. Изчистеният калъф за матрак по този начин отговаря на всички хигиенни изисквания, тъй като тъканта е в  пряк контакт с човешкото тяло. Съдържанието на мръсотия и прах във вашия матрак се превръщат в причини за алергии.

- Професионален подход при премахване на стари и упорити петна. За почистването и премахване на петна се използва модерно оборудване и специални химични средства с помощта, на които е възможно да се премахнат и най-упоритите замърсявания и миризми от пот и застояло

- Цената на услугата не може да се сравни с резултата, който ще получите: здрав и спокоен сън на чист калъф.

Химическо чистене "БЕЛИНА ЕКО"  осигурява професионална грижа на вашите топ матраци, калъфи и олекотени завивки. Може да ни се доверите като оставите своите артикули за химическо почистване и да ги получите обратно напълно почистени и дезинфекцирани .

Редовните ни клиенти отдавна са стигнали до заключението, че е много по-изгодно ние да се погрижим професионално, отколкото всяка една домакиня да се измъчва в домашни условия и да не достигне до нужния резултат.

 


В категории: Лайфстайл , Бургас


България Всички новини
Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Към средата на май кметът ще организира среща с бизнеса и всички ангажирани със сезона институции Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден В много предприятия ограничението от 18 минимални заплати за шефовете отпадна миналата година Затворник осъди държавата за 16 лева Затворник осъди държавата за 16 лева Пандизчията поискал общо 20 бона обезщетение за теснотия и дървеници Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета При младите тя може да е в резултат на психологически проблем Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Няма ранени, има само материални щети Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Той е сравнително скъпа инвестиция – по голямата част от бизнеса все още се ориентира как да го приложи в своята работа, за да повиши продуктивността Студентите от Колежа по туризъм представиха великденски кулинарни изкушения Студентите от Колежа по туризъм представиха великденски кулинарни изкушения От следващата учебна година в Колежа се разкриват три нови бакалавърски специалности – „Мениджмънт на хотели и ресторанти“, „Туризъм и здравословно хранене“ и „Туризъм и предприемачество“ Община Средец предприема важни стъпки за решаването на най-наболелите проблеми на местните хора Община Средец предприема важни стъпки за решаването на най-наболелите проблеми на местните хора Предходната администрация е натрупала 1.8 млн.лв. задължения, може да ни блокират сметките, алармира кметът
Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници 
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори