×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Г-н Терзийски, средният пръст от Казанлък е за всички български полицаи, зад които трябва да застанете


Г-н Терзийски, средният пръст от Казанлък е за всички български полицаи, зад които трябва да застанете
Пламен Друмев поздравява репортерите след кръвната проба за наркотици. Това е знак към цялата ни държава, в частност и за Вас, министър Терзийски
22 Март 2021, Понеделник, 18:55 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимка: Иван ЯНЕВ

И за всички хейтъри се отнася: Утре, когато викате полицай на помощ, няма да дойде навреме или ще присъства на произшествието формално

Вие май забравихте кой беше журналистът с будна съвест Милен Цветков. Навръх Великден, по същото време миналата година, животът му угасна в кошмарна катастрофа, предизвикана от наркоман, надрусан с коктейл от амфети. Милен Цветков остави вдовица и две деца сираци. А помните ли прегазения велосипедист Евелин Дуков от мъртвопияния шофьор Владимир Колев в Приморско? Забравихте  със сигурност Трифон, Яница, Мелин, Евгени, Гошо и Красимир – 6-те деца, които на 24 април 2011 г. в Симеоновград, на Възкресение бяха връхлетени от кола, движеща се с 130 км/ч? Шестимата младежи и момичето загинаха на място. Зад волана на колата-убиец бе Данаил Георгиев - пиян до безпаметност. Знаете ли още колко такива случаи има – пометени на тротоар или на пешеходна пътека, стотици са жертвите в автомобилни катастрофи, предизвикани от пияни и надрусани младежи по магистрали и първокласни пътища. Колко невинни загиват у нас заради това, че други се смятат за безсмъртни?

Вчера аналогичен инцидент по чудо се размина без жертви и пострадали. 25-годишният бивш затворник, с богато криминално досие - Пламен Друмев от Казанлък застраши живота на десетки, движещи по улиците на града пеш и много други, придвижващи се в авомобили.  Той се е качил в Опел Тигра след употреба на наркотични вещества – метамфетамин и марихуана, без свидетелство за управление на МПС -  никога не е имал такова! Заловен е от полицаите след 20-минутна бясна гонка. Докато опитвал да се измъкне, Пламен е навлизал и в насрещното движение. Карал е по улиците на целия град. Преследван е общо 10 км, след което напуска колата и опитва да се укрие. Заловен е в уличките между три жилищни блока - там, откъдето тръгва разпространеното минути по-късно из интернет видео, заснето от балкона на случаен гражданин.

Пламен е арестуван многократно преди това за разпространение, за употреба и за шофиране след употреба на наркотици. Допреди три години е лежал в затвора година и половина - за същите престъпения. Добре познат на криминалисти и пътни полицаи в региона.

Видеото бе изпратено и на дежурния редактор на Флагман с категоричната квалификация, че е недопустимо подобно насилие при арест на млад човек, воден с белезици. Ние публикувахме бруталния клип едва след проверка на обстоятелствата, предхождащи заснемането му. Това видео раздели обществото на две, а реакцията на Областната дирекця на МВР в Стара Загора бе светкавична - полицаите от клипа са отстранени от служба и срещу тях е образувано дисциплинарното производство.

 

Превишиха ли правомощията си полицаите от това видео ще каже в крайна смета съдът. Но след години. Дотогава ще ги влачат на разпити, ще ги унижават с писане на обяснения, ще им трябват пари и за добри адвокати. А дали ще имат право да работят в друга сфера, докато семействата им гладуват?

Приятелка на Пламен го описва пред Флагман днес, цитираме, като: "типичното младо момче, гонещо мечтите си. Попадна в лоша компания, но в никакъв случай не е лош човек. Пламен преди  работеше като фитнес инструктор, не се дрогираше, защото тренираше много здраво. Преди години го хванаха край Пловдив, беше в една кола с други момчета. Намериха у тях наркотици, другите не отнесоха никакво наказение, а само той. Да. Беше в затвора. Но не е навредил на никого, добър човек е". Като нея разсъждават и неколцина съседи на Пламен, които го помнят  като малък.

В защита на полицаите пред сградата на Районното управление в Казанлък от рано днес се събират десетки граждани, които със сигурност не познават Пламен добре, но знаят до какво можеше да доведе вчерашният екшън. Чашата на търпимост е преляла и искат справедливост, изразяваща се в категорична подкрепа на полицаите, участвали вчера в смъртоносната операция по задържането му.

Не оправдаваме насилието, но и не понасяме безнаказаността! Полицаите от Казанлък вчера изпълняваха служебен дълг. И ако искаме да разчитаме на полиция, когато сме изложени на опасност, трябва днес да покажем на чия страна сме. 

Сега министър Христо Терзийски трябва лично да проследи на какво са били подложени неговите служители от момента на бягството на гангстера след неподчинение да спре на вдигнатата за проверка палка - до щракването на белезниците. И да защити тези сърцати мъже в униформи. Повечето от журналистите на Флагман са с над 10 години стаж в репортерската професия и са били неведнъж свидетели на работата на полицая, изпратен на терен. Не е лесно, повярвайте! Отнася се за всички възмутени хейтъри, които не се прекрачвали праг по-далечен от екрана на мобилния си телефон в хола или офиса.  И още нещо - средният пръст на Пламен е категоричен знак за полицаите в цялата ни страна, че вече сме опасно близко до ситуациите, в които са поставени колегите им зад Океана. И все по-често ще ги виждаме формално да носят фуражката и пагона.
 


В категории: Животът


Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
89
Коментара по темата
89.
Азис
06.04.2021 18:47:11
0
0
До 52 1в1 те бия еба еба майка ти баща ти сестрата ти и теб и ще лапаш още много патки ушеви пу'ко диалекта ти от Бургас Варна камара паляци да е б а имбецил еб Ан спами у форумите и в нета пу'ко че на живо. Ще те гърчат много ай лягай в панелката калтак на мутриа се праи на некой 8 класник
88.
Емигрант
25.03.2021 08:41:50
5
6
Хахахаххахахахахахахаххахахахахахахахахахахаххаха.
Даааа кукарджаците притежават “самурайско самообладание”. И на тях не им е лесно да се занимават по цял ден с утайки като този, но те сами са си избрали тази професия и трябва да спазват етичния кодекс и професионално поведение и отношение.
87.
Бургазлия
24.03.2021 15:36:45
3
10
Полицаите биха мирни граждани и на "Доган Сарай" в Росенец, по заповед на същития този министър. Там средния пръс за кого беше?
86.
Аз
24.03.2021 15:10:57
7
9
Ей това българина цял живот саирджия. А тоя дето снима що не помисли малко преди това , ако се беше случило нещо с него или близък при тая гонка. А тоя боклук е за утрипане не за бой
85.
Брус Ли от Меден Рудник
24.03.2021 06:01:28
0
2
Ако го бяха бали гъзъ щеше да му хареса и да каже че са снимали БДСМ гей оргия с полицейски фетиши.
84.
Дедо ви
24.03.2021 00:10:48
0
5
И да коментира те и да не коментирате все тая, България отдавна не е държава.1989 г. се сношиха комунисти със демократи и се получи декомунократи . Декомунократи е животно без сетива .То е ненаядно колкото повече яде още повече яде.Готово е и децата си да изяде . Първо изяждат родителите . Преди това цялата рода .То е ненаядно. Бг политик се казва. Комунисти Чески демократи ,,Гледам им листите за депутати- леви десни ,бъкат от агенти на ДС . 31 г. минаха .Жилав народ сме . Опитни мишки .
83.
1
23.03.2021 17:54:48
5
13
Много неандерталци са писали тук. Въпросните полицаи си затварят очите за всякакви връзкари и определени коли ама сега понеже този не е от тях и им правите евалата.. Защо не биха така онзи който уби Милен Цветков? Защото майчето му пере парички и е близка до власта и за повече от пазачи на паркинг нямаше да ги вземат след това
82.
до 79
23.03.2021 17:49:17
6
15
Полицаи минаващи на червено без включени сирени по-малко опасни ли са? или подкупните катаджии затварящи си очите за определни хора и коли явно този не е бил от тях и са решили да се правят на мъже срещу арестуван вече наркоман. След като не желаят да спазват закона да си търсят друга работа 34104 и аз искам да те попитам същото не ви ли е срам че прикрихте онзи дето блъсна бебе на тротоара без спирачен път и после му носехте кисело мляко преди да му направите тест и вземете кръвна проба ами ако беше твоето бебе?
81.
гражданин
23.03.2021 17:32:21
0
13
Няма кадърен министър досега, който да вкара нещата в ред. От там идват всичките проблеми. Няма кой да мотивира тези полицаи да излязат и да работят. Разни сополанковци ги унижават на улицата. Наистина трябва да дойде някой с твърда ръка.
80.
???
23.03.2021 17:13:01
8
11
Вързан човек лесно се бие, все пак ченгета са компенсирани чичовци и какво да направи УШЕВ. Има си закони като е виновен ще го съдят и ще лежи, кой е този УШЕВ че ще раздава правосъдие. Но така ще е докото се чувстват безнаказани и над закона. За всеки трябва да има правосъдие.
79.
Полицай
23.03.2021 17:02:32
13
11
Искам да попитам ,,оператора'', ако този олигофрен беше наранил негов роднина, близък или познат или беше повредил негово или тяхно имущество, дали щеше да качи въпросното последно клипче , а мършо???
78.
ХХ
23.03.2021 16:26:01
3
9
наркоманът очевадно е гей.
но боят го яде за това, че е асоциален боклук.
77.
Полицай
23.03.2021 15:07:43
1
2
ОЛИГОФРЕН
76.
Полицай
23.03.2021 15:05:16
11
11
Мършата дето е снимала и най вече качила последния клип е за еб-----е толкова колкото и този осигурен ,,шофьора''.
75.
До 68
23.03.2021 14:35:52
4
14
Според теб е нормално да биеш вързан човек??? Следователно утрешния ден за нещо по лошо случило се в живота, арестуват те и ти чупят ръцете и краката и това те успокоява такали? Доволен си? Правилно е? Да махаме законите тогава, защо са ни?И да ти кажа чесно, ако не бях прав нямаше полицаите да са уволнени!!!
74.
Гражданин
23.03.2021 14:21:22
2
7
Да, привишили са правомощията си, което не означава ,че дрогираният господин не трябва да е ненаказан.
По принцип на хартия имаме добре разписани закони, да го осъдят и да излежи присъдата.
73.
шериф
23.03.2021 14:20:03
1
11
Много добра статия от журналистката.Нашите полицаи много често използват физическа сила при вече обезвреден и окован с белезници правонарушител, което меко казано е непрофесионално. Физическата сила се използва независимо къде ,на място за обезвреждане на правонарушителите и респектиране на останалите ,но отново подчертавам при самото извършване на деянието .След прекратяването на съпротивата и слагането на белезници не е редно да се бие окован човек. Колкото до нарушителя от коментариите виждам поне данни за четири текста от НК.
72.
х
23.03.2021 12:58:52
1
17
Съд за наркомана и за катаджията, който го би . И двамата нарушават закона. За тези, които защитават изтървалия нервите си катаджия- спомнете си убийствата на жени, родители и деца, извършени от прегрели с нервите полицаи, военни и други лица, разполагащи с оръжие и си отговорете- дали ще сте съгласни от данъците си да платим обезщетението на наркомана за боя, защото няма съмнение, че той ще осъди за това държавата, т.е. нас. Добре, че поне не го убиха, та обезщетението ще е малко.
71.
Полицай
23.03.2021 12:35:49
2
16
Бой и съд за такива наркоманчета !

За нас служителите на реда - затвор и обществено полезен труд при скътаване, неразкриване на престъпления и взимане на подкуп.

Мисля, че така е справедливо !

P.S Няма престъпление което да не може да бъде разкрито !
70.
43243242
23.03.2021 10:24:05
8
10
че е за бесилото тва лайно спорт няма, а за полицаите били го и надвишили правомощията си - уволнение и съд! Помислете за същите тези полицайчета, когато ядете палките ей така за спорта, щото бързо се забравят колко невинни са ги яли тия палки без каквато и да е причини и колко клипове има..айде няма нужда знаем си ги всички кви лайна са пагоните и се сетете другия път като набият вашите дежа ей така за спорта просто как ще оревете квартала и ще искате съд за същите тези мили полицаи. пп пагона, който го налага със СТОП ПАЛКАТА е КАТджия
69.
Христо Иванов Райков
23.03.2021 09:58:42
2
14
Грешка . Грешка ,че сте го заловили жив.
Това можеше да бъде и терористичен акт.
68.
До 66 Иван
23.03.2021 09:51:07
5
8
Иване, интересни мисли споделяш.
Ще ти дам 100 лева, ако застанеш с един трансперант с написаното до гъбката за един час. Хем ще усетиш колко си прав,хем ще спечелиш някой лев,хем ще станеш герой.
67.
Полицай
23.03.2021 09:18:09
13
24
Бой само бой за такива мърши долни наркомански. Еххх защо не е като в САЩ сега този мезерник щеше да е в моргата. Мръсни долни наркомани само дране за такива копелета мръсни. Цялата полиция ще застане зад колегите и ще смажем мръсното наркоманско движение. До живее България чиста от наркомани пропаднали.
66.
Иван
23.03.2021 08:49:00
37
25
Никаква милост за полицая, има правомощия които е превишил, ако арестувания беше буйствал ок, но с какво право бие вързан човек това е срамно, осъзнайте се!!!! Има съд, нека той да накаже младежа! Срам за българската полиция и пример за това какво се случва в районните управления (дано не попада никой от вас там, който ги защитава, да видите колко бой ви чака).
65.
Време е
23.03.2021 08:34:34
7
33
Време е за промяна в закона за МВР. Време е такива безполезни лайна да започнат да работят и да бъдат в полза на обществото!!!
64.
Средният
23.03.2021 07:34:26
9
18
Пръст е за мисирките. Емелче недей да манипулираш.
63.
Гьоков
23.03.2021 07:23:57
5
26
Защо наркомана след толкова престъпление не е в затвора а на свобода а на свобода а на свобода, кой е виновен за това???Полицаите ще имат по голямо уважение обществото когато бъдат съдени и в затвора за корупция!!Кой пак е виновен за това-българския съд!????Там се крие най вече проблемът на обществото ни и от там идват почти всички злини!
62.
Фак
23.03.2021 07:22:05
10
40
Тоя среден пръст е за всички които го защитават тоя боклук да видят за каква утрепка става въпрос щом толкова го съжаляват да си го вземат утях
61.
За награда
23.03.2021 07:21:52
10
23
Са полицаите ,тия филмирани гангстерчета дето се изживяват в ролята на лоши и застрашават живота и здравето на нормалните хора и които съда винаги гали с условни присъди или пробации,трябва да научат по трудния начин че така не става.За да станат такива келешчета са виновни родителите в повечето случаи.Малко го биха трябваше публично на площада в центъра защото ако беше блъснал детето или роднина на някой от тия дето го защитават ... пак ли щяха дс говорят за човешки права и толерантност?Ако всичките тия сополанковци работеха вместо да се правят на бандити с коли за по 1000 лв ножчета от китайския магазин за по 5 лв и китайски адидаси от оелекса нещата щяха да са много по добре !!!
60.
Сс
23.03.2021 04:12:08
24
22
В държава, в която полицаите не спазват закона, как очакват гражданите да го спазват. Обществени тайни са побоите над задържани дали виновни или не за тях няма значение. То не случайно има лаф кой стана полицай. Да сме живи и здрави.
59.
7887
23.03.2021 00:29:12
6
32
Абе те и на Баце му снимаха шкафчето,ама дело няма. хаха
58.
*********
22.03.2021 23:36:16
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
57.
!:
22.03.2021 23:26:11
5
31
Грешката е, че го бият извън ареста...Само бой и каторга....сега да видим съда как ще приеме факта, че това е рецидив.....
56.
батко
22.03.2021 23:23:28
5
2
Емелджиим , ен сонунда ии бир шейлер сен де йаздин ..... Саа ве Вар оласин....СЕВГИЛЕРЛЕ.......3
55.
!:
22.03.2021 23:16:41
4
43
Средни пръст, татуси, надуваеми мускули.....и като те запукат да ревеш като жена...Тоя ревльо понеже е прост сега ще му е много гадно в ареста. Въпросът е какво трябва да се направи такива уроди да лежат ефективно?! В една друга държава им копаят 2х2 без комин само защото не им виждат ръцете....
54.
ДРАКУЛА
22.03.2021 22:25:26
12
22
Че той министеро не е министер, нали сега е кандидат за дупетат. Колкото до полицаите, добре свършена работа до поставянето на белезниците, а след това да си носят отговорността за побоя.
53.
Зорница
22.03.2021 22:24:40
10
53
Малко му е боя на тоя наркоман. Можеше да убие някой. Тогава пак ли щяхте да го съжалявате? Нека го бият, като знаят, че съдът не работи. Ще го пуснат с условна присъда и даже книжката му няма да взимат. Както Живко Андонов си кара джипа, въпреки че е убил човек и е бил пиян, така и за тая утрепка няма да има последствия. И на малоумните дето пишат че в друга държава не знам си какво- ако беше в щатите това нали се сещате, че сега роднините на туй наркоманче щяха да ядат жито за него, а не да ми реват по телевизията, че полицаите си превишили правомощията. И да ми реве, че за бити кучета скачали хората, а за бит човек не. Ми да. Кучето е много по достойно от тоя надрусан боклук. Най хубавото нещо от тая новина е че няма загинали и ранени хора. А можеше поне 10 човека да убие тоя боклук.
52.
ИЗГРЕВ
22.03.2021 22:20:46
53
14
Ей ушев, биете само като сте повече и като е с белезник. Сваляте ги тия униформи и ш са пробваме, шматки. Вие до магазина ходите със значки да не станат засечки нали шматки. Полицаи приемам 1в1 от вас само ми кажете паляци
51.
Хмм
22.03.2021 22:17:42
17
46
А кой защитава съвестния полицай при изпълнение на дълга му? Аз лично казвам браво на тези полицаи, браво за смелостта която са проявили да го пипнат тоя! И май е време българският полицай да оставя смелостта си в къщи, когато излиза на работа. Време е народът да разбере как би изглеждал животът без полицаи. И нещо към полицаите-пичове почивайте си, не си рискувайте живота за нас не го заслужаваме!!
50.
GO40
22.03.2021 22:01:05
52
20
Тъпа кука,дали му стоп палка да спира МПС-та,той си помислил че светът е в краката му....това ако се случи в Япония,ще има оставки на шефове и сепуко...
49.
Боцмана
22.03.2021 21:58:10
7
48
Добре де, мен защо не идват вкъщи да ме бият полицаи?!!!!
48.
Сисо
22.03.2021 21:52:57
13
15
Аз като превиша с 5 километра скороста ми пращат електронен фиш на катаджията сега му връчиха същия другия път като настройват триногата да помислят че и те могат да са отсреща
47.
nkkk
22.03.2021 21:33:33
13
37
Чудя се дали някой от защитаващите потенциалния убиец е засегнат пряко или негови роднини и скъпи хора са пострадали в такъв малоумно “геройски инцидент”, дали щяха да искат да го галят с перце
46.
Бля, бла
22.03.2021 21:31:59
8
30
След като едно лице е вече задържана, с белезници и се конвоира, ако не извършва действия, които застрашават конвоя, всяко нападение над него е незаконно, а ако при това нападение са причинени състава мерни последици, нападателите ще носят наказателна отговорност, защото към този момент те не са изпълнявали полицейски функции. Това ще реши съдът. Всичко останало е бла, бла!
45.
До 41
22.03.2021 21:31:01
10
39
Щяха да го застрелят в Сърбия или Чехия за Америка и Русия няма смисъл да говорим
44.
Бомбето
22.03.2021 21:28:58
36
20
Българските полицай са шматки
43.
Бля, бла
22.03.2021 21:26:49
14
33
След момента на задържането,когато е с белезници, нападателите над задържания не са изпълнявали служебен дълг, а са слезли на нивото на престъпниците. Това ще реши съда. Всичко друго е бла бла.
42.
gradski
22.03.2021 21:18:43
26
12
Ми, да. Как да спре отрепката, като знае, че ще го пребият от бой? И аз да съм ще бягам.
41.
Alex
22.03.2021 21:15:26
20
51
Чудя се на коментари които укоряват полицаите.За съжаление дрогирани и пияни шофьори вече са ежедневие,наказанията не ги стряскат.Когато има жертви се почват дела влачеше се години.Полицайте в друга държава (САЩ или Русия)този боклук биха го застреляли в движение.Сега ще го изкарат жертва.Жалко,напълно подкрепям полицаите.Дори заслужават да бъдат наградени.
40.
Илиян
22.03.2021 21:12:29
14
49
На тоя скапан народ,на тия скапани политици докато не застанат зад гърба на правоохранителните органи в определени случаи за да ги подкрепят,боклуците в държавата ще си правят каквото си искат.Трябва да има изключение при определени ситуации,въпреки всичко по закон е забранено побой над лице с поставени белезници,но при обстоятелствата при което дрогираното копеле им се подиграва с действията си е ясно ,че служителите са прегряло психически и за мен е абсолютно нормално,че са му нанесли по един удар по тялото.И кво от това,копелето потрива длани да клати полицаите.Според мен служителите да отнесат по едно дисциплинарно наказание,но да си останат на работа.При такава ситуация така се действа
39.
nkkk
22.03.2021 21:11:12
15
43
Браво, напълно споделям мнението на автора ... Флагман можело да бъдат и обективна медия понякога... отрепките трябва да се мачкат а не да се галят, всички имаме права, но това не ни дава право да се разпореждаме с живота на другите под въздействие на всякакви боклуци и да кажат че е по непредпазливост... а както се вижда е всичко друго, но не и да съжалява за нещо да е разкаян
38.
Полицаите са виновни!
22.03.2021 21:09:49
12
54
За това, че много малко го биха! Дайте им шанс да се поправят!
37.
Smith
22.03.2021 21:04:33
20
30
??? Ако живеехме в дивия запад или в турска провинция на балканите преди 5 века най-вероятно нямаше да има спор изобщо. Да бъде смърт за всеки, който не се е сработил със системата. Ама сме 2021. Дори и към надрусана измет трябва да имаме хуманно отношение. Нека си излежи заслуженото. Доживот ако ще. Ама разпищолени татуирани мутри да пребиват пледал се вдигнал бяло знаме човек, щото не ги кефи - еми ганьовщина си е. Чалгаризирана мутризация стил ГРОБ/ДПС/лъжепагриоти.
36.
60
22.03.2021 20:53:38
13
33
В САЩ такива в насрещното,просто ги застрелват!
35.
Кой
22.03.2021 20:50:19
19
29
Педерас направи записа?
Искам му адреса,фейса,всичко.
34.
Коко
22.03.2021 20:44:48
17
34
Браво Емел,браво момиче. За смелостта да наречеш нещата с истинските им имена.
Да си жива и здрава
33.
Кибик
22.03.2021 20:42:18
19
28
Е добре де, кажете му името на тоя възмутения портаджия дето ви е пратил клипа. Нали трябва да сте обективни?
32.
Бургас
22.03.2021 20:41:20
5
25
Оооооо, Ааааааааа, Олеле майко-хахаха.
Другия път повече бой.
31.
Лост
22.03.2021 20:32:13
7
22
Намерихте кого да питате. Какво отговориха за полицейското насилие до колоната по време на протестите?
30.
Маняче, да ти кажа на тебе
22.03.2021 20:27:16
23
51
Знаеш ли какво става в главата на един полицай в акция по преследване като вчерашната? Няма как да знаеш. Моли се всички полицаи да са като този пътния с жълтата жилетка дето я смля утрепката с палката. Защото можеше хич и да не мръдне когато наркомана не спира на стоппалката. Можеше жена ти или детето ти да са под гумите му.
29.
xx
22.03.2021 20:25:18
3
17
...много харесвам филма "Рамбо"- 1 серия...
28.
Българина
22.03.2021 20:24:23
7
26
Като начало бих пуснал в болнични двамата полицаи с осигурено лечение в диспансер - без съмнение са изнервени.
По време на протестите в Сф при подобен случай пребиха протестиращ, а тук вкараха няколко тупаника само.
27.
Кондйо
22.03.2021 20:22:03
14
26
Аз да попитам има ли разлика между полицая от клипа,мутрите и ония де рязаха пръсти на отвлечени бизнесмени аз поне невиждам.пак казвам с гранатомет е далеч по хуманно Чакъра сигурно трябва да ни е благодарен че отърва боя,баце аз пари за загубени дела в страстбург немам още повече че върнахте парите за поръчката на джиповете наскоро
26.
Маняк
22.03.2021 20:21:31
18
30
Има си закони, както единия е прикрачил закона и ще си понесе последствията, които ще са значително по малки след глупостта извършена от полицая.. Така и полицайте на видеото прекрачват ЗАКОН! А ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ ПОЛИЦАЙТЕ ОБИЧАТ ДА ПРЕКРАЧВАТ ЗАКОНА И ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ СЛУЖЕБНО ПРАВО. ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ ЗА ПОЛИЦАЙТЕ И ЗАТВТОР ЗА ДЖИГИТА КОЙТО КОЙТО НЕ СЕ Е ПОДЧИНИЛ НА ОРГАНИТЕ....
25.
Браво на Емел Махмуд
22.03.2021 20:10:39
31
52
Поздравявам авторката на статията за смелостта да изрази позиция. На флегмите рядко им се случва. Личи си че я писано с емоция. В същото време подпрепено с факти.

Този дегенерат води абсолютно безсмислен живот и като нищо да беше направил нещо непоправимо, ако не бяха полицаите. Малко му беше боя.

На мен никога не ми се е случвало дори да се заяждат! Защо ли?! Защото винаги съм подхождаш с уважение, както и те към мен.

Справедливост за момчетата от Казанлък!
24.
Наблюдател
22.03.2021 20:08:35
12
55
По-добре пребит наркоман отколкото мъртъв полицай.
Иначе като цяло слаба статия
23.
до 21
22.03.2021 20:07:14
6
11
Ами хейтър си ми, не преставаш под чужди имена да драскаш едни и същи тъпотии.
22.
Американец
22.03.2021 20:04:57
7
15
Цели мегаполиси в САЩ са построени от наркотици ! Почти цяла Калифорния, небостъргачи, бизнеси, всичко е от наркотици. Най големия разпространител на наркотици в света е ЦРУ. Те движат всички наркобарони.
21.
Баш Майстора
22.03.2021 20:03:00
27
27
Значи ако си възмутен от полицейско насилие си обезателно хейтър, ако трябва да си затворим очите за това насилие не трябва ли и да си затворим очите и за престъплението на задържания. За какво са ни тогава съдилища, дайте да се въоръжим и да започва дивия запад. Постъпката на този катаджия не може и не трябва да се подминава с лека ръка. Този психично неуравновесен служител на закона утре ще застреля някой невинен гражданин само заради някое необмислено движение. Такива хора не трябва да са в редиците на МВР. И писането на обяснения не е унижение. Семействата им нямаха да гладуват ако спазваха закона, а работа по строежите има за целия китайски народ, или тези са свикнали да печелят само със стоп палката. Нека да видят как се вади хляба с пот на челото.
20.
До автора "журналист"
22.03.2021 20:02:38
20
37
Да пребиеш вече арестуван и вързан с белезници би било присъщо на някой квартален наркоман и отрепка, не и на служител на закона. Тва все едно както рижите боклуци нападаха 10 срещу 1, никва разлика.
19.
Слаб 2, махмуд
22.03.2021 19:56:18
29
34
На скатаджията средният пръст за кого беше? И да, да кажем, че съм хейтър и ми трябва полиция, ми да ще дойдат щото и аз ги издържам, г-жо махмуд. Ако някой има проблем с психиката, комплексите или е лабилен, не му е мястото в МВР. Дай да пребиваме и убиваме всеки нарушил правилата и да закриваме съд и прокуратура. Дори предлагам да започнем с онуй от банкя!
18.
До 13
22.03.2021 19:52:38
5
44
В САЩ полицаите също и застрелват такива дрогирани, каращи в насрещното, потенциални убийци.
17.
до 13
22.03.2021 19:51:35
23
20
Не ми давай за пример САЩ бе тъпук. Много разбираш от САЩ ти... Понеже все САЩ гледате за това сте на това дередже. Наркопласьари и наркомани, САЩ ще ми дава за пример. Страната с най големите неправди където ЦРУ държи всички търговци на дрога
16.
Кондйо
22.03.2021 19:48:33
17
12
Полицаите неса виновни виновниса големите пагони ,бил наркоман ама то и ония в щатите де го удошиха беше бандит ама ченгетата стояха на колене после пред хората ,пълна безнаказанаст показаха да биеш вързан като куче е престъпление срещу личноста срещу народа но какво да очакваме след като шефа ги трепе с гранатомет този е далеч по хуманен жест с палката
15.
nov
22.03.2021 19:46:51
7
2
ZASTO NEMAME DARJAVA .......kakvo badeste ima mladej bez ,,uspeli ,, roditeli ili restituti ...patistata sa ili .. ili ...terminal 2 ...
14.
за
22.03.2021 19:46:16
7
44
Ми като е прост наркоман и утайка ще го бият все тая вързан ли е развързан ли е той е боклук!И добре че не утрепа някой!За него ни е все тая за да искаш трябва да дадеш!Каквото дал това получил!И все пак да се радва че не стреляха в главата където трябваше за жалост
13.
До 1
22.03.2021 19:44:00
22
24
САЩ е държава защото законите са за всички и полицаите, които бият и убиват задържани или вземат подкуп ги вкарват в затвора, а тук само ги уволняват. Законът е за да защитава всички и си има кой да определя дали някой е виновен или не. Бг е кенеф, щото 80-те процента от дебилите на Иво Христов си мислят, че законът е само за другите хора и им е през оная работа и правят квото си искат, а като им опре яйцето се сещат, че не било точно така. Да не говорим, че да биеш задържан посред бял ден на улицата е меко казано непрофесионално и точно такива екземпляри петнят репутацията на колегите си и често обезмислят труда им.
12.
възмутена
22.03.2021 19:38:09
4
47
Защо нямаме Сибир да пратим този и всички наркомани убийци на пътя? Бързо съд и затвор.Законът трябва да е безпощаден към тях.Никакви споразумения, никакви условни присъди с чисто минало.Конфискува се веднага автомобила и в затвора.Всеки ден срещаме такива наркомани на пътя.Правят си каквото си искат и не им пука.Хващат си здрави адвокати и ги пускат.Всеки един от нас е застрашен ако не се вземат строги мерки.
11.
ЕВАХТИ МАЛОУМНОТО ЗАГЛАВИЕ
22.03.2021 19:35:24
31
22
ГОСПОДИН ТЕРЗИИСКИ Е СЛУЖИТЕЛ НА ЗАКОНА И ГРАЖДАНИТЕ ОЧАКВАТ САМО ТОВА ОТ МИЛИЦИОНЕРИТЕ !!!!!!!!!!НАРУШАВАНЕТО НА ЗАКОНА ОТ ТЕЗИ КОИТО СА ДЛЪЖНИ ДА БРАНЯТ ЗАКОНА НАРУШАВАЙКИ ГО ИЗВЪРШВАТ ДВОЙНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!!!!!!
10.
Еб.. си май.. и не се обяснявайте келеши
22.03.2021 19:34:54
12
59
Вързан, развързан бой, бой и само бой. Обесен дори бих го бил, парче по парче бих го късал само като се сетя, че там можеше да пресича детето ми.
9.
Преди да бъде закопчан...
22.03.2021 19:32:49
3
39
Преди да бъде закопчан от полицаите, Пацко показваше агресивно поведение и оказваше съпротива. При опит да посегне към оръжието на един от полицаите, Пацко бе бързо ликвидиран със два изстрела от пистолета на друг полицай. Три дена всички яли пили и се веселили.
8.
Ейййй
22.03.2021 19:31:19
31
34
Как не разбрахте, че едното няма нищо общо с другото! Тоя че е за затвор и за бой то е ясно. Но да биеш вързано куче и човек с белезници е много долно. Нищо не оправдава постъпката на катаджията, че е ядосан ядосан е, ама не може да действа като башибозук. Особено когато е на публично място и с униформа.
7.
Коко
22.03.2021 19:31:15
53
28
Полицайте са да ни пазят , не да ни бият , виновен ли е някой казва съдът , да ги уворняват че разминели им се ще се възгордеят и утре вашо дете , роднина или познат ще бъде бит .
6.
до 2
22.03.2021 19:24:17
10
46
Да ти е... и законите... Ако либералните ни закони защитават убийци, то те действат срещу всички нас, цялата общество. Тези закони не са мои, натресени са ни от еврогейморалистите и аз не ги зачитам. Такива като тоя, трябвма да се застрелвот на мига. Само тогава ще заживеем в един по добър, спокоен свят. Тези хора са престъпници, убийци и права не трябва да имат никакви. Единственото право което на подобен бих дал е да си избере калибър патрон който да му пръсне празната кратуна.
5.
ПЕНЧО
22.03.2021 19:22:04
8
47
Куршум докато го гонят.С белезници е невинен до доказване на противното.Полицаите са тъпи парчета
4.
Bmw M5 чипосано
22.03.2021 19:19:33
27
36
Тоя наркоман уцели джакпота. Ще осъди МВР в Хага и всички ще плащаме зараде неандерталците от МВР
3.
Динко и Перата швестери HD
22.03.2021 19:17:43
40
37
Мутро ченгетата в униформи не се научиха че не се бие закопчан човек
2.
хаха
22.03.2021 19:16:28
65
31
Ей Емелче,само вие от флагман ли не разбрахте,че тука не става въпрос кой кого защитава.Става въпрос,че законите са за всички.И както ти си писала съдът определя кой е виновен и кой не.Как искат да се спазват законите след като те ни ги спазват.Теб ако те спрат без колан,трябва ли да ти сгреят вратът.
1.
Аман от разбирачи
22.03.2021 19:04:48
17
93
Знаете ли защо Русия и Америка са велики държави.Защото такъв идиот го застрелва,а не го бият.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Тя обяви, че лидерът на ГЕРБ и Пеевски и добави, че след изборите нямало да управляват с него, но с партията на Борисов можело, ако поемат ангажимент за реформи Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Не става ясно нито къде се е случило то, нито с кого, но подозренията, естествено, падат върху настоящата й половинка Стефан Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън "Не ми се работи, не ми се готви, но това не е концерт пожелание. Важните сте вие. Затова продължаваме", заяви шефът Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Пик на заразените с коклюш се очаква в края на май Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" "Метрополитен" обяви конкурс за строител на продължението към Околовръстния път Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Докладът е изпратен на прокуратурата  Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози За сметка на това Екатерина получи две рози - една от срещата си с Алек и втора от вечерта на елиминациите Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън За два месеца ти научи много. Симона, ти си детето чудо на Hells Kitchen. Ти изненада абсолютно всички, каза й шефа  Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов
„Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака 
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори