×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стана ясно защо се разпадна светска двойка №1 на Бургас


19 Март 2021, Петък, 12:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Кирил Танев имал връзка с рускиня, дъщеря на богат бизнесмен

 

Светската двойка №1 на Бургас Златка Димитрова и Кирил Танев се разделиха преди месец. Новината пръв съобщи Флагман.бг. Още тогава се появиха много съмнение, че има трети човек, който е причина за раздялата им. Черната Златка и фитнесинструкторът бяха заедно две години и всички смятаха, че рано или късно ще се стигне до брак.

Според известен таблоид Кирил Танев залюбил дъщерята на заможен руснак, развиващ солиден бизнес в морския град. Момичето било негова клиентка в залата. Отношенията на Кирил с красивата „девушка” явно са прераснали в по-дълбоки и дълготрайни, което предупределило връзката му с Черната Златка. Кирил Танев от известно време бръмчал с новото си БМВ и се хвалил със скъп часовник, твърди Уикенд. Дали те не са му подарък от новото гадже?, питат бургазлии.

 


В категории: Лайфстайл


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
Толкова ли западна Бургас?
20.03.2021 16:17:07
0
1
Не предУпределило, а предОпределило
Знам, че сте неграмотни, ама ако положите малко усилия поне няма да ви се смеят толкова.
А иначе ако това е светска двойка N1 на Бургас, то значи града ни е много западнал
15.
Ванкича
19.03.2021 14:56:03
1
9
Въобще кой го инетересува за тея двамата глупци. Както казаха по долу, един измислен треньор и една простакеса. Ако то ва са ви критериите за светска двойка номер 1,то наистина никога няма да се оправим в тая държава. Има къде къде по стойностни новини дето може да пишете ама вие НЕ та НЕ....
14.
цецо
19.03.2021 14:09:59
0
2
не бе хора разговарях с журналята - те не са виновни ами редакторите особено вдовицата Касабова ги кара да пишат гръмки заглавия - питайте ги ако сте близки с тях
13.
Viki
19.03.2021 13:32:03
0
5
Валката от меден курник радовно си потупваше Златето , не си седнс на дупето и тя
12.
Шекито
19.03.2021 13:19:03
0
6
Светска двойка,че номер ONE??!
Вие обаче кефите,нека нека,да чета коментари докато си пия кафето...Златето кефи,тва лице е безизвестно за мене,иначе добре се е ориентирал в някои Рускини има лев и обичат да ги плющят яко,дано не се е увредил от хапа,че ще го заменят много бързо ;)
Ай чАл
11.
Запознат
19.03.2021 13:08:03
0
7
Нормално момчето гледа да се пласира някъде кадето има пари докато е още млад и назобен че с тея добавки и глупости няма файда хахах какво ДС прави с тая Златка тя от него смуче пари а той няма! Такъв е живота !!
10.
*********
19.03.2021 13:00:57
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
Кмета
19.03.2021 12:58:35
2
16
На Бургас въобще не му пука за тия паразити.....хоратa се чудят как да изкарат 5 лв вие пишете за някъв измислен треньор и долнопробна простакеса и двамата с общо IQ 5. Мен ако питате по-вероятно е да я е оставил заради мъж,още по вероятно за мъж от екипа му Кт тeam.
8.
.......
19.03.2021 12:54:28
1
8
Още повече, че се касае за светска двойка номер 1. Какви ли са останалите?
7.
.........
19.03.2021 12:50:07
1
10
Еееее, най -после нещо читаво. На това му се казва стойностна новина. Давайте с това темпо. Светски двойки в Бургас под път и над път. Ама няма кой да ни информира за техните дела. Но благодарение на вас успяваме да се сдобием с ценна информация за житейските им радости и неволи. Благодарим, благодарим!!!
6.
???
19.03.2021 12:42:30
0
22
Ако това ни е светска двойка N 1 то си заслужаваме съдбата....
5.
pfff
19.03.2021 12:36:58
0
14
мъжка корва
4.
Ами
19.03.2021 12:26:27
2
9
И подаръка да са му на човека, какво няма само мъжете да купуват на жените. Нека и жените да купуват на мъжете нали искат равни права.
3.
Антарес
19.03.2021 12:22:34
0
10
ПредУпределило...ХАХАХАХАХАХА
2.
Наблюдател
19.03.2021 12:13:34
0
13
БМВ-то беше на Златка.....проверявайте си инфото
1.
Ачо
19.03.2021 12:07:45
0
18
Толкоз ни е фасона, прости до безкрай...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Бащата на Надежда се оказа виден бизнесмен Този див Перник! Пенсионер заплаши жена си с убийство Този див Перник! Пенсионер заплаши жена си с убийство Грози го затвор до 6 години Столична община намери приложение на бунище във „Факултета“ Столична община намери приложение на бунище във „Факултета“ Ще се превърне в паркинг за иззети от СДВР коли Безчинство! Откраднаха кутия за дарения от параклис Безчинство! Откраднаха кутия за дарения от параклис Стойността на нанесената щета е в процес на установяване Геро разкри как е свалил 20 килограма след напълняването си заради тежката катастрофа Геро разкри как е свалил 20 килограма след напълняването си заради тежката катастрофа Ето как се сдава властта в държавното Пристанище Бургас ЕАД Ето как се сдава властта в държавното Пристанище Бургас ЕАД Опитахме да щракнем на сладка раздумка и чаша кафе, в луксозно заведение на морския бряг, бивш и настоящ директор, но се разбягаха Изкуственият интелект в медицината - вече има конкретни приложения Изкуственият интелект в медицината - вече има конкретни приложения Едно от най-важните неща е персонализирането на терапевтичния подход в лечението на пациентите
Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори